|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
DRUGI black and white
Przedstawiam wam mój drugi makijażyk. Mam nadzieję, że tym razem zdięcia bedą dobre, choć i tak robiłam na szybciocha przed imprezą..
Kosmetyki, których użyłam: *podkdład- INGLOT, kolor- lw 200 *puder- taniości CONSTANCE CARROLL, kolor- 13 tea rose*cień szary- WIBO *cień biały- BELL(również użyty z kremem do jasnej kreski- nad czarną) *eyeliner- czarny BELL *maskara i róż- BouRJOIS |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DRUGI black and white
świetny
ja chcę taki ![]() a zdjęcia bardzo dobre
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Nioo swietny!
Tylko na zdjeciu z zamknietymi oczkami , wydaje Mi sie , ze sa przeswity i troszke bardziej roztarła bym granice , chyba , ze tak miało byc to nic nie mówię A zdjecia bardzo dobre , lepsze od ostatnich![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
wygląda super!
masz świetny kolor włosów- niesamowicie dobrze gra z twoim typem urody |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za komentarze
![]() już właśnie sama nie wiem czy to prześwit czy to cień;/ wydaje mi się, że dość dużo go nałożyłam jak na prześwit, a może taki kolor :P ehh.. i daję właśnie tutaj makijaże, żebyście pomagały i dostrzegały to czego ja nie widzę ![]() a ciemny cień tuż nad załamaniem powieki to taki bajer, który niesamowicie powiększa moje oko w ogóle bez niego w obojętnie jakim kolorze wyglądam jak ufo ;pa propo mojej urody to dziękuję ** jestem raczej zimą, więc w teorii ten kolor włosów do mnie nie pasuje, ale maluję brwi kredka w ich kolorze i jakoś daję rade
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
makijaz samw sobie podoba mi sie. jest "inny", intrygujacy, doskonale wspolgra z Twoja nietypowa, nieco egzotyczna uroda. Sliczna jestes-o wlosach nie wspomne
![]() jedynie co mnie razi to brak czegokolwiek na ustach, koniecznie naloz chociaz pomadke ochronna.. ![]() ogolne wrazenie-pozytywne i czekam na kolejne prace ![]() widze ze masz swoj styl i trzymaj sie tego |
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatoreska
|
Ogólnie makijaż przy otwartych oczkach prezentuje się ładnie, ale przy zamkniętych już mniej, widzę małą asymetrię w nałożeniu cienia, tz. w zgłębieniu powieki na jednym oku jest więcej cienia a na drugim mniej.
No i jak już Fergi wspomniała przydałoby się coś na usta. Po za tym jest ok
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Jest delikatna rozbieżność między kolorem( co za tym idzie ilością ciemniejszego cienia)cienia ale widać że bardzo dobrze cieniujesz...Poza tym ta kreseczka jest staranna i bardzo ładna. Ogólnie makijaż ciekawy. Na usta doradzałabym błyszczyk lekko wpadający w czerwień ożywiłby makijaż i ładnie kontrastował z cerą.
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
ooo i dopiero zaczynam zauważać te błedy o których mówicie
dzieki!na ustach mam jedynie trochę podkładu co wygląda okropnie:P |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo fajny makijaż. Masz świetny kształt ust i powinnaś je podkreślać
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
mi również sie podoba
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
I mnie też
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
No i mnie
|
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaskoczył mnie troche kolor brwi, a to kredka, no prosze. Ale musze powiedziec ze mi sie podoba, bo jest troche inaczej, kontrowersyjnie, przyciaga uwage ale nie wiadomo dlaczego
.Makijaz mi sie podba, mozna go troche dopracowac. Ja bym cien wyciagneła (ten ciemny) jeszcze wyzej na zewn czesci. O ustach juz nie pisze bo wszystko wiesz ![]() Masz bardzo ciekawa urode
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ciekawy makijaż, wyglądasz egzotycznie i ciekawie!
Ps. Ale masz piękne włoski!!!! co to za kolor?
![]() Zapraszam na bloga: http://eowinymakijaze.blogspot.com/ Edytowane przez Eowina1818 Czas edycji: 2009-11-09 o 19:23 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny makijaż, wspaniale w nim wyglądasz!!
Jedno małe "ale" - mam wrażenie, że oczka nie są równo pomalowane, tzn. na Twoim prawym ciemny cień jest wyżej i jest go mniej niż na lewym. Ogólna ocena 5+
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Przyczajenie
|
Eowina1818
Cytat:
jakiś tam machoń, dokładnie nie pamiętam z jakiej firmyMloda Cytat:
Cytat:
![]() wszystkim dziękuję za komentarze |
|||
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Makijaż bajeczny...
super,super,super bardzo mi się podoba ![]() i jesteś śliczna ![]() na prawdę a kolor włosów podoba mi sie również choć nie o tym tu mowa ![]() sama ostatnio na taki chorowałam tylko ja bym nie wyglądała tak cudnie jak Ty. ![]()
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
masz małe oczka i ta czarna krecha na górze jeszcze bardziej je pomniejsza, więc ciut ciensza kreska moim zdaniem albo wogole z niej zrezygnowac i rozetrzec, cienie mozna ciut wyzej pociągnąc i będzie ok
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie masz niezwykle intrygującą urodę. makijaż jak najbardziej pasuje, tak odbija się od twojej cery. Naparwde fajnie wykonany, pomysłowy jedynie faktycznie zrezygonowałabym z tak mocnej kredki bo pomniejsza ci oko.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

CONSTANCE CARROLL, kolor- 13 tea rose

ja chcę taki