|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: SZCZUPŁA, PIĘKNA, ZDROWA I SEXI od 03/11:: potrzebuję Was!
Cytat:
Tak Ja zawsze właczam sobie tv i słucham muzy ale jak jest fajna piosenka to ok idzie szybko ale jak juz na kazdym kanale puszczaja denne piosenki to juz nie moge sie doczekac konca cwiczen. Ach jakos bede musiała wytrwac... ![]()
![]() |
![]() |
#212 |
Rozeznanie
|
hej ho
![]() U mnie dziś jedzonko pyszne ![]() ![]() niunka moim zdaniem lepiej zrzucić piosenki które się lubi na mp3 albo tv ostatecznie, jeśli jest coś ciekawego ![]() ![]() ![]() aniaesz super wieczór się szykuje ![]() Szczupulchna nieźle wymiatasz ![]() melisan mnie na początku też dupka nieźle bolała ![]() ![]() simlicity ja też mam cięzkie dni bo @ nadchodzi wielkimi krokami i ciągle chodze głodna a zwłaszcza ciągnie mnie do słodyczy ![]()
![]() |
#213 |
Zadomowienie
|
a ja dziś kobietki troche przegiełam...ale nie krzyczcie na mnie
![]() Wogóle jakos zapomniałam o jedzeniu......zjadłam około 12 mały kawałek karczku z kromka razowca i od tamtej pory nic... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#214 |
Raczkowanie
|
a moze bys cos jednak zjadla? cos bialkowego np? jajko, jogurt? szczegolnei jezeli nie idziesz spac przed 23.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Rozeznanie
|
niunka nie jestes sama ... Ja dzis zjadłam zaledwie rano owsiankę [2 łyzki p.owsianych + garść kukurydzianych + cynamon] i 3 gruszki
![]() Nie miałam czasu na wiecej, bo jechałam do Gdańska i teraz tu jestem i brak ochoty na jedzenie.. Mykam kapać sie i spać ![]()
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
gym zamkniety ;(
ech, i tak jestem juz zmeczona dzis, wiec moze to i dobrze :P zrobie sobie brzuszkow, zeby nie bylo, ze sie obijam, ale nie pobiegam, bo po ciemku sie boje :/ heh, dzieki za wszytskie mile slowka :P sporty to est to, naprawde kocham wysilek, jedynie czasem bieznia jest nudna, bo cokolwiek monotonna :P juz sie nie moge doczekac jak wroce do domu i kupie sobie karnecik do mojego ulubionego klubu, z silka, aerobikiem i reszta full servis'u ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Zadomowienie
|
Oj i zaczoł sie weekend....
![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]()
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() 3majcie się kobitki i dobranoc Wam życzę ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was
![]() Wtrącę swoje 3 gorsze jeśli pozwolicie ![]() Nie wiem czy mnie odrzucicie ze względu,że jednak mimo wszystko stosuję dietę. Przy tej diecie, którą stosuję niby nie powinno się ćwiczyć - ale olałam to, ponieważ wierzę w każdy czynnik przy odchudzaniu. Najmniejszy szczegół potrafi zawalić efekt. Ćwiczę sobie codziennie na rowerku - 20km. Raz w tygodniu odpoczynek dla mięśni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
witaj,
jaka diete stosujes? musi byc bradzo niskokalorczyna, skoro nie nalezy cwiczyc, a ty do tego przejezdzasz najmarniej 50 min na rowerku ? ja bym uwazala... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Wtajemniczenie
|
Nie jest właśnie niskokaloryczna, głównie polega na nie łączeniu białek z węglami i powiedzmy,że zero tłuszczu. Dieta ONZ - odchudzanie na zawołanie. Ale i tak się niej aż tak bardzo nie trzymam - za bardzo kocham jeść. Głodzić się na pewno nie głodzę, także o to możesz być spokojna - fanatyczką nie jestem.
![]() ![]() Kiedyś stosowałam same ćwiczenia, ale niestety nie dały mi takich efektów jak teraz w połączeniu z dietą.
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2009-11-06 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Wy kochane już spać idziecie, a ja tymczasem witam się z Wami...
![]() dziś mój 3 dzien bez słodyczy!!!! Jestem Wielka!!! ![]() ![]() z wami naprawde jest łatwiej ![]() ![]() dzis na sniadanko miałam 2 wafle ryyżowe z serem 2 sniadanko - płatki na mleku jabłko obiad - pierogi z serem ( na stołówce to było wiec wyboru nie mialam ![]() podiwieczorek - kanapka niestety z białej bułki z jajkiem - ale to też na stołówce serwują 2 kiwi kolacja - kefir 0 ćwiczeń - ale obiecuje ze od niedzieli biore sie za siebie z ćwiczeniami byłam dzis na zakupach - zakupiłam marchewki, banany, pomidory, jogurty ight, kefiry, otreby, płatki górskie ![]() jutro bede miala wiecej czasu z rana to ugotuje sobie 1 raz ta wasza owsianke ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Szczupluchna - a powiedz mi jak Ty ćwiczysz na siłowni ![]() ja od niedzieli zaczynam wiec jestem zainteresowana ![]() ps. oczywiscie biegać tyle co Ty nie bede bo nie jestem tak wytrzymala ![]()
![]() |
#224 |
Raczkowanie
|
simplicity^^^z tym bagazem genetycznym, to rzeczywiscie nie do konca prawda, w mojej rodzinie zwlaszcza ze strony mamy, nadwaga wystepuje od pokolen, ja sama bedac w liceum wazylam 93kg, ale odkad sie za siebie wzielam, bylo to jakies 7 lat temu to i sobie i calej rodzinie udowodnilam, ze nie ma rzeczy niemozliwych, malo tego: ciotka zapatrzona we mnie schudla 30kg, jej syn 40kg, moja siostra 20kg, a mama wlasnie ostro sie za siebie wziela i poki co ma -5kg. Wiec kochana na pewno Ci sie uda. Na pewno
![]() niunka^^^gratuluje spadku wagi, no i wymiarow ![]() ![]() ![]() Ja na stepperku tez kiedys cwiczylam(nawet po 50min ![]() melisan^^^witaj ![]() ![]() aniasz88^^^wieczor udany? ![]() ![]() ![]() Szczupluchna^^^skad Ty kobieto masz takie poklady energii? ![]() ![]() ![]() OneSweetTaste^^^witaj ![]() ![]() ![]() fiorellaa22^^^trzymam Cie za slowo z tymi cwiczeniami ![]() ![]() A ja moje drogie mialam wczoraj fatalny dzien, tyle zlych wiesci jednorazowo w zyciu nie dostalam ![]() ![]() No ale nie ma co o wczoraj, dzis jest nowy dzien, jak to mowi moja mama: jakos to bedzie ![]() Milego dnia piekne ![]()
Walka z kilogramami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lubonka Czas edycji: 2009-11-07 o 06:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Widzę, że świetna atmosfera panuje we wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Damy radę ! bo Kto, jak nie my? ![]() ![]() Dziś wszamałam śniadanko o 5:00, a mianowicie 3 łyżki musli z rodzynkami + 4 łyżki p.kukurydzianych zalane wodą i odrobiną mleka 0,5% z zmielonym siemieniem lnianym (1 łyzeczka) + 2 winogronka + 1 malutki ryżowiec [miał około 14 kcal ![]() ![]() A o 9.15 mam wykłady 6 h :ekk:, więc wezmę jabłko, a tam na pewno cos ciepłego jeszcze z automatu wypije ![]() Ciesze sie, że dobrze Wam idzie Kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niunka trzymam kciuki za pomyslny weekend ![]() W ogóle to czytałam, że własnie jak juz jestem\ przy swoich ost. kilogramach' znaczy walce z nimi to mój metabolizm zwolnic mógł nawet o 11% i musze go jakos 'rozruszać', ale nie mam pojecia jak, a do tego nie mam czasu na regularne posiłki ![]() Może znacie jakieś dobre sposoby na metabolizm? ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zyczę miłego (udanego) weekendu ![]() ![]()
![]() |
#226 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja właśnie wstałam, zawsze po imprezie krótko śpię. Niestety nie powstrzymałam się od piwa i trochę wypiłam ![]() Mam sporo nauki, w przyszłym tygodniu czeka mnie duże kolokwium i muszę się jakoś zmobilizować. lubonka, niunka22, aangel86 - niestety nie wytańczyłam się jakoś bardzo wczoraj. A wam się należy chyba jakaś porządna impreza skoro mówicie, że dawno nie byłyście... jak już schudniemy to możemy urządzić imprezę z tej okazji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Wszystkim!
![]() ![]() Niezapomniana - uuu, to współczuję, ja parę dni przed @ zamieniam się w mały odkurzacz, zjem wszystko, zwłaszcza to co kaloryczne :/ ale nie martwiaj się, z taką grupą wsparcia na pewno sobie poradzimy z każdą pokusą - ja wczoraj swoje pokusy zwalczałam myślą, że nie mogę zawieść tylu fantastycznych kobietek ![]() ![]() Lubonka - dziękuję za te słowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniaesz, mam nadzieję, że impreza udana? ![]() ![]() ![]() U mnie bardzo grzecznie, właśnie jem śniadanko ( 4 niepełne łyżki owsianki + trochę orzechów, rodzynek i cynamonu), wcześniej była a6w ![]() ![]() Lecę właśnie po prezent urodzinowy dla mojej najprzyj ![]() ![]()
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Witam kochane.
Zaczol sie ten niesczesny weekend ![]() Ale dziś odbieram moja płytke z wesela od kamerzysty i moje fotki z pleneru wiec wieczorem bede miała co robic ogladac mój ślub ![]() ![]() ![]() A co do jedzonka dzis to rano o 7 wszamałam troszke gulaszu i 1 banana a przed chwila 1 kromke razowego z wedlina wiejska i 1 herbatnika....mam nadzieje ze za duzo dzis nie zgrzesze ![]()
![]() |
#229 |
Raczkowanie
|
Dziennnn dobryyyy baaaardzo, slicznotki!
Nie ma to jak przeczytac z rana tyle pozytwnych komentarzy ![]() To byl bardzo trafiony pomysl, z tym watkiem :P Anyway, moj dzien zaczal sie bardzo elegancko, godzinka baseniku (wypatrzylam sobie takiego typka, z ktorym sie scigalam, uwielbiam takie "zawody", on nawet nie wie, ze staram sie go prze/do-gonic, a ja mam motywacje, zeby dac z siebie wszytsko :P male spaczenie na punkcie sportowej rywalizacji, wybaczcie :P, w kazdym razie efekty pozytywne :P), przed basenikiem jablko, co by nie na pusty zoladek. a na sniadanko jogurt z museli i odrobina miodu, troche zielonego i kawka <3 Uwielbiam to zmeczneie miesni po basenie... taki totalny luz w ciele, nie to co po sportach "naziemnych". Poza tym woda ujedrnia cialko ![]() mhmmm... to bedzie dobry dzien :P A w ogole to juz 5. dzien dietkowania ![]() ![]() I zamierzam dzis zrobic duzo rzeczy na uni, byc przykladna studentka i moze jeszcze wieczorkiem skatowac sie na gymie :P tak, tak, tak! zycze milego dnia kazdej z osobna i wszytskim razem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() może się pochwalisz jakimś zdjęciem? ![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek wszystkim Kobietkom
![]() OneSweetTaste witamy witamy gorąco w naszej grupie ![]() ![]() fiorella22 cieszę się, że dajesz radę i stawiasz opór słodyczom, bo wiem jakie to wyzwanie ![]() ![]() Lubonka zgadzam się z Tobą co do tej białej herbatki Irving z gruszką i figą, jest przepyszna ![]() Nie zamartwiaj się, dzisiaj jest nowy dzień, będzie dobrze i wszystko się ułoży ![]() Marta9911 kochana ![]() ![]() http://theworstslut.pinger.pl/m/1452509 ![]() aniaesz88 jedno piwo jeszcze nikomu nie zaszkodziło ![]() ![]() A i trzymam kciuki za kolokwium ![]() ![]() Za imprezą jestem jak najbardziej za ![]() simplicity też właśnie mam w planach rozpoczęcie ABS i A6W ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niunka22 wszystkiego naj… na nowej drodze życia! ![]() Weekend to także i moja zmora ![]() ![]() ![]() Szczupulchna zazdroszczę tego basenu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to po raz czwarty piszę tego posta ![]() ![]() ![]() A na sniadanko wypiłam kawkę, zmieszałam sobie kefir z jogurtem Jogobella penna cote z jagodami ![]() ![]() ![]() A teraz zmykam do pracy, odezwę się później trzymajcie się dziewczątka ![]() Miłego dzionka Wam życzę (i dietkowego ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz az wstyd taka grubasnice jak Ja wstawiac na forum ale jak juz odbiore fotki to pomyśle o tym ![]()
![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
ja ci dam zaraz grubasnice!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
moze z jednym waleczkiem wiecej lub mniej, ale tryskajaca radoscia, szczesliwie zakochana, ze wzajemnoscia, w za pewne fantastycznym mezczyznie. i to chcemy zobaczyc, a nie to, czy biala sukeinka cie pogrubaila czy nie bla bla bla |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Rozeznanie
|
![]()
no niunka22 dawaj dawaj
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Raczkowanie
|
hallo
![]() ja juz po obiadku: surimi i krewetki z warzywami na patelnie z przyprawa orientalna ![]() ![]() ![]() ![]() Marta9911^^^a jakies cwiczenia, najlepiej rowerek, orbitrek, biegi? Na pewno by pomogly ![]() aniaesz88^^^ja chetnie na takie tance w odchudzonej wersji sie pisze ![]() ![]() ![]() simplicity^^^o tak, herbatka pierwsza klasa ![]() ![]() niunka22^^^ojej, to chyba najwazniejszy dzien w zyciu, gratuluje Ci serdecznie i zycze samych dobrych dni, przez cale zycie, wszystkiego naj naj najlepszego! ![]() A z ta grubasnica to mnie tu nie denerwuj, kazda panna mloda jest tego dnia najpiekniejsza i nie wynika to z sukni, kwiatow, fryzury czy makijazu, to piekno z wnetrza, szczeescie ktore opromienia malzonkow. NA PEWNO wygladalas pieknie, zycze zebyscie byli zadowoleni z filmu i fotek ![]() Aangel86^^^jest jeszcze taka Irving w piramidkach z pomaranczowymi kwiatkami na pudelku, ta jest zielona, nie biala, ale ma bardzo fajny zapach, choc nie kazdy lubi. Ja uwielbiam smakowac nowe herbatki, jak trafisz na jakas dobra prosze o info ![]() Dziewczyny skad Wy bierzecie te cwiczenia? AW6 i ABS? Moze bym na zmiane z orbitrekiem robila? Lece teraz troszke mieszkanko ogarnac, poki moi mezczyzni spia ![]() ![]()
Walka z kilogramami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lubonka Czas edycji: 2009-11-07 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lubonka, wygląda na to, że ta herbata naprawdę musi być dobra, bo szukałam jej dzisiaj w Carrefourze ( czy jak to tam się pisze) i jej nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
Aangel86, woda jest naprawde super i moim skromnym zdaniem plywac po prostu trzeba umiec, nawet dla samego bezpieczenstwa, czy cos :P
Metoda malych kroczkow na pewno dalabys sie przekonac :P Mi sie udalo nauczyc bardzo zrazona do wody sasiadeczke plywac, nie powiem, zajelo to troche czasu, ale teraz smiga jak ta lala, wiec sprobuj koniecznie :P Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale w Warszawie na niektorych basenach sa takie zajecia dla doroszlych nie umiejacych plywac, wstydu nie ma i nauka idzie szybko ![]() Heh, Lubonka, racja z ty klubem, gduybysmy tam weszly to bysmy zaraz obroty podniosly wlascicielom o 100% najmarniej :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki wkleje wam jutro jakies fotki bo bede miala dopiero rano
![]() ![]() A co do zarełka to pogrzeszylam dzis jak to w weekend ![]() zjadłam dzis: troszke gulaszu 2 banany 2 herbatniki 1/4 bułki 1 kromke razowca z wedlinka wiejska i najgorsze troszke czekolady ![]() ![]() i na obiad knedle z miesem No dzis kalori było mnustwo w moim jadlospisie ![]() ![]() Ale mam wyrzuty sumienia za ta czekolade i te knedle................buu uuuu ![]() ![]()
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-11-07 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam wszystkim za tak miłe powitanie! Jesteście boskie!
![]() ![]() A po dzisiaj...będę się smażyć w piekle, zjadłam schabowego, a nie chciało mi się go obierać z panierki:/ Jakiś w ogóle dzień mam najedzony:/ Zaraz idę ćwiczyć, trochę brak sił, bo wykopywałam drzewka z ogródka i się namachałam szpadlem ![]() ![]() A pływanie... uwielbiam je, ale moja odporność już nie bardzo. Choruję po nim dość często, poza tym co tu dużo mówić grubas jestem i się wstydzę w kostiumie wystąpić;] Lubonka - Co do A6W to ćwiczyłam, doćwiczyłam chyba do 30 dnia - brzuch zmniejszył mi się o jakieś 2 cm. Ale stwierdziłam,że muszę najpierw sadło zrzucić, żeby coś z tego było widac. I Wam powiem Dziewczynki,że jak teraz zeszło mi ok. 8 cm w pasie to zaczyna być widać efekty dawnych ćwiczeń. Poza tym A6W było trochę dla mnie zbyt monotonne. Jak jeszcze trochę zejdę z obudowy w formie tłuszczu to zacznę od nowa callanetics. Troszkę ćwiczyłam i moim zdaniem świetnie zaczynało rzeźbić ciało. Ale niestety nie miałam codziennie ok 2,5h na ćwiczenia(łacznie z rowerkiem). Od stycznia planuję kupić sobie albo orbitek albo moze jakis skromny atlas ![]() ![]() simplicity - u mnie też są osoby z dodatkowym bagażem:p od zawsze jestem duża, ale skłonność do tycia to już co innego. Z tym to już trzeba walczyć całe życie. Po prostu wiedzieć, kiedy przestać - wierz mi z czasem się nauczysz ![]() niunka22 - grzechy nie były aż tak wielkie! Na pewno większość z nich spaliłaś podczas pilnowania synka ![]() Trzymajcie się dzielnie! Jestem z Wami! ![]()
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2009-11-07 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.