|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl Część III
Cytat:
Bo obie posiadam ![]() Z ta bombą świetne porównanie |
|
|
|
|
#2132 | ||||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maris nawet fajna, ale w sumie nie ma w sobie tego czegoś. Też tak uważam Cytat:
![]() Mi się wydaje, że to Ana jest kopią Andi, a Maris jest zupełnie inna. Mam już swoje torebki Pierwsze wrażenie, od tej która mi się najbardziej podoba: Saphire- fiolet, fason, cała torebka cudo Cesi- pierwsza refleksja: jakie świetne wykonanie i skórka. Myślałam, że rączki będą trochę dłuższe. Na zdjęciach myślałam, żę będzie większa i trochę się obawiałam czy nie za duża, ale jest idealna. Bardzo fajna torebka na codzień, myślę że będzie wygodna. Landi- fason i skórka fajny, ale nie układa mi się na ramieniu i jakoś tak dziwnie wygląda. Wypcham ją na noc, mam nadzieję że się ułoży, bo ma piękny kolor. Zdjęcia będą jutro, bo będę robić komórką, więc światło musi być dobre,
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na fotki Simon ![]() Cytat:
![]() Co do Andi to ja mam płaszczyk ciemno-brązowy , więc myślę, że taka różowa Andi ładnie by mi ożywiła strój. Na co dzień ubieram się w biele, brązy, czernie, więc chyba ogólnie by mi pasowała
|
|
#2134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem co robić, zostawiać czy odesłać![]() Z tym, że na stronie właśnie taka trefna emilka widnieje więc nie wiem czy to jest podstawa reklamacji. Ale dziewczyny dostały w większości modele bez felerów, hmm... Edytowane przez baybe3 Czas edycji: 2009-11-06 o 19:58 |
|
|
|
|
#2135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Popatrzcie na zdjęcia Maruy ... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1255430968 U niej Emilka szara też ma źle wszyte rączki . Nie wiem jak oni to szyją ... ![]() Emilka szara na zdjęciu z etorebki ma dobrze wszyte rączki. Może oni sami o tym nie wiedza ? Muszę powiedzieć, że mi to jakoś nie przeszkadza w noszeniu i nie rzuca sie w oczy. Prawde mowiąc gdybyście o tym nie napisały to bym pewnie na to uwagi nie zwrócila ![]() Cytat:
Jeżeli nie pozrywałaś jeszcze zabezpieczen to możesz ja conajwyżej zwrócić i oni Ci oddzadza pieniądze( minus przesyłka ). Mnie zastanawia inna sprawa. Na zdjęciu z etorebki szara emilka ma dobrze przyszyte rączki http://etorebka.pl/f1/f0101ac1.jpg , ale już na tym zdjęciu z modelka wyraźnie widać, że ma przyszyte rączki odwrotnie http://etorebka.pl/f1/f0101ec1.jpg Czy oni są niepoważni ?
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-11-06 o 20:16 |
||
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Niepowazni? Przeciez oni nie produkuja tych torebek, zreszta pewnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja
bo tak naprawde poki raczki nie zaczna pekac, to nie jest to jakos strasznie nieestetyczne. Tyle ze zazwyczaj takie wlasnie raczki pekaja przy dluzszym uzytkowaniu...
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
za wami to sie nie da nadazyc
![]() ktos moglby jakis krotki plan wydarzen napisac tak z ostatnich 6 stron? :P ja sobie ostatnio wymysliłam, że etorebka mogla by nam na swieta na mejle przyslac jakies porzadne bony rabatowe :P
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.torebki 2.torebki 3.torebki prosze |
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przede wszystkim ktoś wyżej napisał, że rączki w czarnej emilce sa źle przyszyte. Napisałam o tym chyba 3 posty wyżej ![]() Hmm co dalej ... kilka dziewczyn zamowiło nowe torebki ![]() Ooo były wstawione zdjęcia fioletowej Haddi Warte obejrzenia ![]() Zgadzam się :P
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-11-06 o 21:26 |
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2143 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Piękna listaCytat:
|
||||||
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
ułaaaaaaaa no to lece szukac po stronach, bo postanowilam ze Haddi to moj prezen swiateczny
|
|
#2145 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam już sobie moją pierwszą etorebke Jeisę!! i jestem bardzo zadowolona
Muszę tylko zrobić sobie dodatkowe dziurki w tym długim pasku bo troche mi za długi jest, jestem dość niska. Zdjęcia postaram się zrobić jutro i sie nimi pochwalić. No i pewnie torebki będę już kupowała tylko z etorebki ![]() Pracuje może któraś z was w Poznaniu na Golęcinie? Widziałam ostatnio dziewczynę z czerwona Mariettą, czy to któraś z was Edytowane przez neusia83 Czas edycji: 2009-11-06 o 22:32 |
|
|
|
#2146 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2147 |
|
catch me if I fall.
|
Dziekuje jakiejs Wizazance za skorzystanie z kodu
moze zdąże uzbierac rabat na rozowa emilke zanim zniknie
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę... też bym je już chciała
...Cytat:
Po przeczytaniu tego posta od razu zaczęłam go prosić i powiedział "nie zapominaj że chcesz następną torebkę (Elvie) na urodziny (mam je w styczniu) tę różową na walentynki (andi)- a nie uważasz że to przesada co miesiąc nowa?!"Och jak ten facet nic nie rozumie ![]() Niestety się uzbierało a funduszy jak nie było tak nie ma ![]() Lista piękna a te torebki jeszcze piękniejsze
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na te odwrotnie wzyste raczki wogole nie zwrocilam uwagi
|
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Ten watek to istna kopalnia wiedzy, ale ja mam jednak duży dylemat
Mam zamiar zamówić sobie pierwszą e-torebkę. Szukam czegoś na co dzień, do szkoly, żeby pomieściły się książki i inne duperele, najlepiej w kolorze czarnym. Miałam dużą ochotę na Emilkę, ale z tego co widzę, to ciężko byłoby mi tam pomieścić wszystkie klamoty, poza tym raczej niewygodnie byłoby mi nosić ją w ręku :/Więc teraz czaję się na IKO, choć na fotkach ze strony wygląda dużo bardziej zachęcająco niż w realu... Mam takie pytanie do posiadaczek IKO - jak jest z wygodą? Dobrze się ją nosi jak jest napakowana? Ma długie rączki, więc pasowałaby mi.
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojemu TŻ oszczędzam gadania o tym, że chcę torebki zamówić
|
|
|
|
#2152 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
Uwazam ze jest naprawde bardzo wygodna! Dlugie uszy, z łatwoscia zalozysz na plaszcz itp, pojemna jest i miesci A4.W ogole podoba mi sie w niej to, ze nawet jak sie ją napakuje to wyglada ładnie, nie sprawia wrazenie wielkiej no i sama w sobie jest leciutka. Jesli tylko Ci sie podoba wizualnie to nie zastanawiaj sie!
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny są zadowolone z Iko, także chyba możesz śmiało kupować
|
|
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
No to chyba w najbliższym czasie się na nią zdecyduję
Jakoś nic mi się nie podoba w normalnych sklepach... wybredna jestem, trudno :P
|
|
|
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybyście nie napisaly to bym się nie zorientowała |
|
|
|
|
#2156 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
no i prawdopodobienstwo, ze natkniesz sie na kogos z podobna torebka jest mniejsze
|
|
|
#2157 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja właśnie mam ten sam problem co większość, nie wiem na jaką torebkę się zdecydować ![]() tzn. zgłębiam temat już kilka dni i dzisiaj wybór padł na Saphire no właśnie i tutaj jest problem z kolorem. Widziałam real zdjęcia fioletu tylko, natomiast pozostałych nigdzie się nie dokopałam...Ja fioletu nie chce, bo już trochę oklepany mi się wydaje i zastanawiam się nad brązem i granatem...ciężko wybrać![]() Chyba wybiorę granat, bo brąz mi do niczego nie pasuje.
|
|
#2158 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
Jak jednak Ci nie podpasuje, to zawsze mozesz odesłać
|
|
|
#2159 |
|
Przyczajenie
|
Też mi się tak właśnie wydaje, że granat będzie najodpowiedniejszy
Jeśli pozwolisz to wykorzystam Twój kod
|
|
#2160 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
dziekujejak torebka przyjdzie to koniecznie sie pochwal i wstaw fotki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

no to tak

Wydaje mi się, że w połączeniu z odpowiednim strojem może wyglądać interesująco 
Dziewczyny porównajcie te zdjęcia czarnej i szarej emili. Przypatrzcie się rączkom czarnej Emilki. Czy Wy widzicie to co ja? Te rączki są odwrotnie!! Przyjrzałam się mojej nowej szarej Emilce i ma tak właśnie przeszyte rączki 
.
bo tak naprawde poki raczki nie zaczna pekac, to nie jest to jakos strasznie nieestetyczne. Tyle ze zazwyczaj takie wlasnie raczki pekaja przy dluzszym uzytkowaniu...

takze zaklepuje szara Ane, w przyszla srode ja klikam