|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
a jak żeście sie o tym dowiedzialy?? nie wiem, może pisałyście, ale przeoczyłam.
zrobiłam sobie dzisiejszą dawkę abs II i bola mnie mięśnie |
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza napisala Kasia hihi a pozniej samo sie potoczylo. Nawet do tej samej szkoly teraz chodzimy :P:P:P---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Wczoraj mowie tak na zarty: "Kochanie daj 5zl na solarium" a ten wyciaga 20zl i mi daje i mowi to masz na 4 wyjscia :P:P a jeszcze kupilam sobie perfum i dostaam balsam do ciala o tym samym zapachu znaczy probke i tak sie tym balsamem podniecalam ze taki fajty itp a ten teraz do mnie dzwoni i mowi co to za balsam bo on mi go chce kupic
|
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
to b. fajnie macie
![]() aha, mój TŻ ma 29 lat A ja zmykam na zajęcia, dziś geografia jest tylko
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia super, że wieczór Wam się udał, kochany jest ten Twój TŻet
chyba cos do niego dotarło.buziaki kochanaConslusion ja tez się nie zgodzę;p uwielbiam Maca KFC tez, ale mu simy jechać do Olsztyna, żeby tam zjeść;p a maca mamy w mieście![]() Jenny piekny ten sweterek czekam na wypłate i też ide po tunikę, juz mam upatrzoną![]() Kasiulenkowo b.ładna ta piosenka Idę odebrać zdjęcia od fotografa hm, ja dopisac się do waszego klubu "udanych wieczorów" nie bardzo moge bo mam @,ale za tydzien...
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudownie sie czulam. Moze nawetm sie nie tulic ale klotni nie chce Wszystko bedzie super jak nie bedzie klotni :P
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
I taki dni się baaaardzo mile wspomina potem
czasem kłotnie sa potrzebne,byle nie za czeste hehe![]() Apropos piosenek: nasza to "Ona i on" Iry...hm...moze ona na pierwszy taniec? w koncu my tez pierwszy raz spotkalismy sie na lawce w parku
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- no to się zbieram pomału do pracy. Miłego popołudnia |
|
|
|
|
#3368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15134270] ma.ko nie smutaj !Co do udanych wieczorów,to ja się mogę dopisać. Nie bez powodu w końcu wróciłam o tak późnej porze .[/QUOTE]Dzieki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) albo "Byle jak, ale się zachowuj" ja już poprałam, troszkę posprzatałam a teraz lecę pisać te nieszczęsne notatki. Za godzinkę jade po Tż i do szkoły. mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy niż wczorajszy. buziaczki
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-11-07 o 11:58 |
||||
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz ma 25 lat.
nie myslimy o piosence na pierwszy taniec bo nas nie dotyczy.
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita lubię IRE, ale nie słysząłam tej piosenki. przeiękna. I jaka życiowa.
Aha, mój tż ma tyle co ja, czyli 23 lata ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Uciekam :papa:
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() moj Dziubol ma 26 lata ![]() moj wczorajszy wieczorek byl kiepski, po pierwsze dostalam @ i cierpie z bolu i lece na przeciwbolowych i zamulam, po drugie Dziubek sie zle czul i dostal atak astmy a ja sie az z tego wszystkiego poplakalam i musial siedziec u mnie az wydobrzal bo chcial jechac o wiele wczesniej ale mu nie dalam chcialam go odwiezc a on, ze nie i czekalam jak na szpilkach az zadzwonil i powiedzial, ze dojechal caly i zdrowy![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- jak to nie dotyczy?? |
|
|
|
#3372 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ......................... ......................... ......................... .......... moi rodzice za bardzo rocznic nie obchodzą, ale że w tym roku była 25 to sama wpadłam na pomysł że coś wypada jednak kupić a że gadali już chyba od roku że mają kijowe noże to dostali ode mnie zestaw ![]() oboje z Piotrkiem mamy 24 lata i oboje już nie mamy szkoły wczoraj dość miło było, pizza pyszna (tylko później brzuch wielki Sezon na misia super, ale ja uwielbiam wszystkie bajki ![]() no i troszku się zamuliłam i zasnęłam, ale dziś wieczorkiem odpracuję na pewno ![]() jutro mamy iść do Piotrka siostry, ale nie wiem czy się zdecyduję jakaś kuzynka przyjeżdża, kolejna osoba do poznania... w miarę mam już ogarnięte i łazienkę sprzątniętą, chyba książkę poczytam (ja codziennie prawie muszę coś czytać )i najważniejsze - do ślubu półtora roku (Piotrek wczoraj się śmiał że odliczam |
|||
|
|
|
#3373 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja wstałam sobie po 10, piję teraz kawkę (oczywiście z Wami) i wracam dalej do sprzątania. Nawet mi nie przeszkadza ze tata sie kręci pod nogami ![]() Sprzedaję Wam słodkie całuski ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- ma.ko - nie wiem co Ci powiedzieć ale mam nadzieję że dzisiaj będzie dobrze.. Mustique - dobre wychowanie wraca na śniadanie, dobre dzieci na dzień trzeci Jenny - podobo mi się Twój sweterek ![]() Wszystkim miłego dni w pracy/szkole/domu Skończyła mi się kawa, wracam do sprzątania
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai balam sie ze znowu bedzie do du**
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY PM 2011
Na razie chciałabym się przywitać, bo wróciłam wczoraj w nocy pociągiem z 3 godzinnym opóźnieniem No i czeka na mnie 21 stron do przeczytania
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
bo my kobiety czasem za dużo analizujemy, trzeba to ograniczać
|
|
|
|
#3377 |
|
Konto usunięte
|
MiciaKicia mam takie pytanko-Twój TŻ Cię utrzymuje czy coś? Bo pisałaś o tym solarium i w ogóle...
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15137197]MiciaKicia mam takie pytanko-Twój TŻ Cię utrzymuje czy coś? Bo pisałaś o tym solarium i w ogóle...[/QUOTE]
nie, po prostu czasem mu powiem zeby mi dal/pozyczyl na jakis drobiazg. Ja mam swoja wyplate tylko nie zawsze mi jej starcza ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
) :
|
|
|
#3379 |
|
Konto usunięte
|
Aha-rozumiem
. No bo u nas jest inaczej trochę-nie biorę żadnej kasy od TŻta ani on ode mnie,jakoś tak wzajemnie tego nie lubimy
|
|
|
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj tez TZ ma jakis dzien dobroci bo bez gadania zgodzil sie zawieźć mnie do szkole i odebrac mnie z niej ;P
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka - nie dotyczy bo my nie robimy wesela .. tylko takie male przyjatko wiec tancow weselnych tez nie bedzie.
a do mojego slubu (wedlug daty z podpisu - narazie aktualna) pozostalo rowne 9 miesiecy
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Micia Kicia fajnie ze wieczór sie udał
![]() ma.ko szybko twojemu Grześkowi przejdzie a jak nie to my sie z nim policzymy hihi joke oczywiscie![]() lusesita super piosenka, w ogole ja uwielbiam IRE. I my wprawdzie nie spotkalismy sie na ławce ale do dzis pamietam ławke na krakowskich plantach na której Michał ( po 5 minutach znania mnie ) pocałował mnie. Mój Michal skonczył w październiku 25 lat.
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dalej slecze nad produkcja kokardek
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w ten sposób masz myśleć, a nie tak pesymistycznie jak wczoraj bo ![]() poćwiczyłam troszkę kurcze jednak mnie ten mój brzuch dołuje z lekka, ale cóż...jednym się zbiera w udach, innym w brzuchu ale wcale mnie to nie motywuje do tego by zaczynać jakieś tam diety ![]() poćwiczyłam trochę i styknie (szkoda tylko że po jodze raczej nie schudnę |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehno mi sie zbiera i w udach i w brzuchu ale za chiny nie moge sie do brzuszkow zmobilizowac
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedyś nawet 100 dziennie tych brzuszków robiłam a i tak niewiele to dawało dlatego już się tak nie produkuję
a jogę ćwiczę tylko dla zdrowia w sumie, bo pracę mam siedzącą i nie chcę później tak mieć że się schylam a tu mi strzyka w kościach jak starej babce ![]() no i żeby te mięśnie porozciągać trochę
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra ja sie zbieram zeby TZ nie musial czekac na mnie "godzine" :P
Bede dzis pozno albo dopiero jutro po poludniu bo na 8.00 szkola Buziaki i milego popoludnia oraz wieczorku (zwłaszcza wieczorku )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#3389 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Część I
Cytat:
Rzeczywiście są super Cytat:
Zapalenie oskrzeli![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też bym chciała już pójść... Z drugiej strony mamy "własnego" księdza i "chody" u proboszcza to nie powinno być problemu. Chciałabym pójść najpóźniej na wiosnę. Bardzo ładne Cytat:
A ja mam teraz jakieś 50 kg, a moja waga to ok. 46. Po tabsach mi doszło i nie chce pójść, a ćwiczyć się nie chce Cytat:
Swego czasu pracowałam po 12 godzin dziennie w 2 miejscach i dodatkowo w sobotę od 4-12. Miałam za to w sumie ok. tysiąca, ale z braku innych możliwości zarobku dobre i to. Możliwości towarzyskie nikłe no, ale co zrobić. Bardzo ładny jest Twój nowy avatar Co do płacenia za ślub, to za wszystko płacimy sami i bardzo się z tego cieszę. Ja może nie zarabiam kokosów, a B. jeszcze studiuje, ale spokojnie nam starczy na ślub i własny kąt.
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
a ja niestety nadal bezrobotna jestem..w tym moim miescie to nic znalezc nie mozna...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

Pierwsza napisala Kasia hihi a pozniej samo sie potoczylo. Nawet do tej samej szkoly teraz chodzimy :P:P:P
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

chyba cos do niego dotarło.buziaki kochana
czekam na wypłate i też ide po tunikę, juz mam upatrzoną

!
i musial siedziec u mnie az wydobrzal bo chcial jechac o wiele wczesniej ale mu nie dalam 

śmieje się,że niedługo będe robić "kwik,kwik,kwik" skoro ta świńska grypka 

hihi joke oczywiscie
Zapalenie oskrzeli