|
|
#1231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
zgadnij MS
Niestety to jakas sprawa z silnikiem więc szykuję się na grubsza kasę,mam tylko nadzieję że jak już go "wyleczą" to posłuży trochę zanim coś znowu wyskoczy...mam go od trzech miesięcy i już wymieniałam akumulator,rozrusznik a teraz to A dzisiaj mam 32 dc ale ostatnio mi się tak cykl rozregulował że w ciągu pół roku miewałam od 24 do 38 dni wszystko przez stres...Anessko ![]() Tity,sukienka sliczna i figurka do pozazdroszczenia ![]() Lenka,ja również za pozytywny tescik
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-06 o 21:43 |
|
|
|
#1232 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za późniejsze II kreseczki, jeśli nie w tym cyklu to w następnym i za to, żeby autko już elegancko śmigało bez napraw
||||||||||||||||||||||
|
|
#1233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja uciekam do łóżeczka przytulić się do podusi,z chęcią bym jeszcze posiedziała ale moje ananaski są bezlitosne rano,wstają niczym skowronki góra o 7.00 ![]() Dobrej nocy wszystkim
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-06 o 21:47 |
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
agness83 to jak na stres jakas "magiczną" recepte znajdziesz to napisz bo tez cykle mam nieregularne
![]() A jakie masz autko? Anessko pozwól , że ja tak wirtualnie będę z Tobą |
|
|
|
#1235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) czyli...tatuś i mąż na stałe ale na razie nic na to nie wskazuje Jak tylko znajdę jakiś inny "złoty srodek" na pewno się z Wami podzielę odkryciem ![]() A autko to Ford Mondeo kombi,bardzo wdzięczny,tylko jakiś pechowy
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Anessko,
Mądra i silna z Ciebie osoba. Wierzę, że w takim układzie w końcu zostaniecie rodzicami. Może za dwa lata, może za trzy, a może nawet za pięć, ale przynajmniej dziecko będzie chciane i kochane, i będzie miało rodziców bardzo silnie związanych ze sobą, umiejących się dogadać. Gratuluję odważnej decyzji A u mnie dupa zbita. Chyba żadnych || nie będzie i tym razem. Od wczoraj wieczorem mam jakieś plamienie (już myślałam, że miesiączka, ale krwi na razie nie widać), brzuch mnie wczoraj napieprzał jak na okres, dziś raczej spokój. I tylko to plamienie brązowe... Zaznaczam, że to znów za wcześnie by było, dziś 24dc. K...wa, już mam dosyć tego. Wczoraj mnie taka chandra dopadła, taka rozpacz, że łzy mi leciały dosłownie strumieniami, mąż najpierw próbował mnie uspokoić, potem się wkurzył, na szczęście dziś już dobrze między nami. On nie rozumie, czemu tak rozpaczam z każdą pojawiającą się miesiączką. Uważa, że nie ma się co tak martwić... Ech, chłopy...
|
#1237 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Niestety wczoraj nie byłam u gina Zmienił taktykę i przyjmuje na zapisy. W sumie dobrze że coś mnie tknęło i zadzwoniłam bo byśmy pojechali na darmo. Swoją drogą gin na bardzo miły głos przez telefon W sumie się cieszę bo przynajmniej wiem że mam na konkretną godzinę i nie muszę stać w kolejce. Także pierwsza wizyta 13-go w piątek o 20:00. Mam nadzieję że nie pechowa data ![]() Kretencja Lenka jak test wyszedł?? Dziewczyny czy któraś z Was ma na imię Joasia J. i jest piekną i seksowną brunetką ? Pytam bo dostałam zaproszenie na nk. i nie wiem od kogo. ![]() Pozdrawiam wszystkie |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Olayya, wiem, że jasiulek ma na imię Joasia i jest bardzo seksowną brunetką
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
olayaa Joasia to jasiulek
![]() agnes813 Anessko podziwiam Twoją dojrzałość emocjonalną To musiała być trudna i bolesna decyzja, ale może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Jak już kiedyś pisałam, moja mama urodziła mnie jak miała 36 lat, a moją koleżankę mam urodziła w wieku 41 lat, więc jeszcze wszystko przed Tobą. Fajnie, że kupujecie domek i jesteście razem szczęśliwi, to najważniejsze I zawsze będziesz tu mile widziana Oby jak najczęściej ![]() kretencja A ja się zmęczyłam, do tej pory sprzątałam. Teraz kolej męża :P Jutro jedziemy do teściów, zobaczymy się ze szwagrami i ich dzidzią. Ma już prawie 2 miesiące...jak ten czas leci. Lenka czekamy na wieści! |
|
|
|
#1240 |
|
Rozeznanie
|
Anessa
kretencja przytulam wirtualnie dzisiaj miałam zwariowany dzień poza tym,że necik ledwo chodzi poza tym mylismy na super spacerku słoneczko świeciło że az miło było łazić 3 godz po dworzu ![]() zrobiłam szybki obiadek az sie zdziwiwlam ze mi takie cudo wyszlo no i moj mlody wciagna az mu sie uszy trzesly hihia na wieczor mam w planach piwko i paczke chipsow tak jakos za mna chodzi "niezdrowe jedzonko"
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żartuję Dziewczyny, na teście I kreska tylko, bóle na @ już wczoraj minęły, @ nie ma i jestem w kropce........... Dobrze, że za tydzień idę do ginekologa, na pewno lepiej się poczuję, jak pani doktor mnie "obejrzy" i powie co jest grane
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-11-07 o 19:54 |
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
Lenko może to stres Ci przesunął miesiączkę. Ja tak miałam kilka razy. Też już mnie brzuch nie bolał, a następnego dnia @ przychodziła. Mam nadzieję, że u ciebie jest inaczej, ale ten stres, że może jednak jesteś w ciąży strasznie komplikuje sprawę
|
|
|
|
#1243 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Anessko ja wierze w to, że jednak TŻ, później mąż dojrzeje do decyzji bycia tatą
![]() Lenko, skoro I krecha, a @ nie ma, to ja myśle, że już gin rozwieje wszelkie wątpliwości
|||||||||||||||||||||
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Anessa jak tak stąd zniknęłaś to przeczytałam kilka twoich postów na innym wątku i wiedziałam co się dzieje, ale miło, ze w końcu się odezwałaś i podjęłaś decyzję. Na pewno nie była łatwa, ale widać miłośc zwycięża. Powodzenia. Żeby TZ też świadomie zechciał dzidzi i byście mogli być w pełni szczęśliwi
Lenka, szkoda, ze I....ale może jeszcze nie wszystko przekreślone w tym miesiącu? Byłam dzisiaj na rynku i o dziwo kupiłam kurtkę, taki w sumie płaszczyk i szalik Chociaż coś, zaraz buzia mi sie cieszyła, kolejny raz sie potwierdza, ze zakupy poprawiają humor.
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, dziękuję za wsparcie
Powiem wam, że dawno bym sobie odpuściła i to testowanie i nadzieję, gdyby nie ten dziwny śluz cały czas i ból podbrzusza. Ale może to ani @ ani ciąża tylko coś innego Już tak kilka dni czuję taki jakby skurcz w podbrzuszu, trochę też nerki (chyba?), ze dwa dni miałam takie bóle jak na @ ale już minęły, teraz tylko to uczucie skurczu. Ale może to właśnie stres.Mam straszny problem w pracy, zrobiła się nieprzyjemna atmosfera i chodzę jak na ścięcie.. Abz, my z kolei byliśmy na mega zakupach spożywczych, bo po miesiącu wreszcie kupiliśmy autko i trzeba było się wybrać na porządne zakupy- w kuchnie pustki były.
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-11-07 o 20:23 |
|
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
Tity, moja przełożona jest dla mnie wredna krótko mówiąc i utrudnia mi pracę, mam wrażenie że robi wszystko żebym miała jak najgorsze wyniki. Siedzenie z nią w jednej sali to udręka... Dzisiaj tak kilka godzin przesiedziałam i nic nie mogłam zjeść z nerwów. Właściwie od wczoraj mam straszne mdłości, wczoraj nie mogłam wytrzymać na zajęciach, dzisiaj całe przedpołudnie to samo
Marzę o L4...
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, okropnie jak jest zła atmosfera w pracy. Współczuję. Pamiętam jak ja się jeszcze niedawno męczyłam. Sama obecność jednej babki tak mi działała na nerwy, że miałam ochotę ją walnąć.Chora byłam na jej widok. A poza tym przełożeni też nie najlepsi.
|
|
|
|
#1249 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja dzisiaj cały dzionek spędziłam u mamy,było bardzo miło tylko ta podróż autobusem...koszmar odwykłam już od komunikacji miejskiej ale chociaż dzieci miały frajdę. Nie mogę ię już doczekac powrotu mojego Mondusia,mam nadzieję że najdalej pod koniec przyszłego tygodnia zwrócą mi autko Kretencja Awenturyn,a co dobrego upichciłaś? Podziel się przepisem ![]() olayya,dla mnie 13 jest szczęśliwa ![]() Lenka,A może atmosfera w pracy właśnie przyczyniła się do opóźnienia @? U mnie podobnie ...test negatywny,@ nie ma...tylko mnie bardzo jajniki bolą Też po niedzieli umówię się do lekarza bo zaniepokojona jestem abz,gratuluję zakupów mi też poprawiają humor ale...zakupy dla dzieci,uuuwielbiam je obkupować,sama też nie pogardzę nową szmatką ale zakupy z 3,5 i 7 latkiem to nie lada wyczyn także bez wsparcia się nie obejdzie
Edytowane przez agness813 Czas edycji: 2009-11-07 o 20:38 |
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
Ja sobie chyba jednak ten magnez kupię po niedzieli.
