|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Lemirka ale Cejrowski kilka ksiazek napisal
![]() A jesli lubi NG, to moze Buff'a z logo NG? Mezczyzni zazwyczaj nie lubia czapek i szalikow, a buff to taki praktyczny ochraniacz i przyjemnie sie uzywa
|
|
|
|
#3362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3363 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
muszę powycierać namazany tusz na powiekach, potem reszta dopiero ale ja dwie lewe do makijażu mam..
|
||
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze jakie uzyteczne ustrojstwo
![]() Ja wczesniej uzywalam jako opaski\bandany albo tuby na wlosy ale jak sie teraz zrobilo chlodniej to zwijam w czapke i sprawdza sie super Na poczatku tylko sie ludzie przygladali, co za scierke na leb zalozylam ale potem chyba przywykli Zwlaszcza w jednym momencie, na przejsciu dla pieszych gdy nagle zaczelo padac - mialam wtedy buffa zalozonego jak opaske na wlosy, obok mnie grupa nastolatek zaczela lamentowac, ze im sie koafitury rozmyja, a ja hyc, jeden ruch reka i buffowa tuba zakryla cala glowe razem z rozpuszczonymi wlosami - mina calego zgromadzenia - bezcenna
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
a ja widziałm u mnie w sklepie te Buffy..dla dzieci były nawet w jakieś kolorowe wzory..
Kamilko...fajnie że u renifera wszystko dobrze
|
|
|
|
#3366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3367 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skarbnica wiedzy i cudownych, wartościowych osób ![]() Cytat:
to takie miłe uczucie gdy małym kosztem, po paru miesiącach znajdziesz w puszcie pieniądze na.. czasem wcale nie drobiazg Chyba startuje od jutra, choć nie lubie zaczynać czegoś w poniedzialki![]() Jeszcze marzy mi sie by tż rzucił palenie.. Ja nie zapaliłam przez cały weekend, od piątku po poludniu i wogóle mnie nie ciągnie.. ale jest jest palacz z serii"nie chce rzucić"... ale wiem że jak będę w ciązy to przestanie-i oby nie zaczął znowu...![]() Cytat:
chyba że czarny..-ale mozesz nałożyć podkład, potem sporo kaolinu albo innego primera pod oczy(taką "kołderkę") a po skończonym makijażu oczu strzepnąć to dużym pędzlem i wtedy nałożyć bronzer/róż![]() Madziii!! Dużą porcjęCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi sie też brudzi powieka od tuszu zawsze, ale wole to patyczkiem przejechać a potem cieniem niż zaczynać od rzęs... I jeszcze-u nas to samo-nie ma kładzenia się do łóżka czy wyjazdu jeśli konflikt nie został wyjaśniony. Do łożka idziemy pogodzeni(a nie że sie godzimy tam ) a przed wyjazdem poprostu nie daję się sprowokować bo wiele osób jest poddenerwowanych(jak to mówi moj Tż reisefieber
|
||||||
|
|
|
#3368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
), właściwie chciałabym kupić tam gdzie taniej, bo również nie wiem czy mi to mydło podpasuje , ale jak brałabym z egm to bym dorzuciła również te, które polecasz . Dzięki
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
Czas szybko leci...no chociaz mógłby lecieć szybciej .
|
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, jeśli trafiają do niego argumenty o dobru dziecka, to powinien rzucić ten nałóg raczej ZANIM zajdziesz w ciążę.
|
|
|
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
co do palenia to ja polecam jako moze nie sposob na rzucenie ale na niesmierdzaca alternatywe elektroniczne papierosy
![]() znowu mam 10 str do nadrobienia..
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
no i Oli tez zmogło
Bati bez zmian, jutro znów do lekarza słowem "Nemocnice na kraji mesta" ciąg dalszy Madzia, ja stary koń a dopiero się za malowanie wzięłam [znaczy oczu, modelowanie twarzy...] także mnie różne ciekawe rzeczy się mogą przytrafić
|
|
|
|
#3373 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
|
|
#3374 | |
|
Zadomowienie
|
ooo, to zależy
![]() ja tam bym chciała, żeby trochę przystopował Cytat:
bo ciąża to dla mojego było za mało
|
|
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Jest Pastereczka..
|
|
|
|
#3376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast tż jest niemożliwy... ale pracuje nad nim![]() Cytat:
Cytat:
więc wierzę w Ciebie![]() probowała makijaż w tych kolorach co z Aga Ci proponowałyśmy..? No właśnie.. a jak Agabil1 i postepny w remoncie..? Ciekawa jestem bardzo.. ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- :d:d |
|||
|
|
|
#3377 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie i gdzie Aljaka? Ja bardzo chętnie ![]() A to Frenka jakiś specmaster? Coś przegapiłam? Cytat:
Cytat:
![]() Ja trzymam minerałki i resztę kolorówki (błyszczydła i takie tam) których codziennie nie używam w takim dużym pudełku po herbacie (prezent dla taty od znajomych, były dwa, ale jedno poleciało do babci ), cienie pudełkowane i róże w pudełeczku od zestawu Gosha (zwinęłam mamie ) a woreczkowe w małym albumie do zdjęć Lakiery do paznokci w siatkowej kosmetyczce. No, to się wyspowiadałam I tez chcę aparat, ale cii, może kupimy z małym, bo coś mruczał, że pomysł dobry![]() Cytat:
Staram się tylko uważać. A jak coś się osypie, to machnę LHK i ni ma![]() Ciiicho Cytat:
Sesesesese :devil:Cytat:
![]() ![]() A ostatnio idę sobie- wiatr zimno, mżawka, a na przeciwko mnie dziewczynka w identycznie oplecionym buffie |
||||||
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Organizatorka
|
melduję się
![]() Selene, a czy moge Ci wyslac zesttaw probkowy z kilku firm poprostu? z blusche min ![]() a perfumy ktore wymienialas sa tanie teraz na strawberrynet ale czytalam i czytalam... Viol, no i zaoszczedzilas z tysiaka odkrywajac te makra ![]() ![]() na tusz na powiekach- widzialam ze dziewczyny kartonik wkladaja miedzy powieke a rzesy i malują wtedy rzesy co do osypywania - ja maluje tez najpierw oczy , albo mozna dac puder babyderam z 5 zl, nie bedzie zal strzepywac tony a jutro ide kupic super pedzelek typu FAN za 8zł taki sliski wlos elastyczny, sprężysty w sklepie dla plastykówAxis tak jak dziewczyny pisza na CS jest bardzo duze- w innych sklepach mniejsze(znacznie) na tradzik i problemy skorne super Ja na wizaz przez rekodzielo bylam, niestety atmosfera na tworczych nie jest specjalnie mila, wiec sie nie udzielealm, dopiwro na mineralkach jak byl tylko jeden watek ![]() KKZJ widze ze ona w wieku gdzie dopiero sie grupy tworzą jakies intrygi rowniez, a jak chce rzadzic to na pewno ma znaczenie, no ale dyplomacja to dopiero mozna rzadzic Nie kzzde dziecko chce opowiadac duzo co w szkole itd i trudno zahaczac temat. Polecam sposob: ogladamy cobądź, Ulę, film itd i pozniej gadam, jak mysli czy to zachowanie bylo chamskie, czy powinien ktos cos zrobic w danej sytuacji itd. Niestety nie wszystkie odp mi sie podobaja ... ale zawsze mozna nakierowac wtedy na wlasciwy tor i przede wszystkim poznac poglady....Nie mogę tylko wydębic info ktore są ladne(dziewczyny) hehe Edytowane przez pastereczka Czas edycji: 2009-11-08 o 20:29 |
|
|
|
#3380 |
|
Zadomowienie
|
szczęściarze
ja tak pod swoim kątem pytałam również ja wiem, że sposobów na zmotywowanie jest tysiące - każdy dobry, byle naprawdę trafił trudniej, jak się myśli "to się na pewno nie uda.." (w jakiejś kreskówce coś takiego chyba było, nie?) |
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() Pastereczko poczekaj trochę, sam przyjdzie i powie w końcu Moja ostatnio coraz bardziej się zaczęła otwierać, a dzisiaj przyszła, bo ją męczyło coś i koniecznie mi musiała powiedzieć. Nie napiszę co, bo może podczytuje i będzie mi miała za złe, ale to pozytywna wiadomość raczej A przez kilka lat nic nie pytałam i nic nie wiedziałam nawet, a jak mi się raz na ruski miesiąc zdarzyło się coś tam zapytać to musiałam znosić tylko "OJ, MAMO"
|
|
#3383 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie, Zu nie bardzo chętna do sprawozdań, zwlaszcza tych dotyczących jej krzywd (ambicja tu gra czy co?) generalnie wiem, co się dzieje, ale czasem dociec sedna to niemożliwe jest najzwyczajniej a weź jej to wytłumacz z tą dyplomacją a sposób wypróbuję Cytat:
a no właśnie! jest coś w tym.. znaczy konotacje Marudy z małzem Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-11-08 o 20:41 |
||
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3385 |
|
Zadomowienie
|
postawiłam obojgu moim zdechlakom bańki
![]() dziecko zrelaksowane zupełnie zasnęło w trakcie małż [co za skandal!] nie wytrzymał i musiałam ściągać po 10 minutach, czyli jak dziecku i muszę jutro dokupić drugi komplet, bo na mężowskie pływackie plecy te 8 sztuk to jakby z deczka za mało
Edytowane przez KKZJ Czas edycji: 2009-11-08 o 20:48 |
|
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
ale bidula nie dałby rady.. ile jęczenia było przy tej odrobince.. czemu tak mocno, jak boli, jak ciągnie, zdejmij już, ile jeszcze.. o mamusiu.. ale i ja nie odważyłabym się, bo tu już ogniem i wódzią musiałabym działać |
|
|
|
#3389 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu uwielbiam robić prezenty i zawsze staram się, żeby prezent był od serca, "spersonalizowany"
Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-11-08 o 20:56 |
|
|
|
#3390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciągle się uczę, uwielbiam język i kraje hiszpańskojęzyczne- moje marzenie podróż do Argentyny, żeby zjeść steka (stek?? ) niestety, już mi się kończą poziomy w szkole językowej, także rozglądam się za nowym językiem. Chyba padnie na portugalski- chcę do Lizbony, a obiecałam sobie, że się tam nie pojawię, jeśli się nie będę mogła dogadać po ichniejszemu ![]() poza tym ufff, ile nadrabiania, a ja "jedynie" wyszłam na obiad, do kina i zakupy
Edytowane przez frenka Czas edycji: 2009-11-08 o 21:07 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Mezczyzni zazwyczaj nie lubia czapek i szalikow, a buff to taki praktyczny ochraniacz i przyjemnie sie uzywa

argumentując w drugą stronę, że się jej umalowane oko tuszem paćka hehe... widać dużo od budowy oka zależy 
ale ja dwie lewe do makijażu mam..

ale wiem że jak będę w ciązy to przestanie-i oby nie zaczął znowu...
Madziii!! Dużą porcję

I tez chcę aparat, ale cii, może kupimy z małym, bo coś mruczał, że pomysł dobry
Sesesesese :devil:
zazdroszcze Wam.