|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Cytat:
Faktycznie to skomplikowana sytuacja i nie mozna patrzec tylko na jedna strone by ocenic cala sytuacje. Cytat:
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się często wizaż w snach przewija... już się z tym pogodziłam
|
|
|
|
#3274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się w ogóle boje mieć dzieci, bo nie mam niestety żadnych miłych doświadczeń z dzieciństwa ....Cytat:
A mi w PL się śniło , że jechałam autobusem z jakimis dziewczynami. Nagle dziewczyna za mną mnie postukała i zapytała się jak się nazywam, a ja na to Selene. To ona na to -Frenka jestem!!!!! Zapomniałąm o tym na smierć ...więcej nie pamiętam. Myślałąm o |Frence bo zawsze dzwonie do znajomych jak mi się śnią i pytam czy wszystko ok. [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- dzieńdoby !!! kawa??? Edytowane przez selene211 Czas edycji: 2009-11-08 o 12:11 |
|||
|
|
|
#3275 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś obiektem marzeń
tylko czekać aż i do mnie w nocy przyjdziesz ![]() ![]()
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Ferg..jakim aparatem robisz zdjęcia ????
Nikt nie chce ze mna kawy pić..poczekam sobie ...![]() ![]()
|
|
|
|
#3278 |
|
Zadomowienie
|
Dominika, ale to nie nasza wina, że po cudzych snach łazisz
![]() Podkład mi się znowu zważył, róż wyglada beznadziejnie... ale i tak jestem z siebie dumna - pomalowałam oczy i wyszła mi jedna wielka plama z tą tylk różnicą, iż da się z nią wyść do ludzi widzę postęp
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
cath, co Ty wyprawiasz do 4 rano?
|
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapraszam
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
No dzięki Hexx..ostatnio mam wielka potrzebę picia z kims kawy
|
|
|
|
#3283 |
|
Zakorzenienie
|
Sel ja też sobie zaraz zrobię Jacobs Cronat Gold
bo czarnej nie toleruję, choć zapach uwielbiam. I napiję się z wami
|
|
|
|
#3284 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiesz ze mi sie też kiedyś śniłaś............:confus ed: zapomniałam napisać i teraz mi sie przypomniało..
Dominiko trzeba to jakos logicznie wytłumaczyć![]() i jeszcze dzis mi sie śniłaś Ty, Angelek i chyba Kamila.. Cytat:
(zieloną, kocham zielone herbaty!Juz nie mogę pić czarnej)i zaraz podjedzie śniadanko serwowane przez tżta(poźnooo, wiem.. ) jajka na miękko, bekon i salatka z pomidorków, ogórków i rzodkiewki.. No i rosół sie gotuje![]() zdjęcia robie aparatem kompaktowym Fuji albo jak mi sie chce to lustrzanką Sony. (telefonem nie rób bo zmieni Ci odcień skóry) Cytat:
słońce świeci jak szalone.. aż żal nie zrobić makijażu.. ale mam lenia Juz pewnie na MM zapomnieli o mnie
|
||
|
|
|
#3285 |
|
Rzabbocop
|
Dzisiaj juz dwie kawy wypilam ale ide po herbate
|
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
sel, u mnie wszystko dobrze
![]() a w ogóle to dzień dobry, bo właśnie wstałam! )a z beznadziejnych snów, to takie, że jak poszłam w tym roku na urlop, przez tydzień śniła mi się praca
Edytowane przez frenka Czas edycji: 2009-11-08 o 12:54 |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już zatankowałam. I nawet ciśnienie w oponach sprawdziłam, bo się jakoś ostatnio tak dziwnie bujałam ... No ale jak się ma 1,7 zamiast 2,1 to w sumie nic dziwnego .... Kawa! ![]() ![]() ![]() Przepraszam! Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-11-08 o 12:53 |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do makijażu to, nie mogę teraz zrobić zdjęcia. Ale zabieram ze sobą aparat na studia, więc będę Cie prosić o konstruktywna krytykę strzeż się
|
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może zna ktos przepis na pyszna kawę ? Tak własnie myślałam i myslałąm że cos od Ciebie chciałam , później myslałam że może cos miałąm dla Ciebie sprawdzić Cieszę sie ,że u Ciebie wszystko w porządku Cytat:
Poproszę o emotkę ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Dominko a może Ty jakis kompakt do pstrykania możesz polecić...najlepiej tani i dobry Mam nadzieję że się nie obraziłaś za ten żarcik..
|
||
|
|
|
#3290 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
I vice versa
![]() ![]() ![]() Na kompaktach się nie znam, sama jestem ciekawa, bo chcę córce kupić ![]() Kawy też już dwie mam za sobą
|
#3291 | |
|
Zakorzenienie
|
W towarzystwie lepiej smakuje
![]() Cytat:
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię zapach benzyny , zmywacza do panokci i niektórych klejów...ale się raczej nie przyznaję do tego publicznie
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa i coś do kawy.
|
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli mówisz, że to był koszmar...?
![]() Pewnie stąd niektóre moje pomysły ![]() ![]() Wsypać do kubka (nie do szklanki!) łyżeczkę Jacobs Cronat Gold, zalać gorącą, ale nie gotującą się już wodą do 2/3 wysokości kubka, dopełnić mlekiem, wsypać płaską łyżeczkę cukru, zamieszać ![]() Cytat:
Ja od godziny chodzę po domu i zastanawiam się, co tak pachnie... chodzę i szukam... myślę sobie, że ani ja, ani mama się jeszcze dziś nie perfumowałyśmy niczym... a tu nadal jakoś tak słodko pachnie... tylko gdzie, skąd? Dopiero teraz wpadłam na to, że to zapach hydrolatu geraniowego zwyczajnie czuję go z własnej twarzy... Kamila ale kawa mniam! Acha - ja też jestem na etapie zmiany aparatu fot. Mam kompaktowego Olympusa MJU 820 (czerwonego Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-11-08 o 13:24 |
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
haha, jak jakies pseudo narkomanki
sorry, ale to moje pierwsze skojarzenie ![]() mnie dusi zapach benzyny, zmywacz przecierpie jakos. ja tez sie wlasnie pomalowalam, mimo swiatla do bani. zrobilam se oczko w brazie, zlocie i zgnilej zieleni... podoba mi sie, choc nie za mocno sie staralam. cyknelam fote i wyszlo mdlo i prawie nic nie widac... chyba trzeba zbierac na nowy aparat ![]() Hexx wyslalam po krem Tz to dwa kupil hehe.
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Mam apart Panasonic Lumix DMC FZ8 ale przyznam sie,ze slabo go znam-jakos ciagle brakuje mi samozaparcia do poznania wszystkich funkcji
Dobieralam go na podstawie tego,co TZ dyktowal![]() Kamila wpraszam sie na kawe ![]() Selene oprocz benzyny,kleju,zmywacza to lubie tez zapach lakierow do paznokci,farb roznego rodzaju.Zreszta to skrzywienie mam od dziecka,wszystko musialam wachac i zostalo tak do tej pory-mam niesamowita pamiec zapachowa.Wystarczy tylko delikatny aromat a przywoluje konkretne miejsce/zdarzenie itd. dlatego staram sie unikac wracania np.do perfum ktore nosili moi ex-a z ktorymi rozstalam sie w malo pokojowych okolicznosciach ![]() Paula masz dobrego TZ-ta bedziesz miala kremy na zapas,ktore licze ze Cie zadowola.Violl zapach geranium uwielbiam ale jakos hydrolat mnie zniechecil,szukalam porownaia chodzac wokol roslinki i nie moglam sie dowąchać
|
#3298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaa.. za to zdjęcie Cie uwielbiam zaraz robie taka samą: lody waniliowe, kawa i bita smietana.. od wczoraj za mną to chodzi![]() Poczekam tylko az sie bekon strawi, boję się takiej mieszanki Cytat:
Co do makijażu, to ja jestem totalnym amatorem, więc nie śmiałabym Ciebie ani nikogo krytykować, ale chętnie posłużę radą ![]() Cytat:
![]() (troche to nienormalne w sumie).. ale zmywacz juz mnie drażni. Lubie te owocowe/czekoladowe, nie czuć acetonu wogóle. zresztą i tak nie używam, nie maluję paznokci ![]() Cytat:
(jaki krem..?)z aparatów polecam ten którego sama używam, naprawde ładnie oddaje kolory i ma sporo funkcji(widziałyście moje zdjęcia i raczej na aparat nie narzekam). Fuji FinePix z5(ten malinowy )
|
||||
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam nikona s500, kupiony 2 lata temu... nie spelnia moich oczekiwan. i mimo ze tez go do konca nie znam (bo nie lubie sie bawic takimi pierd*kami) to probowalam go ustawiac na rozne sposoby, zmienialam bilans bieli, kolory, nasycenie, ustawialam makro i wsio rawno
![]() Hexx najpierw nie moglam sie zdecydowac, a jak mu napisalam ktory chce to on juz po zakupie obu byl... ale co tam, sie nie zmarnuja ![]() Fergie z Ziaji, Hexx polecała jakies 3 strony temu
Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-11-08 o 13:41 |
|
|
|
#3300 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wybaczcie, że wcinam się Wam w rozmowę
![]() zafascynowana jestem minerałami mam puder pseudo mineralny z essence ale wiem, że to nic pewnie nie warte jest ![]() Mam kilka pytań dotyczących minerałów: czy Wy długo nakładacie puder/podkład, czy to trwa ile nakładanie hm 'normalnego' ? czy to jest jakieś skomplikowane, czy normalnie pędzlem nakłada się ? i na ile starczają takie próbki: http://allegro.pl/item807206748_edm_...mineralny.html czy któraś z Was miała doczynienia z tym: http://allegro.pl/item797214279_jadw...radzikowa.html Wybaczcie, że tyle mam pytań, ale coraz bardziej kuszą mnie minerały, lecz trochę też ich się boję ![]() pozdrawiam
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

błędy popełniają wszyscy, i dorośli i dzieci

to ile Ty śpisz?
i śniła mi się Dominika
klik!

(zieloną, kocham zielone herbaty!Juz nie mogę pić czarnej)i zaraz podjedzie śniadanko serwowane przez tżta(poźnooo, wiem..
Dobieralam go na podstawie tego,co TZ dyktowal