![]() |
#211 |
Raczkowanie
|
Dot.: projekt kuchni wykonam - prace do portfolio .
Kliwia projekt dla ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
Koniec cudne! Jednak drewniany blat mi się bardziej podoba
![]() ![]() A jak pieknie zaluzja sie prezentuje w tym oknie fju fju. Ja zrobie obudowe do parapetu, zyskując funkjolna pulkę. No i jak myslisz, dawać plyte z laminatem blatu miedzy szafki wiszace a stojace, do lodowki i do pralki tez. Opaska to sie nazywa. Nie bedzie to przytlaczalo? Czy moze w kolorze mebli ? Jeszcze raz dziekuje. No teraz wiem jak to bedzie wygladalo ![]() Widzialam tez dzis w jednej kuchni, ze w szafkach wiszacych byly najpierw te male a nad nimi te wieksze szafki - i tez fajnie wygladalo ![]() Obok pralki w zamysle bylo cargo czy zwykla szafka? I czy nie lepiej takie 15cm cargo wstawic kolo piekarnika, w rogu zwykla narozna szafke? ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-11-05 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Przyczajenie
|
Koniec- trzecie zdjęcie w projekcie dla Ewcia983 jest z takim ustawieniem lodówki 2-drzwiowej o jakim myślałam. Nie wiem czy przejścia nie byłoby za mało?
Gdybyś miała trochę czasu może mogłabyś mi pokazać także opcję z takim ustawieniem: -pod oknem jak proponowałaś- lodówka zabudowana z jednej strony okna, a z drugiej strony okna "szafa" wysokości zabudowanej lodówki... -bez ciągu przy ścianie drugiej, -ale za to z wyciągniętym barkiem ( ciągiem szafek ) oddzielającym kuchnię od reszty pomieszczenia. ????? Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam, ale zrozumiem jak nie zrozumiesz ![]() może wtedy będę musiała coś narysować ![]() Mam nadzieję, że moje chore ![]() ![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
Koniec - gratuluję wymarzonej pracy, dobra kobieta z Ciebie (pomagasz nam tu na forum) więc to musiało zaprocentować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zadomowienie
|
Koniec dziękuję ślicznie za projekt! Takiego rozstawienia mebli kompletnie nie brałam pod uwagę. Jesteś wielka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
Kliwia obok pralki jest 200 mm cargo szafka narozna sie niezmieści w tą strone po cargo jest narożna podłużna a zanią piekarnik po piekarniku mamy 450 szafke z szufladami i potem narożną podłóżna i szuflady 600 oraz lodówka. jeśli miło być cargo koło piekarnika to otrzymamy 2 carga jedno 200 drugie 150 kosztem szuflad. ztego wzgledu bym jej niezmieniała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Raczkowanie
|
Asik11 projekt dla ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 |
Raczkowanie
|
Cocoa_butter coś dla ciebie. Zrobiałm barek do dużego pokoju obniżając tą wneke co istnieje. ew. mozna bybyło zabudować wnęke i zrobić luksfery aby doświatlić naturalnym światłem kuchnie ( coś takiego robiałm dla JanuszAgnieszka napoczatku wątku) całkiem bym niewybużała tej ścianki.
Edytowane przez Koniec Czas edycji: 2009-11-07 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Raczkowanie
|
Jeannie_jk dla ciebie też coś do poogladania
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Raczkowanie
|
Kasandra_23 coś dla twojej mamy. Przepraszam ale nie zdążyłam juz zająć sie poprawą twojej kuchni (ale obiecuje że sie postaram jakoś tego dokonać) . mam nadzije że sie mamie sopdoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 |
Raczkowanie
|
AnetL poprawiłam twoją kuchnie wiec w dwóch wersjach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Raczkowanie
|
Polly_ zmiejszone szafki górne dla ciebie
Edytowane przez Koniec Czas edycji: 2009-11-07 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Raczkowanie
|
dzidziak szczerze to nie mam pomysłu na te górne szafki coś mi sie wydaje ze musze przestawić coś dolne szafki to może coś sie poradzi na górne narazie zmieniła na szafki z całym frontem. Ta opcaja okturej pisałaś to niedobry pomysł bo wyglada to jakby ktoś zapomniał dowiesić kilka szafek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
grozi wypollizowaniem
|
super! ![]() wielkie dzięki ![]() powiedz mi jeszcze na jakiej ostatecznie wysokości nad blatem wiszą te szafki?
![]() |
#225 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za projekt, tylko że kuchenki nowej nie ma w planach zakupu, a mam taką "tradycyjną" więc chyba nie da się jej ustawić na ukos w rogu niestety... Poza tym projekt bardzo fajny, trzebaby pomyśleć jak tą wnękę zmienić na taką jak w projekcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Raczkowanie
|
Polly_witam szafki są od blatu 530 mm
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
hej ciesze sie że sie podoba kuchenke narożną zrobiłam z tego wzgledu że jakby postawić zwykła na wprost to blokujemy opcje wstawienia szafek na scianie naprzeciwko wejscia. Chyba że istnieje jednak mozliwość ruszenia kuchenki i przesunięcia wstrone wyjęcia tak aby weszła szafka narożna 650 szerokościa. wtedy zlew dać pod scianą . tak naprawde przeciagniecia styłu rur od gazu czy podciagniecie kawałak w bok wody na przewodach gnietkich nie jest problemem. Pomysl jeszcze nad taką opcja. Bo tak naprawde jesli sie nie da to uzyskasz to co było. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Rozeznanie
|
strasznie dziękuję
![]() chciałam jeszcze zapytać jakiego typu szafki są pod zlewem? tam róg jest użyteczny czy pusty? a drugie moje pytanie, to czy w takiej malej kuchni lepiej zabudowywac mikrofalówke czy pozostawić ją na blacie?
Nikt za Ciebie nie umrze, wiec niech nikt nie mowi Ci jak zyc! ![]() Lepiej grzeszyć i żałować, niż żałować, że się nigdy nie grzeszyło ![]() Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=731834 Edytowane przez Jeannie_jk Czas edycji: 2009-11-09 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
grozi wypollizowaniem
|
kuchnia dla mamy kasandry wymiata! a taki kredens to ja tez chcę mieć (ale ta jak juz dom wybuduję
![]()
![]() |
#229 |
Przyczajenie
|
Koniec - cudo, mamie bardzo podoba się takie ustawienie, była zachwycona Twoim projektem i szybkością wykonania... bardzo bardzo dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Przyczajenie
|
KONIEC- bardzo, bardzo dziękuję. Pomysły na pewno zostaną wdrożone w plan wykonawczy. Jeśli będziesz pojawiać się na forum - po zakończeniu prześlę zdjęcia z mojej kuchni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Przyczajenie
|
Koniec dziękuję za projekt. We wnęce planuję lodówkę 55-60 cm i najlepiej gdyby udało się tam zmieścić jeszcze wysokie cargo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam mała prośbe, czy moge pokazać Pani projekt mojej kuchni i ewentualnie poprosić o koretke. Fronty dolne chce brazowe a gorne biale.W kolejnej wiadomosci dołaczyłam zdjecia. pozdrawiam ola Edytowane przez ola0701 Czas edycji: 2009-11-16 o 11:10 Powód: zmiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Przyczajenie
|
Lodówka ma wymiar: szer okolo 55 cm dł 56 cm wysokość 1,45. Sprzet bedzie boscha, zmywarka 45 cm a plyta i piekarnik 60 cm.Jezeli chodzi o kolory szafek to: dolne kolor wenge a u gory biale matowe poniewaz uchwyty do otwierania szafek i okucie w ktorym bedzie sie zdnajdowac szyba mleczna sa aluminiowe wiec bialy z polyskiem nie bedzie pasował.
Jezeli ma Pani inne zdanie to prosze o rade. dziekuje i pozdrawiam ola Edytowane przez ola0701 Czas edycji: 2009-11-17 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Wtajemniczenie
|
Koniec, jeśli znajdziesz jeszcze chwilkę na projekt mojej kuchni (a właściwie aneksu) to byłabym bardzo wdzięczna
![]() Jak zaprojektować to male pomieszczenie? Chciałabym coś w nowoczesnym i raczej minimalistycznym stylu ale kompletnie nie wiem jak się za to zabrać ![]() Poza tym to Twoje projekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Raczkowanie
|
Witam.Koniec ja tez poprosze bardzo zebys mi zaprojektowal kuchanie
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
projekt. Eh nie widac wymiarow, a wiec tu gdzie przykryl rozowy napis PL sa drzwi i sciana na ktorej sa drzwi ma 270cm do drzwi :P Ale zamotalam, przepraszam
![]()
![]() ![]() Edytowane przez olka139 Czas edycji: 2009-11-17 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Raczkowanie
|
witam jeszcze prosze o chwile cierpliwości już sie powoli wgryzam w nowy program tak wiec już nie długo pojawią sie projekty pozdrawiam
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Przyczajenie
|
Witam
Dziekuje bardzo za podpowiedz z przesunieciem zlewozmywaku, rozumiem ze reszta projektu jest ok. Jezeli chodzi o zlewozmywak to napewno wezme to pod uwage. Z niecierpliwoscia czekam na Pani projekt. Dziekuje i pozdrawiam ola Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy jeszcze mogłabym zamieścić plan mieszkania, na potrzebę projektu kuchni? Mam trudne zadanie, na niecałych dziesięciu metrach kwadratowych muszę umieścić salon z aneksem kuchennym. Proszę o wiadomość. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.