Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 12:13   #511
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez kikimarta Pokaż wiadomość
wilekie dzieki ciekawe tylko kiedy zmienia.
a mam jeszcze jedno pytanie w hello tomorrow jest ten luksusowy program na wody perf. z oferty jest wylaczony zestaw tomorrow dla niego ze str38, a w nowej ty jest jeszcze napisane ze zestaw ze str 39 tez sie nie wlicza. tak? akurat mam zamowienie na ten zestaw z 39 str i nie wiem jak teraz bedzie.

nie dotyczy to tylko zestawu ze str.38 i wody 30ml nie pokazanej na zdjęciu, informacji o tym, że zestaw ze str.39 się nie wlicza nigdzie nie widzę
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 12:16   #512
kikimarta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
nie dotyczy to tylko zestawu ze str.38 i wody 30ml nie pokazanej na zdjęciu, informacji o tym, że zestaw ze str.39 się nie wlicza nigdzie nie widzę
to moze ja zle to rozumie czytajac info w nowej ty na str. 10. mam nadzieje ze sie myle.
kikimarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 12:17   #513
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kikimarta Pokaż wiadomość
wilekie dzieki ciekawe tylko kiedy zmienia.
a mam jeszcze jedno pytanie w hello tomorrow jest ten luksusowy program na wody perf. z oferty jest wylaczony zestaw tomorrow dla niego ze str38, a w nowej ty jest jeszcze napisane ze zestaw ze str 39 tez sie nie wlicza. tak? akurat mam zamowienie na ten zestaw z 39 str i nie wiem jak teraz bedzie.
bardzo proszę
w nowej TY jest napisane, że ten zestaw dla niego ze strony 38 i "woda perfumowana Today Tomorrow Always 30 ml ze strony 39 wyłączona z oferty" a więc nie zestaw tylko ta woda perfumowana
andziat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 12:18   #514
kikimarta
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
no tak pomylilam sie tu chodzi o ta wode dzis cos zakrecona jestem
kikimarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:04   #515
Catherine1980
Rozeznanie

Dziewczyny wiecie może czy ten dwustronny tusz Jillian Dempsey jest dostępny w 16tce? Pokazali go podobno w ofercie internetowej.

Z 14tki netto nie doszedł a z 15tki zamiast tego dawali inne. Dziwi mnie że nadal go pokazują jesli go faktycznie nie mają.
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:16   #516
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
Z 14tki netto nie doszedł a z 15tki zamiast tego dawali inne. Dziwi mnie że nadal go pokazują jesli go faktycznie nie mają.
pokazują go poniewaz drukują materiały dużo wczesniej niz są kampanie czasem cos sie wyczerpie/nie mogą tego przewidzieć
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:34   #517
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wiecie może czy ten dwustronny tusz Jillian Dempsey jest dostępny w 16tce? Pokazali go podobno w ofercie internetowej.

w netto do katalogu 16 nie ma tego tuszu i tak jak aneszna napisała materiały drukują wcześniej ponieważ są jeszcze okręgi prognozujące więc oni mają te materiały 3 kampanie wcześniej niż zwykły okręg
teraz dopiero doczytałam, że chodzi o ofertę internetową a nie netto w ofercie internetowej jest brown black ale czy przychodzi to nie wiem

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-09 o 14:38
Stary 2009-11-09, 14:39   #518
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
jamapi zdradź mi ten sposób nakładania multi różu, bo on jest taki intensywny, że zawsze mi się za dużo nabierze i wyglądam jak Indianka z różowymi paskami na policzkach
a więc - do kuleczek mam taki gruby pędzel, a do rózu taki cieńszy gdzieś o połowę;
nie nakładam tym załaczonym pędzelkiem, bo raz spróbowałam 'indianka z różowymi paskami na policzkach' to idealne okreslenie
ale wracacając do tematu- tym pudrowym cieńszym pędzlem DOTYKAM ten multi róż; samo takie dotknięcie 2-3 razy i na pędzlu jest nabrany róż, potee w ten pędzel dmucham, żeby nadmiar się 'odczepił' i ówczas na kości policzkowe efekt super
z tym, ze ja nie nakładam na cała kośc policzkową, bo jakoś mi to nie pasuje, tylko od jej szczytu lekko w kierunku skroni i lekko w dół policzka; bez szaleństw
mam nadzieję, ze moja wypowiedź, jest w miare zrozumiała

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:45   #519
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
a więc - do kuleczek mam taki gruby pędzel, a do rózu taki cieńszy gdzieś o połowę;
nie nakładam tym załaczonym pędzelkiem, bo raz spróbowałam 'indianka z różowymi paskami na policzkach' to idealne okreslenie
ale wracacając do tematu- tym pudrowym cieńszym pędzlem DOTYKAM ten multi róż; samo takie dotknięcie 2-3 razy i na pędzlu jest nabrany róż, potee w ten pędzel dmucham, żeby nadmiar się 'odczepił' i ówczas na kości policzkowe efekt super
z tym, ze ja nie nakładam na cała kośc policzkową, bo jakoś mi to nie pasuje, tylko od jej szczytu lekko w kierunku skroni i lekko w dół policzka; bez szaleństw
mam nadzieję, ze moja wypowiedź, jest w miare zrozumiała
tak, tak, jest zrozumiała, dziękuję bardzo muszę wypróbować, ja właśnie używałam tego załączonego pędzla i nie mogłam sobie poradzić z tym indiańskim efektem
Stary 2009-11-09, 14:49   #520
Catherine1980
Rozeznanie

Dzieki dziewuszki za wyjasnienia. O materiałach wiem że drukują wczesniej ale ten tusz własnie pojawił się w ofercie internetowej a mi strasznie na nim zależy i tak od 14tki w kółko go zamawiam jak oszołom
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:53   #521
83evelinka
Zadomowienie

Hej dziewczyny!
Potrzebuję waszej rady w sprawie połyskujących, lśniących balsamów do ciała. W kat 16 są dwa do wyboru z lini SSS i ten w dużej świątecznej butelce Shimerring care- który z nich najbardziej lśni, połyskuje, błyszczy się itp. na skórze? Który da najlepszy roziskrzony efekt?
Stary 2009-11-09, 14:54   #522
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewuszki za wyjasnienia. O materiałach wiem że drukują wczesniej ale ten tusz własnie pojawił się w ofercie internetowej a mi strasznie na nim zależy i tak od 14tki w kółko go zamawiam jak oszołom
to spróbuj, nawet jak będzie przy nim czerwona kropka to się nie przejmuj czasami jest czerwona i coś przychodzi, ale w sumie to dziwne, że nie ma go już w ofercie netto i przenieśli go do internetowej oferty, czyżby z internetową tez tak było, że jest wcześniej ustalana dla okręgów prognozujących ?

Cytat:
Napisane przez 83evelinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Potrzebuję waszej rady w sprawie połyskujących, lśniących balsamów do ciała. W kat 16 są dwa do wyboru z lini SSS i ten w dużej świątecznej butelce Shimerring care- który z nich najbardziej lśni, połyskuje, błyszczy się itp. na skórze? Który da najlepszy roziskrzony efekt?
według mnie oba nadają równie delikatny połysk, który najlepiej widoczny jest w świetle (wtedy drobinki ładnie się mienią), dodatkowo ten z linii sss jest złocisty i daje taką delikatną poświatę skóry muśniętej słońcem a ten z care nie daje takiego efektu (jest bezbarwny), ja próbowałam (co prawda tylko na dłoni i ręku) tego olejku w żelu z linii sss i ma lekką konsystencję, nie pozostawia efektu tłustej skóry i ma delikatny przyjemny zapach

Edytowane przez andziat
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:09
Stary 2009-11-09, 15:16   #523
83evelinka
Zadomowienie

Dzięki Andziat za odpowiedź, już wiem co powiedzieć klientce, a i sama chyba zakupie któryś (może ten z sss) z myślą o Sylwestrze. Co do tego olejku w żelu, jednak bałabym się że pobrudzi mi on ubranie... ale może faktycznie jest dobry.
Stary 2009-11-09, 15:24   #524
andziat
Zakorzenienie

83evelinka wiesz co, ja tak do końca to nie wiem czy on nawet może zabrudzić ubranie, ten złocisty połysk jest tak delikatny, że chyba raczej jak sie wchłonie to nie będzie takiego problemu, to nie jest żel brązujący
Stary 2009-11-09, 15:26   #525
malka
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki Andziat za odpowiedź, już wiem co powiedzieć klientce, a i sama chyba zakupie któryś (może ten z sss) z myślą o Sylwestrze. Co do tego olejku w żelu, jednak bałabym się że pobrudzi mi on ubranie... ale może faktycznie jest dobry.
Wypróbuję ten SSS w żelu, bardzo jestem ciekawa jaki jest - tylko niech ta 16stka sie wreczcie zacznie

Mam w brakach z dzis komplet biżuterii Lea, ale nie znam terminu dosyłki ;-( Jak tylko bede miała jakąs sprawe do sekcji telefonicznej, to na pewno o to spytam i napiszę

Uznali mi reklamacje KRMZ i zdjeli te opłatę, cale szczęście
malka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:33   #526
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez andziat Pokaż wiadomość
83evelinka wiesz co, ja tak do końca to nie wiem czy on nawet może zabrudzić ubranie, ten złocisty połysk jest tak delikatny, że chyba raczej jak sie wchłonie to nie będzie takiego problemu, to nie jest żel brązujący
pewnie masz rację. Przypomniało mi się jak kiedyś moja koleżanka idąc na wesele przed ubraniem nasmarowała się oliwką Johnsona w żelu (zeby błyszczeć) i po pół godzinie nałożyła sukienke - satynową. Jaka była jej rozpacz gdy zobaczyła jak wyglada jej sukienka, cała w tłustych plamach-szoook. Biedna nie pomyślała, że takie dziecięce oliwki są tak tłuste że brudzą ubranie. Niestety musiała nałożyc starą sukienke. Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy była rozpacz
Stary 2009-11-09, 15:41   #527
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Cytat:
Napisane przez gohs Pokaż wiadomość
Co do szczotki to zgadzam się z prawie wszystkim. Faktycznie wygładza, sprawia, że włosy lśnią ale niestety w moim przypadku niemiłosiernie elektryzuje. I nie wiem jak temu zaradzić?
Przed czesaniem należy szczotkę popryskać lakierem do włosów i nie będzie problemu
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:46   #528
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie masz rację. Przypomniało mi się jak kiedyś moja koleżanka idąc na wesele przed ubraniem nasmarowała się oliwką Johnsona w żelu (zeby błyszczeć) i po pół godzinie nałożyła sukienke - satynową. Jaka była jej rozpacz gdy zobaczyła jak wyglada jej sukienka, cała w tłustych plamach-szoook. Biedna nie pomyślała, że takie dziecięce oliwki są tak tłuste że brudzą ubranie. Niestety musiała nałożyc starą sukienke. Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy była rozpacz
o rany współczuję , ja kiedyś stosowałam te oliwki w żelu ale faktycznie one były takie, że jak niechcący włosy mi opadły na ramiona to natychmiast wchłonęły tę oliwkę i wyglądały jakbym ich z miesiąc nie myła była dobra do stosowania jedynie na noc, żeby można było ubrać się w piżamę i koniec problemu, ta oliwka w żelu z sss nie jest wcale taka tłusta, mi bardziej przypomina konsystencję żelu z balsamem z przewagą balsamu, nie ma takiej konsystencji jak ta z johnsona. Kiedyś bardzo lubiłam tę oliwkę do kąpieli z sss ale w końcu zaczęło mnie wkurzać, że wanna jest taka śliska i raz mało orła nie wywinęłam
Stary 2009-11-09, 15:52   #529
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malka Pokaż wiadomość
Mam w brakach z dzis komplet biżuterii Lea, ale nie znam terminu dosyłki ;-( Jak tylko bede miała jakąs sprawe do sekcji telefonicznej, to na pewno o to spytam i napiszę

Uznali mi reklamacje KRMZ i zdjeli te opłatę, cale szczęście

Ja też miałam brak tego zastawu biżuterii mam nadzieje że przy następnej pacze przyślą ...
Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:57   #530
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Przed czesaniem należy szczotkę popryskać lakierem do włosów i nie będzie problemu
a to nawet nie wiedziałam, ja z reguły wkładam szczotkę pod kran
Stary 2009-11-09, 16:40   #531
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Zdecydowanie polecam ten olejek połyskujący z SSS. Wypróbowałam go w centru, Efekt rozświetlenia-piękny. Do tego cudowny zapach. Nawet posmarowałam sobie nim policzki-ot taki rozświetlacz Ale rzeczywiście wchłania się całkowicie. Chyba w 16 zamówię sobie cały zestaw.

Mam pytanie do liderek lub nawet wyższych ranga. Wiecie może czy jest jakiś program dla nowych konsultantek mianowanych w katalogu 16?
Stary 2009-11-09, 17:00   #532
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
Mam pytanie do liderek lub nawet wyższych ranga. Wiecie może czy jest jakiś program dla nowych konsultantek mianowanych w katalogu 16?
Nowa kk, czy też osoba polecająca przy zamówieniu powyżej 250 zł otrzymują cytuję ,,Praktyczny kubek w eleganckim pudełku,, , jest to kubek z motywami swiatecznymi, pudełko tez z motywami swiatecznymi, podobnymi lub takimi samymi jak na kubku.
Ja puszczam na 1 termin nowa konsultantkę i dam zdjęcie tego zestawu, jednak to będzie za ponad 1,5 tygodnia, jestem termin C.
Czy ten kubek jest ładny, rzecz gustu.....
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:04   #533
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

dzięki LadyBird6 Ja tez mam zamiar mianować konsultantkę i teraz już będę wiedziała co jej powiedzieć co dostanie
Stary 2009-11-09, 17:14   #534
kajdulka
Raczkowanie

Dziewczyny, czytałam sobie Wasze posty o tych kuleczkach brązujących, rozświetlających i bodajże złocistych i naszła mnie chęć na nie ale tak.. waham się pomiędzy złocistymi i rozświtlającymi i prosiłabym o porady, a raczej o polecenie któryś z nich. Chciałabym, żeby skóra była po nich rozpromieniona, żeby było widać błyszczące drobinki (ale bez przesady oczywiście) i żeby mozna je było stosować również na ramiona (np. do sukienki wieczorowej). Czy któreś z wymienionych spełnią moje oczekiwania???
Kiedyś widziałam w drogerii chyba sypki puder rozświetlający Chanel, drobinki rozświetlajace były dostepne w 3 kolorach (srebrnym, złotym i różowym). ten puder był niesamowity, właśnie taki o jaki mi chodziło, tylko że cena również była niesamowita..

Edytowane przez kajdulka
Czas edycji: 2009-11-09 o 17:15
kajdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:15   #535
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Nowa kk, czy też osoba polecająca przy zamówieniu powyżej 250 zł otrzymują cytuję ,,Praktyczny kubek w eleganckim pudełku,, , jest to kubek z motywami swiatecznymi, pudełko tez z motywami swiatecznymi, podobnymi lub takimi samymi jak na kubku.
Ale się uśmiałam z tego prezentu, no faktycznie warto się starać.
W stosunku do wcześniejszych prezentów i TPS zeszli na psy i to ostro.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:30   #536
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

czy widziała któraś z Was ten zegarek który można kupić za 24,90 ? Zastanawiam się nad właśnie i nie wiem czy brać, jesli ta "ekskluzywna" bizuteria Eternal Love była takiej jakości jakiej była.

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:35   #537
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czytałam sobie Wasze posty o tych kuleczkach brązujących, rozświetlających i bodajże złocistych i naszła mnie chęć na nie ale tak.. waham się pomiędzy złocistymi i rozświtlającymi i prosiłabym o porady, a raczej o polecenie któryś z nich. Chciałabym, żeby skóra była po nich rozpromieniona, żeby było widać błyszczące drobinki (ale bez przesady oczywiście) i żeby mozna je było stosować również na ramiona (np. do sukienki wieczorowej). Czy któreś z wymienionych spełnią moje oczekiwania???
Kiedyś widziałam w drogerii chyba sypki puder rozświetlający Chanel, drobinki rozświetlajace były dostepne w 3 kolorach (srebrnym, złotym i różowym). ten puder był niesamowity, właśnie taki o jaki mi chodziło, tylko że cena również była niesamowita..
Polecam złociste kuleczki, o których pisałam juz kilkakrotnie wcześniej. Rewelacyjne na dzień,jak i na noc (pięknie sie wtedy mienią) na skórze. jestem ich fanką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-09, 17:39   #538
andziat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
moim zdaniem żeby uzyskać efekt, o którym piszesz najlepiej użyć perełek rozświetlających, ja właśnie czasami tak robię, że maluje pędzlem szyję, ramiona i dekolt, czasami nawet całe ręce, np. jak szłam na wesele perełki rozświetlające nadają skórze taki blask różowo-beżowy (ale bardzo delikatny) z błyszczącymi drobinkami, perełki brązujące - delikatnie opalonej skóry a perełki złociste - delikatnie połyskującej słońcem skóry (ozłoconej)
Stary 2009-11-09, 17:40   #539
Lavande
Raczkowanie

Dziewczyny, jak tam zbieranie zamówień z k16? U mnie zaczęło się tragicznie, myślałam, że w ogóle nie będę zamawiać, ale dziś już mi się uzbierało na 90zł, a to dopiero początek
Stary 2009-11-09, 17:41   #540
83evelinka
Zadomowienie

dziewczyny,a ja jeszcze chciałabym Was prosić o radę, pomóżcie...
moja klientka chce zamówić balsamiczną pomadke Pro-To-Go odcień Nuditude. Nigdy nie zamawiałam (akurat) tego odcienia i szczerze mówiąc nie wiem czy jest to odcień z tych bardziej naturalnych- jasnych. Właśnie taki odcień chce klientka, jasny nie za ciemny i bardziej naturalny...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości