|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Rzuć wszystko i chodź się całować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Rozeznanie
|
Kiedyś przyjdą takie dni. Kiedyś przyjdą, lecz nie dziś.
Książę życia umiera sam. Spadając z krzesła mówił mi tak: Nie umierajcie tak, jak ja. Kładę się obok, oglądam nas w lustrze i widzę, i widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie. Źle skończył się ten dzień, pamiętam to. Nie wiedziałem czego chcę, lecz teraz wiem, że źle skończył się ten dzień. Niosąc na swych barkach dni minionych ciężar, znów idziemy drogą pod wiatr Zostawiłeś nas na rozstaju dróg. Ci, którym nic nie wyszło. Ci, którym nie udało się nic.
#4173 |
Wtajemniczenie
|
tajemniczapanna - oo widzisz
![]() xxxLOLKAxxx - jak zawsze, dziekuje. <3 ;* ------------------------- Zawsze pojawiał się tylko na chwilę. Burzył wszystko i znikał. ton twojego głosu, gdy mówiłeś dwa słowa, cudowne. i ciepło ust. pamiętam. i widok ciebie machającego mi na do widzenia. nie zapomnę. - to koniec. - dlaczego? - bo już nie czuję tego co czułam, już nie wariuje, już nie stroję się godzinę przed lustrem, już nie sprawdzam co 10 minut telefonu, czy oby na pewno nie dzwoniłeś, a ja może po prostu nie usłyszałam, już nie pytam po raz kolejny sąsiadki czy cię widziała i czy widziała, jaki jesteś cudny, już nie nazywam swych miśków twoim imieniem.. zerwałam z nałogami. byłeś jednym z nich. Bezczelnie stałeś mi się powietrzem. To jedna z tych chwil. Godzin. Gdy płaczesz. I tak pragniesz wsłuchać się w czyiś oddech. Zaprowadził mnie do świata, gdzie można mieć doły i koszmary, i wiadomo, że gdzieś czeka dłoń gotowa do otarcia łez, która obudzi w nocy i zaprowadzi do okna, żeby pokazać, jak księżyc oświetla przeciwległy budynek i kawałek ulicy. A ja byłam właściwie szczęśliwa. Właściwie, to dobre słowo. Taka przykrywka do wszystkiego, czego nie chcemy powiedzieć. Właściwie dobrze, to znaczy nie, nie dobrze, ale prawie źle, ale po co Ci o tym mówić. Właściwie zdrowa, to znaczy chora, może była chora, może jeszcze nie doszła do siebie, więc właściwie zdrowa, ale nie Twoja sprawa. Właściwie myślałam, żeby do Ciebie zadzwonić... to znaczy, nie, nie chciałam dzwonić, ale nie wiem, co powiedzieć, więc słowo właściwie i tak da Ci do zrozumienia, że nie dzwoń Ty również. (...) Właściwie - znaczy prawie kłamstwo. Właściwie nic mi nie jest. To znaczy jest mi wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myślisz, że znasz mnie, ale jestem inna cały czas Chcę być aniołem, ale po prostu nie mogę znaleźć mojego skrzydła Całe moje życie jest obecnie walnięte |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutny, ponieważ nigdy nie wiesz kto może się zakochać w twoim uśmiechu.
Nie ma nic piękniejszego niż pobudzać ludzi do śmiechu. Wole żyć sama ze sobą niż w środku fałszywego tłumu . |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
BAN stały
|
Nie traktuj życia zbyt poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
na poduszcze zapach Twój..
nie musze miec za co zyc, musze miec po co żyć.. Nie ma Cię, gdy moje życie spada w dół.. Nie ma Cię, gdy wszystko łamie się na pół.. widzę jego obraz przed oczami.. zabiłam to co było między Nami..
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4178 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ____________________ watch your mouth because your speech is slurred enough. /obserwowanie twoich ust, ponieważ twoja mowa jest wystarczająco niezrozumiała/ i'll lose the traits that worry me /będę gubić troski, które mnie martwią/ i wanna live a life from a new perspective /chcę zacząć żyć wśród nowych perspektyw/ and it's not so conventional , and it sure as hell ain't normal. /i wcale nie jest to typowe, a już na pewno nie jest to normalne./ the sky is falling off the ceiling while I’m tucking fibs into a cookie jar. /niebo spada z sufitu, a ja chowam kłamstwa do słoika z ciasteczkami./
![]() |
#4179 |
Raczkowanie
|
. . . - tylko serduszka potrafisz malować. szkoda, że ich nie umiesz teraz wymazać - i nie przestawaj mówić do mnie - mój malutki promyczek uśmechu . . .
#4180 |
Raczkowanie
|
'Komputera szmer i ekranu blask
tu realny świat nie ma żadnych szans Czy to dziki seks, czy to w piłkę gra tutaj przecież ma dużo lepszy smak niż tam.' <3 . End of LOVE . . Just do it . Moja przyjaciółka ma ostatnio manię na opisy związane z niebieskimi oczami. a ja coś z tuszem do rzęs - taka mała faza . Macie coś w swoich skarbnicach ? ; **
. Breathe easy xd . Edytowane przez Cescowa94 Czas edycji: 2009-11-07 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zadomowienie
|
![]() Jesteś jak telefon na karte, za złotówke ![]() Ty masz jakiś słownik polsko-dziwkarski, że nie rozumiem? ![]() - teksty kumpla
![]()
![]() |
#4182 |
Raczkowanie
|
Dot.: :*:*:*:*
Przepraszam
tych, co powinnam... za to,że jestem taka trudna... za niewypowiedziane myśli... za zbyt skomplikowane słowa... że mówię 'odejdź.!' myśląc 'zostań'... Za chwile milczenia i brak znaków życia... Za to, że zamykam się w sobie, gdy tego nie chcę... Za to, że czasem nie potrafię spojrzeć Ci w oczy... Za to, że nie chcę, nie umiem i nie zamierzam się zmieniać... "Popełniaj błędy i naprawiaj je gdy dotkniesz dna odbijaj sie" ...Bo we śnie człowiek znajduje się we własnym świecie... Nie zaczynaj nowego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień. Nic bardziej nie wzmacnia człowieka, jak okazane mu zaufanie. ...i powrócił ten, który wraca zawsze... smutek Każdy dzień jest wyjątkowy, ale tylko niektóre dni są warte pamięci... ... życie to pusta kartka czym ją wypełnisz tyle będzie warta ... "Tak kochamy marzenia, że boimy się je realizować" Edytowane przez niktwazny16 Czas edycji: 2009-11-07 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Przyczajenie
|
`patrz sercem. ♥
co komu do tego, skoro i tak miejsza o to?! zapraszam na spacer po szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Wtajemniczenie
|
są dni kiedy widać to jak na dłoni
taki jak ten dzień jest bez zmartwień, więc nie martwię się, bo nie mam czym goniąc iluzoryczne szczęście muzyka mą Mekką to jak smak ekstazy nie pigułki fazy |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Przyczajenie
|
głupia byłam, bo myślałam że chociaż przez sekundę będziesz tylko mój. a dzisiaj to wszystko po prostu mnie przerosło. i czuję się taka mała i mizerna że aż wstyd gdy pomyślę jaka wczoraj byłam silna. Nie podzielę się. On jest mój. Tak samo jak rower, który dostałam na komunię, telefon z okazji 13 urodzin i ukochany sweter na tegoroczne imieniny. On jest prezentem od losu. A takimi prezentami się nie dzielę! Pamiętam o Tobie nie potrafie zapomnieć Czasem cztery ściany stają się złą twierdzą wspomnień
#4186 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie po przerwie.
Bo wiesz słońce z deszczem wywołuje tęcze. zawinięta w bibułkę, pośliniona, zaklejona, zajarana na spółkę' Zaczarowana Twoimi słowami. Monotematyczność Twoich słów. Żyj z całych sił, i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam. Znów popłynęły moje wspomnienia gdzieś tam po czwartej pustej butelce. I dziewczynki mam do was ogromna prośbę. Proszę o opisy w styli że zdając sie z związki bez przyszłości moge przegapić prawdziwą miłość.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
BAN stały
|
xxxLOLKAxxx, Smiley x - dziękuję ślicznie.
![]() - Cześć, co tam? - Mam ochotę się zakochać. - Oo. I co z tym zrobisz? - Nic. Poczekam aż mi przejdzie. Jeśli trzeba będzie, przewrócę całe google w poszukiwaniu miłości. Usiądź i poważnie się zastanów, czy warto kolejny raz się w to pakować. Czekanie na miłość można porównać z oczekiwaniem na zimę. Nie możesz się doczekać, kiedy spadnie śnieg, a jak już jest, masz go dość. Najwyraźniej nazwanie Cię 'moim' nie było najlepszym pomysłem. Ostatnie miligramy szczęścia przechowuję w pudełku pt. ' W razie pożaru stłucz młotkiem'. Prowokujesz do uśmiechu. A w oczach ukrywał moje szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zakorzenienie
|
Magari91 - Eee tam
![]() ![]() niktwazny16 - okradam ![]() MamTenStylx3 - naaaaj ! ![]() _________________________ _________ 'Wybrała się w daleką podróż .. Gdzie ,pewnie spytasz .. Ona sama nie wie .
'Gdzieś w lesie .. godzina dwudziesta piąta dzień 366 61 sekund i ona nic z tego nie rozumie ... 'Ona jest ciekawa świata i chce zobaczyć jak trudno jest w nim żyć .Zawsze żyła w Nibylandii. 'Masz chociaż człowieku serce ? 'Myślała że w okół siebie ma pełno zaufanych ludzi.Pierwsza osoba którą znała ją zraniła .Co zrobiła ? Powiedziała że tak na prawdę ją nigdy nie lubiła .Druga ?Chciała zawsze tylko szluga .A ta trzecia ?Trzecia miała serce z kamienia . 'Magia to fantazja <3 'Ejj chce z Tobą żyć . -Ale dlaczego akurat ze mną ? -Bo jesteś wyjątkową osobą . 'Wykończona światem .
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-11-07 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ___________ przepis na szczęście, recepta na miłość.
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Raczkowanie
|
narażam swoje życie, by czuć Twoje ciało obok mojego .
#4191 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
_________________________ ______________________ * Ostatnie zdanie... Z niewypowiedzianym 'kocham'... ? * Czy to już koniec 'nas'? Najgorsze może się stać * Bo czasem nie potrafię zrozumieć, Dlaczego niektóre rzeczy muszą się kończyć . * Ta niepewność... Co dalej z nami ? * Dziś może nastąpić szybka śmierć. Śmierć mojego serca * Wolę być realistką, Niż mieć złudną nadzieję * Proszę... Rozwiej moje wątpliwości... * W literaturze jest dużo seksu i nie ma dzieci..... w życiu - na odwrót. * setki rozsypanych zdjęć. * chore ambicje ... _________________________ ____________ Troyan ; * <3.
...i obiecuje sobie że kiedyś o Tobie zapomnę,ale nie dziś. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zakorzenienie
|
Nie ma smutku rzek, nie ma morza łez. A jeśli są to są gdziekolwiek. no powiedz, które z nas na głowie ma koronę hipokryty? co do cholery cię obchodzi i mój stan, i moje życie? Powiedz! Każdy z nas żyje w swoim piekle, rzeczy złych jest chyba więcej. Przeznaczenie nudzi mnie. Jeszcze parę chwil i zrozumiesz że, świat na tobie nie kończy się. Blade usta miłość ma. Nie widziałam ciebie wcale, nawet nie wiem kto w twych ramionach śpi.
[...] Może jutro znów odkryjesz, że życie jest wciąż szalone, jeśli po prostu się uśmiechniesz." Edytowane przez Kamma1507 Czas edycji: 2009-11-07 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
- uczyć się na pamięć pieprzonego szczęścia , - zataczam się pijana tęsknotą do Ciebie. - Cześć, kocham Cię, pamiętasz? -Uwielbiam ten stan gdy Ciebie kolo siebie mam. -kiedy patrzę ci w oczy cały świat eksploduje . -jestem tą sentymentalną idiotką, która odda miliony za Twój uśmiech.. <3
& jeśli sprawisz, że dla Ciebie będę malować serduszka w zeszycie... to już mnie masz ! <3 ![]() ![]() Edytowane przez truskawk0wa Czas edycji: 2009-11-07 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Raczkowanie
|
Chcę skoczyć z świata dachu, by biali anieli
Złapali mnie w locie, w tańcu rozpaczy i beznadziei. ![]() .
#4195 |
Przyczajenie
|
"Ciężko jest żyć bez nadziei, ale umierać bez złudzeń łatwiej..."
"Przechodzisz obok nie widzisz mnie (...), jestem powietrzem nie znamy się!" A na deser zabiorę Cię do nieba, zjemy mleczną czekoladę. " A pragnienia z marzeniami tworzą latający dywan..." Świat jest jak burdel, w którym Ty bierzesz lub dajesz :P Tym większym ktoś jest mistrzem, im większe musi przezwyciężać trudności. |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ____________________ Wstałam o 7:30 jem śniadanie i się ubieram. Myślę co Ty robisz, może właśnie to samo. Oj, co ja gadam zapomniałam że Ty o mnie już nie myślisz... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Raczkowanie
|
wiola160896 , ciesze się,że się moje opisy komuś podobają! : )
miło. `życie kopie mnie w dupe, zdecydowanie za mocno. _______________ "bo w życiu mamy tak mało czasu na miłość , bo ważniejsza jest teraz materialna przyszłość" "ktoś kogoś rzucił, ktoś płacze, ktoś się kocha, ktoś bije, ktoś odgania stres tańcem ty daj mi rękę, chodźmy na spacer" "jestem zuchwały, bezczelny, zachłanny i co? od kiedy pamiętam chciałem zobaczyć wszystko" ![]() "krople kapią, łzy płyną, ktoś komuś w oczy patrzy " Eldo<3 (jakby ktoś nie wiedział) ![]() __________ słodka dupa z Ciebie jest, o! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciemne ścieżki usłane liśćmi.. Tylko Ty możesz mnie przez nie przeprowadzić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Raczkowanie
|
* ty sie serce ogarnij, a ty rozum pilnuj serca .
* jesteś moim słońcem, moim osobistym slońcem ![]() * Nie patrz na mnie tak. Bo twój rozmarzony wzrok upaja bardziej niż alkohol * Mówi się - double talk. Śni się - double dreams. Żyje się - double life. Ale skacze się z okna tylko raz. ![]() * to dziwne: nie mieć kogoś, a bać się go stracić.
#4200 |
Raczkowanie
|
Był na wyciągnięcie reki a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni...
- Szkoda że nie doświadczyłaś cudu... - przeciwnie Ty Nim byłeś.... Odkurzmy Nasze skrzydła z pyłów bolesnych wspomnień... Piękna księżniczka wyszła z bajki, Pić piwo i Palić fajki xD Jak kraść to miliony, jak je.bać to tylko księżniczki! -Mówi się: "Jak kocha to wróci" -Co wtedy jeżeli druga osoba pomyśli tak samo? - Wiesz kochanie, mam takie dziwne przeczucie... - Jakie przeczucie ? - Że powinniśmy zapamiętać ten moment. że będzie to moment, który będziemy opowiadać naszym wnukom. - Co masz na myśli ? - Wyjdziesz za mnie ? - kochasz go? - tak, bardzo. - więc czemu mu tego nie powiesz? - wiesz.. to tak jak z gwiazdami. Widzisz je, ale nie możesz ich dotknąć… - Skąd wiesz że mnie kochasz? - A skąd wiesz że Cię dotykam? - Czuję to. - No właśnie. -dlaczego płaczesz? -nie płacze! -a te łzy, które Ci z oczu płyną? -to nie są moje łzy. -a czyje? -przyłóż dłoń do mojej piersi. czujesz? -dlaczego Ci tak serce kołacze? -to właśnie ono płacze. - Będziesz? - Będę. - Zawsze? - Zawsze. - Gdzie? - Przy Tobie. - Obiecujesz? - Nie.! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.