e-torebka.pl Część III - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 18:46   #2131
iwona200
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka.pl Część III

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Dostałam torebki no to tak

Maris - ogólnie to podoba mi się, duża, fajna skórka, tylko te rączki jakieś za krótkie...podobna trochę do Andi tylko się tak nie wygina, jest bardziej sztywna.

Iko - pierwsze wrażenie negatywne, b. duża, rączki b. długie, jakoś nie przypadła mi do gustu ale kto wie...włożyłam do niej poduszkę i wygląda jak bomba :P nie wiem co z nią zrobię
Obie fajne Bo obie posiadam

Z ta bombą świetne porównanie
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:54   #2132
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
PS. Miłego weekendu Wszystkim podczas jego trwania nie będę miała dostępu do neta, więc nie stukajcie tak dużo postów
To niewykonalne

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Chyba mamy podobny gust bo różowa Andi i mi się podoba
Widziałam ją na żywo i to jest taki typowy pudrowy róż ... generalnie śliczny
Mi się różowa Andi bardzo podoba ale ostatecznie kupiłam szarą, bo różową nie za bardzo miałabym do czego nosić i kojarzy mi się raczej z wiosenno-letnią torebką, a szara jest uniwersalna.

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Dostałam torebki no to tak

Maris - ogólnie to podoba mi się, duża, fajna skórka, tylko te rączki jakieś za krótkie...podobna trochę do Andi tylko się tak nie wygina, jest bardziej sztywna.

Iko - pierwsze wrażenie negatywne, b. duża, rączki b. długie, jakoś nie przypadła mi do gustu ale kto wie...włożyłam do niej poduszkę i wygląda jak bomba :P nie wiem co z nią zrobię

Maris nawet fajna, ale w sumie nie ma w sobie tego czegoś.

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Ja brałabym Olive Wg mnie jest zdecydowanie ładniejsza od Maris
Też tak uważam

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
Chyba w ogóle nie zwróciłyście uwagi na Zaintę Wydaje mi się, że w połączeniu z odpowiednim strojem może wyglądać interesująco
Mi się w ogóle nie podoba, kojarzy mi się z tym zespołem Tatu i ich szkockimi spódniczkami

Cytat:
Ja tam nie widzę podobieństwa między Andi a Maris
Mi się wydaje, że to Ana jest kopią Andi, a Maris jest zupełnie inna.

Mam już swoje torebki
Pierwsze wrażenie, od tej która mi się najbardziej podoba:

Saphire- fiolet, fason, cała torebka cudo jak bym mogła to wykupiłabym pozostałe kolory. Swobodnie wchodzi na ramię w kurtce, jest zgrabna - nie za duża, ale mieści duży segregator. Rączki są idealnej długości. Super jakość.

Cesi- pierwsza refleksja: jakie świetne wykonanie i skórka. Myślałam, że rączki będą trochę dłuższe. Na zdjęciach myślałam, żę będzie większa i trochę się obawiałam czy nie za duża, ale jest idealna. Bardzo fajna torebka na codzień, myślę że będzie wygodna.

Landi- fason i skórka fajny, ale nie układa mi się na ramieniu i jakoś tak dziwnie wygląda. Wypcham ją na noc, mam nadzieję że się ułoży, bo ma piękny kolor.

Zdjęcia będą jutro, bo będę robić komórką, więc światło musi być dobre,
Stary 2009-11-06, 19:09   #2133
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ja już się zastanowiłam. W poniedziałek zamawiam sobie jasną Simon.

Potem nie wiem, bo podobają mi się jeszcze w zasadzie 2 torebki z nowej kolekcji (saphire, amberlin) i jedna ze starej ( szara Cesi).
Myślę też o czarnej Emilce, ale mam już szarą więc w sumie bez sensu kupować drugą taka samą.

Mam nadzieję, że pojawią się jeszcze foty saphire w innym kolorze niż fiolet.
Też mam nadzieję, że ktoś w końcu zamówi np. brązową Saphire
Czekamy na fotki Simon

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
To niewykonalne

Mi się różowa Andi bardzo podoba ale ostatecznie kupiłam szarą, bo różową nie za bardzo miałabym do czego nosić i kojarzy mi się raczej z wiosenno-letnią torebką, a szara jest uniwersalna.

Mam już swoje torebki
Pierwsze wrażenie, od tej która mi się najbardziej podoba:

Saphire- fiolet, fason, cała torebka cudo jak bym mogła to wykupiłabym pozostałe kolory. Swobodnie wchodzi na ramię w kurtce, jest zgrabna - nie za duża, ale mieści duży segregator. Rączki są idealnej długości. Super jakość.

Zdjęcia będą jutro, bo będę robić komórką, więc światło musi być dobre,
Heh coraz bardziej mnie intryguje Saphire tym bardziej , że od samego początku mi się podobała

Co do Andi to ja mam płaszczyk ciemno-brązowy , więc myślę, że taka różowa Andi ładnie by mi ożywiła strój. Na co dzień ubieram się w biele, brązy, czernie, więc chyba ogólnie by mi pasowała

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 19:53   #2134
baybe3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła Dziewczyny porównajcie te zdjęcia czarnej i szarej emili. Przypatrzcie się rączkom czarnej Emilki. Czy Wy widzicie to co ja? Te rączki są odwrotnie!! Przyjrzałam się mojej nowej szarej Emilce i ma tak właśnie przeszyte rączki Ja to zawsze źle trafie... Bo chyba nie ma tak być..??
Dostałam dziś czarną Emilkę i też ma rączki wszyte odwrotnie Nie wiem co robić, zostawiać czy odesłać

Z tym, że na stronie właśnie taka trefna emilka widnieje więc nie wiem czy to jest podstawa reklamacji. Ale dziewczyny dostały w większości modele bez felerów, hmm...

Edytowane przez baybe3
Czas edycji: 2009-11-06 o 19:58
baybe3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 20:06   #2135
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baybe3 Pokaż wiadomość
Dostałam dziś czarną Emilkę i też ma rączki wszyte odwrotnie Nie wiem co robić, zostawiać czy odesłać

Z tym, że na stronie właśnie taka trefna emilka widnieje więc nie wiem czy to jest podstawa reklamacji. Ale dziewczyny dostały w większości modele bez felerów, hmm...
Moja też ma rączki odwrotnie. Dziwne.
Popatrzcie na zdjęcia Maruy ... http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1255430968
U niej Emilka szara też ma źle wszyte rączki . Nie wiem jak oni to szyją ...
Emilka szara na zdjęciu z etorebki ma dobrze wszyte rączki. Może oni sami o tym nie wiedza ?

Muszę powiedzieć, że mi to jakoś nie przeszkadza w noszeniu i nie rzuca sie w oczy. Prawde mowiąc gdybyście o tym nie napisały to bym pewnie na to uwagi nie zwrócila

Cytat:
Napisane przez baybe3 Pokaż wiadomość

No właśnie i tutaj jest problem bo na zdjęciu z etorebki wyraźnie widać , że te rączki w czarnej emilce są odwrotnie przyszyte. Więc chyba nie mamy tutaj prawa zgłaszać reklamacji tym bardziej, że z torebka się nic nie dzieje.
Jeżeli nie pozrywałaś jeszcze zabezpieczen to możesz ja conajwyżej zwrócić i oni Ci oddzadza pieniądze( minus przesyłka ).

Mnie zastanawia inna sprawa. Na zdjęciu z etorebki szara emilka ma dobrze przyszyte rączki http://etorebka.pl/f1/f0101ac1.jpg , ale już na tym zdjęciu z modelka wyraźnie widać, że ma przyszyte rączki odwrotnie http://etorebka.pl/f1/f0101ec1.jpg

Czy oni są niepoważni ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2009-11-06 o 20:16
Stary 2009-11-06, 20:42   #2136
Papiszynka
Zakorzenienie

Niepowazni? Przeciez oni nie produkuja tych torebek, zreszta pewnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja bo tak naprawde poki raczki nie zaczna pekac, to nie jest to jakos strasznie nieestetyczne. Tyle ze zazwyczaj takie wlasnie raczki pekaja przy dluzszym uzytkowaniu...
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 20:48   #2137
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Niepowazni? Przeciez oni nie produkuja tych torebek, zreszta pewnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaja bo tak naprawde poki raczki nie zaczna pekac, to nie jest to jakos strasznie nieestetyczne. Tyle ze zazwyczaj takie wlasnie raczki pekaja przy dluzszym uzytkowaniu...
No, ale uważam, że skoro już podjęli się sprzedaży tych torebek to powinni być uczuleni na takie mankamenty. W końcu można powiedzieć, że sprzedają dwie rożne torebki. Bo część jest uszyta dobrze, a część nie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-11-06, 21:16   #2138
path87
Zakorzenienie

za wami to sie nie da nadazyc

ktos moglby jakis krotki plan wydarzen napisac tak z ostatnich 6 stron? :P
ja sobie ostatnio wymysliłam, że etorebka mogla by nam na swieta na mejle przyslac jakies porzadne bony rabatowe :P
Stary 2009-11-06, 21:19   #2139
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość

ja sobie ostatnio wymysliłam, że etorebka mogla by nam na swieta na mejle przyslac jakies porzadne bony rabatowe :P
Krotki plan wydarzen?
1.torebki
2.torebki
3.torebki
prosze
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:23   #2140
~Veronique
Zakorzenienie

Cytat:

świetny pomysł

~Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:24   #2141
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

Heh trudno będzie . Przede wszystkim ktoś wyżej napisał, że rączki w czarnej emilce sa źle przyszyte. Napisałam o tym chyba 3 posty wyżej
Hmm co dalej ... kilka dziewczyn zamowiło nowe torebki

Ooo były wstawione zdjęcia fioletowej Haddi Warte obejrzenia

Cytat:
Zgadzam się :P

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2009-11-06 o 21:26
Stary 2009-11-06, 21:27   #2142
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Krotki plan wydarzen?
1.torebki
2.torebki
3.torebki
prosze
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:43   #2143
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Moja pierwsza torebka była kupiona we wrześniu tego roku , a do dnia dzisiejszego udało mi się uzbierać łącznie 3 torebki z etorebki
jak Ty to robisz

Cytat:
Napisane przez madiaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a posiada ktoś torebkę Teryll??? Strasznie mi się podoba. Szkoda, ze nie ma innych kolorów. Nie bardzo mi pasuję fioletowa torebka do granatowego płaszczu. Nie wiecie, czy przewidują jeszcze jakies nowości w modelach i kolorach?
już nie

Cytat:
Napisane przez madiaa Pokaż wiadomość
Każda torebka, któa kupuję niszczy się po pół roku i potrzebuję uniwersalnej na teraz do wszystkiego. Tak zachwalacie torebki z e-torebka, że koniecznie muszę w jakąś zainwestować. Bo szlag mnie trafia z torebkami. Pocieszyć sie dłużej nie można bo sie niszczą....

Ta Teryll jest fajna ale nie zdecyduję się ze względu na kolor.
Podoba mi się Liya czarna i czerwona, ale czarna bardziej będzie użytkowana, zaś czerwona jest tańsza.

Pheby w katalogu zupełnie mi się nie podoba, zaś na tych fotkach wizazanek bardzo. Beżowa jest śliczna

Pytanie: do granatowego płaszcza beżowa Pheby, czy czarna Liya??
kup czarna Liyę

Cytat:
Ja bym brala Maris, Olvie ma jak dla mnie paskudna ta klamerke i przez nia wyglada, jak torebka dla starszej pani
mam takie samo wrażenie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja się do was "wproszę" ...
Długo was już czytam, kilka razy dziennie przeglądam katalog real zdjęć i zachorowałam na 6 torebek... ale Andi jest moim nr jeden !

Od dawna nanią chorujęa że niedługo są święta to TŻ obiecał że ją dostanę
tylko że zamówi ją w tym tyg a ja ją dostanę dopiero pod choinkę no ale chyba przeżyję ...

Moja skromna lista torebek które bym widziała u siebie w szafie :

1.Andi
2.Elvie
3.Haddi
4.Hanne
5.Keira
6.Saphire
hej Piękna lista

Cytat:
jestem za
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:49   #2144
path87
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo były wstawione zdjęcia fioletowej Haddi Warte obejrzenia
ułaaaaaaaa no to lece szukac po stronach, bo postanowilam ze Haddi to moj prezen swiateczny
Stary 2009-11-06, 22:06   #2145
neusia83
Rozeznanie

Obejrzałam już sobie moją pierwszą etorebke Jeisę!! i jestem bardzo zadowolona, jest porządna i bardzo mi się podoba. Zawsze obiecuje sobie że następną torebkę kupie mniejszą żeby tyle nie nosić i co...kolejna duża żeby wrzucać co się da, no ale nic przynajmniej siatek nie muszę nosić.
Muszę tylko zrobić sobie dodatkowe dziurki w tym długim pasku bo troche mi za długi jest, jestem dość niska. Zdjęcia postaram się zrobić jutro i sie nimi pochwalić. No i pewnie torebki będę już kupowała tylko z etorebki AAA zapomniałabym:babci też się torebka podobała

Pracuje może któraś z was w Poznaniu na Golęcinie? Widziałam ostatnio dziewczynę z czerwona Mariettą, czy to któraś z was

Edytowane przez neusia83
Czas edycji: 2009-11-06 o 22:32
neusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:12   #2146
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja brałabym Olive Wg mnie jest zdecydowanie ładniejsza od Maris
Cytat:
Ja bym brala Maris, Olvie ma jak dla mnie paskudna ta klamerke i przez nia wyglada, jak torebka dla starszej pani

A ja dzisiaj polazilam po galerii jedyne 3h, nic nie kupilam takze zaklepuje szara Ane, w przyszla srode ja klikam
Cytat:
Osobiście nie kupiłabym żadnej z nich, ale to właśnie Maris wg mnie jest mniej pasująca do młodych ludzi
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
czaerowna bardzo ladna tez mam czarwona torebke tlyko inna i mi do wiekszosci rzeczy pasuje

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Mi sie MARIS bardzo podoba ale wybor nalezy do Ciebie poogladaj sobei real fotki i na cos napenwo sie zdecydujesz
Nie zgadzam sie ze zdaniem syduni Maris jest uniwersalna i jak najbardziej dl amlodych ludzi. Chyba z emialas na mysli dzieczyny do 17 lat
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
narazie już nic z nowości nie będzie, nie będzie też nowych kolorów - tak przynajmniej odpisali Wizażankom które pytały o to przez maila ... A Terryl jeszcze nikt nie kupował Przejrzyj też katalog real fotek na 1 stronie tego wątku - może coś jeszcze wpadnie Ci w oko? Czasami torebki na real fotkach wyglądaja lepiej niż na stronie sklepu

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

jeśli już to wybrałabym Lię albo coś szarego ale jaśniejszego - może sławna już tutaj Emilii albo Andi ?

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

widziałam szkoda - liczyłam że ją przecenią kiedyś i się nie doczekałam ... No trudno chociaż ładna była, najładniejsza z granatowych ...

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

MARIS śliczna rzeczywiście przypomina Andi, a ja chciałam czarną Andi więc może się skuszę - na Twoich zdjęciach wyszła bardzo zachęcająco. A czy ta skórka się tak błyszczy w rzeczywistości? Andi jest matowa i obawiam się takiego połysku ...

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Maris Olive jest taka pospolita ale to moje zdanie ...
Dzięki dziewczyny Chciałabym najbardziej czarną torbę i koniecznie zapinaną na suwak no i własnie te 2 mi się rzuciły w oczy. Jeszcze IKO, ale nie podoba mi sie ona
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:13   #2147
starlit
catch me if I fall.

Dziekuje jakiejs Wizazance za skorzystanie z kodu Niech sie torebka dobrze sprawuje

moze zdąże uzbierac rabat na rozowa emilke zanim zniknie
Stary 2009-11-06, 23:20   #2148
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Jako szczesliwa posiadaczka Haddi i Andi polecam je, sa swietne.
Zazdroszczę... też bym je już chciała ...

Cytat:
Ja też myślę o różowej Andi. Mimo, że mam już szarą to nie zniechęca mnie to do zakupu drugiej takiej samej bo jak już mówiłam śliczny jest ten pudrowy róż
A ile masz już tą Andi ?

Cytat:
Napisane przez Doroteczka75 Pokaż wiadomość
o rozowa mozna poprosic Tz na walentynki
Po przeczytaniu tego posta od razu zaczęłam go prosić i powiedział "nie zapominaj że chcesz następną torebkę (Elvie) na urodziny (mam je w styczniu) tę różową na walentynki (andi)- a nie uważasz że to przesada co miesiąc nowa?!"
Och jak ten facet nic nie rozumie

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
No, no uzbierało się "typów" do kupienia
Niestety się uzbierało a funduszy jak nie było tak nie ma

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
hej Piękna lista
Lista piękna a te torebki jeszcze piękniejsze ...
Stary 2009-11-06, 23:25   #2149
Marua:)
Zakorzenienie

A ja na te odwrotnie wzyste raczki wogole nie zwrocilam uwagi Dopiero teraz zobaczylam. Mi to nie przeszkadza wogole.
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:26   #2150
*Antoinette*
Wtajemniczenie

Ten watek to istna kopalnia wiedzy, ale ja mam jednak duży dylemat Mam zamiar zamówić sobie pierwszą e-torebkę. Szukam czegoś na co dzień, do szkoly, żeby pomieściły się książki i inne duperele, najlepiej w kolorze czarnym. Miałam dużą ochotę na Emilkę, ale z tego co widzę, to ciężko byłoby mi tam pomieścić wszystkie klamoty, poza tym raczej niewygodnie byłoby mi nosić ją w ręku :/

Więc teraz czaję się na IKO, choć na fotkach ze strony wygląda dużo bardziej zachęcająco niż w realu... Mam takie pytanie do posiadaczek IKO - jak jest z wygodą? Dobrze się ją nosi jak jest napakowana? Ma długie rączki, więc pasowałaby mi.

*Antoinette* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:30   #2151
sydunia
Zakorzenienie

Ja swojemu TŻ oszczędzam gadania o tym, że chcę torebki zamówić
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:32   #2152
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez *Antoinette* Pokaż wiadomość
Ten watek to istna kopalnia wiedzy, ale ja mam jednak duży dylemat Mam zamiar zamówić sobie pierwszą e-torebkę. Szukam czegoś na co dzień, do szkoly, żeby pomieściły się książki i inne duperele, najlepiej w kolorze czarnym. Miałam dużą ochotę na Emilkę, ale z tego co widzę, to ciężko byłoby mi tam pomieścić wszystkie klamoty, poza tym raczej niewygodnie byłoby mi nosić ją w ręku :/

Więc teraz czaję się na IKO, choć na fotkach ze strony wygląda dużo bardziej zachęcająco niż w realu... Mam takie pytanie do posiadaczek IKO - jak jest z wygodą? Dobrze się ją nosi jak jest napakowana? Ma długie rączki, więc pasowałaby mi.
Ja mam Iko i chodze z nia do szkoly wlasnie Uwazam ze jest naprawde bardzo wygodna! Dlugie uszy, z łatwoscia zalozysz na plaszcz itp, pojemna jest i miesci A4.
W ogole podoba mi sie w niej to, ze nawet jak sie ją napakuje to wyglada ładnie, nie sprawia wrazenie wielkiej no i sama w sobie jest leciutka.
Jesli tylko Ci sie podoba wizualnie to nie zastanawiaj sie!
Stary 2009-11-06, 23:32   #2153
sydunia
Zakorzenienie

Dziewczyny są zadowolone z Iko, także chyba możesz śmiało kupować
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:39   #2154
*Antoinette*
Wtajemniczenie

No to chyba w najbliższym czasie się na nią zdecyduję Jakoś nic mi się nie podoba w normalnych sklepach... wybredna jestem, trudno :P

*Antoinette* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:43   #2155
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
A ja na te odwrotnie wzyste raczki wogole nie zwrocilam uwagi Dopiero teraz zobaczylam. Mi to nie przeszkadza wogole.
Ja tak samo Gdybyście nie napisaly to bym się nie zorientowała Mi to nie przeszkadza a rączki pękają chyba w każdej torebce.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:46   #2156
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez *Antoinette* Pokaż wiadomość
No to chyba w najbliższym czasie się na nią zdecyduję Jakoś nic mi się nie podoba w normalnych sklepach... wybredna jestem, trudno :P
mysle ze nie bedziesz zalowac no i prawdopodobienstwo, ze natkniesz sie na kogos z podobna torebka jest mniejsze
Stary 2009-11-06, 23:50   #2157
agata997
Przyczajenie

Hej dziewczyny
Ja właśnie mam ten sam problem co większość, nie wiem na jaką torebkę się zdecydować
tzn. zgłębiam temat już kilka dni i dzisiaj wybór padł na Saphire
no właśnie i tutaj jest problem z kolorem. Widziałam real zdjęcia fioletu tylko, natomiast pozostałych nigdzie się nie dokopałam...Ja fioletu nie chce, bo już trochę oklepany mi się wydaje i zastanawiam się nad brązem i granatem...ciężko wybrać
Chyba wybiorę granat, bo brąz mi do niczego nie pasuje.

Mój kod rabatowy na zakupy w e-torebka.pl
b108cf5e - 5% rabatu
agata997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:53   #2158
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez agata997 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja właśnie mam ten sam problem co większość, nie wiem na jaką torebkę się zdecydować
tzn. zgłębiam temat już kilka dni i dzisiaj wybór padł na Saphire
no właśnie i tutaj jest problem z kolorem. Widziałam real zdjęcia fioletu tylko, natomiast pozostałych nigdzie się nie dokopałam...Ja fioletu nie chce, bo już trochę oklepany mi się wydaje i zastanawiam się nad brązem i granatem...ciężko wybrać
Chyba wybiorę granat, bo brąz mi do niczego nie pasuje.
Granat jest teraz jednym z najmodniejszych kolorów Jak jednak Ci nie podpasuje, to zawsze mozesz odesłać
Stary 2009-11-06, 23:56   #2159
agata997
Przyczajenie

Też mi się tak właśnie wydaje, że granat będzie najodpowiedniejszy
Jeśli pozwolisz to wykorzystam Twój kod

Mój kod rabatowy na zakupy w e-torebka.pl
b108cf5e - 5% rabatu
agata997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:58   #2160
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez agata997 Pokaż wiadomość
Też mi się tak właśnie wydaje, że granat będzie najodpowiedniejszy
Jeśli pozwolisz to wykorzystam Twój kod
oczywiscie ze pozwole dziekuje
jak torebka przyjdzie to koniecznie sie pochwal i wstaw fotki

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości