|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Dzieki dziewczyny
![]() Tak pierwsza milosc, ale inni kolesie tez byli w moim zyciu. Ale to taka dluga historia mimo to zawsze ja wracalam do K a K do mnie i.. to chyba cos znaczy
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
wiatm.
u nas jakos w czsie klotni nie dochodzi to takich "rozwazan" ale wiadomo ze klotni nikt nie lubi i w nerwach glupoty sie gada. co do kosciolow to my nie jestemy wierzacy wiec bierzemy cywilny. jezeli kiedys sie nam zmieni to moze i koscielny wezmiemy ... a poki co po powaznej rozmowie doszlismy do wniosku ze poczekamy z planami do grudnia bo wtedy okaze sie czy mojemu TZtowi przedluza umowe o prace i na ile. to chyba tyle z tych bierzacych ze tak powiem spraw
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny...moj Tzcik wlasnie pojechal
![]() i znowu nie bedziemy sie widziec min 11 dni![]() no ale nic biore sie za to za nadrabianie...bo troche napisalyscie
|
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 lat ale jakieś przerwy i inni partnerzy byli?
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec nawet tych przerw nie liczymy bo byly ale ich nie bylo heh wspolnie tak ustalilismy
|
|
|
#3489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do pracy bo tam w 10 dni zqrobie prawie2500zl to teraz skzoda tego marnowac co nie:Pdziekuj zabezpievzamy sie kochana tylko ze uzywamy gumek tylko na razie bo moja lekara mowi (a my z Tz ja w 100% popieramy) ze po co mam sie truc caly miesiac jak sie tak zadko widujemy...wiec uzywamy tylko gumek na razie i nawet ostatnio nam nie pekla dlategow ta ciaze troche nie wierzylam ale wiesz jak jest...;Pno bo ta moja lekarka rodzinna zawsze tak mowi a ja nie pomyslalm ze moge byc w ciazy wiec uwazalam ze bezsensu do niej isc bo poprostu ni emyslam o tej ciazy w sensie ze ja moge byc troche poplatalam ale mam nadzieje ze zrozumialas![]() Cytat:
dobra na razie tyle zobacze ile jeszcze uda mi sie badrobic bo nie wiem czy nie bede musiala rodzicow odwiezc do rodzinki |
||
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
jeee to gdzie TY pracujesz? Tez tak chceeeee
|
|
#3491 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
Ehh straszna pogoda dzis. Szaro, mglisto i nijako. Nienawidze takich dni , depreche łapie a jeszcze Michała nie ma wiec juz w ogole kaszana ![]() Jutro mam kolosa z eksploatacji i na ekonomike z 40 zadan i ucz sie tu babo![]() A co do kwestii koscioła to ja jestem wierząca i praktykująca ( ostatnio nie chodze czesto do koscioła ale staram się jak najczesciej) jak cała moja rodzina a znowu Michał jest niewierzący a jego rodzina to nawet nie wiem czy niewierząca czy tylko niepraktykująca. Do koscioła u niego nikt nie chodzi. Lula juz rozumiem
|
#3492 |
|
Rozeznanie
|
u mnie tez nudy,czakam na TŻ azz pracy wróci. A pozatym ogladam wiązanki ślubne
może coś znajdę ładnego.
|
#3493 |
|
Raczkowanie
|
mój wróci dopiero jutro
i to jak ja juz bede w szkole wiec zobaczymy sie dopiero wieczorem a we wtorek zaraz po zajeciach jade do domu bo bratowa bedzie miała cesarke ( mam nadzieje
|
#3494 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Ja jak zwykle niedawno wstałam. Ale jestem usprawiedliwiona, bo położyłam się o 5. Śniło mi się, że moja mama miała wychodzić za mąż. Kupiła suknie, ale zaniosła do przeróbki i jej spartolili. Trochę się pokłóciłam z Tż, bo nie widzieliśmy się ty i myślałam, że przyjedzie teraz w środę, ale okazuje się, że to nic pewnego. Wiem, że to nie jego wina, ale tak mnie to czasem wkurza. Idę po prysznic i do kościoła. Bye. |
|
|
|
#3495 | |||||
|
Zakorzenienie
|
my tez pod koniec 2010 albo na pocz\taku 2011 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bez niepewnosci![]() Cytat:
![]() ![]() to jhest tylko pracy ab 10 dni raz w roku przed Swietami BN bede piekla ciasteczka ![]() w tajmtym roku 920 kg upieklysmy wcale nie jest tak bardzi ciezka praca i zarobic idzie dobrze... mnie plevy tylko bola starsznie bo ja mam problemy z kregoslupem a tam 10 godz trzeba stac dzienjie ale wiessz jest milo bo praca u prywatnej kobitki jest nas 10 osob najwiecej i ejst tak milo taka swiateczna stmosferq![]() super ze zrozumials bo ja to mieszam zawsze starsznie hehe:Pno nadrobilam ale jak zwykle wiekszosc mi uciekla co do kosciola to ooboje z Tz staramy sie chodzic co tydzien ![]() a o tyk wyrqazaniu milosvi 6o my chyba jacys inni jestemsy bo czesto sobie to powtarzamy ):a dla mnie nbajpiekniejsze jak Tz wyrazil mi milosc bylo jak napisal na piasku( jak bylismy na wczasach nad morzem) "kocham Cie Myszko" a poznie zmazal to i napisal "Zosatniesz moja zona?" tak mi sie milo na serduvhu zrobilo:0 i wogole onb jak tylko ma okazje to zawsze starsa sie ymyslic cos milego zreszta ja tez![]() i tak sie czesto zaskakujemy
|
|||||
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Lula no to fajna praca
920kg ciastek olaboga prawie tona hehehemnie tez by plecy bolaly bo tez mam problemy
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtym roku stweirdzilam ze musze jechac![]() : bo juz bede miec na suknie heheh;P wlzoe na lokate te pienizaki i ani ich rusze![]() : a suknie pewnie bede szyc wiec wiecej mi nie wyjdzie![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- ide wypic kawke z rodzicami ![]() aha bo moi rodzice sie wkoncu dogadali![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- a jednak musze poczekac bo mamuska spi |
|
|
|
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to tak zbieram po 100zł :P cos sie napewno uzbiera.. ![]() Ciesze sie, ze miedzy Twoimi rodzicami już jest dobrze
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2009-11-08 o 15:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak apropo to straznie cicho tutuaj jest.... |
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide cos wrzucic na ząb a pozniej mam goscia
|
|
|
#3501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niestety zadnych gosci dzisiaj chyba nie bede mialq...juz odliczam dni kiedy najwazniejszy jedyny i zadomowiony juz na stale gosc mojego serduszka przyejdzie
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś od książki oderwać się nie mogę
miałam mieć wieczorek dla siebie ale jakoś tak za Piotrkiem się stęskniłam od wczoraj że muszę pójść ![]() miłego wieczoru wam życzę |
|
|
|
#3503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ DZIEWCZYNY
Cytat:
Tzn. wcześniej jakoś nie mogliśmy się spotkać, bo nie wiedzieliśmy za dużo o sobie. Cytat:
Cytat:
za zabieg. No i oczekuje/my na foto sukienki i w odpowiednim czasie relację z zaręczyn![]() Cytat:
---------------------------------------- Ode mnie mój Skarb wyszedł pół godzinki temu. Zrobiłam dla niego pyszne muffinki i było bardzo miło ![]() W Krakowie w ramach forum mieliśmy zajęcia ze ... stylistką znaną z TVNu. Normalnie muszę wymienić kilka ciuszków A poza tym zrobiłam tyci zakupy... Chce może któraś z Was kupon rabatowy do "Camaieu" na 30 zł? Dostałam, ale u na chyba nie ma tego sklepu... 2 godziny w centrum handlowym... Jakoś nie było weny na zakupy niestety Niestety zobaczyłam bardzo niewiele Krakowa, bo jak poszłyśmy na spacer to była mega mgła i zapomniałyśmy mapy to doszłyśmy pod Wawel i do Okna Papieskiego.
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
bambusiek pogoda w krk nie rozpieszcza niestety. Dzis chyba jest najbrzydszy dzien tej jesieni. Ja uwielbiam Krk przed świetami. Zwłaszcza rynek i kiermasz. Zawsze cos z tż tam kupujemy
|
#3505 |
|
Rozeznanie
|
A ja sobie oglądam suknie ślubne, bo jutro zaczynamy z koleżanką wojaże po salonach (ona wychodzi za mąż za pół roku).
I jedna bardzo mi się spodobała: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3273 Ewentualnie któraś z tych: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=S5240 lub http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3326 Pierwsza i ostatnia jakoś tak mi do maja pasują. Jeszcze bukiet z konwalijek albo tulipanów ... |
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
u mnie też się zmienił ksiądz i jest beznadziejny u mnie też chyba nie przejdzie sam kościelny, ale to się jeszcze zobaczy, bo nie uśmiecha mi się dawanie kupki kasy praktycznie za nic ![]() Cytat:
Fajne ocenki ![]() Ja wróciłam z zajęć, zjadłam zupkę i nadrobiłam te 2 stronki Teraz pasowałoby jakiś referat napisać, ale takiego mam lenia że szok ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- pierwsza suknia jest śliczna |
||
|
|
|
#3507 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
/dzien dobry
dopiero przyszlam do domciu zaraz wskakuje pod prysznic, bo "pachne" frytura z baru ehhh jaki zap.ier.dziel byl dzisiaj ze szok nog nie czuje no ale coz...trzeba jakos dorobic grosza![]() zmykam bede niebawem
|
|
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Conslusion pierwsza suknia piekna
![]() Karolinusienka ech skad ja znam ten zapach ale po dwóch sezonach zrezygnowałam.pracuje teraz za mniejsze pieniądze,ale chociaż w CV cosik będe miała.choc niepowiem, czasem bym z chęcią poszła do tamtej pracy...szczególnie ja chcę n-te buty![]() ![]() MiciaKicia ojej to faktycznie młoda byłaś jak zaczęłaś byz z Tżetem ale skoro tyle lat się dogadywaliście to te gorsze dni nie powinny byc juz takim problemem.Idę sie relaksować...czasem mam wrażenie po takim dniu z chrzesniaiem, że jak swoje będe miała to będę chuda jak patyk czasem gorzej z nim jak na biezni hehe.
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
wykapana
nie chcialo mi sie stac pod tym prysznicem luesia wiesz co ja lubie ta prace super atmosfera jest, szefowie pare lat starsi ode mnie i takie jaja odchodza tam w barze, ze szkoda mi jest czegos nowego szukac, czekam na tate-jak mi powie co i jak to od nowego roku poszukam czegos biurowego a teraz sobie dorobie w barze zmienic bym nie zmienila, ale co sie napracuje tam to moje ![]() ide robic ciasto na pierniki, bo musi lezec 6 tygodni w chlodzie zeby doszlo, wiec najwyzsza pora sie wziac za nie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

mimo to zawsze ja wracalam do K a K do mnie i.. to chyba cos znaczy
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

mnie by rodzice nigdy na to nie pozwolili

i ucz sie tu babo

za zabieg. No i oczekuje/my na foto sukienki i w odpowiednim czasie relację z zaręczyn

nog nie czuje