Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-08, 20:42   #3541
madabell
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Treść usunięta
madabell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:46   #3542
lusesita23
Zakorzenienie

Kasiulenkowo nie martw sie, byc może tak to tylko powiedział,bo mial gorszy dzien.porozmawiajcie o tym na spokojnie tak jak radzi Lula.rozmowa to najlepszy spoób na wszystko.trzymaj sie kochana.
Linka gatulacjeubierze sz futerkowe bolerko i tez bedzie pieknie.a jak bedzie snieg to wrecz bajecznie
Stary 2009-11-08, 20:47   #3543
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
Już koniec weekendu A było tak milutko Dobrze, że odstawiłam tabletki

Linka a Ty w 2010 czy 2011 chcesz brac ślub? I co z tego, że w lutym - bez względu na wszystko będzie pięknie, a jeśli chcecie wtedy i nic nie stoi na przeszkodzie to czemu nie
Ja sama chciałabym w naszą 6. rocznicę, ale wolę ciepełko

Mustique gratuluję Śliczny pierścionek

Kasiulenkowo Nie będę pisac, ze będzie dobrze, ale może Twój TŻ jest najzwyczajniej niesmialy i nie lubi szumu wokół siebie. Lula Ci bardzo dobrze radzi - rozmowa to podstawa

Dobranoc
Do jutra

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 20:50   #3544
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Piekny pierscionek kupiony w Czechach?
nie, w Stanach. bidoczek miał orzech do zgryzienia... wszystkie baby z pracy z nim poszły żeby wybrał cos pięknego.

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Dlaczego porażka?? bo śluby są zazwyczaj w ciepłe miesiące i tak sobie zawsze wyobrażałam swój. a ze wyszlo jak wyszlo to mam lekkie obawy. Później tez nie mogę bo będe miała za duży brzuszek
gratuluję serdecznie! I nie ma co sie obawiać.. miesiac jak każdy inny i pod róznymi względami naprawdę slub może być bardzo piękny.

Cytat:
Napisane przez madabell Pokaż wiadomość
Treść usunięta
trochę obaw mam. szczególnie nie wiem jak ja sie będę czuć po porodzie. ale mam nadziję że wszystko będzie ok.
jesli chodzi o opieke w czasie wesela. u nas jednak postawiliśmy na ciocię. Maluch będzie z nami do obiadu , a potem ciocia zabierze go do siebie. O jego zachowanie sie nie boję, bo ciocia będzie mi pomagała przez pierwsze dni przy nim, i maleństwo powinno ją zaakceptować.
Stary 2009-11-08, 20:57   #3545
lusesita23
Zakorzenienie

Mustique widze, że lubisz tych samych autorów co ja uwielbiam steel i roberts-zawsze podkradam mamie te ksiązki hehe
Stary 2009-11-08, 21:13   #3546
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Mustique widze, że lubisz tych samych autorów co ja uwielbiam steel i roberts-zawsze podkradam mamie te ksiązki hehe
noo.. jakoś mnie wzięło na tym leżakowaniu w domu za czytanie. przyznam sie szczerze że nigdy nie lubiałam czytać jakis miłosnych, roamnsideł. ale przeczytałam jedna ksiażkę iwpadłam. teraz czas na kryminały...
Stary 2009-11-08, 21:22   #3547
lusesita23
Zakorzenienie

Hehe, ze mna było tak samo z tymi milosnymi;p do pierwszej ksiązki steel hehe:d ale odwrotnie z kolejnościa:najpierw kryminały, a teraz te miłosne
Stary 2009-11-08, 21:31   #3548
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

porozmawiałam ale niestety nie mogłam w 4 oczy :/

TŻ CHCE ślubu i nawet w ustalonym terminie, ALE przrastają go te przygotowania..znów dla mnie to czysta radość.. TŻ chce by moi i jego rodz wszystko załatwili... oczywiście tam gdzie będzie potrzebny to będzie nie że przyjdzie na gotowe wiecie o co chodzi

bo chyba nie pójdę z teściem na nauki heheheh

w jego gestii leży orkiestra i mnie nie będzie przy załatwianiu a jak jego rodz maja załatwiać to jaka mam pewność ze nie będzie czegoś czego ja nie chce żeby było,, hmmm rozumiecie? bo zagmatwałam

ale tak jest ok POWIEMY SOBIE "TAK" 20.08.2011 !!
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2009-11-08 o 21:33
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:32   #3549
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

A ja właśnie wróciłam od TŻta i jest mi tak strasznie smutno... Tak mi z nim dobrze... Ale niestety,idzie nowy tydzień i trzeba brać się do roboty.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:34   #3550
Mustique
Lena

ja sie zraziłam do miłosnych po sięgnięciu kiedyś po szacowne Harlekiny. moja mam kiedys je czytała. dla mnie to były ale wzięłam do ręki Steel i nawet fajnie pisze.

ja uwielbiałam i uwielbiam sagi.
Stary 2009-11-08, 21:55   #3551
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

karolinusienkowo a może lula ma rację. Faceci czasem mają tak, że nagle zaczynają się czegoś panicznie bać nie wiadomo dlaczego. Może warto szczerze porozmawiać. To najlepsze rozwiąznie.
Hmm, widzę, że Twój Tż ma ten sam problem co mój. Tylko mój się nie przyznaje, że go to przerasta a mówi, że go to denerwuje bo to tyle czasu zostało, a wszyscy na około robią z rego wielkie halo. Ale uspokajam go, że póki co wszystko załatwione, tylko nauki zostały, a resztą się zajmiemy przed weselem nawet nie wie, że tutaj z Wami tyle o ślubach gadam hihi.

madabell bajecznie by to wyglądało., gdyby mała w pieknej sukni podobnej do twojej hihihi niosła Wam obrączki, albo jak mówisz sypała kwiatki :bujawoblokach:

linka lusesita dobrze mówi. A wyobraź sobie : na dworze ciemno, świeca latarnie a z nieba sypie piękny biały puch A Wy pośród tego, po prostu bajka

ivona dobranoc

mustique to Twój Tż miał niezłą grupę wsparcia hehe, mój pojechał po pierścionek dla mnie z 2 kumplami hehe.

honolinka tak zaczęłaś posta pisać, że wystraszyłam się że i u Was coś nie tak, ale na szczęście doczytałam do końca hihi. No fakt, już jutro do pracy i nie pojechałam nawet do tż po szkole, bo nie było już czasu. Ale pocieeszam się, że w środe wolne

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Dziewczyny wpadłam na świetny pomysł. Mam pomysł na prezent dla rodziców, tylko nie wiem czy pod choinkę, czy urodzinowy (mama ma urodziny 02.01 a tato 16.02, więc mogłabym je połączyć). Otórz, moi rodzice już nie pamiętaja kiedy wyjechali gdzies razem. kiedyś jescze jak ja z bratem byliśmy mali, to jeździliśmy razem na wakacje, ale później my jeździliśmy sami, a rodzicom brakowało kasy albo była potrzebna na coś innego i tak już od X lat nigdzie ni byli razem. i pomyślałam, że moglibyśmy im z bratem fundnąc wyjazd (np. od piątku do poniedziałku, żeby tato dostał urlop) na do Polanicy, Czy Kudowy,,albo Świeradowa Zdrój nie wiem, gdzieś blisko.

Może macie jakieś fajne namiary na dobre, niedrogie noclegi w tych miejscach??

Myślicie, że kiedy lepiej, jako prezent pod choinkę (ale pojechali by w styczniu) czy urodzinowy?

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 21:57   #3552
lusesita23
Zakorzenienie

Ma.ko dokładnie, mój mowi to samojego ulubiony tekst to:przyjdzie czas, przyjdzie rada dlatego Jemu daje spokój, a przechlapane moja moje kumpele...no i Wy hehe uch, jak ja tej Urbańskiej nie lubie!!!
Stary 2009-11-08, 22:05   #3553
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

też jej nie znoszę, przełączam jak ona tańczy. W ogóle jakim prawem oni ją wzięlido tańca z gwiazdami. żadna z niej gwiazda, a w miusikalach tańczyłą i wogóle wwrrr. Za to Muszka ładnie tańczy

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

uciekam spac, bo o 6 pobudka.

Buziaczki, dobranoc

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-11-08, 22:09   #3554
lusesita23
Zakorzenienie

Muszka tez jest moja faworytką i zgadzam się, że urbańską wzięli bez sesnu dodatkowo jej nie lubie, bo Tż ją lubi bardzo
Stary 2009-11-08, 22:30   #3555
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

W Krakowie w ramach forum mieliśmy zajęcia ze ... stylistką znaną z TVNu. Normalnie muszę wymienić kilka ciuszków Ale po 3 godzinach czułam się jak Kopciuszek Miały być jeszcze zajęcia z makijażu (również z TVNu), ale odwołali

A poza tym zrobiłam tyci zakupy... Chce może któraś z Was kupon rabatowy do "Camaieu" na 30 zł? Dostałam, ale u na chyba nie ma tego sklepu...
2 godziny w centrum handlowym... Jakoś nie było weny na zakupy niestety

Niestety zobaczyłam bardzo niewiele Krakowa, bo jak poszłyśmy na spacer to była mega mgła i zapomniałyśmy mapy to doszłyśmy pod Wawel i do Okna Papieskiego.

Oj byłaś w Krk Rzeczywiście weekend był bardzo mglisty - aczkolwiek piatek był prześliczny - taki słoneczny Ja się chętnie piszę na kupon rabatowy do Camaieu

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
bambusiek pogoda w krk nie rozpieszcza niestety. Dzis chyba jest najbrzydszy dzien tej jesieni. Ja uwielbiam Krk przed świetami. Zwłaszcza rynek i kiermasz. Zawsze cos z tż tam kupujemy
Ajś i się rozmarzyłam:l ove: W tym roku idę na rynek z aparatem bo to będą ostatnie świeta tutaj

Cytat:
Cześc wam dziewczynki! jestem nowa na wątku i mam takie ogólne pytanie. Co sądzicie o braniu ślubu w lutym? Porażka lekka co?
Luty jest prześlicznym miesiącem - zazwyczaj zawsze leży wtedy snieg więc na pewno będzie magicznie A poza tym luty to miesiąc moich urodzin więc bezapelacyjnie wygrywa z resztą miesięcy no może zaraz po wrześniu oczywiscie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
mój już tydzień siedzi w stanach. jeszcz etylko tydzień... chyba zacznę odliczać!

a oto pierścionek:

prześliczny - całkowicie w moim stylu

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:34   #3556
conslusion
Rozeznanie

Ja też z braku innego zajęcia oglądałam TzG. I zgadłam, że dziś wyleci Otylia. Za to bardzo zdziwiło mnie pierwsze miejsce Nataszy, zwłaszcza, że wg punktacji była druga. Chyba sami panowie głosowali

ma.ko bardzo fajny pomysł na prezent dla rodziców.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 22:39   #3557
cobra115
Zakorzenienie

Heloł

Mam do nadrobienia jedyne 10 stron

Stary 2009-11-08, 22:45   #3558
lusesita23
Zakorzenienie

Ma.ko prezent super, zarówno pod choinke jak i na gwiazdkę

Cobra miłego nadrabiania

Ide lulu, słodkich snów PMki
Stary 2009-11-08, 22:56   #3559
frida99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość

Luty jest prześlicznym miesiącem - zazwyczaj zawsze leży wtedy snieg więc na pewno będzie magicznie A poza tym luty to miesiąc moich urodzin więc bezapelacyjnie wygrywa z resztą miesięcy no może zaraz po wrześniu oczywiscie

Isabele, nie dość że obydwie jesteśmy z lubelskiego, mamy obydwie urodziny w lutym, to jeszcze tak samo mamy na imię

Ja mieszkam koło Ryk (mój kościół, który wkleiłam jest w Sobieszynie), ale studiuję w Lublinie i tu mieszkam na Bursztynowej.

Linka24 myślę, że nie masz się co stresować i jak chcecie brać ślub w lutym, to na pewno wszystko będzie pięknie. Ale zastanów się czy nie chcesz poczekać aż Twoje dzieciątko przyjdzie na świat (gratulacje ) i wtedy na spokojnie zorganizować wszystko tak, jak to wymarzyłaś, bez stresu. Ja bym tak zrobiła.
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 23:04   #3560
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

asia665- super, ze macie juz orkiestre wydaje sie byc konkretna i uczciwa
trzymam kciuki za zabieg

MiciaKicia
- gratuluje ocen A co do Tzta to zaczynam Ci wspolczuc, bo ja bym juz chyba nie wytrzymala, jak bym ciagle musiala sie klocic z TZtem. Bo chyba ta druga osoba, chlopak, narzeczony czy tez maż jest po to zeby nas wspierac i zeby nam bylo dobrze razem, a nie zeby ciagle cierpiec i sie zamartwiac co tu bedzie dalej.. trzymam kciuki zebyscie sie dogadali jak najszybciej

lula177- moi rodzice tez czesto sie kloca, masakra, czasami jest spokoj jakis czas, a czasami jak sie pokloca to w domu masakra jest..nie odzywaja sie do siebie i zadne zadnego nie przeprosi, czasami nie mam do nich sily, mama jest najbiedniejsza bo sie zawsze tym bardzo przejmuje i placze, a po ojcu to splywa jak po kaczce..nie chcialabym zeby moje malzenstwo tak wygladalo

conclusion- druga sukieneczka fajna jak dla mnie

Linka24- witam nowa Pmke C0 do lutego, to ja ogolnie wole lato z wiadomych wzgledow, cieplo, nie trzeba sie grubo ubierac, slonce itd.. ale teoretycznie to wesele odbywa sie w srodku, wiec moze pogoda tez nie jest taka istotna, w lipcu czy sierpniu tez moze przeciez lac i byc brzydko, kto to przewidzi..jakby spadl snieg, bylo bialo i tak zimowo to tez nie bylo by zle..i zdjecia tez fajne w takiej scenerii mozna porobic..a skad jestes?

Mustique
- sliczny pierscionek gratuluje

kasiulenkowo- ciesze sie ze wszystko juz w porzadku moze rzeczywiscie troche to go przeroslo, troche jest roboty przy tym weselu, a niekorych denerwuja takie zalatwiania..szczerze mowiac to jakbym miala zorganizowac slubnp w pol roku to chyba bym zwariowala..a tak to na spokojne, wszytsko po kolei i bez stresu..

A ja po 21 wrocilam z Krakowa. Spedzilismy cudowny dzien, pogoda byla strszna, ale przynajmniej poczatkowo nie lalo..bylismy na kawce w Coffe Heaven, uwielbiam ich kawki A wieczorem na obiadku w Chaczapuri..czy jakos tak. Nacieszylam sie troszke Tztem i nagadalismy sie ile sie dalo, ale pozniej rozstac sie nie moglismy Tz mial wczesniej pociag i tak stalam i mu machalam, a jak odjechal to mi sie tak smutno zrobilo, ze myslalam ze sie poplacze nie nawidze sie z nim rozstawac, a te mile dni zawsze tak szybko uciekaja..ehh
ale na szczescie caly nastepny weekend jest nasz

Jutro mam niby wolny dzien, ale musze jechac rano do promotorki i to jeszcze do jej domu..troche mi tak glupio..ale sama chciala, bo jej sie corka rozchorowala, najgorsze ze mam godzine jazdy do niej..dobrze ze chociaz bilet tani..

Wskakuje do lozeczka i moze cos w Tv jeszcze obejrze..

Dobranoc

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 23:06   #3561
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 23:19   #3562
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Dziewczyny wpadłam na świetny pomysł. Mam pomysł na prezent dla rodziców, tylko nie wiem czy pod choinkę, czy urodzinowy (mama ma urodziny 02.01 a tato 16.02, więc mogłabym je połączyć). Otórz, moi rodzice już nie pamiętaja kiedy wyjechali gdzies razem. kiedyś jescze jak ja z bratem byliśmy mali, to jeździliśmy razem na wakacje, ale później my jeździliśmy sami, a rodzicom brakowało kasy albo była potrzebna na coś innego i tak już od X lat nigdzie ni byli razem. i pomyślałam, że moglibyśmy im z bratem fundnąc wyjazd (np. od piątku do poniedziałku, żeby tato dostał urlop) na do Polanicy, Czy Kudowy,,albo Świeradowa Zdrój nie wiem, gdzieś blisko.

Może macie jakieś fajne namiary na dobre, niedrogie noclegi w tych miejscach??

Myślicie, że kiedy lepiej, jako prezent pod choinkę (ale pojechali by w styczniu) czy urodzinowy?
Twoja mama ma urodziny w tym samym dniu co ja

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Oj byłaś w Krk Rzeczywiście weekend był bardzo mglisty - aczkolwiek piatek był prześliczny - taki słoneczny Ja się chętnie piszę na kupon rabatowy do Camaieu

Ajś i się rozmarzyłam:l ove: W tym roku idę na rynek z aparatem bo to będą ostatnie świeta tutaj

prześliczny - całkowicie w moim stylu

Jak mozesz zostawic krk a tak serio to masz racje idz i zrob zdjecia. Ja w ogole uwielbiam kraków noca a juz w świeta szczególnie
Stary 2009-11-09, 00:23   #3563
cobra115
Zakorzenienie

Przeczytałam ale oczy mi już wysiadają napisze jutro paaa
Stary 2009-11-09, 00:24   #3564
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc wam dziewczynki! jestem nowa na wątku i mam takie ogólne pytanie. Co sądzicie o braniu ślubu w lutym? Porażka lekka co?
Witaj Ja nie przepadam za chłodem i dla mnie ślub w lutym to nie bardzo chociaż kiedyś widziałam piękne zdjęcia plenerowe zrobione zimą

Byliśmy dziś u teściów i oni trochę jakby zawiedzeni że ślub dopiero w 2011
Dobranoc Wszystkim

aha, byliśmy na targach ślubnych dziś i .... porażka. Ale za 2 tyg idziemy na inne

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-09 o 00:42
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 00:31   #3565
Konto usunięte

Dobranoc!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 07:52   #3566
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień dobry
Na dworze pada, ale chociaż jest ciepło

Asia trzymam kciuki za Twoj zabieg

Łukasz ma dziś rozmowę u dyrektora - ciekawe jak będzie z jego pracą

Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 08:58   #3567
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
no a jak wyborazalas sobie slub w cieple miesiace to nie moglisbyscie poczekac no az urodzi sie dziecko i pozniej wziasc slub? ja bym chyba tak zrobila nie gniewaj sie ze pytam o tkie rzeczy czy moze proponuje al taka juz jestem
Zgadzam się z lulą. Nie lepiej poczekać aż dziecko się urodzi?? Bo ja bym w ciąży nie chciała wychodzić za mąż, nie wiadomo jak się będziesz czuła i sukienkę ciężko dopasować

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
porozmawiałam ale niestety nie mogłam w 4 oczy :/

TŻ CHCE ślubu i nawet w ustalonym terminie, ALE przrastają go te przygotowania..znów dla mnie to czysta radość.. TŻ chce by moi i jego rodz wszystko załatwili... oczywiście tam gdzie będzie potrzebny to będzie nie że przyjdzie na gotowe wiecie o co chodzi

bo chyba nie pójdę z teściem na nauki heheheh

w jego gestii leży orkiestra i mnie nie będzie przy załatwianiu a jak jego rodz maja załatwiać to jaka mam pewność ze nie będzie czegoś czego ja nie chce żeby było,, hmmm rozumiecie? bo zagmatwałam

ale tak jest ok POWIEMY SOBIE "TAK" 20.08.2011 !!
No a ty nie możesz się wszystkim zająć?? wybrać zespołu i w ogóle?? ja się zajmuję wszystkim, a TŻa pytam tylko czy mu się to podoba mozesz np. wybrać 3 zespoły, które ci się podobają i potem wspólnie ustalić ten jeden, a nie ciągnąć TŻa po wszystkich okolicznych

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Asia trzymam kciuki za Twoj zabieg

Łukasz ma dziś rozmowę u dyrektora - ciekawe jak będzie z jego pracą
dla Asi i Łukasza

Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanko i mnóstwo pracy mam dziś, chociaż nie mam zajęć

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
noo.. jakoś mnie wzięło na tym leżakowaniu w domu za czytanie. przyznam sie szczerze że nigdy nie lubiałam czytać jakis miłosnych, roamnsideł. ale przeczytałam jedna ksiażkę iwpadłam. teraz czas na kryminały...
Czy mogę odgapić od ciebie ten blog książkowy??
też uwielbiam Steels, ale jeszcze bardziej romanse z wydaw. Da Capo, przeczytałam całe mnóstwo książek ich

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 09:02   #3568
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

dzień dobry
Qrcze nie wiem czy coś będzie z tego prezentu, bo mój brat kręci nosem, że kasy nie ma i wogóle. Zobaczymy, jesli dostane jakąś nagrodę pieniężną w pracy to sama im fundnę weekend we dwoje hihi.

hecate moja mama urodziła się 30 grudnia, ale dziadek chciał dobrze i wpisał, że 2 stycznia. Przez niego ma rok w plecy. Już byłanby na normalnej emeryturze, a tak jest na świadczeniu przedemerytalnym, ale czasu się nie cofnie heh. Więc oficjalnie jest 2 styczeń i jest rok młodsza hehe.

A ja już ciężko ptracuję, więc wracam doroboty.

Buziaki., miłego dnia

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-11-09, 09:05   #3569
Konto usunięte

Dzień dobry dziewczynki
ivona84 trzymamy kciuki za Łukasza Twojego
Stary 2009-11-09, 09:13   #3570
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Czy mogę odgapić od ciebie ten blog książkowy??
też uwielbiam Steels, ale jeszcze bardziej romanse z wydaw. Da Capo, przeczytałam całe mnóstwo książek ich

a proszę cie bardzo. ja go zaczęłam pisać tylko dlatego że chcę podsumować przeczytane książki. bo zawsze wpisuję ilość w moim kapowniku, który pod koniec roku wyrzucam; a teraz będę mieć spis z każdego roku i miesiaca. ale zastanawiam sie nad zmianą bloga, bo ten layaout mi nie odpowiada.

...................

dzięki dziewczyny za gratki. ja sie bardzo ucieszyłam z tego pierścionka i wogóle jego zaręczyn. bo bylam pewna że dopiero poprosi mnie o rękę w świeta, ewentualnie w urodziny. a tu taka niespodzianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości