|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
nie dotyczy to tylko zestawu ze str.38 i wody 30ml nie pokazanej na zdjęciu, informacji o tym, że zestaw ze str.39 się nie wlicza nigdzie nie widzę |
|
|
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w nowej TY jest napisane, że ten zestaw dla niego ze strony 38 i "woda perfumowana Today Tomorrow Always 30 ml ze strony 39 wyłączona z oferty" a więc nie zestaw tylko ta woda perfumowana
|
|
|
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wiecie może czy ten dwustronny tusz Jillian Dempsey jest dostępny w 16tce? Pokazali go podobno w ofercie internetowej.
Z 14tki netto nie doszedł a z 15tki zamiast tego dawali inne. Dziwi mnie że nadal go pokazują jesli go faktycznie nie mają. |
|
|
|
#516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz dopiero doczytałam, że chodzi o ofertę internetową a nie netto w ofercie internetowej jest brown black ale czy przychodzi to nie wiem
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-09 o 14:38 |
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nakładam tym załaczonym pędzelkiem, bo raz spróbowałam ![]() ale wracacając do tematu- tym pudrowym cieńszym pędzlem DOTYKAM ten multi róż; samo takie dotknięcie 2-3 razy i na pędzlu jest nabrany róż, potee w ten pędzel dmucham, żeby nadmiar się 'odczepił' i ówczas na kości policzkowe efekt super z tym, ze ja nie nakładam na cała kośc policzkową, bo jakoś mi to nie pasuje, tylko od jej szczytu lekko w kierunku skroni i lekko w dół policzka; bez szaleństw ![]() mam nadzieję, ze moja wypowiedź, jest w miare zrozumiała
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewuszki za wyjasnienia. O materiałach wiem że drukują wczesniej ale ten tusz własnie pojawił się w ofercie internetowej a mi strasznie na nim zależy i tak od 14tki w kółko go zamawiam
jak oszołom
|
|
|
|
#521 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Potrzebuję waszej rady w sprawie połyskujących, lśniących balsamów do ciała. W kat 16 są dwa do wyboru z lini SSS i ten w dużej świątecznej butelce Shimerring care- który z nich najbardziej lśni, połyskuje, błyszczy się itp. na skórze? Który da najlepszy roziskrzony efekt?
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-09 o 15:09 |
||
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Andziat za odpowiedź
.
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
83evelinka wiesz co, ja tak do końca to nie wiem czy on nawet może zabrudzić ubranie, ten złocisty połysk jest tak delikatny, że chyba raczej jak sie wchłonie to nie będzie takiego problemu, to nie jest żel brązujący
|
|
|
|
#525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam w brakach z dzis komplet biżuterii Lea, ale nie znam terminu dosyłki ;-( Jak tylko bede miała jakąs sprawe do sekcji telefonicznej, to na pewno o to spytam i napiszę ![]() Uznali mi reklamacje KRMZ i zdjeli te opłatę, cale szczęście
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja kiedyś stosowałam te oliwki w żelu ale faktycznie one były takie, że jak niechcący włosy mi opadły na ramiona to natychmiast wchłonęły tę oliwkę i wyglądały jakbym ich z miesiąc nie myła była dobra do stosowania jedynie na noc, żeby można było ubrać się w piżamę i koniec problemu, ta oliwka w żelu z sss nie jest wcale taka tłusta, mi bardziej przypomina konsystencję żelu z balsamem z przewagą balsamu, nie ma takiej konsystencji jak ta z johnsona. Kiedyś bardzo lubiłam tę oliwkę do kąpieli z sss ale w końcu zaczęło mnie wkurzać, że wanna jest taka śliska i raz mało orła nie wywinęłam
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też miałam brak tego zastawu biżuterii mam nadzieje że przy następnej pacze przyślą ... |
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie polecam ten olejek połyskujący z SSS. Wypróbowałam go w centru, Efekt rozświetlenia-piękny. Do tego cudowny zapach. Nawet posmarowałam sobie nim policzki-ot taki rozświetlacz
Ale rzeczywiście wchłania się całkowicie. Chyba w 16 zamówię sobie cały zestaw.Mam pytanie do liderek lub nawet wyższych ranga. Wiecie może czy jest jakiś program dla nowych konsultantek mianowanych w katalogu 16?
|
|
#532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja puszczam na 1 termin nowa konsultantkę i dam zdjęcie tego zestawu, jednak to będzie za ponad 1,5 tygodnia, jestem termin C. Czy ten kubek jest ładny, rzecz gustu..... |
|
|
|
|
#533 |
|
Raczkowanie
|
dzięki LadyBird6
Ja tez mam zamiar mianować konsultantkę i teraz już będę wiedziała co jej powiedzieć co dostanie
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czytałam sobie Wasze posty o tych kuleczkach brązujących, rozświetlających i bodajże złocistych i naszła mnie chęć na nie
ale tak.. waham się pomiędzy złocistymi i rozświtlającymi i prosiłabym o porady, a raczej o polecenie któryś z nich. Chciałabym, żeby skóra była po nich rozpromieniona, żeby było widać błyszczące drobinki (ale bez przesady oczywiście) i żeby mozna je było stosować również na ramiona (np. do sukienki wieczorowej). Czy któreś z wymienionych spełnią moje oczekiwania??? ![]() Kiedyś widziałam w drogerii chyba sypki puder rozświetlający Chanel, drobinki rozświetlajace były dostepne w 3 kolorach (srebrnym, złotym i różowym). ten puder był niesamowity, właśnie taki o jaki mi chodziło, tylko że cena również była niesamowita.. Edytowane przez kajdulka Czas edycji: 2009-11-09 o 17:15 |
|
|
|
#535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no faktycznie warto się starać.W stosunku do wcześniejszych prezentów i TPS zeszli na psy i to ostro. |
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
czy widziała któraś z Was ten zegarek który można kupić za 24,90 ? Zastanawiam się nad właśnie i nie wiem czy brać, jesli ta "ekskluzywna" bizuteria Eternal Love była takiej jakości jakiej była.
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
perełki rozświetlające nadają skórze taki blask różowo-beżowy (ale bardzo delikatny) z błyszczącymi drobinkami, perełki brązujące - delikatnie opalonej skóry a perełki złociste - delikatnie połyskującej słońcem skóry (ozłoconej)
|
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak tam zbieranie zamówień z k16?
U mnie zaczęło się tragicznie, myślałam, że w ogóle nie będę zamawiać, ale dziś już mi się uzbierało na 90zł, a to dopiero początek
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny,a ja jeszcze chciałabym Was prosić o radę, pomóżcie
...moja klientka chce zamówić balsamiczną pomadke Pro-To-Go odcień Nuditude. Nigdy nie zamawiałam (akurat) tego odcienia i szczerze mówiąc nie wiem czy jest to odcień z tych bardziej naturalnych- jasnych. Właśnie taki odcień chce klientka, jasny nie za ciemny i bardziej naturalny...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

w sprawie połyskujących, lśniących balsamów do ciała. W kat 16 są dwa do wyboru z lini SSS i ten w dużej świątecznej butelce Shimerring care- który z nich najbardziej lśni, połyskuje, błyszczy się itp. na skórze?
Który da najlepszy roziskrzony efekt?