|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
no powiem, że nie jest najgorszy. ale ja bym nie chciała mieć takiej brzydkiej twarzy na nagraniach kamer w CKE. ![]() dzień dobry Elfy ;* spałam 10,5h ![]() pogoda do zje.ba.niutko ![]() miłego dnia ;*
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak w końcu będę mieć drukarkę to też sobie podrukuję a z chemii moja babka ma pożyczyć od koleżanki książkę, gdzie są zadania z matur pogrupowane poziomiami i działami i ma mi skserować ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
|
|
#2313 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
od razu mi sie odwidzialo no ale zycze Ci, zebys Ty miala z nim milsze doswiadczenia
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
znając mój zapał szybko przestanę się uczyć, ale chociaż chcę spróbować xD
|
#2315 |
|
Wtajemniczenie
|
probuj probuj, mimo wszystko jak juz sie zalapie o co chodzi, to brzmi calkiem ladnie
;d
|
|
#2316 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry. chyba ostatnio za dużo śpię . zmęczona jestem, nawet sił nie mam na nic a muszę poczytac książkę i pouczyc się słówek ;] no i głupie sny mam ;] miłego popołudnia
|
||
|
|
|
#2317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Obiboki ;*
Cytat:
A potem jest jeszcze egzamin praktyczny ze strzelania, jak już zdasz teorię. -.- Cytat:
a tak lubiłam oglądać Miasto kobiet!A disco relax to i ja namiętnie oglądałam jako dziecko. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15152320]ale ważne że się nie poddaje ![]() [/QUOTE] No nawet nie może się poddać, bo to szef biura ochrony (Ambreli) opłacił cały kurs i musi zdać, bo inaczej będzie trzeba zwrócić pieniądze. Na szczęście chyba ilość razy podchodzenia do egzaminu jest nieograniczona. ![]() A ja spałam dziś sama w domu, bo rodzicom zachciało się zostać u cioci na noc. Szkoda, że dowiedziałam się o tym dopiero, jak mama zadzwoniła do mnie ok. 22,00. ;p Pewnie bym coś zorganizowała, a tak to.. Obejrzałam sobie tą komercyjną komedię romantyczną na TVN i poszłam spać Nawet fajna była.Miłego dnia ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-08 o 12:28 |
||
|
|
|
#2318 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ach disco relax, to byly czasy
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze pamiętam, że płakałam na filmie If Only. Polecam. Na Titanicu płakałam tylko raz. dzień dobry;* wstałam sobie o 12. W sumie to nie mam jutro żadnego spr., ale na wtorek mam, także sobie powtórzę.![]() A pogoda u mnie też nie dopisuje.
|
|
#2320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja If Only oglądałam przed miesiączką.. to sobie można wyobrazić siedziałam i miałam minę skrzywdzonego dziecka i ciągle mi łzy leciały z oczu..i jeszcze sobie powtarzałam ciągle, że on ją tak kocha na Szkole Uczuć też płakałam, Titanica NIGDY nie obejrzałam w całości ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- przejrzałam sobie basha i od razu humor trochę lepszy ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- przeglądam sobie jeszcze joemonster. i już się śmieję. "CHINGLISH Tytułem wstępu: Jestem studentem studiów dziennych. Od czasu do czasu popracuję, jako serwisant w sklepach odzieżowych. Serwisant to taka osoba, co to jak przyjeżdża dostawa nowych ciuchów to rozkłada je na półkach, ubiera manekiny itp. Ostatnio brałem udział w takiej większej akcji wymiany całego towaru w jednym ze sklepów Małopolski. Koordynujący tym wszystkim pochodził z Dalekiego Wschodu, więc porozumiewał się z nami po angielsku. Jego akcent i maniera do łączenia słów tak, że potrafił wypowiadać je ciągami po trzy, cztery nie robiąc miedzy nimi żadnych przerw, często prowadziło do dość zabawnych sytuacji. Jedna z nich utkwiła mi w pamięci szczególnie. Układam ja sobie spokojnie na półce spodnie, a tu nagle jak spod ziemi wyrasta za mną kierownik "skośnooki", zagląda do swojego kajecika i pyta: (K "skośnooki") - Werara wajtisze? (Ja) –?! (Ks) - Werara wajtisze! Konsternacja, wytężam swoje szare komórki, wertuję w głowie mój skromny słownik angielskiego i nie mogę znaleźć niczego, co by pasowało. Pytam więc kolegi, czy nie wie przypadkiem czym jest owo "werara wajtisze". Okazało się, że wie, wziął kierownika za łokieć i zaprowadził w odpowiednie miejsce. Gdy już wrócił, nie mogąc powstrzymać zżerającej mnie ciekawości zapytałem o znaczenie tegoż wyrażenia: (Ja) - No i o co chodziło? (K) - Jak to? Wiadomo, że o koszulki! Okazało się, że "werara wajtisze" to w rzeczy samej "Where are a white t-shirts?" (Gdzie są białe koszulki?). No tak… jak się mogłem nie domyśleć."
|
|
#2321 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wajtisze nigdy bym się nie domyśliła o co mu chodzi :dMoja siostra za każdym razem oglądając "Titanica" mówi: Może tym razem Leo przeżyje na szkole uczuć płakałam za pierwszym razem. Po jakimś czasie obejrzałam go jeszcze raz i zastanawiałam co w nim jest takiego smutnego, że tak sie rozkleiłam
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Żbiki
Ja również nie obejrzałam Titanica w całosci nigdy... Nie wiem, nie jestem w ogole romantyczne i to mi się zawsze kojarzyło z tanim melodramatem ( a opierniczajcie mnie za to xD) . Własciwie jak cokolwiek ogladalam to też plakałam tylko raz: na Królu Lwie wieku 8 lat.. Chyba mam za proste myslenie na tego typu rzeczy:P
|
|
#2323 | |||||
|
Zakorzenienie
|
HEEEEEEEEEEJ PARÓÓÓWKIII ;*
Cytat:
![]() a powiem Wam, że nie wiem czy moj tż przesadzał zawsze, czy faktycznie tak było, ale rodzice często sugerowali mu, że jest debilem, bo ma ch.jowe oceny ![]() ja chodziłam na kursy w tamtym roku. zrezygnowałam baaaardzooo szybko. Cytat:
to po co ona to robi? Cytat:
![]() tylko tłusta, więc raczej calkowicie to ona nie wsiąknie, ale można jej dodać do jakiegoś balsamu ![]() mi nogi świetnie nawilzał Dove - taki z drobinkami rozswietlajacymi, haha i ten opalający do codziennego uzytku sie nie nadają, ale Dove ogólniebardzo fajny, a ja swego czasu mialam bardzo duze problemy ze skora nog, chyba od wody i zimna, bo w zime zawsze ![]() ![]() Cytat:
2 teczki Cytat:
![]() apropo humory przed okresem, to ja wczoraj ciągle ryczałam, haha, nie wiem czemu werara wajtisze ---- przeczytalam streszczenie chlopakow, zrobilam kisiel i zasiadam przed mam talent bo wczoraj ogladalismy z tż piratów z karaibów mam jutro kl z angla i TAAAAK mi sie uczyc nie chce ![]() moze skoncze wypr z polaka
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-11-08 o 13:55 |
|||||
|
|
|
#2324 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
muszę kupić sobie coś takiego, bo już nie mogę patrzeć na moje nogi ;p Mi właśnie w zimie skóra się tak przesusza i robią się takie krostki. Mogę Ci napisać kto przeszedł ja jutro mam wielką powtórkę ze średniowiecza i renesansu. Ale wolę sie zabrać za moją prezentację maturalną
|
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może zmień płyn do mycia na jakiś bez SLS? Palmolive? mi wlasnie to przede wszystkim pomoglo juz tak strasznie mnie nogi nie swedza.. a serio mialam z tym mega problem - rozdrapywalam nogi do krwi ![]() nie pisz ![]() moja prezentacja eeekhm... w praniu jest.
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja używałam Vaseline, ale tego w PL nie można pewnie nigdzie dostać. z aloesem. idealny po prostu. (też mam zawsze suchą skórę na nogach zimą )>>o taki << aleeee Garnier ten czerwony też jest git.
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wolę zwykły Nivea.A krostki na nogach też mam w zimę. -.- Prezentacja maturalna, już?! Podziwiam!Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo on se w chu.ja leci z jazdami
![]() Tak, pan od historii wymyślił, że 10 mamy być w szkole biała bluzka + czerwony krawat ![]() Ja też. ![]() W ogóle to Cię nie poznałam i myślałam, że ktoś nowy pisze ![]() Cytat:
![]() Fafkulce mi się przypomniały Dzień Dobry ;* Poodrabiałam lekcje i oddaje się relaksującemu zajęciu - obcinam porozdwajane końcówki. Nawet rozszczepioną na 5 znalazłam ![]() I się nudzę. Glut mi przy nosie wisi, przynajmniej nie charczę. |
|
|
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Obiad.
![]() Cytat:
![]() Słodko. ![]() ----------- Martyna mnie zainspirowała do wejścia na basha. Obczajcie. <Krzysiek>dobra lece <Dominik>strzałeczka <Krzysiek>grocik <Dominik>wektorek <Krzysiek>punkcik przyłożenia Rozwaliło mnie.
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
mój faworyt z basha to na zawszepozostanie tekst :
<xxx> Pomorze ktos? <Unf> Niestety, mazowsze.
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę do biologii. ![]() Miłego dnia, Żbiki ;*
|
|
|
#2332 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skapowałam się o co chodzi, ale pewnie jakbym była w takiej syt. to bym nie zrozumiała. Zrozumiałam to wajtisze. a moja kol. ma opis : "Kiss my us!", aaa tam nie uświadomię ją, że źle napisała. ![]() dobra zabieram się za matmę.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-11-08 o 14:41 |
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra z tatą byli w lesie. Przynieśli mi tarninę, ale to jeszcze nie ten smak, za mały mróz był ![]() I drzewa już wycieli pod obwodnicę, myślałam że dłużej im z tym zejdzie. A tu dupa, już chcą budować.
|
|
|
|
|
#2335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mialam kiedys taka fajna, przezroczysta... a teraz mam jakas biała i pachnie cytryną ![]() i nie jest juz taka fajna. a tamta jako jedyna pomogla tztowi z popekana skora na dloniach... pasmarowalam mu, usnelismy, wsiakla i mial taaakie gladkie rece ![]() Cytat:
a co robi? ostatnio na egzaminacyjnym pisala jakas dziewczyna, ze traktuja godzine jazd jako 20 km przejechanych a ja nie moge sie zebrac! jestem glupim leniem ![]() tez czasem znajduje takie ro324324wione wlosy ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zazwyczaj nie patrzy tylko gazetę czyta. Nawet kilka razy zdarzyło mu się zdrzemnąć ![]() Ja się muszę za biologię zabrać .Ja to się muszę do fryzjera przejść, niech mi te kłacze podetnie. |
|
|
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daje mu nadzieję, wiedząc, że on się angażuje... a i tak nic z tego nie będzie... ech... głupia i tyle. wczoraj gadałam na ten temat z naszą wspólną koleżanką i doszłyśmy do wniosku, że K. czeka na ideał, a z M. gra, a i tak wyjdzie na bitch. a tylko chłopaka szkoda... noo jest tego "trochę" ![]() Cytat:
oglądałam właśnie dwa pierwsze odcinki Brzyduli, bo sobie uświadomiłam, że ich nie widziałam
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Biologia chyba jest zbyt skomplikowana jak dla mnie.
![]() Jestem coraz bliższa rezygnacji z niej. Cytat:
----------- Idę do kościoła. Jak uda mi się namówić koleżankę to zboczymy z drogi. Nie lubię kościoła. I w ogóle księży.
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mów tak !
|
|
#2340 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie musze zabrac za cokolwiek do matury ![]() a do fryzjera ciekawe na kiedy termin będę miala, na styczeń? ciagle zapominam zadzwonić Cytat:
a jego to faktycznie bardzo szkoda... Cytat:
chociaz ja mam ochote ... zrezygnowac z matury ![]() pominę kwestię kościoła w mej wypowiedzi ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- MARTYNA! co Ty tu robisz?! |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

. Do dziewczyn, które przygotowują włamanie

Nie nada się. xD
. 

a tak lubiłam oglądać Miasto kobiet!
Na szczęście chyba ilość razy podchodzenia do egzaminu jest nieograniczona. 

do codziennego uzytku sie nie nadają, ale Dove ogólniebardzo fajny, a ja swego czasu mialam bardzo duze problemy ze skora nog, chyba od wody i zimna, bo w zime zawsze