|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
` nie ma Cię, nie ma mnie. Nie ma nic, bo byliśmy wszystkim.
` Ten świat jest jakiś poje*any dziś, nie sądzisz? ;] ` zabierasz mi powietrze. Tak, Ty chłopcze. ` Ze łzami w oczach, odchodzę w ciemny kąt. _____________ nie ma już nic, nawet miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
*Na wietrze szukam Twojego zapachu.
![]() *"Powiedzą oczy nas zdradzają, pełne dziwnego zapatrzenia. *"Pragnę przypomnieć sobie barwę Twoich słów.." *Myslisz o mnie jeszcze..? *Te marzenia niby rzagle.. dziś wspomnienia.. *I potem serca cerujemy jak kieszenie.. i wmawiamy sobie, że miłości nie ma.. *Zapaść w sen.. być w siódmym niebie..
#4233 |
Raczkowanie
|
![]() takie z piosenek ; ) ![]() ![]() Lecz jak to zrobić, gdy od lat sami jesteśmy w sobie uwięzieni Komu mam wierzyć, co nazwać zaufaniem? Czym jest honor, szacunek, duma, prawda ponad prawem? Nasza wieża Babel, problemów Himalaje Hipokryzja, co nam żyć bez systemu nie daje Witaj w teatrze lalek, elita w pierwszych rzędach Choć wiedzę to my mamy, ale w cudzych rękach. ![]() O.S.T.R - mówiłaś mi. ![]() By choć przez chwilę nie czuć się jak dnia każdego Pytam dlaczego lecz znów odpowiedzi nie ma żadnej Wiem tylko jedno, że zawsze wstanę gdy upadnę ! ` ![]() Hemp Gru - właśnie tak. Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią Cienka linia między miłością i nienawiścią Mezo - Zemsta. I mimo że czas płynął, nie chciałem innych imion Albo być z Tobą albo zginąć. Mezo - Zemsta . _________________________ __________________ | . troyan ; * . | <3. Jeśli wiara czyni cuda.. to ja wierze, że nam się uda ; * ; ( . |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Raczkowanie
|
'wydrylujesz śliną mnie,
otoczysz sprężystą łydką... ale to nie wszystko! upadniemy razem tak, jak jeszcze nigdy nisko...' _________________________ _____ Dziewczynki, ja mam taką prośbę do Was. Potrzebują jakichś opisów pasujących do sytuacji, że przez pewnego Pana robię z siebie kretynkę non stop, a on tak jakby miał to gdzieś ![]() Albo, że chcę mu o czymś powiedzieć, ale po prostu nie mam odwagi, onieśmiela mnie, mimo to spróbuję. Liczę na Was, bo ja jestem kompletnym beztalenciem, czego dowodem były moje poprzednie posty xD <3 ![]()
![]() |
#4235 |
Zadomowienie
|
- A Ty czego chcesz dziewczynko? - Ja? Ja chcę tylko odzyskać utraconą nadzieję, wiarę w miłość i drugą połówkę swego serca... no me falles /nie zawiedź mnie./ no me merezco que me traten asi /nie zasługuję na takie traktowanie./ no puedo dormirme /mie moge zasnąć./ mentira...todo fue mentira /kłamstwo, wszystko stało się kłamstwem./ Je vais en rire pour ne plus pleurer. /Bede sie smiac zeby nie plakac./ ____________ dontlookdown, agattee, One for all, TiScatteroUnaFoto, amozefrytkidotego, Kamma1507, CookieCrisp- <3
#4236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() myślę, że mam całkiem podobny wyraz twarzy, kiedy widzę cię na tm forum ![]() ![]() i cichutko chciałam zaznaczyć, że na http://zmusili-mnie.blog.onet.pl/ w końcu pojwaił się rozdział. zapomniałam hasła! dlatego tak późno. _ czasami, kiedy tak zostajemy z moim sercem sam na sam, nie poznajemy się nawzajem. śpij. zamknij oczy i uśnij, moja samotności. zaciskasz zęby na przegubie moich myśli. szczególnie tych nafaszerowanyxch po uszy nadzieją. spójrz, wypalam się. pod wpływem ognia twoch słów skręcam sie, czernieję. znikam. przeszłościowo. mam wrażenie, że Bóg przewija taśmę w filmie mojego życia. granatowe chmury cofają się, liście unoszą się do góry, łzy znikają pod powiekami. wracasz tyłem do mnie. - wciśnij pauzę, Boże. wiele raz zastanawiałam się, co w tym wszystkim jest najgorsze. niewiara, dupku, niewiara! och! odpadła mi noga. I ręka! oko, nos, wargi też. wypadło i serce. rozdeptałam je. wepchnij we mnie trochę siebie. potrzebuję w sobie ciebie. pociągam za sznureczek. cichym 'pstryk' gaszę ksieżyc. jakaś obcość panoszy mi się w dłoniach.
![]() |
#4237 |
Raczkowanie
|
Nie bała się trudności, przerażała ją konieczność wyboru...
No i ch.uj w lusterku dupsko się odbija Kiedy się kogoś bardzo lubi, to to się nazywa miłość... ![]() To kwestia szczerości nie żaden wybór... Rzeczywistość już tworzę nie ma tam Ciebie... Rzeczywistość często przerasta fikcję... Pokazuj ludziom magię życia zamiast tanich sztuczek. Całujesz mnie robisz to nawet fajnie.... Kocham ja patrzy chociaż nie robi wyznań, to trzyma za rękę jak prawdziwy mężczyzna... ![]() Złota jesień.... pie.przona jesień ! Jesteś ku.rwa słodki jak pie.rdolony cukierek.! Żelkowy świat z malinowym pocałunkiem.... ![]() Kiedyś będę się z tego śmiać, ale teraz tylko wspominam... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() _______________ Telepatia. Jedna z TYCH rzeczy. Nikt nie wie, jak działa, ale działa. I wszystkich irytuje na około. Stoisz na przeciwko człowieka i myślisz sobie, że wiesz, o czym on myśli. On też zaczyna to wyczuwać, więc oczywiście od razu zaczyna myśleć o czymś innym, z tym, że ty nie wiesz, że on już myśli o czymś innym, nie o tym, o czym naprawdę myśli. Bóg zrobił wiele rzeczy, żeby ludzie nie mogli dogadać się między sobą, ale to było wyjątkowo perfidne z jego strony. Pomijając ludzi, którzy zawsze myślą o niczym, albo o czymś innym. To ekstremalne przypadki, które nie wiedzą nawet, że są sobą i co rano się dziwią, patrząc w lustro. Co to z resztą znaczy - być sobą? Najlepiej nie myśleć o niczym. Czasem po prostu trzeba się napić, żeby nie oszaleć. Wyłączyć mózg na parę godzin, niech się zajmie tylko sobą, może przekaże nam rankiem coś interesującego. Tymczasem mózg po paru godzinach samotności zawsze stwierdza, że ciało, którym zarządza jest nic nie warte i w ogóle najlepiej nic mu nie mówić, więc przekazuje tylko informację 'wody'. Idziemy więc się na pić, jest już rano, a częściej już południe i wszystko zaczyna się od nowa, z tym, że jest już parę godzin bliżej rozwiązania. Była jedną z tych kobiet, które musiały zniknąć przed świtem, by nie zderzyć się w progu z inną kobietą. Musiała odwracać z lekceważeniem twarz na dźwięk jednego imienia, chociaż niczego innego nie chciała słyszec na świecie. Gdy mijała go na ulicy, niedopuszczalne było choćby drgnięcie powieki - chociaż był sam. Gdy szedł z tamtą, żadne szklenie się oczu nie wchodziło w grę. Zawsze obcy człowiek. Zawsze na zawsze. Pojawiła się z nikąd i już została. Nie wiedział, gdzie mieszka, ani że imię, które mu podała, nie było prawdziwe. Kiedy czuł się źle, po prostu się zjawiała i odbierała mu połowę bólu. Ale to działało tylko w jedną stronę. Nawet, gdy leżała na podłodze w pustym mieszkaniu i powoli umierała, zupełnie sama, bez tego, którego kochała bardziej niż siebie, bez niego - nie wiedział o tym. Nie przeczuł, nie domyślił się. Nie wybiegł na ulicę, szukając śladu jej zapachu. Nie zapiekła go skóra w miejscu, gdzie ostatnio dotknęła jej wargami. I nawet po dwóch dniach, gdy jej przyjaciele, których nie znał, o których nigdy nawet nie słyszał, zdążyli ją pochować i opłakać, on ciągle nie wiedział, że zniknęła z jego świata i już nie wróci. Omiótł wzrokiem jej nekrolog w porannej gazecie, ale przecież nie znał jej nazwiska, ani wieku. Spokojnie dopił kawę i poszedł do pracy. Potem wypił następną i następną, a dni mijały bez jej obecności. Na początku trochę tęsknił, potem był już tylko smutny, aż w końcu zapomniał. Zostawiła go, wredna dziwka - nie warto o niej pamiętać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie było dnia żebym przez Ciebie nie płakała.. nie było godziny żebym o Tobie nie myślała.. Ej, nic nie znaczy to, że mówię Ci te słodkie głupstwa. Mam plan! Zaj.ebie się w trupa i wyznam Ci miłość! Najgorzej być nikim dla osoby która jest dla Ciebie wszystkim... Spójrz co dla Ciebie robię... To kolejny dowód na to, że zależy mi na Tobie i to bardzo! Tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień. Kocham Cię za to, że mnie olewasz... Kocham Cię ku.rwa a jednocześnie nienawidzę! W Myślach Nienawidzę Lecz W Głębi duszy kocham ... Amorku, traf Go traf! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie pochwały kochane ;*
Bananowa Brazylijka, abunee, agattee, xxgroszek07xx -------- powalacie <3 ________________ Raz trzymaj mnie, raz puść. Póki co, trochę trwam. Kpin uzbierałam i poszturchańców. Powoli wariuję, lepiej nie wiedzieć co jest w mojej głowie. Zapas endorfin na kilka podłych dni. Potem znowu będę zła. Stęskniona. Na końcu tylko smutna. Mam co ignorować, o czym nie myśleć - do następnego żałowania. Teraz będziesz moją małą paranoją, albo dam Ci spokój. Zobaczymy, czas pokaże. Wiesz, sama siebie nie rozumiem.
#4241 |
Raczkowanie
|
Ponieważ jutro jest pewna rocznica... Postanowiłam umieścić tu kilka tego typu opisów...
![]() Rana kłuta, rana cięta Rozrąbana cała twarz Głowa leży także ścięta... Wypalę w puste łby Zabiję bo to syf Nie będzie pytał nikt.... Nie będzie pytał nikt.... Nigdy nie strzelałem z takiej bliskiej odległości, to jest 9mm roz.*******ił w miazgę kości.. Ida dzieci przez pole i wesoło machają raczkami... Na 3 metry w gore- bo to pole minowe...!!! Na podłodze pełno krwi... A pośrodku człowiek... Martwy.. Bez uczuć... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Płomienie mej miłości pożar wzniecić mogą.
#4243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może jeszcze tego nie wiesz ale robię wszystko byś się dowiedział... przepraszam czy ten pan po lewo mógłby spojrzeć tu na prawo? jesteś najgorszą rzeczą jaka mnie w życiu spotkała .. ale zarazem najlepszą! bez której nie wyobrażam obie życia! gdybyś widział chodź tą jedną łzę ... zrozumiał byś ile dla mnie znaczysz to jest jakieś po***ane.. nie sądzisz? .... nie wiem co trzeba robić już. _________________ nie wiem czy pomogłam.... brak weny ;( ale życzę powodzenia :P
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
ZjemCie, meniusia4 dziękuję bardzo
![]() uwielbiam Was i Wasze opisy też ![]() _________________________ ____________
Mam uczucie, że nie ma już o czym mówić. I nigdy nie będzie. Bo słowa nie mogą wyrazić pustki- im jest ich więcej, tym bardziej kłamią...
Edytowane przez _K_ Czas edycji: 2009-11-07 o 21:59 Powód: mój spowolniony zapłon xD nieważne^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Raczkowanie
|
_K_ - ciesze się że mogłam pomóc;P
![]() każda historia ma swój dylemat nowy temat się zaczyna. kręci . nęci. a później umiera. wszystkie wspomnienia zapisuje na kartce . bym zawsze mogła wrócić do momentu gdy było nam razem dobrze .
#4246 |
BAN stały
|
_K_;
Chciałam Ci powiedzieć wszystko. Nie powiedziałam nawet połowy.. ______ Moje słowa to kule, choć w zębach trzymam różę.. Wiem, że życie ze mną nie jest lekkie i że tylko Twoje oczy widzą we mnie ideał... |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
|
A właśnie skoro już spełnianie próśb to prosiłabym o opisy że jestem bardzo wk.urwiona... ;/ z góry dziękuję
![]() Liczę na Wszystkie ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Potrzebuję Cię .
Znowu nie mogę otworzyć słoika.. nie pisz, nie dzwoń i nie wkur.wiaj .
słuchałam jak bije mu serce . . przy mnie zawsze szybko biło . Edytowane przez InnyWymiarx3 Czas edycji: 2009-11-07 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() xxxLOLKAxxx, CookieCrisp, Guziki xD
![]() lubię do Ciebie pisać, z różnych powodów. Między innymi dlatego, że chcę, żebyś wiedział, że myślę o Tobie. Nie mam nic, nie mam nawet pomysłu. Jestem sama, ale walczę, jak trzystu. Weszłabym teraz przez ścianę do Ciebie ... Opowiadałam ci chaotycznie zatrzymane w pamięci chwile, a ty układałeś jedną koło drugiej, budując z nich moje życie, mój świat. [...] wtedy przyjdzie satysfakcja - nikt Ci jej nie odbierze. Niestety należę do kobiet, które zawsze błędów szukają u siebie. To ja zawsze jestem ta, która mamrocze : "Przepraszam", może kobiety mają o jeden chromosom "przepraszam" więcej ... ? Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Gdy ma ochote na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to też jest suką. Jeśli chce być kimś - to znaczy, że przewróciło jej się w głowie, a jak nie chce być kimś, to jest głupia kurą. w miłości to co rani sprawia, że stajesz się człowiekiem zobojętnionym na miłość... Do ciebie dążę, tylko ciebie oczekuję. Czy może istnieć na Ziemi tak szalona, jedyna, wierna i niezaprzeczalna miłość jaką ma ćpun do narkotyku ?
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-07 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Przyczajenie
|
Kochali się w sobie pół żartem-pół serio ... On ją żartem, Ona Go serio ..
.. Bo on chciał Jej otworzyć serce, by pokochała, by pocałowała.. by potem tego żałowała.. Najbardziej boli to, że Ciebie nie zabolało. Takiego końca nie potrafiłam sobię wyobrazić, więc nie dziw się, że nie rozumiem.. Bo ona Go kocha mimo jego wad. Bo ona żałuje mimo jego zdrad. Opowiedz mi ciag dalszy tej bajki, opowiedz tak by zakonczyl sie happy end'em. Przekonałam się że serce ma dobrą pamięć. Z samotnością w sercu, z pragnieniem w głodnych oczach, z rezygnacją w dłoniach. Kiedyś byłeś najwspanialszym marzeniem. teraz jesteś przeklętym wspomnieniem. Jak w bajce cofnąć czas i przeżyć życie jeszcze raz. Brzydzę sie naszymi wspomnieniami, wspólną przeszłością ! Brzydzę sie że byłeś tak blisko a ja upadłam tak nisko ! Byliśmy jak dwa płomienie które wypaliły sie nawzajem. Teraz inaczej patrzę na życie, niszczę słowami gorące uczucie. Czasem zamykam oczy by Cie nie widzieć, lecz Twój obraz prześladuje mnie. Wilgotne usta przy spotkaniu, wilgotne oczy przy rozstawaniu.
#4251 |
Raczkowanie
|
panna_miodowa- skarbek <3 ![]() ruda wiewiora - miło ![]() ![]() podarłam swojego ulubionego misia.. wydawał się taki podobny do Ciebie ! zachwyć mnie intensywnym uczuciem. magiczne spojrzenie. od tego się zaczyna.. mam apetyt na Ciebie. jestes tak niesamowity ,ze nie moge ci sie oprzec. -Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj. wezmę nóż i brutalnie wyrżnę z głowy wszystkie wspomnienia o Tobie.
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2009-11-07 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie podchodź bo gryzę!! najlepiej zabierzcie ode mnie wszystkie niebezpieczne narzędzia.! \ zła! ____________ nic mi innego do głowy nie przychodzi... może by było lepiej jak bym znała powód ,,, ![]()
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
musimy zrobić coś wspaniałego. może bądźmy razem ?
Dobrze zamknij drzwi, schowaj szczęście na resztę dni... ![]() .bo świat zapomina co jest ważne
![]() |
#4254 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Bierz co chcesz chmureczko hehe ; )) : ** ja zaś kradnę te 2 cudaaa . ; )) : *
![]() |
#4255 |
Raczkowanie
|
Noo powodem jest to iż się z chłopakiem pokłóciłam...
![]() ________________________ ruda wiewiora, YouMakeMeHappy, CookieCrips, meniusia4, DiamondPrincess, keeendy <3 Wprost wymiatacie! ![]() ![]() Edytowane przez ZjemCie Czas edycji: 2009-11-07 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
Na koniec świata pójdźmy jutro.. Dzisiaj chcę się wyspać.
z neta: Wydawała się być śliczna, miss szkoły, księżniczka. `fajna dupa` - każdy kumpel Ci zazdrości, który nie ma pojęcia o miłości. TajemniczaPanna, MamCieGdzies, ZjemCie, One for all, Tusilla, nydee, babycham. uwielbiam was po prostu! ;* cudaśne!
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Zobaczysz, Bóg Cię kiedyś zabije. Za to, że masz skórę, której on nigdy nie dotknie, nie dowie się jak smakuje...
Nie.. nie wybieraj między miłością a przymusem. By jeszcze raz to przeżyć.. Jeszcze raz z dziecinną radością ponieść się emocjom... Nie wmówisz mi, że miłość i kłamstwo to synonimy. Ludzie poszaleli handlują sumieniem wysuszone serca chowają po ulicach. Drwię z miłości przy tanim drinku w barze. Dla Ciebie pachnę grzechem. Zabiorę Cię na spacer. na łące wśród stokrotek położę Cię, by wiosenne słońce stopiło lód Twojego serca. Szedł ulicą gdzieś... życia mego sens... Będę krzyczeć, pisząc Twoje imię, aż kartki zawyją z bólu. Każda z nas ma swojego Ciebie Kolejna porcja nudnych złudzeń.
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Będę rozdzierać powietrze.
Po prostu oddam Ci moje serce . Jesteś moją drogą do przetrwania . potrzebuje tylko jednego dnia więcej. Jesteś aniołem, który sprawia, że wszystkie moje sny się spełniają. Co się stało że straciłaś kontrolę? Ponieważ dziś będzie ta noc, podczas której zakocham się w tobie jeszcze raz. Będę się trzymał kurczowo twoich słów. kiedy kogoś kochasz, ale wszystko wskazuje na to, że go stracisz czy mogłoby być gorzej? łzy płyną po twojej twarzy kiedy tracisz coś niezastąpionego. wszystko co muszę powiedzieć to żegnaj. weź mnie za rękę daleko. Jest czwarta nad ranem, budzi mnie twój zapach. Zyc i umierac na własy sposob. Serce zwolniło i mogę ci powiedziec, ze ze mną ok. Ale Twoja droga jest za głęboka do przepłynięcia. I nie ma sensu toczyć gier. Gdy zrobiłeś wszystko co mogłeś. Ale teraz to już koniec, to koniec, czemu to koniec? Rozpadam się, ja rozpadam się./I'm falling apart, I'm falling apart. twoje piwne oczy paralizują moje zmysły. Pożegnania są przeznaczone dla samotnych ludzi, stojacych w deszczu. mam siłę by pozwolić ci odejść. /Have the strength to let you go. potrafię spojrzeć prawdzie w oczy. myślę że po prostu pójde, i stanę twarzą w twarz z wszystkimi moimi lękami. Przygasamy? nigdy nie chciałam niczego tak jak chcę Ciebie. Mój Boże, to mnie zabija. Powiedz mi rzeczy, których nigdy nie powiedziałeś. Tak w dół, tak bardzo w dół. Jesteś wszystkim, jesteś wszystkim. Uderzenia serca zwalniają, ból rośnie w siłę. Odliczam sekundy do przerwania tej ciszy. Oddam wszystko co mam, by móc oddychać tym samym powietrzem co ty, aż do dnia, w którym umrę . Nie potrafię oderwać oczu od Ciebie. I tęsknię, nie potrafię znaleźć słów, by opisać co czuję. To bicie mojego serca, jest zbyt głośne. Moje Szepty zamieniają się w krzyk. Kiedy widzisz swoje życie w oczach kogoś innego. urodzilam się by powiedzieć ci że cię kocham. Pozwól sobie spadać, by lecieć . Twoje serce nie bije już dla mnie . Wyczuwam wszystko oprócz ciebie . Pokoje pełne wizji o tobie . Moje bicie serca każe wibrować podłodze . Łączymy nasze kawałki jesteśmy jednością jak Yin i Yang . Moje serce walczy przeciwko mnie . Wdmuchnij we mnie twoją miłość , chcę wreszcie być przy tobie . Słyszysz moją krzyczącą duszę? Bicie serca, którego nikt nie czuje . Człowieku, powiedz, też jesteś taki szczęśliwy? Cisza może zniszczyć . Nie ma w tobie prawdziwej miłości . Pobiegnijmy w ten padający deszcz, by poczuć, że znów jesteśmy żywi. A my idziemy naprzód i naprzód, i naprzód i naprzód . Uratuj mnie twoją miłością w dzisiejszą noc, przyjdź i przywróć mnie znów do życia . Ty potrafisz sprawić, że ciemność świeci . Jedno bicie serca zagubione w tłumie . Mam obsesję na twoim punkcie . Biegnij dopóki twoje ręce nie upuszczą marzeń.
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2009-11-07 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
Płacze niebo spadającym gwiazdami...
W oczach ma fanatyzm podpalacza stosów... Wiesz co? jest jeden minus, nie licz na żaden porno romans.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czuję sie zaszczycoooona ! : *** a tu coś ode mnie .. : Wysłali ją na koniec świata, w ich oczach była już stracona, nawet pies z kulawą nogą na nią nie spojrzał. Powtarzali, że zginie drwili z jej życia, pukali palcem w czoło gdy się do nich zbliżała, ciągle myśleli jak ona tak może. A ona... Ona wiedziała kim jest dla nich, wiedziała, że jest wariatką nie wartą do poznania. Powód tez znała. Był on błahy, nie raczej był niepowtarzalny po prostu kochała tak, zwyczajnie kochała. Ale także wierzyła w tę miłość. Dla innych była wariatką, bo kochała... bądź : Tęsknota. Smutek. Żal. Czemu nic nie jest takie proste? To wszystko... Tylko jestem chorobliwie zazdrosna że Ty tam, a ja nie. Tęsknota. Nie wytrzymam... Kocham. i może jeszcze coś : Oczaruj mnie... Dotykiem Twych zimnych ust i niepewnie błądzących dłoni Spraw by każda spędzona z tobą chwila trwała długo, dłużej, powoli Kochaj mnie...Nie musisz bardzo wystarczy troszkę Obdarz uczuciem, o tyle proszę Wypijmy czerwone wino za nas na zdrowie Błagam tylko, żebym potem nie leżała w grobie.
Kocham Cię, kocham ! I nienawidzę jednocześnie.. Edytowane przez YouMakeMeHappy Czas edycji: 2009-11-07 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.