Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 14:50   #3091
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
tak pracuje w przedszkolu mam duzoo roznych kolorowanek i nie tylko wysle ci zaraz jak tylko je zapakuje
to ja tez poproszę myszka.maj@interia.pl

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 14:52   #3092
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
skorpionice.. moja siostra jest skorpionem.. zawsze musi postawi na swoim uparta jak osiol... nawet jak nie ma racji to zabije ale musi byc na jej ... do tego nigdy nieprzeprasza... taki mam obraz skorpiona;D no coz.. siostra to siostra.. a znak to znak D:

jejeje chcial cie juz na miasto zabrac... a co do takiego mowienia prosze skrecic czy jechac mi sie teraz w egzaminach to podoba ze instruktor nie moze ci kazac jechac zle (kiedys tak bylo ze probowali i kazali skrecac np pod zakaz) teraz mowia w najblizszym mozliwym miejscu prosze skrecic, czy zawrocic... bo wtedy to ze stresu robilo sie rozne glupie rzeczy
Skorpionice takie już są. ale mają wiele innych dobrych cech. Jak kogoś kochają to nie dadzą słowa złego powiedzieć, są oddanymi przyjaciółmi, więc nawet jezeli czasami się sprzeczacie to mogę się załozyć, że mogłabyś na nia liczyć, jakby coś się stało. Po prostu dla nas coś jest białe albo czarne dobre albo złe

a mój instruktor nie wprowadził mnie w błąd- jezeli tak to zrozumiałaś ale zaskoczył mnie strasznie tym wyjazdem na drogę i to jeszcze z podporządkowanej więc w ostatnim momencie się zatrzymałam zeby przepuscić. AAaaa i nikt na mnie nie trąbił
W sobotę instruktor powiedział, ze jestem zbyt ambitna bo się wkurzałam jak mi coś nie wychodziło. A wczoraj miałam z innym instruktorem jazdę, to kazał mi zrobić lewoskręt na wielkim skrzyżowaniu ze swiatłami. Ja juz spanikowałam i się brechtam, a on tylko spokojnie, dasz radę Po czym mówi, zebym nie mówiła nikomu ze to robiłam, bo lewoskrętów nie robi sie na drugiej godzinie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:05   #3093
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć
W srodę sie wyjasni co z HOlandia. dzis TZ dzwonił do szefa nszego poprzedniego a on d razu : to kiedy będziecie?? TZ ma zadzwonic do niegow srodę i sie dowiemy czy mozemy przyjechac i kiedy jejku jakby wypaliło, to bysmy mogli kupę kasy odłozyć

aaa dziadke dzis wyszedł ze szpitala

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Ściąga się
Fringe to chyba trochę SF?
tak, ale jeste superasny

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:06   #3094
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A kolorowani bożonarodzeniowe, które drukowałam teściowej przedszkolance dla jej przedszkolaków
ja też chce baja_86@interia.pl

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Cześć
Jakoś mi tak smutno i przykro, cięzko żyć ze świadomością, że ukochana osoba moze tak zranić...miał mnie chronić przed całym światem a tu okazało się, ze najbardziej cierpię przez niego
Nie będę juz tu wywlekać swoich smutków, bo i tak nic to nie da. Wszelkie zalecane przez Was metody nie skutkują...zresztą gdyby faktycznie kochał, to dawno by wrócił i próbować wszystko naprawiac, a tak chyba faktycznie jest tak jak wczoraj mi napisał...że nie kocha...straszne, tym bardziej, ze dla niego slub to było coś wielkiego bo był bardzo wierzący...nie pojmuję...

Staram się wrócić do normalnego życia...nie wiem czy lepszego czy gorszego...w każdym razie uważam, ze nic nie dzieje się bez przyczyny i wszystko ma jakiś sens...
bo to rzeczywiście prawda... musi już być tylko lepiej, mocno w to wierzę

Cytat:
skorpionice.. moja siostra jest skorpionem.. zawsze musi postawi na swoim uparta jak osiol... nawet jak nie ma racji to zabije ale musi byc na jej ... do tego nigdy nieprzeprasza... taki mam obraz skorpiona;D no coz.. siostra to siostra.. a znak to znak D:
oj sporo w tym racji, wiem to po sobie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:09   #3095
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Skorpionice takie już są. ale mają wiele innych dobrych cech. Jak kogoś kochają to nie dadzą słowa złego powiedzieć, są oddanymi przyjaciółmi, więc nawet jezeli czasami się sprzeczacie to mogę się załozyć, że mogłabyś na nia liczyć, jakby coś się stało. Po prostu dla nas coś jest białe albo czarne dobre albo złe
Cytat:
Racja

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:16
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:11   #3096
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Ja wszystko jestem skłonna zaakceptowac jeśli chodzi o Wasze wypowiedzi...ale niby z jakiej racji kochajcy mąż uzależnia nasze małżeństwo od tego czy ja będę rozmawiać z teściową...no przepraszam bardzo...świadomość, że nigdy nie wygram z matką jest straszna i że on zawsze jest po jej stronie. On do moich rodzicó tez nie chciał jeździć po slubie i jakoś nie kazałam mu tego zmieniać, bo po prostu nie chciał i tyle. CO to ja z jego matką brałam ślub? DO tego wyzwiska i poniżanie mojego zespołu i znajomych, rozkazy, ze mam się zmienić...nagle mu się po słubie wszystko odmieniło, szkoda, że już nie ma mojego Kochanego Łukaszka. Fakt, ze ja nie pozostawałam mu dłużna na takie teksty, bo co miałam podkulić ogon i na wszystko się zgadzać, bo on odejdzie jak nie będe spełniac rozkazów...Moze sa i takie kobitki co tak robią, zgadzają się na wszystko, czy chłop pije czy bije, to trzeba z nim siedzieć, bo to jaśnie mąż.

Zgadzam sie z Goldi ...widać my skorpionice mamy takie podejście do zycia i podobny tok myslenia.
Ja tylko na chwile, chciałam zabrac głos w sprawie Agatki... bo bardzo mnie boli to co czytam...

Przede wszystkim dbaj o siebie dla siebie samej, Jestes tego warta! Odpuść sobie męza, skoro potrafi sie tak zachowywac 3 msc po slubie co bedzie potem.. ewentualnie najpierw separacja...
Nie ustepuj mu, błagam Cie ! Agatko, dbaj o siebie! Jestes mądra kobietka, nie mozesz pozwolić sobie by Cie zastraszył, podporzadkował sobie i wszedł Ci na głowie bo pozniej bedzie jeszcze gorzej

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:15   #3097
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Lecą kolorowanki Jesteś przedszkolanką? a ty masz jakiesc jakieś materiały dla dzieci które mogłabyś mi przesłać?
Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
dziewczyny podeślijcie mi też proszę
moze i mojego malucha zainteresują

sollangelica@ gmail.com

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
to ja tez poproszę myszka.maj@interia.pl
wysle wam aczkolwiek nie wiem czy zmieszcze w jednym mailu

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

a mój instruktor nie wprowadził mnie w błąd- jezeli tak to zrozumiałaś ale zaskoczył mnie strasznie tym wyjazdem na drogę i to jeszcze z podporządkowanej więc w ostatnim momencie się zatrzymałam zeby przepuscić. AAaaa i nikt na mnie nie trąbił
W sobotę instruktor powiedział, ze jestem zbyt ambitna bo się wkurzałam jak mi coś nie wychodziło. A wczoraj miałam z innym instruktorem jazdę, to kazał mi zrobić lewoskręt na wielkim skrzyżowaniu ze swiatłami. Ja juz spanikowałam i się brechtam, a on tylko spokojnie, dasz radę Po czym mówi, zebym nie mówiła nikomu ze to robiłam, bo lewoskrętów nie robi sie na drugiej godzinie
no sa takie sa... a co do liczenia na siostre... to nie zawsze ale w wiekszosci przypadkow tak.. no on do tego jest specyficzna.. ale kocham ja i pojde za nia w ogien

wiem ze cie niewprowadzil w blad tyllko mi sie skojrzaylo odrazu z wprowadzaniem w blad przez egzaminatorow
npo to hardcor.. tak szybko skrecalas w lewo ale super sie jezdzi no nie
Stary 2009-11-09, 15:18   #3098
zielony_motylek
Rozeznanie

Hmmm.. sama nie wiem czy powinnam pisać co myśle, no ale niech będzie.
Agatko szybko zaręczyliście się od czasu kiedy się poznaliście, szybko wzieliście ślub, teraz szybko chcecie się rozwieść. Jak pisze Soll z całym szacunkiem, ale znamy tylko Twoją wersje a od kiedy czytam ten wątek (a jestem tu od 1 części PM) to nie pamiętam, żeby któś żaląc się na kłótnie z TŻ'tem brał wine na klate (oczywiście nie mówie że to Ty jesteś wszystkiemu winna). Pamiętam jak pisałaś tu, że się cały dzień kłóciliście a później się z nim kochałaś z Twojej inicjatywy- czyli dla mnie dawałaś mu sprzeczne sygnały. Najpierw słowa o rozwodzie a potem jakby nigdy nic...
Wasze relacje są poprostu niezdrowe i potrzebny jest Wam obu psycholog i dopiero po rozmowie z nim podejmowałabym kroki w strone rozwodu. Nie wiem w jakim stanie jest Twój mąż może ma depresje i przez to się tak zachowuje (odrazu mówie że go nie bronie bo zaraz posypią się na mnie ataki). Skoro mówisz że dalej go kochasz to może przynjamneij z uwagi na to(na to, że czy będziecie razem czy nie chcesz dla niego dobrze) powinniście iśc na terapie nawet jeśli ma się ona skończyć rozwodem.
I sory ale rozmowy na gg o takich rzeczach uważam za dziecinne i głupie. Każda zwykła kłótnia o pierdoły na gg wyrasta do rangi mega awantury, a co dopiero takie sprawy wyjaśniać na gg... No a przecież mąż sam ze sobą nie rozmawiał prawda?
I też podkreśle że nie umniejszam tego, że mąż powiedział że Cie nie kocha.

Podsumowując: niezbędna wam wizyta u psychologa i od niej bym zaczeła, bo w takim stanie emocjonalnym w jakim oboje się znajdujecie to podjęcie jakiejkolwiek mądrej decyzji jest chyba niemożliwe.
I nie możesz traktować głosów z forum na temat rozwieść się czy nie jak wyrocznie, bo łatwo się pisze, ale teraz każda z nas wróci sobie do swojego TŻ'ta (którego kocha tak jak i Ty kochasz swojego) i ciekawe czy decyzje o własnym rozwodzie podjełaby po przeczytaniu kilku (chociażby najbardziej życzliwych) postów na forum.

Pewnie teraz zostane przez wszystkich zaatakowana, że jak moge nie popierać złożenia wniosku o rozwód już teraz zaraz, no ale trudno jakoś musze z tym życ. Poza tym jest przecież cos takiego jak separacja w czasie której moglibyscie własnie isc na terapie.

Cokolwiek zrobisz naprawde nie pisze tego, żeby Cie bardziej zdołować. I jakakolwiek będzie Twoja decyzja to, życze żeby okazala się trafna i żebyś mogła powiedzieć że jesteś szczęśliwa

Edytowane przez zielony_motylek
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:22
zielony_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:28   #3099
martucha84
Zakorzenienie

mail pierwszy poszedl drugi wysylam i potem podesle trzeci aczkolwiek wiem ze na pewno dotarlo to do ani bo ma poczte tak jak ja na wp a do reszty niebardzo wiec postaram sie to pozmniejszac i wyslac jeszcze raz
Stary 2009-11-09, 15:30   #3100
AgatkaL
Wtajemniczenie

Najgorsze jest własnie to ,z ę to wcale nie jest moja decyzja..ja rozwodzić się nie chcę i to nie ja wychodziłam z taką inicjawtywą. Pewnie w nerwach ludzie mówią różne rzeczy itd. ale miałam nadzieję, ze tydzień rozłąki coś wjaśni, że nie tylko ja będe chciała naprawiać, że on tez przemyśli że postepował nie fair, ale on dalej trzyma się swojego.
Rozmowy na gg też są dla mnie porażką, ale TŻ nie chce w inny sposób się ze mną kontaktować, tel nie odbiera, na miale nie odpowaida, spotkać się nie chce, więc co mam wziąźć go na kolano i zbić??? Nie moge do niego w zaden sposób do niego dotrzeć.
Psychologa mu proponowałam dla nas obydwojga - wyśmiał mnie.
Mąż utrzymuje, ze chce jak najszybciej rozwodu...chciałam dac szanse, ale czuje ze nie wygram, bo decyzję podjął on sam

Fakt, ze ostatnio kłóciliśmy się o wszystko...obydwoje nie dawalismy za wygraną i wykrzykiwaliśmy różne bolesne słowa, ale w momencie kiedy ja juz miałam dość i przestałam na to zwracać uwagę i komentowac, dawało to jescze gorszy skutek...Nie mogliśmy w żaden sposób ustalić kompromisu...ustalenie trwały od wieczora do rana i potem od nowa...jak już słyszałam, ze tak mam rację to po prau godzinach okazywałam się osobą, która wyrządział mu największe zło tego świata.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png

Edytowane przez AgatkaL
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:46
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:40   #3101
martucha84
Zakorzenienie

dziewczyny zalacze te wieksze zalczniki i przesle przez program wyslij to... wiec sobie sciagniecie

edit: te mniejsze poszly przez poczte... te wieksze wysle przez wyslij to.. to beda 3 rozne rzeczy

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:45
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:43   #3102
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wszystko jestem skłonna zaakceptowac jeśli chodzi o Wasze wypowiedzi...ale niby z jakiej racji kochajcy mąż uzależnia nasze małżeństwo od tego czy ja będę rozmawiać z teściową...no przepraszam bardzo...świadomość, że nigdy nie wygram z matką jest straszna i że on zawsze jest po jej stronie. On do moich rodzicó tez nie chciał jeździć po slubie i jakoś nie kazałam mu tego zmieniać, bo po prostu nie chciał i tyle. CO to ja z jego matką brałam ślub? DO tego wyzwiska i poniżanie mojego zespołu i znajomych, rozkazy, ze mam się zmienić...nagle mu się po słubie wszystko odmieniło, szkoda, że już nie ma mojego Kochanego Łukaszka. Fakt, ze ja nie pozostawałam mu dłużna na takie teksty, bo co miałam podkulić ogon i na wszystko się zgadzać, bo on odejdzie jak nie będe spełniac rozkazów...Moze sa i takie kobitki co tak robią, zgadzają się na wszystko, czy chłop pije czy bije, to trzeba z nim siedzieć, bo to jaśnie mąż.

Zgadzam sie z Goldi ...widać my skorpionice mamy takie podejście do zycia i podobny tok myslenia.
dobrze myślisz, nie daj się poniżać

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Hmmm.. sama nie wiem czy powinnam pisać co myśle, no ale niech będzie.
Agatko szybko zaręczyliście się od czasu kiedy się poznaliście, szybko wzieliście ślub, teraz szybko chcecie się rozwieść. Jak pisze Soll z całym szacunkiem, ale znamy tylko Twoją wersje a od kiedy czytam ten wątek (a jestem tu od 1 części PM) to nie pamiętam, żeby któś żaląc się na kłótnie z TŻ'tem brał wine na klate (oczywiście nie mówie że to Ty jesteś wszystkiemu winna). Pamiętam jak pisałaś tu, że się cały dzień kłóciliście a później się z nim kochałaś z Twojej inicjatywy- czyli dla mnie dawałaś mu sprzeczne sygnały. Najpierw słowa o rozwodzie a potem jakby nigdy nic...
Wasze relacje są poprostu niezdrowe i potrzebny jest Wam obu psycholog i dopiero po rozmowie z nim podejmowałabym kroki w strone rozwodu. Nie wiem w jakim stanie jest Twój mąż może ma depresje i przez to się tak zachowuje (odrazu mówie że go nie bronie bo zaraz posypią się na mnie ataki). Skoro mówisz że dalej go kochasz to może przynjamneij z uwagi na to(na to, że czy będziecie razem czy nie chcesz dla niego dobrze) powinniście iśc na terapie nawet jeśli ma się ona skończyć rozwodem.
I sory ale rozmowy na gg o takich rzeczach uważam za dziecinne i głupie. Każda zwykła kłótnia o pierdoły na gg wyrasta do rangi mega awantury, a co dopiero takie sprawy wyjaśniać na gg... No a przecież mąż sam ze sobą nie rozmawiał prawda?
I też podkreśle że nie umniejszam tego, że mąż powiedział że Cie nie kocha.

Podsumowując: niezbędna wam wizyta u psychologa i od niej bym zaczeła, bo w takim stanie emocjonalnym w jakim oboje się znajdujecie to podjęcie jakiejkolwiek mądrej decyzji jest chyba niemożliwe.
I nie możesz traktować głosów z forum na temat rozwieść się czy nie jak wyrocznie, bo łatwo się pisze, ale teraz każda z nas wróci sobie do swojego TŻ'ta (którego kocha tak jak i Ty kochasz swojego) i ciekawe czy decyzje o własnym rozwodzie podjełaby po przeczytaniu kilku (chociażby najbardziej życzliwych) postów na forum.

Pewnie teraz zostane przez wszystkich zaatakowana, że jak moge nie popierać złożenia wniosku o rozwód już teraz zaraz, no ale trudno jakoś musze z tym życ. Poza tym jest przecież cos takiego jak separacja w czasie której moglibyscie własnie isc na terapie.