A ta ginekolog do której chodzę, to naprawdę super babka, na pewno coś konstruktywnego mi powie.. Jutro mam wolne w pracy, więc się trochę odstresuję.
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Ano, ja dzisiaj się napatrzyłam na dziecięce ciuszki....cudeńka. Aż znowu we mnie zawrzała chęć posiadania potomka...
![]() Lenka no kup sobie koniecznie. Nie chę zapeszać, ale chyba mi się regulują cykle. Zobaczymy jeszcze jak po tym Castagnusie będzie. Edytowane przez Tity Czas edycji: 2009-11-07 o 20:44 |
|
|
|
#1252 |
|
BAN stały
|
witajcie
![]() trzyma za was kicuki!!!!! U nas dobrze,,,,, mala kopie dzis mnie plecki boloa to fotka naptrzcie sie,,,to moze i wam taki urosnie![]() buzka |
|
|
|
#1253 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
u mnie nudy poza tym,że chyba mam coś z zatokami a najciekawsze,ze zaczęłam nosic ciepłe rajstopy,czapke no i cieplejszą kurtke a tu masz choróbsko Lenka poczekaj na wizyte i gina napewno wszystko się wyjaśni ale myśle,że sytuacja w pracy ma cos z tym wspólnego abz tak tak zakupy dobra rzecz agness813 pytasz o przepis no cóż dośc prosty zrobiłam zupe-krem tj wywar z kurczaczka,dotego dużo warzyw suszonych i makaron w granulkach - po ugotowaniu wszystko zmiksowałam i dodałam kawałki kurczaka zamiast grzanek czy ziemniaków a na drugie 2 jajka,3 łyżki kaszki kukurydzianej,koperek,sól pieprz - wszystko rozbić trzepaczką,do tego powrzucać kawałki kurczaka i dobrze wymieszać,wszystko wlać na patelnie i usmażyc cos co wygląda jak omlet - do tego sos pomidorowy no i danie gotowe ![]() Malga19 oj brzusio śliczny plany na dziś - posprzątac mieszkanko - wymyślić drugie danie dla mlodego - pojechac do dziadka (ma urodzinki 85 lat) - i słodko poleniuchowac po południu
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
A ja póki co nie mam planów, mąż na noc u rodziców, nie wiem kiedy wróci, pewnie koło południa. Obiadu nie robię, odmrażam gotowe mięsko, tylko ziemniaki trzeba ugotować.
Pomalowałabym jakoś paznokcie, ale zapewne jutro bedę szorować łazienkę u rodziców więc to raczej nie ma sensu.
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1256 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, dziewczyny, ale fajna niedziela
![]() Malga19, brzuszek masz przepiękny Abz, ja się dzisiaj też nie wysilę, robię żurek i to z torebki... A wczoraj miałam obiadek od teściowej Mąż mi zrobił niespodziankę, bo wysprzątał całe mieszkanie aż lśni.. więc dzisiaj sobie leniuchuję. Właściwie to nie wiadomo, bo mieliśmy na wieczór jechać do teściów, ale nie za bardzo mi się chce dzisiaj gdzieś ruszać..
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczyny
Cóż, u mnie do dupy, bo @ się rozkręciła. Jeśli zostanie to odnotowane, to proszę o zmianę ostatniej @ na 7.XI. ![]() Pogoda dosyć ładna, może chociaż z mężem na spacer pójdziemy... Malga, brzuch śliczny
|
#1259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() kretencja pogoda w sam raz na spacer ![]() malga brzuś cudny ![]() a ja po wczorajszej imprezie dziadków TZ mam mieszane uczucia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

wszystko przez stres...
za pozytywny tescik

ale na razie nic na to nie wskazuje
Mądra i silna z Ciebie osoba. Wierzę, że w takim układzie w końcu zostaniecie rodzicami. Może za dwa lata, może za trzy, a może nawet za pięć, ale przynajmniej dziecko będzie chciane i kochane, i będzie miało rodziców bardzo silnie związanych ze sobą, umiejących się dogadać. Gratuluję odważnej decyzji
Zmienił taktykę i przyjmuje na zapisy. W sumie dobrze że coś mnie tknęło i zadzwoniłam bo byśmy pojechali na darmo. Swoją drogą gin na bardzo miły głos przez telefon 

Oby jak najczęściej 

Już tak kilka dni czuję taki jakby skurcz w podbrzuszu, trochę też nerki (chyba?), ze dwa dni miałam takie bóle jak na @ ale już minęły, teraz tylko to uczucie skurczu. Ale może to właśnie stres.
Też po niedzieli umówię się do lekarza bo zaniepokojona jestem
mi też poprawiają humor ale...zakupy dla dzieci,uuuwielbiam je obkupować,sama też nie pogardzę nową szmatką ale zakupy z 3,5 i 7 latkiem to nie lada wyczyn