|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. III
Jak malowałam to Farby słuchałam
Ursull moja rodzinna wieś to samo piękno ![]() Masz coś do dolnego śląska ![]() daj dziecku jeść, niewyraźnie wygląda ![]() ło jezu ![]() schudłam z 3 kg przez te illbana ![]() czuje się jak w ciąży ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-06 o 22:34 |
|
|
|
#1442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1444 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej Babolki!
Chcecie posłuchać fajnej muzyki? ![]() www.polskastacja.pl Przed Świętami będą tam puszczali kolędy i świąteczne piosenki. Ja zawsze przed Świętami lubię tego słuchać, pozytywnie mnie to nastraja ps. kolacja prawie się udała. mięska nie dopiekłam a zrobiłam pieczoną pierś kurczaka (przepis) pyszności! o ile sie ją dopiecze ![]() Cytat:
świetnie! Ja też bardzo lubię jak moje Kruszynki się chichrają a najlepiej jak smieją sie w głos do siebie (ad. #1232) ursull!! przywołuje cie do porządku!! jak to...ja kucharką na jeden dzień? a ja sie tak staram dla Tż!! i nie licz na mnie, nie opowiem ci seriali...czytaj streszczenia dobra już sie nie gniewam szybko mi przechodzi...co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz ![]() A poiglot to sie chyba nas boi A moze sie pogniewała ![]() (ad. #1243) pakusia ciesze sie, ze nic powaznego sie nie stało. Moja Magda spadła z wyrka jak miała jakies 5 miesiecy (Dziadek ją teraz nazywa Kaskader). Poplakała i przestała, nic jej nie było, obmacałam ją tylko czy sie nie potłukła, ale było OK. Nie martw sie, to sie niestety zdarza (oby jak najrzadziej), i wiem ze jest w tym jedynie nasza wina- opiekunów, ale co sie stało to sie nie odstanie, nie jestes złą matką i nie chce tego pamiętac.Jak teraz czuje się Kubalek? Dziewczyny co wy piszecie z tym nie spaniem po upadku heh...jak nie położyć dziecka spać, kiedy ono prawie pada ze zmęczenia,przeciez to niemowlak, jak mu wytłumaczyc, zeby sie jeszcze wstrzymał o rany z tymi babami, jak coś wymyslą to głupoty same.ursull, a w tej twojej rozpisce z serii "co zrobic jak juz sie stanie" (bardzo pożytecznej zresztą) jest fajnie napisane : "dziecko powinno wiedzieć jak się nazywa i gdzie się znajduje" pakusia pytałaś Jakubka o to? (wiem wieeem...zaraz mnie napadniecie babsztylki kochane, ze to dotyczy starszych dzieci, o ranyyyy, co ja sie z wami mammmm....przeciez wiem! nie jestem palcem robiona) ![]() (dot.#1310)Mell ja daje BEBILON2 i BEBILON2 pepti i dodaje do tych mleczek rozne kaszki i kleiki, nawet te mleczno-ryżowe, po dwie łyzeczki. Cytat:
A o 17:00 jak pisałaś tego posta to już po kolacji było ![]() 2. nogi na ścianę na 15 minut (tak się robi dwie na raz) HAHAHAHA, mało z fotela nie spadłam przez ten tekst, TŻ też sie z niego cieszył ![]() jak to jaaaa?W mordę zmęczyłam się ... dużo tego czytania tu powinien byc taki emotikonek :nienadążam:
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-07 o 00:00 |
||
|
|
|
#1445 |
|
Wtajemniczenie
|
to i ja zmykam bo filmidło zaraz się skończy i tż w końcu się na mnie wkur..
Iwo się podczas dzisiejszego snu już 2razy zakrztusił słiną, ale jak mocno! |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana no 10 kg co godzinę za jakieś dwie godziny już mnie nie będzie
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
anulka2 przecież ten kawałek jest dla starszych dzieci
![]() głupia ![]()
|
#1448 |
|
Zadomowienie
|
Carola niemoto
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- A co ci jest ze schudłas 3kg, rzygasz troszku? przytrułaś sie czyms? Bo jesli to grypa żołądkowa, to moze wstrzymaj sie z wizażem na kilka dni, weź L4, nie zarażaj, bo potem nie wiadomo skąd wirusy mam w kompie
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-06 o 22:46 |
|
|
|
#1449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może zaciążyłaś przy tym lataniu po pokoju z pędzlem latającCytat:
nie poluję,ale fakt,że robię jej setki zdjęć dzienniemleczkiem i herbatką rumiankową ok,przyznaję się,że wódy jej dolewam,aby lepeij spała,bo to taka,rodzinna tradycja
|
||
|
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
----->za to że mnie nie czytasz dokładniegłowa mnie boli i chyba od tego się ![]() a głowa mnie boli od farby a farba bo malowałam pokój córki a malowałam bo świezo zrobiony a świeżo zrobiony bo isę nie mieściliśmy w starych a nie mieściliśmy się bo urodził się Michaś a urodził się bo zaszłam w ciąże a w ciąży ![]() no wszystkiemu winne pawie ![]() Ursull zanim z tż się nie spyknęliśmy na dobre to mieszkałam na wioseczce 354 mieszkańców ![]() ale uwielbiam u wracać i najchętniej zamieszkałabym tu na stałe obok mamusi ![]() zadam głupie pytanie ![]() jak się zwie Twoja wies??
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-06 o 22:50 |
|
|
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedna fota,na dowód,że z tą wódą to nie żart
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
Caro widzisz jakiś związek?? Stonowane kolory, blady dziewczęcy róż, popiel, fiolet, drobne kwiaty, niewielkie aplikacje lub takie nie rzucające się w oczy, nie Puchatki, które milion dzieci ma, nie wielka myszka Minie, która mnie dobija... Na podobne w tym guście jestem chętna
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
ja wam dam L4
![]() niedoczekanie wasze ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() poszukiwania rozpoczęte
|
|
#1454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to brzmi jak poemat o haftowaniu
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
kocham Cię wiesz...
![]() A oto mój bonusik - przedstaw narzeczoną synowi ![]() Zdjęcia 1, 2, 3 poranek z tatą (mama spała )Zdjęcia 4, 5 wieczór z mamą (mam akrobatkę - Michaś będzie zadowolony |
|
|
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-06 o 23:34 |
|
|
|
#1457 |
|
Zadomowienie
|
cinusiu nie odbierz naszych fotek jako konkurencję...absolutnie nie wtryniam sie do waszych damsko-męskich spraw
my sobie tu kogoś w piaskownicy poderwiemy jak sie cieplej zrobi. także....cinuś...CILAŁT
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka moja wiocha to Wrocław,dlatego znam D.Sląsk,ale przez kilka lat mieszkałam pod Wrocławiem,a teraz w miasteczku wielkości Oleśnicy
Zawsze marzyłam,żeby mieszkać w totalnej głuszy w górach.Teraz mam góry,ale do głuszy wciąż dalekoCinusiowa jak widać córka przy tacie bardziej ugrzeczniona.Słodka jest.
|
|
|
|
#1459 |
|
Zadomowienie
|
ursull ja nie nazwałabym Wrocławia wioską, więc o co chodzi
ty pisz do Carolci to ona ma takie głupie pomysły.A te czego cicho siedzą? ![]() Ten wątek obecnie przeglądają: 14 (14 użytkowników i 0 gości) malutka_24, Eve1603, agneskim, madraagatka, Aguśkaa83, milena07, male, iwciag
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-06 o 23:11 |
|
|
|
#1460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli Ninka taka...to biedny ten mój syn a komu ona tam z nogi pociągnęła??Ty też daj im jeść ![]() jaki dziwny kolor oczu co to za kolorCytat:
JESTEM CAROLAJNA nie ANULKA ![]() po 2 tak myślałam że wrocław ![]() a gdzie mieszkałaś? To ja pochodzę dokładnie z drugiej strony Wrocławia ni Oleśnica ![]() Kojarzysz może...Sobótke??
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie
a mamie fika koziołki i wchodzi na głowę![]() anulka anulka ok ok Nie dałaby się
|
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
No...niema Caro i nie mam tak jak zawsze do nadrobienia z 2 godz 238923982732 postow
![]() Mell Aleks jest czarujacy ![]() Ilbana dobrze ze my na spiocha nie robimy kupki Nie chce Cie juz zadreczac tymi sprawami ale Ty jedyna ze mna poprowadzilas dialog na ten temat A powiedz mi... jak chodzisz z Azula na siku to pod tym samym drzewkiem robicie siiiiiiiiii?? palikotku nareszcie jestes ![]() ![]() gosik mozesz sobie juz "zarezerwowac" moja przyszla coreczke jako synowa jak chcesz powiadomie Cie jak juz bedzie na swiecie czyli mnie![]() pakusiu trzymaj sie kochana, rozumiem Cie, bedziesz teraz sobie robila wyrzuty i to normalne ale pamietaj ze nie ma idealnych rodzicow. A tztowi bym powiedziala na Twoim m-scu. ursull wiesz ja tez staram sie nie czytac takich rzeczy ale akurat moj maz interesuje sie tymi sprawami i musze powiedziec ze o wielu wydarzeniach opowiadal mi kiedys kiedys dawno i to wszystko sie teraz dzieje. Ja rowniez nie chce sluchac takich rzeczy i staram sie zeby jednym uchem mi wlecialo a drugim wylecialo, ale to wszystko przez tzta bo mi ciagle gada o tym...ale widze ze on tez sie martwi... no ja jednak mimo wszystko jestem pogodna, gadam o seksie jestem zboczuchem wizazowym jak wiesz no i jakos odreagowuje to wszystko![]() A Ty kochana jaka diete stosujesz ze tak duzo schudlas? Corcia Twoja robi urocze minki jest debesciara![]() Ja jak plodzilam Filipka, to uciekalam po pokoju przed pedzlem tzta Karolinka ale mialas wypasione furki na slubie A wlasnie, moze pedzel Cie zaplodnil jak latalas po pokoju? anulka slicznoty te Twoje M&M-ki ale kucharka z Ciebie do bani iwciag mojemu drugi raz sie zdarzylo nawet dzis ze w czasie snu kaszlal ikaszlal tez sie zakrztusil musialam go wziac do pionu bo nie mogl bidok odkaszlec...
FILIPEK SZYMONEK Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-11-06 o 23:30 |
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Caro z nogi dostała moja najmłodsza sister Ada
Ona z Ninulką bardzo się kochają - Ninulcia jak ją widzi to aż piszczy z radości Lubi też się jej zesikać na łóżko kilka razy dziennie, wplątać się w jej loki i mocniej pociągnąć, pojeść torebkę skórzaną (polecam - lepsza niż gryzak)
|
|
|
|
#1464 |
|
Zadomowienie
|
O ty Carolajno jedna!!!
Nie czepiaj sie moich Laseczek, są szczupłe, niczego im nie brakuje, a kolor mają jedyny w swoim rodzaju ![]() Pocałuj mnie w zad Ja się z twojego Michałka nie nabijałam i nie mam zamiaru.Przemyśl to sobie.
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo aktualnie jestem gdzies Ty mnie zobaczyla ???Ale mnie rozbawilyscie z tymi poszukiwaniami Nie mialam pojecia, ze moja skromna osoba moze wywolac takie poruszenie ![]() Teraz lece bo mam 3 wiadomosci do przeczytania - ach ta slawa
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
cin cin Ty tam wcale nie spalas
|
#1467 | ||
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam. Ja już chyba jestem za stara i nie mam siły. Ledwie doczytałam do końca.Na szczęście nikt nawet nie zauważy że mnie tu nie ma więc spokojnie będę sobie czytać wieczorami.
Cytat:
Cytat:
Kochani: Pakusiu i Kubusiu ściskam Was bardzo mocno
|
|
#1468 |
|
Zadomowienie
|
Aguśka dziękuję
No kucharzyć coś nie potrafię nie dla mnie to chyba, choć staram się, ale im bardziej sie staram, tym bardziej mi nie wychodzi.
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
a ja "zdobylam" kolejna przyjaciolke
![]() anulka ![]() Eve ja tez chce Cie zobaczyc ![]()
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Caro ja ide się kąpać a Ty pokaż to co znalazłaś...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

o ile sie ją dopiecze 
świetnie! Ja też bardzo lubię jak moje Kruszynki się chichrają
jak to...ja kucharką na jeden dzień? a ja sie tak staram dla Tż!!
szybko mi przechodzi...co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz 

i nie chce tego pamiętac.
(wiem wieeem...zaraz mnie napadniecie babsztylki kochane, ze to dotyczy starszych dzieci, o ranyyyy, co ja sie z wami mammmm....przeciez wiem! nie jestem palcem robiona) 
tu powinien byc taki emotikonek :nienadążam:

latając
ok,przyznaję się,że wódy jej dolewam,aby lepeij spała,bo to taka,rodzinna tradycja

a mamie fika koziołki i wchodzi na głowę