Cokolwiek zrobisz naprawde nie pisze tego, żeby Cie bardziej zdołować. I jakakolwiek będzie Twoja decyzja to, życze żeby okazala się trafna i żebyś mogła powiedzieć że jesteś szczęśliwa
nie wolno podjemowac decyzji takich zyciowych bo ktos mi tak napisał, sama może wysłuchac rad, które moze cos pomogą, np. ten psycholog , Agatko ja by się na to zdecydowała
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 15:50   #3103
gold-fish
Zakorzenienie

Już chciałam komentować wpis Motylka, ale Agatka podsumowała to najtrafniej jak można.
To on jej nie chce! To on chce rozwodu!
Agatko, wiem że jesteś na tyle madra, że cokolwiek zrobisz, nie będzie to opierało się na opini z forum Słuchaj serca i nie bój się dążyc do szczęścia.

Jakbyś była moją przyjaciółką to bym Ci powiedziała prostu w oczy: obiecaj, że więcej nie bedziesz pierwsza wyciagać ręki, że nie bedziesz dzwonić i prosić o miłosć. Że nawet jakbyś była na skraju rozpaczy to nie napiszesz mu smsa. I dziewczyny pisały do mnie ,,tego" smsa. Przeszłam taką walkę z dwiema przyjaciółkami- jedna z nich od dwóch lat jest w fantastycznym związku z facetem który świata po za nia nie widzi , a była tak nieprzytomnie zakochana w pewnym dupku, że życie straciło sens. Druga układa sobie życie, ale już zapomniała o byłym- więc naprawdę wiem jak ciężko jest zamknąć zwiazek i żyć od nowa, szukać... Ale po moich przyjaciółkach wiem że to możliwe.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Edytowane przez gold-fish
Czas edycji: 2009-11-09 o 15:52
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 16:31   #3104
SollAngelica
Raczkowanie

martucha84 już wchodzę na pocztę i patrzę

Zielony_motylku jak coś to we dwie oberwiemy
Podpisuję się pod tym co napisałaś!!

a tak serio...
Agatko miałam już nie wypowiadać się w Twoim temacie, ale zrobię to ostatni raz..

Cytat:
Najgorsze jest własnie to ,z ę to wcale nie jest moja decyzja..ja rozwodzić się nie chcę i to nie ja wychodziłam z taką inicjawtywą. Pewnie w nerwach ludzie mówią różne rzeczy itd. ale miałam nadzieję, ze tydzień rozłąki coś wjaśni, że nie tylko ja będe chciała naprawiać, że on tez przemyśli że postepował nie fair, ale on dalej trzyma się swojego.
Rozmowy na gg też są dla mnie porażką, ale TŻ nie chce w inny sposób się ze mną kontaktować, tel nie odbiera, na miale nie odpowaida, spotkać się nie chce, więc co mam wziąźć go na kolano i zbić??? Nie moge do niego w zaden sposób do niego dotrzeć.
Psychologa mu proponowałam dla nas obydwojga - wyśmiał mnie.
Mąż utrzymuje, ze chce jak najszybciej rozwodu...chciałam dac szanse, ale czuje ze nie wygram, bo decyzję podjął on sam

Fakt, ze ostatnio kłóciliśmy się o wszystko...obydwoje nie dawalismy za wygraną i wykrzykiwaliśmy różne bolesne słowa, ale w momencie kiedy ja juz miałam dość i przestałam na to zwracać uwagę i komentowac, dawało to jescze gorszy skutek...Nie mogliśmy w żaden sposób ustalić kompromisu...ustalenie trwały od wieczora do rana i potem od nowa...jak już słyszałam, ze tak mam rację to po prau godzinach okazywałam się osobą, która wyrządział mu największe zło tego świata.
dałaś mu tydzień rozłąki... a czy tak naprawdę pozwoliłaś mu w tym czasie odpocząć i przemyśleć wszystko?
Skoro on nie chce rozmawiać i nie odpowiada to pozwól mu na to! Nagabywaniem i przymuszaniem go niczego nie osiągniesz. Odpuść trochę uparta 'skorpionico'
Naprawdę dziwisz się, dlaczego on nie chciał iść do psychologa?
Jednego dnia się kłócisz, drugiego wskakujesz mu do łóżka, potem znowu wzajemnie się wyzywacie, rozstajecie, potem Ty chcesz zgody, jednak po rozmowie na GG przytakujesz mu, że Ok będzie rozwód a potem proponujesz psychologa...
Ja naprawdę nie bronię Twego męża.. ale chyba sama na jego miejscu trochę bym się pogubiła...

Agatko, skoro jest tak jak piszesz, że nie chcesz rozwodu to naprawdę sama zacznij zmiany od siebie (a nawet jeśli chcesz to też je zacznij )
Idź do dobrego psychologa, mężowi odpuść, a jak się odezwie (o czym jestem przekonana, że tak zrobi!) to spotkaj się z nim, bądź piękna i spokojnie mu powiedz, że skoro on nie chciał do psychologa to sama poszłaś żeby zrozumieć to wszystko. Żeby być szczęśliwą i nie popełniać starych błędów.
A potem będziesz się zastanawiać co dalej.
Buziaki
SollAngelica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 16:36   #3105
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam
Dziękuję
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 16:41   #3106
martucha84
Zakorzenienie

poszedl przez program plik z kolorowankami jeszcze zalacze z grafomotorycznymi cwiczeniami i tez wysle...

jak mail nieprzyjdzie to sciagniecie to z tego adresu...

kolorowanki.rar
Stary 2009-11-09, 16:48   #3107
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

widzę, ze sobie kolorowani przesyłacie. jak kiedys będe potrzebowała, to tez się do was usmiechnę

kurcze teraz czekanie do srody . nie lubię czekac, dobrze, że tak krótko

Stary 2009-11-09, 16:55   #3108
martucha84
Zakorzenienie

i jeszcze ten grafomotoryczny tez poszedl na maila no ale gdyby cos to...

grafomotoryka.rar
Stary 2009-11-09, 17:02   #3109
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
i jeszcze ten grafomotoryczny tez poszedl na maila no ale gdyby cos to...

grafomotoryka.rar
dziękuję
Stary 2009-11-09, 18:06   #3110
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ale cisza

co tam porabiacie??

ja zajęłam się porządkowaniem rzeczy w komputerze TZ pojechał na basen i do mechanika zawieźc tescia wiec bedzie w domku po 21 dopiero.

Stary 2009-11-09, 18:09   #3111
SollAngelica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ale cisza

co tam porabiacie??

ja zajęłam się porządkowaniem rzeczy w komputerze TZ pojechał na basen i do mechanika zawieźc tescia wiec bedzie w domku po 21 dopiero.
ja oglądam Brzydule i oglądam nasze fotki ślubne bo dostaliśmy wczoraj kolejną porcję od fotografa
Stary 2009-11-09, 18:10   #3112
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja oglądam Brzydule i oglądam nasze fotki ślubne bo dostaliśmy wczoraj kolejną porcję od fotografa
hehe ja też oglądam brzydule

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:13   #3113
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja juz dawno TV nie oglądałam ( z wyjątkiem tanca z gwiazdami)

edit:

jakis taki czuje w sobie niepokój, jakby miało się coś złego stać. macie tak czasami??

Stary 2009-11-09, 18:21   #3114
zaaaabcia
Zakorzenienie

AgatkaL -

Nie bede pisala co masz robic .. bo Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Ciebie ... kazdemu jest latwo pisac " ja bym zrobila tak ... " ale ciekawe jak by sie zachowala jak by znalazla sie w podobnej sytuacji jak Ty ...

A ja wlasnie wrocilam z zakupow ... i kupilam sobie kozaki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:27   #3115
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A ja wlasnie wrocilam z zakupow ... i kupilam sobie kozaki
pokaż

Stary 2009-11-09, 18:32   #3116
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez patrzylam brzydule maz zrobil obiad i pojechal do swiadka pomoc w remoncie kuchni wiec siedze i gadam z przyjaciolka na gg tak odmozdzam sie
Stary 2009-11-09, 18:42   #3117
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
pokaż

prosze

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:43   #3118
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

kurcze jak głupia siędze i się zamartiwam tym wyjazdem, tym bardziej, ze jeszcze nic nie wiadomo. Jakos się go boję, choc wiem, ze to dla nas wielka szansa

edit:
Zabcia bardzo fajne buciki

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2009-11-09 o 18:44
Stary 2009-11-09, 18:46   #3119
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzien dobry

mąż moj zasnął bo teraz nocki pracuje a ja sie nudze wiec zajrzalam do Was
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:47   #3120
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzien dobry

mąż moj zasnął bo teraz nocki pracuje a ja sie nudze wiec zajrzalam do Was
tez się nudzę bo bez męza siedzę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości