Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 23:36   #2281
alkaxy
biegam dla Zabawy

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. III

Może się troszkę wetnę w rozmowę, ale doleciał do mnie w końcu nowy panache - panache masquerade coquette- boska W końcu któryś dobrze dobrany stanik robi mi kreseczkę. Leciutko dziobuje, ale w ten sposób, że pod sweterkami nawet fajnie to wygląda. I to czarne obszycie. Cudo!

I znowu przekonałam się, że warto brać 2 rozmiary - wziełam 32f i po ubraniu myślałam, że ok. Ale na wszeli wypadek przymierzyłam też rozmiar większy i tu dopiero dałam radę powygarniać. Coraz bardziej podobają mi się uświadomione staniki. Dzięki dziewczyny za ten atek ( i poprzednie częsci )
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:39   #2282
201704051255
Konto usunięte

z tej kolekcji co bezowy, mam ja - zebre bialo czarna i .. jak dla mnie to dolinki nie da sie pokazac, bo stanik bedzie wystawal z kazdego dekoltu
duzo bardziej podoba mi sie ta nowa czarna maskaradka ktora jest w wersji bandeau i plunge, tamta spokojnei moge wlozyc do dekoltu
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:47   #2283
Maliniarka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
I znowu przekonałam się, że warto brać 2 rozmiary - wziełam 32f i po ubraniu myślałam, że ok. Ale na wszeli wypadek przymierzyłam też rozmiar większy i tu dopiero dałam radę powygarniać.
Jakie wetknę w rozmowę , wątek jest dla wszystkich. Cieszę się, że jesteś zadowolona, może się pokażesz w obu dla porównania?

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
z tej kolekcji co bezowy, mam ja - zebre bialo czarna i .. jak dla mnie to dolinki nie da sie pokazac, bo stanik bedzie wystawal z kazdego dekoltu
duzo bardziej podoba mi sie ta nowa czarna maskaradka ktora jest w wersji bandeau i plunge, tamta spokojnei moge wlozyc do dekoltu
Podoba się na zdjęciu, czy sprawdzałaś nabiustnie?
Mnie Effuniak spod dekoltów nie wystaje, ale zależy jaki dekolt chce się załóżyć
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Maliniarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:49   #2284
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
Może się troszkę wetnę w rozmowę, ale doleciał do mnie w końcu nowy panache - panache masquerade coquette- boska W końcu któryś dobrze dobrany stanik robi mi kreseczkę. Leciutko dziobuje, ale w ten sposób, że pod sweterkami nawet fajnie to wygląda. I to czarne obszycie. Cudo!
Coquette to mój ulubiony stanik.
agta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 23:52   #2285
201704051255
Konto usunięte

chyba kopnelam sie z rozmiarem, ale moze kupilam go w ostatnim momencie przed naglym schudnieciem.. (60F na wtedy 63/85 jakies) probowalam, niestety zakrywa piersi po szyje ...
ale mnie prawie kazdy tak robi
prawdopodobnie wzielam zly rozmiar
z przodu przy przedzialku miski sa bardzo mocno zabudowane, wiec z dekoltu nici, a na plecach wrecz czuje druga pare piersi ze zgwalconych obwodem motylkow
wracam teraz paradoksalnie po schudnieciu do starego dobrego 65dd

a u mnie coquette i polka byly pierwszymi porazkami, pozniej shanghai chociaz coquette byla fenomenem, zwisala mi gdzies pod pachami ponizej piersi , gdzies na watku sa zdjecia nawet

powiedzcie czy to jest jakas choroba producentow? wszystkie 65(30)e musze podszywac, bo sa za luzne, a 65(30)dd nie sa... ta sama firma, czasem te same modele...

edit mam, mam, ale teraz to ja juz nie wiem co na mnie pasuje... poltora tygodnia lezalam w lozku i wyschlam o prawie 5kg

tak sobie smutno spojrzalam na te zawartosc szuflady... tam juz lezy rownowartosc nowego biustu, moze zamiast stanikow trzeba bylo chirurga

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-11-07 o 00:07
Stary 2009-11-07, 09:27   #2286
tikida
Rozeznanie

Dostałam odpowiedź od producentki w sprawie pianki:

Po praniu pianka traci swą sztywność, i może się pomarszczyć ale po założeniu prostuje się na biuście zarówno pod wpływem temperatury ciała jak i wypełnienia przez biust.
Obie z Ulą oraz inne testerki nosimy, pierzemy," duźdamy" te staniki (już od wakacji) i wiemy, że jeśli rozmiar miski jest prawidłowo dobrany to na biuście się to prostuje
No chyba, że stanik od początku był za duży w miskach i teraz nie ma szansy by się wyprostował ale musiałby być duuuuużo za duży więc nie wyobrażam sobie jak można by kupić taki stanik ale....różnie to bywa

Po założeniu wglębienia są płytsze, ale są nadal, może pod wpływem temperatury się rozprostują (dzisiaj mam na sobie effuniaka więc zobaczę jak będzie pod koniec dnia).

[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;15131211]o kurde :/ faktycznie brzydko ... szczerze powiem że te stare mi się gniotły ale od wewnątrz tylko tak jakby ... taka bardziej miękka ta gąbka była
[/QUOTE]

No właśnie bardziej miękka, cieńsza i po założeniu marszczenia nie było. Tutaj pianka jest grubsza i trochę inaczej się zachowuje.

Cytat:
Napisane przez greenaurie Pokaż wiadomość
A nie możesz tego roeklamowac? Jeśli to zagniecenie jest permamentne....
Nie mogę, bo według producentki pianka po nałożeniu się prostuje, a jeśli nie, to znaczy, że mam za duży stanik (rozmiar jest na pewno dobry).

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Effuniak mnie urzeka dolinką i chce ten model http://www.dopasowana.pl/product-pol...e-bezowym.html
no ale właśnie nie wiem jak z tą pianką?
W cielaku pianka jest inna, cieńsza i miękka - po praniu trochę się gniecie, ale jak się go założy, to wgniecenia znikają.

Cytat:
powiedzcie czy to jest jakas choroba producentow? wszystkie 65(30)e musze podszywac, bo sa za luzne, a 65(30)dd nie sa... ta sama firma, czasem te same modele...
Przyczyną mogą być fiszbiny - w 30e są nieco szersze, więc i obwód jest nieco szerszy.
Stary 2009-11-07, 09:45   #2287
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

tikida - wg mnie jeśli to się nie zmieni to na pewno możesz reklamować. Przecież to jest widoczne. A widziałam Twoje zdjęcia w tym staniku i nie sądzę, żeby był za duży. Może taka jedna sztuka się trafiła. Pochodź zresztą w nim, może tak jest, jak napisano w mailu, że się rozprostuje. W każdym razie masz prawo do reklamacji, mówię to z pozycji sprzedawcy, ale też osoby, która sama reklamuje u producentów.
AguniaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 10:38   #2288
*kasieńka*
Zadomowienie

dokładnie - zgadzam się z Agunią - moim zdaniem to jest trochę olanie sytuacji i zrzucenie winy na Ciebie, że skoro się marszczy to pewnie zły rozmiar wzięłaś.
W każdym razie prawo do reklamacji masz zawsze

*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 11:18   #2289
Tapioka
Raczkowanie

Świetny film, ale właśnie dowiedziałam się z niego, że jestem mutantem Choćbym nie wiem jak kombinowała, nie mam piersi na takiej wysokości, tylko zawsze wyżej, również bez stanika.

Faktycznie brzydko pozaginał Ci się ten effuniak Tikida. Ja pierwszy raz wyprałam swój i jest w porządku, ta jeansowa tkanina jest z natury gruba i nieprześwitująca, więc żadnych zagnieceń nie widać. Za to musiałam go odłożyć w kąt bo robi mi siniaki na mostku, właśnie je leczę siedząc w Rio. Napisałam maila do Uli, mam nadzieję, że podpowie mi jak te druty spacyfikować bo w tym momencie stanik nie nadaje się do noszenia. Na mostku mam wielką bolącą czerwoną gulę.
Tapioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 11:24   #2290
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tapioka Pokaż wiadomość
Napisałam maila do Uli, mam nadzieję, że podpowie mi jak te druty spacyfikować bo w tym momencie stanik nie nadaje się do noszenia. Na mostku mam wielką bolącą czerwoną gulę.
Koniecznie daj znać co odpisała Ula, bo ja sama chętnie się dowiem co i jak - po wczorajszym całodziennym noszeniu chilli mój mostek boli.. chociaż w trakcie noszenia nie dawał o sobie znać :P

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 11:42   #2291
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

Dziewczyny, ja wprawdzie nie jestem Ulą ani tym bardziej Ewą od Effuniaków, ale kiedy czytam o tych mostkach to mi się nasuwa pytanie czy da się w tych stanikach przepchnąć fiszbiny bardziej pod pachę? Jest miejsce w kanalikach? Bo jeśli tak, to można to próbujcie, wtedy odciąży się mostek. Można też spróbować ręcznie wygiąć deko fiszbinę w drugą stronę (od mostka). To zabiegi, które doraźnie stosuje się przy uwierających fiszbinach przy mostku. To samo tyczy się uwierania pod pachami, tylko wtedy zabieg jest odwrotny. Można fiszbiny przesunąć ku mostkowi.
Wszystko to jednak jest możliwe jedynie wtedy, kiedy w kanalikach jest więcej miejsca niż zajmuje "drut".
Stary 2009-11-07, 11:54   #2292
agta85
Wtajemniczenie

Dodałam do spisu sklepów dwa sklepy w Krakowie.

• Marcille, ul. Długa 18
  • Sekrety Kobiet, ul. Bronowicka 31

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Świetny film, ale właśnie dowiedziałam się z niego, że jestem mutantem Choćbym nie wiem jak kombinowała, nie mam piersi na takiej wysokości, tylko zawsze wyżej, również bez stanika.

Faktycznie brzydko pozaginał Ci się ten effuniak Tikida. Ja pierwszy raz wyprałam swój i jest w porządku, ta jeansowa tkanina jest z natury gruba i nieprześwitująca, więc żadnych zagnieceń nie widać. Za to musiałam go odłożyć w kąt bo robi mi siniaki na mostku, właśnie je leczę siedząc w Rio. Napisałam maila do Uli, mam nadzieję, że podpowie mi jak te druty spacyfikować bo w tym momencie stanik nie nadaje się do noszenia. Na mostku mam wielką bolącą czerwoną gulę.
Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość
Koniecznie daj znać co odpisała Ula, bo ja sama chętnie się dowiem co i jak - po wczorajszym całodziennym noszeniu chilli mój mostek boli.. chociaż w trakcie noszenia nie dawał o sobie znać :P
Czytałam (na którymś z Lobby) że wymieniają gniotące fiszbiny, a te które sprzedają obecnie już nie gniotą.
Stary 2009-11-07, 11:56   #2293
Tapioka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AguniaT Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja wprawdzie nie jestem Ulą ani tym bardziej Ewą od Effuniaków, ale kiedy czytam o tych mostkach to mi się nasuwa pytanie czy da się w tych stanikach przepchnąć fiszbiny bardziej pod pachę? Jest miejsce w kanalikach? Bo jeśli tak, to można to próbujcie, wtedy odciąży się mostek. Można też spróbować ręcznie wygiąć deko fiszbinę w drugą stronę (od mostka). To zabiegi, które doraźnie stosuje się przy uwierających fiszbinach przy mostku. To samo tyczy się uwierania pod pachami, tylko wtedy zabieg jest odwrotny. Można fiszbiny przesunąć ku mostkowi.
Wszystko to jednak jest możliwe jedynie wtedy, kiedy w kanalikach jest więcej miejsca niż zajmuje "drut".
Nie da się, są zaszyte na mur przynajmniej w moim. Znam to z Freyi, w Rio na początku przesuwałam. Z tym, że fiszbiny w effuniaku są bardzo twarde - każda Freya dopasowała się do mnie po kilku godzinach z wacikiem na mostku i teraz wszystkie leżą tak, że w ogóle ich nie czuję. W jeansowym wytrzymałam wczoraj 7 godzin z wacikiem podłożonym z przodu i w końcu się poddałam bo nie było szans, że się dopasuje. Zrobił mi spuchniętą czerwoną gulę z jednej strony mostka i małe, ale nieładne obtarcie z drugiej, po całej nocy oczywiście nie zniknęły. Poczekam na odpowiedź Uli, jak się pojawi to przekażę Wam.
Tapioka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 12:03   #2294
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguniaT Pokaż wiadomość
przepchnąć fiszbiny próbowałam, bo niby jest tam jakieś miejsce (mało bo mało ale jest), ale mam wrażenie, że ich się nie da przemieścić... ja je przepycham a one jak były tak są - może źle coś robię, ale inaczej nie mogę

próbowałam też odgiąć fiszbinę, myślałam że mi się udało, ale chyba jednak muszę tu poprosić o pomoc drugą połowę skubane są sztywne i zauważyłam, że moje odginanie nic nie zmieniło
na pewno to jeszcze wypróbuję bo nie raz ten zabieg uratował mój mostek

Cytat:
Napisane przez agta85 Pokaż wiadomość
Dodałam do spisu sklepów dwa sklepy w Krakowie.

• Marcille, ul. Długa 18
  • Sekrety Kobiet, ul. Bronowicka 31
a dałoby radę dorzucić jeszcze jeden sklep do Poznania? Ostatnio któraś z dziewczyn zarzuciła linkiem gdzie była mowa o tym sklepie

http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203..._Wzgorza_.html o, a tu jest też o nim, razem z adresem

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 12:12   #2295
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

Rozumiem, no ja też to znam z tych, z którymi mam do czynienia na co dzień. Rzadko który nie ma tego manewru. Cóż, może wymiana fiszbin przez producenta na bardziej miękkie załatwi sprawę. Trzymam kciuki.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Hmm, wzięłam do ręki właśnie Żelka, żeby sprawdzić co i jak jest na przykład w nim, bo on ma też niski mostek. I też nie ma miejsca na przepychanie fiszbin - fakt. Właściwie nikt mi nie zgłaszał problemów z bolącym mostkiem (albo ja nic nie wiem).
Może faktycznie odgiąć jakoś. To jedyne co mi przychodzi na myśl. (oprócz wymiany)
Stary 2009-11-07, 12:14   #2296
poison.iv
Wtajemniczenie

Cytat:
Też tak mam ale zawszę to lepiej niż w drugą stronę, czyli biust na wysokości pępka
poison.iv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 12:17   #2297
agta85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość
a dałoby radę dorzucić jeszcze jeden sklep do Poznania? Ostatnio któraś z dziewczyn zarzuciła linkiem gdzie była mowa o tym sklepie

http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203..._Wzgorza_.html o, a tu jest też o nim, razem z adresem
Dałoby się, dało.
Czytałam o nim, ale zapomniałam go dodać.
Stary 2009-11-07, 12:48   #2298
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dziewczyny lepszy effuniak

http://www.dopasowana.pl/product-pol...e-bezowym.html

czy raczej ten model ktory juz mam w rozmiarze 32 FF biały a chce wziąc 32G większą miche ponieważ jak wygarne to lekko robi fałdę i dieli pierś...

http://www.lasenza.co.uk/bras/specia..._84&dso=300204

nie wiem...
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 12:54   #2299
201704051255
Konto usunięte

sliczna ta la senza

cykne zdjecie tego mojego effu, ale w tej chwili jest juz za duzy
w kazdym razie jak byl dobry, to tak samo wysoko zakrywal

ok, 60f kupowany wtedy na jakies 63/85 (leciutko bulkowal wieksza piers, ale tylko po wygarnieciu, wyprostowaniu sie i pierwszych pare minut), teraz mierzony na 63/81-82

uwazam to za jeden z gorszych zakupow, bylam nim zachwycona z godzine...
tworzy nieprawdopodobne schaby na plecach, a ja jestem chuda osoba
pod pachami mam bulki
a miski sa za duze jesli tylko przestane sie dumnie wypinac

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-11-07 o 13:20
Stary 2009-11-07, 13:48   #2300
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Cytat:
sliczna ta la senza

cykne zdjecie tego mojego effu, ale w tej chwili jest juz za duzy
w kazdym razie jak byl dobry, to tak samo wysoko zakrywal

ok, 60f kupowany wtedy na jakies 63/85 (leciutko bulkowal wieksza piers, ale tylko po wygarnieciu, wyprostowaniu sie i pierwszych pare minut), teraz mierzony na 63/81-82

uwazam to za jeden z gorszych zakupow, bylam nim zachwycona z godzine...
tworzy nieprawdopodobne schaby na plecach, a ja jestem chuda osoba
pod pachami mam bulki
a miski sa za duze jesli tylko przestane sie dumnie wypinac
Sliczny ten biustonisz

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 14:04   #2301
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
dziewczyny lepszy effuniak

http://www.dopasowana.pl/product-pol...e-bezowym.html

czy raczej ten model ktory juz mam w rozmiarze 32 FF biały a chce wziąc 32G większą miche ponieważ jak wygarne to lekko robi fałdę i dieli pierś...

http://www.lasenza.co.uk/bras/specia..._84&dso=300204

nie wiem...
Cielak to raczej stanik praktyczny, ten z la senzy do tzw.zadań specjalnych
Ja kupując sugerowałam się tym czy mam już bazę (czyli u mnie: cielisty stanik, czarny stanik, strapless) i mogę sobie pozwolić na coś ładnego,ale mniej praktycznego.
Cielaka effuniakowego osobiście mam i jestem b.zadowolona.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 14:07   #2302
201704051255
Konto usunięte

kiedys pytalam,a le nie pamietam, jak to jest z obwodami la senzy, ona jest b ciasna?
Stary 2009-11-07, 14:15   #2303
Maliniarka
Zakorzenienie

pushit, a może wygarnianie by trochę pomogło? włożyć trochę plecków i podpaszek do miski? chociaż rzeczywiście jesteś szczupła i nie ma co skóry naciągać, ale może jednak...nakładać stanik w pochyleniu? szkoda, żeby leżał, bo wyglądasz super :P ja nie należe do szupłych i do fałdek poniżej i/lub powyżej obwodu chyba trochę przywykłam póki nie czuje stanika za bardzo to i fałdki ujdą

Też zaczęłam mieć chrapkę ne tego cielaka, mam Brzoskwinię 70F, ale teraz pewnie celowałabym w 75E, może poczekam na cielaki z nowej kolekcji...
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Stary 2009-11-07, 14:15   #2304
strawberka
Zakorzenienie

Cytat:
kiedys pytalam,a le nie pamietam, jak to jest z obwodami la senzy, ona jest b ciasna?
LS ma ciasne obwody
Stary 2009-11-07, 14:20   #2305
Maliniarka
Zakorzenienie

Sanrioo, zależy co chcesz osiągnąć, trudno porównać oba modele, bo to przecież zupełnie inny krój(plunge, haf-cup) i kolor, beżak przydaje się zawsze pod białe bluzki, bo nie prześwituje, nie ma też koronek, robiących efekt Kalafiora, którego wiele dziewczyn nie znosi, nie wiem jak z tą kokardką, przeszycia trochę się odznaczają w halfach często jest tez tak, że mniejsza miska bułkuje, a w większej już za luźno ? zależy jaki masz biuścik...
Makijaż z Lirene
Peelingi Nacomi
Rajstopki

Edytowane przez Maliniarka
Czas edycji: 2009-11-07 o 14:35 Powód: literówki
Stary 2009-11-07, 14:48   #2306
urojona
Raczkowanie

Dziewczyny, muszę się pochwalić Oglądając dzieła koleżanki-fotografa na maxmodels.pl przy okazji zauważyłam, że na tej stronie jest możliwość "podania" przez modelki rozmiarów biustu od A - E i to co najlepsze albo bez obwodu albo z obwodem 75 I jako, że mam dobry humor napisałam im maila na ten temat - to chyba już mogę uznać za uświadamianie szerszego grona?

A co do effuniaków i gniotących mostków... na początku była masakra (mam chilli), nic nie odginałam i z czasem się przyzwyczaiłam i już nic się nie wbija... chyba, że jak leżę na plecach to i owszem, dalej masakra :P
Stary 2009-11-07, 18:26   #2307
Astro
Zadomowienie

Doradźcie dziewczyny - chyba zdecyduję się na jeansowego Effuniaka, jednak wiem, że rozmiarówka jest inna. Wg kalkulatorka wychodzi mi 70DD - noszę 30F z Panache, a moje wymiary to 71 cm pod biustem ciasno, 73 cm luźno, w biuście to się jeszcze waha ale obecnie 89-90 cm mierzone normalnie i 93 w pochyleniu. Czy 70DD to dobry rozmiar Effuniaka??
Stary 2009-11-07, 18:44   #2308
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
dosyć ciasne ale ten model akurat nie aż tak bardzo. ja na moje 77pod mam 32=70 i modele G&G sa ciaśniejsze niż te Lace.

ale Lace ma chyba mniejsze michy tak wychodzi...

mogę wziąć cielaka ale czy on zrobi mi upragniona dolinkę i czy nie bedzie robił tego efektu o którym piszą wizażanki, czerwona gula... i tak dalej.

mam spory dylemat bo kasowo 70zł za cielaka w rozmiarze 75E
ja mam 77pod i okolo 99/100 w kalkulator liczy mi 75DD ale poradziły mi wizażanki żebym brała większa miche gdyż jedna ma w biuście 96 i cielak jest na styk...

czy ktoś może się wypowiedzieć posiadający cielaczka?

Maliniarka taki "lejący" jak pożądnie nie wygarne to ma tendencje do bułkowania nawet w dobrej misce. bez stanika piersi są raczej na boki ułożone nie pod pachami ale bardziej ku bokom uciekają
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 19:10   #2309
AguniaT
Raczkowanie

GG do AguniaT

Urojona brawo!! Ja (zresztą już o tym tu pisałam) w lato podchodziłam do kobiet czasami na ulicy... i zagadywałam nt. obwodu na szyi. Mój TŻ udawał, że mnie nie zna Ostatnio do mnie mówi... "ale się cieszę Aguniu, że już zima idzie, wiesz?".
Pytam: "Dlaczego?"
"Bo nie będziesz mam nadzieję zaczepiała biednych kobiet na ulicy, a ja nie będę się musiał wstydzić"
Stary 2009-11-07, 19:47   #2310
201704051255
Konto usunięte

maliniarka z rok wygarnialam.. pozniej mi sie znudzilo
teraz jak mi sie przypomni nadal wygarniam... ale to wlasciwie sama skora
nie mialam nigdy jakeijs specjalnej migracji, bo stanikow w ogole nie uzywalam

mnie sie podobaja la senzy w obwodach 70, taki wybor, takie sliczniutkie.. ale nie wiem czy to nie przesada, choc 65tki np mileny byly na mnie za ciasne..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości