|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
a bukieto z tulipanow to bajka poprostu![]() bambusiek no mam nadzieje ze jak najszybciej ![]() a ja sobie wlsnie pomalowalam pazurki i sobie tak patrze na zdjeci tego mojego pierscionka i sie zastanawiam kiedy Tz mi go da
|
|
|
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i kiedy nam sie nim nam pochwalisz
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
juz sie chwalilam:P
|
|
|
|
#3514 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc wam dziewczynki! jestem nowa na wątku i mam takie ogólne pytanie. Co sądzicie o braniu ślubu w lutym? Porażka lekka co?
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, ze sie chwalilas:P ale wtedy jeszcze nie byl Twój
a teraz czekam, az sie pochwalisz swoim ![]() ![]() takim w 1oo% ![]() Linka witaj ![]() wiesz co miesiac chyba nie ma znaczenia jesli sie kocha i chce sie spedzic reszte zycia u boku najukochanszego jako zona a tak sobie wziac slub 14go lutego
|
|
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
To prawda ale wiadomo ze jak ciepło to lepiej... tu widzę ze luty puściutki ;d a mnie wypadnie na 20....
|
|
|
|
#3517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja uwazam ze slub w miesiacach zimowych naprawde jest piekny![]() i gdybym nie byla takim zimorodkiem jakim jestem pewnie hajtalaby sie w grudniu albo styczniu![]() Cytat:
heheh no wlasie ja tez ttylko czekam kiedy on bedzie moj probowalam wyciagnac cos od Tz ale twardy jest i nic nie powiedzial:P |
||
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie wczoraj spytalam, czy na wiosne, bedziemy juz narzeczenstwem a on,ze nie wie ja mu tu dam "nie wiem" wiem, ze na pewno w tym roku nie bedzie zareczyn ( wiec zostaje czekac mi na wiosne ehhh jeszcze tyle czasu bede czekac ehhhh
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieje ze pierscionek da mi wczesnje:P:P jakos nei chce zeby dawal mi go przy rodzicach:P
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Lena
|
cześć dziewczyny!
już wróciłam. taka zmęczona jestem że hej... i oczy mnie pieką! Pieron wie od czego!!! Tak mi smutno było że jeszcz ena tydzień musimy sie rozstać. bo ten cholerny jego kurs jeszcze tydzień. I tak przed odlotem przytulaliśmy się A GDY wywołali jego lot, okazało sie że odczepić sie nie mogę od niego... moj wielki kolczyk przyczepił sie do jego swetra. musiała nam babka pomagać sie odczepić od siebie! i poleciał! a tak miło było przez te dwa dni! musimy to koniecznie powtórzyć! I wiadomosć dnia: wreszcie sie doczekałam- i mam ten swój pierścionek! a już myślałam że nigdy sie ciapuś nie odważy! ![]() po pierwsze witaj serdecznie! po drugie? dlaczego porażka. jeśli luty jest naprawdę ładny.. to dlaczego nie. my teraz idziemy na wesele w styczniu (pod koniec) w góry. mamy nadzieję że będzie bardzo piękna pogoda!
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty może dzidziusia się spodziewasz??
|
|
|
|
|
#3522 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a to gdzieś za granicą ?Co czytałaś ciekawego ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Witajcie ![]() Byłam z Piotrkiem u jego dziadków na odwiedzinach i niedawno wróciłam. A teraz zastanawiam się co ze sobą zrobić, chyba poczytam jeden tekst na jutro na teorię literatury (nie cierpię tego przedmiotu) albo położę się wcześniej. Dziś już Piotrka nie będzie, a szkoda bo właśnie jestem sama w domu, bo mojej rodzinki jeszcze nie ma i nie wiadomo o której wrócą, eh...
|
||||||||
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gratuluje musisz sie pochwalic pierscinkiem![]() ![]() ciekawe kiedy moj sie zecyduje wkoncu..---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3524 | |
|
Lena
|
Cytat:
a oto pierścionek:
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez che juz swoj!!!!! hehe![]() no to i tak krocej musisz czekac niz ja....ale wiesz jak to mi ciagle mowia teskonota umacnia zwiazek
|
|
|
|
|
#3526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Znalazłam zajęcie: podliczę w końcu VAT za poprzedni miesiąc i jutro albo we wt pójdę zanieść deklarację do US :/ , a potem poprzyklejam nasze zdjęcia do antyramy, bo teraz latają i poproszę Piotrka żeby mi jutro kilka dziur w ścianie na fotki i obrazy zrobił Do później
|
||
|
|
|
#3527 | |
|
Lena
|
Cytat:
dzięki.. sam Teżet wybierał. ja nie maczałam w tym palców. chciałam żeby było z zaskoczenia .. no i tak było. a pryzwyczajać sie muszę- ... przecież pod koneic roku leci do pracy na o wiele dłuzej. i nie bedzie wpadał do domku co sobotę!
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś miałam sposób na odliczanie tj. kupowałam tyle ile dni ulubionych słodyczy (czyt. cukierków) i codziennie wieczorem zjadałam jedno. No i tak dochodziło do zera ![]() Cytat:
Gdyby nie to, że jestem zmarzuchem, to pewnie zdecydowałabym się na grudzień 2010. Mojej współpracownicy córka miała w tym roku w Walentynki i było pięknie. Sesję mieli ze śniegiem nawet. Cytat:
Bardzo ładnyNa leszczyńskim rynku Później dopiero zaczęliśmy się spotykać w parku...--------------------------------------------- A jutro po pracy idę do fryzjerki Mam chętkę na taką roztrzepaną, krótką fryzurkę, ale ciekawe jak to fryzjerka będzie widzieć... Na ślub już chyba ostatecznie zrezygnuję z upięcia, bo im więcej patrzę na zdjęcia z wesela w maju, tym bardziej przekonuję się do ówczesnej z jakimś "bajerkiem".
|
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mowie ze idzie sie przyzwyczaic bo nie idzie ale dacie rade na pewno![]() a jak przetrwacie probe czasu a na pewno tak bedzie to juz wsszystko przetrwacie![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
no dobry pomysl ja to zawsze odliczam opise na gg ehehe:P:P ale z tymi cukierkami dobry pomysl musze zaczac hcyba hihi...tylko nie wiem czy bym sie powsrzymala od zjedzenia wszytskich naraz
|
||
|
|
|
#3530 |
|
Rozeznanie
|
Linka witaj!
Byliśmy kiedyś na ślubie w lutym. Zimno trochę i trzeba było brać buty na zmianę , ale tak poza tym to wszystko było, że tak powiem normalnie. Szkoda, że nie było śniegu. Moja kuzynka wychodziła za mąż w styczniu, było dużo śniegu i było pięknie.Mustique śliczny pierścionek, gratuluję!
|
|
|
|
#3531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusienka rozumiem
u mnie w tamtej pracy tez było super, bo to club kumpeli rodziców był i świetnie siepracowało, szczegolnie przez pierwsze wakacje.bo w drugim sezonie(czyli rok temu) juz nie bylo tak fajnej ekipy, duzo osob odeszlo.a ja pracowalam tylko w weekendy i to po 16 godzin no i zrezygnowalam...ale czasem zaluje![]() Linka dlaczego porazka? zima tez jes tpieknie.chociaz ja bym nie mogla bo zmarźluch jestem![]() Mustique piekny pierscionek a z tym czekaniem to ech...jak moj Tżet wyjedzie do tej pracy to nie wiem jak to wytrzymam![]() Ja juz po relaksie, tzn po grze z mam w scrable, wygralam dwa razy heh Marcin do mnie napisal, ze jutro jak chce to przyjedzie po mnie odebrac mnie z uczelni kochany jest, chociaz glupio mi bylo i na poczatku nie chcialam sie zgodzic.bo to w koncu 40km.ale on powiedzial, ze bardzo chce i jak go nie kochac, ech...Ide ogladac Taniec z gwiazdami
|
|
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlaczego porażka?? bo śluby są zazwyczaj w ciepłe miesiące i tak sobie zawsze wyobrażałam swój. a ze wyszlo jak wyszlo to mam lekkie obawy. Później tez nie mogę bo będe miała za duży brzuszek
|
|
|
|
#3534 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez madabell Czas edycji: 2009-11-08 o 20:24 |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
asia przede wszystki bratulacje z zarezerwowania zespołu
No i wklek koniecznie zdjęcia sukienki, może podpatrze hihihi. i 3mam jutro ![]() nicola powiem Ci, że na zdjęciu mój kościół ładnie wygląda, ale okolica też nieciekawa, tzn jest mały skwerek z fontanna, ale żadna rewelacja. Ale chyba jako pierwesza PM zarzyczę sobie wyjście głównym wyjściem hihi. Bo zawsze młodzi idą przez cały kościół i wychodzą wejściem takim, że wyglądajją jak normalne drzwi. A ja nie chcę iśc przez cały Kościół, żeby wyjść przez te duże drzwi które widać ![]() elunka ach te Grześki ![]() MiciaKicia fajny macie kościół, jescze takiego nie widziałam ![]() Z resztą wszystkie są śliczne i mają coś w sobie ![]() A co do Tż, to może macie jakiś gorszy czas w związku. Czasami tak jest, że po kilku latach przychodzi kryzys, który po prostu trzeba przeczekać/przezwyciężyć. Głowa do góry. Mam nadzieję, że u Was to chwilowy kryzys ![]() Mój Tż tez czasami mówi, żebym sobnie innego znalazła jak on mnie tak denerwuje. Tak jak jolka już od 6 lat. T'ai a Twój Tż chodzi do kościoła?? U nas to jest różnie z kościołem. mój Tż nigdy nie lubił tam chodzić, a ja kiedyś chodziłam co niedziela a czasami jak się nudziłam w tygodniu to chodziłam z mamą i w tygodniu. Ale od jakiegoś czasu rzadko tak bywamy z Grześkiem. Chociaż jak nie idę do kościoła ze 3-4 tygodnie, to mam wyrzuty sumienia i raz na jakiś czas muszę iśc. Ja wyznaję zasadę, że żeby się modlić wcale nie trzeba chodzić do kościoła. Dobrze że moja mama tego nie czyta, bo ona jest strasznie kościołowa hehelula :glaszcze: ![]() hecate za jutrzejsze koło ![]() conclusion pierwsza suknia po prostu już sobie zapisałam do swoich zbiorów linka witaj. A dl;aczego niby ślub w lutym to przesada? Moi teściowie brali ślub w grudniu, więc w lutym tez jak najbardziej można :tak:mustique śliczny : Uff ja już na szczęście wróciłam z uczelni. Takie smuty były, że przez połowe zajęć smsowałam z tatem Ok dziołchy, ja ide oglądać Dom nad rozlewiskiem i może troochę pohulam hh,żeby boczki sbić buziaczki
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie gniewaj sie ze pytam o tkie rzeczy czy moze proponuje al taka juz jestem
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
madabel pisałam kiedyś, że znajoma wychodziła za mąż mając właśnie c3 letniego synka. niósł rodzicom obrączki do ołtarza
|
#3538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nas podczas ogladania sal jedna kobieta zachęcała wręcz na termin zimowy bo wtedy ma większe pole do popisu z dekoracją i oświetleniem.
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
muszę się wam wyżalić
(![]() właśnie pisałam z TŻ na gg i napisał mi że chyba nie dorósł do ślubu ![]() że go to wszystko przerasta całe to zamieszanie nie wiem czy ejst to spowodowane jego nieśmiałością i być może paraliżem w kościele (tyle osób patrzących), potem na sali 1. taniec hmmm.. troche mnie to dziwi bo sam mi się oświadczył bez żadnego nacisku.. sam wybrał date ja tylko przystałam na jego wybór... nie wiem co tu myśleć martwię się boje.. bo moje NAJWIĘKSZE MARZENIE.. może ulecieć z wiatrem ![]() nie chce tego... już się nastawiłam ze po szkole ślub przeprowadzka nowe życie NASZE z życie z TŻ ![]() ![]() P.S. proszę nie pisać że na pewno się ułoży itp. itd. (my się nie rozstajemy) |
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porozmawiajcie![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

a bukieto z tulipanow to bajka poprostu

ja mu tu dam "nie wiem"
i poleciał! 

już sobie zapisałam do swoich zbiorów
brali ślub w grudniu, więc w lutym tez jak najbardziej można :tak: