Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 10:25   #1291
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

anessko a po włosku mówisz już biegle? na kursy nie chodziłaś żadne tylko nauczyłaś się przy TŻ ? za pracę
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 10:26   #1292
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam w mglisty poniedziałek.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 10:38   #1293
abz
Zakorzenienie

Olliwka wy to macie przejścia z tym ślubem Wasi świadkowie, wasza sprawa. Powodzenia w przygotowaniach, żeby juz nic was niemile nie zaskoczyło

kretencja moze jakis sprzedający sie zgłosi i nie bedzie trzeba płacic prowizji pośrednikowi
Ty badasz krew a ja chyba sie wybiorę jutro na posiew moczu, bo coś mi chyba znowu sie dzieje z pęcherzem. Najgorsze jest to, ze jak zacznie piec/swędziec to nigdy nie wiem czy to od pęcherza czy np jakis grzybek sie nie pojawił, ale przy sikaniu czuje troche ból więc pecherz ma z tym coś wspólnego.

Agnes podziwiam, ze wyprowadzasz się do innego kraju z dziećmi, nowy jezyk, szkoła, wszystko odmienione, ja jednak nie chcę opuszczać kraju tak na stałę (a mąż jak najbardziej).

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 10:42   #1294
kretencja
Zakorzenienie

Witam również.
U mnie mgliście nie jest, ale za to szaro i coś siąpi z nieba...
Mam trochę pracy - posprzątać, pozmywać, napisać jedną rzecz do pracy... I jakoś się zmobilizować nie mogę...
Kombinuję, kiedy tu pójść na ten test prolaktynowy... Może się uda w przyszły wtorek, a jak nie to jeszcze w następny Bo chcę iść tylko w taki dzień, kiedy mąż będzie rano w domu - trochę się boję, jak będę się czuła - nie dość, że to 2 godziny na czczo, to jeszcze jakiś dziwny lek się łyka. Chciałabym, żeby w razie czego po mnie przyszedł. A to jest możliwe tylko we wtorki. A ja we wtorki pracuję Więc jeszcze muszę z panią dyrektor pogadać, czy mogłabym po prostu nie przyjść w ten dzień i odrobić w inny. Albo wziąć urlop, ale wtedy nie będę mogła wziąć w wigilię albo w sylwestra Pokręcone, co? I to sama sobie to funduję... No, w każdym razie nie jutro, bo w trakcie miesiączki nie chcę żadnego pobierania krwi

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 10:55   #1295
gabisun
Zakorzenienie

U mnie trwają intensywne starania, może teraz coś z tego będzie właśnie się dowiedziałam, że koleżanka jest w ciąży to akurat brzdące mogłyby się razem bawić . Zobaczymy jak to będzie teraz mam 13 dzień cyklu
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:02   #1296
Tity
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. U nas dzisiaj kropi deszcz. Byłam aż 2 h w pracy, potem z mamą na zakupach i teraz w domu siedzę, nie chce mi się do roboty wracać, bo tam zimno strasznie i znowu będę chora zaraz. Na dodatek jakieś dzisiaj plamienia mam...albo jajeczkowanie, albo znowu mi cykl oszalał i będę mieć 40 dniowy ...:/
Jakby ktoś chciała wiedzieć to dzisiaj w Biedronce są body niemowlęce za 9,99 z długim rękawem. Ładne kolorki.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 11:39   #1297
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja zaraz jadę do gina, ale mi się strasznie nie chce Najchętniej to zaszyłabym się pod kołdrą.

W ogóle to wczoraj chcieliśmy z M. rozmienić pieniądze, żeby kupić bilety auto i jedyny sklep jaki był otwarty obok przystanku to apteka. Weszliśmy i kupiłam dwa testy, bo były w promocji 8,8 za 2 sztuki. M stwierdził, ze to znak

Agatka jest już z nami
Stary 2009-11-09, 11:52   #1298
Ollliwka
Zakorzenienie

Scio aj mnie też sie nie chce strasznie dzisiaj wychodzić , ale jadę do promotorki ustalę wreszcie ten temat pracy
Stary 2009-11-09, 12:11   #1299
agness813
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Agnes podziwiam, ze wyprowadzasz się do innego kraju z dziećmi, nowy jezyk, szkoła, wszystko odmienione, ja jednak nie chcę opuszczać kraju tak na stałę (a mąż jak najbardziej).
Nigdy nie wiadomo jaki scenariusz napisze Ci życie...ja gdybym mogła wybierać też najchętniej zostałabym w Polsce ale tu nie ma dla nas przyszłości,to co się dzieje w naszym kraju woła o pomstę do nieba
Anessa,a jak się poznaliście (jeśli można zapytać oczywiście ) ?
To mamy tu taki malutki fan-clubik Chmielewskiej

gabisun, za "owocne" staranka

Tity,a jakie masz zwykle cykle? Moje też szaleja,raz mam 22-26 dni,innym razem 30-40...
Jest coś co reguluje cykle? (Poza terapią hormonalną oczywiście) wiem że coś tu pisałyście o jakichś ziółkach,muszę poczytac....

Scio,wszystko jest możliwe,powodzenia

U mnie też dzisiaj mglisto i deszcz siąpi ale musze się zmobilizować i posprzatać póki starsze w szkole
Stary 2009-11-09, 12:44   #1300
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
hej

póki co planów już nie mam na dzisiaj , wyszłam z domu chciałam iśc do sklepu , ale wrocilam sie po 100 m jakoś dzisiaj smopoczucie średnie mam , krosta mi wyskoczyła na buzi taka widoczna ,że ochoty nie mam nigdzie wychodzic dzisiaj
Opłacało ci się wracać, jak już wyszłaś ?

gabisun, to owocnych staranek

agness813, dobrze robisz, że jedziesz Też bym chętnie wyjechała... do moich ukochanych Niemiec NA razie mi wystarczy, że się bliżej granicy przeprowadzę
Stary 2009-11-09, 12:53   #1301
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness813 Pokaż wiadomość

Tity,a jakie masz zwykle cykle? Moje też szaleja,raz mam 22-26 dni,innym razem 30-40...
Jest coś co reguluje cykle? (Poza terapią hormonalną oczywiście) wiem że coś tu pisałyście o jakichś ziółkach,muszę poczytac....
Moje cykle wyglądają tak od odstawienia hormonów: 29,34,31,31,39,30 i ostatni nie wiem czy 28 czy 29 dni, bo dostałam przed właściwym okresem plamienia. Teraz mam 18 dc, kiedyś też w 18 dc dostałam plamienia i trwało tydzień (w tym 39 dniowym cyklu). Boli mnie brzuch więc podejrzewam, że to owulacja tak u mnie wygląda (jakaś pani doktor gdzieś w necie pisała, że to tak może wyglądać)A na uregulowanie dopiero zaczęłam brać tabletki: Castagnus. Są ziołowe i mają regulować hospodarkę hormonalną w organiźmie, więc trochę na nie liczę Wzięłam dopiero 3. No i magnez+B6.
A jeśli założyć, że każde międzymiesiączkowe krwawienie towarzyszyło owulacji, to na ponad pół roku miałam dopiero dwie...yhhh

L
J
Stary 2009-11-09, 13:09   #1302
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Tity, a w pierwszym cyklu po tabletkach liczyłaś 1dc w pierwszym dniu krawienia po odstawieniu??
Stary 2009-11-09, 13:12   #1303
Tity
Zakorzenienie

Lenka tak. Zawsze liczyłam pierwszy dzień krwawienia.

L
J
Stary 2009-11-09, 13:31   #1304
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Lenka tak. Zawsze liczyłam pierwszy dzień krwawienia.
Ja też tak liczyłam, ale nie byłam pewna czy dobrze zrobiłam. I w tamtym pierwszym cyklu miałam 34, ciekawe ile teraz będzie. Mam nadzieję, że nie 80 tak jak kiedyś :/
Stary 2009-11-09, 13:43   #1305
gabisun
Zakorzenienie

Agnes, Lenka dziękuję
Kurcze tak pogoda, ze nic się nie chce, nawet pies nie chciał ze mną na spacer wyjść, ale jakoś go wyciągnęłam święta się już powoli zbliżają i znowu wydatki, muszę chyba jakoś stopniowo te prezenty kupować. Jeszcze po drodze urodziny mamy i meża
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:36   #1306
kma1982
Wtajemniczenie

ale dziś pogoda...nic się nie chce...nawet obiadu nie zrobiłam, Tż pizze zamówił, właśnie czekamy
Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!! Ja dziś odpoczywam w domu i oglądam sobie program Cejrowskiego w tv - uwielbiam jego programy oraz książki...i pochwalę się, że wczoraj zdobyłam dwa autografy z dedykacją od niego i miałam okazję, zeby z nim porozmawiać szczerzyłam się jak małolata aha i od pana JL Wiśniewskiego też mam dedykację... marzę jeszcze o spotkaniu z Joanną Chmielewską
gratulacje...

Cytat:
Napisane przez bela14 Pokaż wiadomość
witam dziewuszki.jak zobaczyłam sie na liście mamuś to
niestety straciłam dzidzie Aniołek-16.10.09r.[*]
a dziś właśnie dostałam pierwszą @ po zabiegu.
ginka powiedziała że jest ok już i po drugiej @ moge sie starać
ale nie wiem czy chce narazie ciężko jest psychicznie.
Pozdrawiam was serdecznie.
GABISUN-8/9.dokladnie w dniu kiedy konczył sie 8 a zaczynał 9t.
bardzo mi przykro
Stary 2009-11-09, 19:47   #1307
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Opłacało ci się wracać, jak już wyszłaś ?
wyszłam bo niby chciałam iść sobie coś kupić ,a jak już wyszłam nie miałam ochoty dalej iść i wróciłam , 100 m to akurat malutko

dzisiaj zamiast jechać do promotorki pojechałam z TŻ fotografa załatwić i mamy już zaklepane i zaliczka wplacona

tity kupiłam te tabletki też tylko nie wiem od kiedy je zacząć brać od 1 dnia cyklu ? to chyba nie ma znaczenia
Stary 2009-11-09, 21:06   #1308
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Olliwka - no chyba mowie biegle Nie mam zielonego pojecia, bo nigdy w szkole ani na kursie sie nie uczylam. Wszystko tak jakos na "zywca" Najwazniejsze, ze z tesciami sie dogadam

Agness - ano poznalismy sie przez internet. Po dwoch tygodniach czatowania zaproponowal mi wakacje na Chorwacji, a po 2 miesiacach poznalam go on line na lotnisku w Bolognii I wakacje fajne byly Po 3 miesiacach oficjalnie bylismy razem a po 9 miesiacach od poznania sie na lotnisku przyjechalam z moja zielona walizka aby rozpoczac nowy etap w moim zyciu Nie zaluje nawet jednej minuty

Scio - to trzymamy kciuki, tak? Kiedy testowanie?

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 21:15   #1309
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
tity kupiłam te tabletki też tylko nie wiem od kiedy je zacząć brać od 1 dnia cyklu ? to chyba nie ma znaczenia
O To będziemy obie zdawać relacje za jakiś czas, czy zadziałały A co do stosowania...Nic o tym nie piszą więc to pewnie nie ma znaczenia. Z resztą ja już zaczęłam łykać w połowie cyklu.
A póki co, moje plamienie się utrzymuje, a nawet mam wrażenie, że nasila Powtórka z rozrywki...

L
J
Stary 2009-11-09, 22:14   #1310
Starlett
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Witam również.
U mnie mgliście nie jest, ale za to szaro i coś siąpi z nieba...
Mam trochę pracy - posprzątać, pozmywać, napisać jedną rzecz do pracy... I jakoś się zmobilizować nie mogę...
Kombinuję, kiedy tu pójść na ten test prolaktynowy... Może się uda w przyszły wtorek, a jak nie to jeszcze w następny Bo chcę iść tylko w taki dzień, kiedy mąż będzie rano w domu - trochę się boję, jak będę się czuła - nie dość, że to 2 godziny na czczo, to jeszcze jakiś dziwny lek się łyka. Chciałabym, żeby w razie czego po mnie przyszedł. A to jest możliwe tylko we wtorki. A ja we wtorki pracuję Więc jeszcze muszę z panią dyrektor pogadać, czy mogłabym po prostu nie przyjść w ten dzień i odrobić w inny. Albo wziąć urlop, ale wtedy nie będę mogła wziąć w wigilię albo w sylwestra Pokręcone, co? I to sama sobie to funduję... No, w każdym razie nie jutro, bo w trakcie miesiączki nie chcę żadnego pobierania krwi
Też miałam robione to badanie na poziom prolaktyny po przyjęciu tego leku. nie pamietam tylko jak się nazywał...ale nie ma czego się obawiać. Musisz dobrze sie wyspać, przez 24 h wcześniej nie uprawiać seksu, nie stresować się bardzo i nie najadać, najlepiej właśnie od rana być na czczo. rano pobierają Ci krew na normalne stężenie prolaktyny we krwi, a później dostajesz taką malutką tableteczkę i wodę do popicia. mi nic nie działo się po tej tabletce, żadnych objawów nie miałam - ona po prostu działa jak stymulator na przysadkę i powoduje wyrzut prolaktyny, która jest magazynowana - to jest taki test czynnościowy. Jeśli spoczynkowy poziom jest w normie a po tabletce bardzo wzrasta (ponad 10x) to znaczy, że masz hiperprolaktynemię czynnościową, którą leczy się normalnie lekami, a jeśli poziom przed i po tabletce jest taki sam i jest wysoki to znaczy że hiperprolaktynemia spowodowana jest guzem w przysadce, który też się leczy, ale np. chirurgicznie i jakimiś innymi metodami. tyle wiem na ten temat i tak to badanie wyglądało u mnie. pokłuli mi ręce trochę, ale nie było nic strasznego no i ten lek też w zasadzie jakoś nie wpłynął na mnie. powodzenia!

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 22:55   #1311
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Oj coś cicho się zrobiło

Ja dziś byłam u gina na cyto. I strasznie kuje mnie w boku. Mam nadzieje ze to owulka Ale sucha jestem jak wiór (i tak cały cykl) i straszną mam dziś zgagę (chyba po pizzy 2 dniowej co zjadłam)

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Olliwka - no chyba mowie biegle Nie mam zielonego pojecia, bo nigdy w szkole ani na kursie sie nie uczylam. Wszystko tak jakos na "zywca" Najwazniejsze, ze z tesciami sie dogadam

Agness - ano poznalismy sie przez internet. Po dwoch tygodniach czatowania zaproponowal mi wakacje na Chorwacji, a po 2 miesiacach poznalam go on line na lotnisku w Bolognii I wakacje fajne byly Po 3 miesiacach oficjalnie bylismy razem a po 9 miesiacach od poznania sie na lotnisku przyjechalam z moja zielona walizka aby rozpoczac nowy etap w moim zyciu Nie zaluje nawet jednej minuty

Scio - to trzymamy kciuki, tak? Kiedy testowanie?
Nie wcześniej niż 23 choć załuje ze nie wymyślili takich testów, co na drugi dzień by można sprawdzić
A kciuki owszem przydadzą się

Agatka jest już z nami
Stary 2009-11-10, 01:03   #1312
BordAna
Zadomowienie

Bela14: bardzo mi przykro z powodu Aniołka...
Moje dwa aniołki też się nie "zaklimatyzowały" u mnie...

dlatego.... jak narazie nie mysle o trzecim dziecku...
teraz najważniejsze dla mnie to znaleźć wkońcu pracę
bo już w domu mnie nosi
bezndziejna jestem i tyle
no.. i studia muszę skończyć...
w tym semestrze zaczynamy Seminaria Dyplomowe i pewnie temat pracy inż wybrać czas nastał
hmmm... chyba muszę się leczyć... jakoś tak za bardzo emocjonalnie do wszystkiego podchodzę...
a jeszcze @ przyszła... i czuję się do d...
czyli tak jakby mnie grypa zaczęła łąpać...

a jeszcze TŻ miał dzisiaj ochotę na seks a ja do niego... "uwierz mi że nie chciałbyś płynąć przez Morze Czerwone"...
pierwszy raz taka sytuacja powstała...
było mi trochę smutno wtedy bo tak rzadko się kochamy a jeszcze teraz ta @...

Dobranoc dziołchy
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 07:38   #1313
Awenturyn
Rozeznanie

Scio hmmm pizaa własnie mój tz poprosił abym w piątek zrobiła domową pizze musze poszukac mojego przepisu

BordAna

wczoraj robiłam porzadki w szafie uffffff sporo tego było
postanowiłam pozbyć sie kilku rzeczy no i ................ zaczepiłam na ulicy takiego pana,który jest jedynym bezdomnym w mnie w mieście i zapytałam się czy nie chciałby kurtki zimowej był bardzo zaskoczony ale dzisiaj o 11 ma podejsc po rzeczy,znalazłam tez kilka puszek z jedzeniem (z darów) więc mu je tez dam bo po co maja mi lezec w szafie

dzisiaj mam ubrac mlodego na galowo bo jakis apel jest w szkole
i znowu bede toczyc z nim boje bo nie założy białej koszuli i jak zwykle pójdzie jak "dresiaż" do szkoły

męczy mnie katar,wczoraj byłam u lekarza no i dostałam antybiotyk a teraz mam takie kluski w nosku że masakra pewnie za jakiś czas bede miała mega kaszel ehhh
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 07:58   #1314
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość

Agness - ano poznalismy sie przez internet. Po dwoch tygodniach czatowania zaproponowal mi wakacje na Chorwacji, a po 2 miesiacach poznalam go on line na lotnisku w Bolognii I wakacje fajne byly
"na zywca" najlepiej póki nie poznałam TZ to tez marzylo mi się mieszkać poza PL , w Hiszpanii i poznać Hiszpana

a nie bałaś się tak wyjechać w sumie z obcym facetem na wakacje?
tym bardziej ,ze poznalas go na czacie.. a na czacie nie mialas problemow by sie z nim porozumieć? bo wtedy angielski wchodzil w gre
Stary 2009-11-10, 08:35   #1315
kretencja
Zakorzenienie

Starlett, bardzo dziękuję za tak obszerne instrukcje... Ten lek nazywa się metoclopramid i lekarz dał mi aż dwie tabletki. Powiedział wyraźnie i nawet zapisał mi na karteczce, że mam połknąć dwie... Dlatego trochę się obawiam... Ale to podobno dobry lekarz, chyba wie, co robi...

Tymczasem u mnie pogoda do d... Najchętniej by człowiek nie wychodził z łóżka, a tu do pracy trzeba. @ się powoli kończy, ale za to głowa mnie boli, więc ogólnie samopoczucie dzisiaj nieciekawe...
Aha oglądaliśmy wczoraj mieszkanie, ktoś zadzwonił z naszego ogłoszenia. Jest w fantastycznym miejscu (bardzo chcieliśmy, żeby ktoś z tego bloku właśnie zadzwonił), ale... dużo jest w nim do zrobienia. Więc warunkiem jest, żeby pan zszedł z ceny. Może mąż go przekona, bo chyba facet niezbyt zorientowany. Tak strzelił, z kosmosu 240tys, a za tyle, to sobie takiej samej wielkości odnowione kupimy. A oni sami przyznali, że jest sporo rzeczy do zrobienia, cała łazienka chociażby do remontu... Więc może dadzą się przekonać, żeby zejść z ceny... No, zobaczymy...
Tu któraś z Was, nie pamiętam niestety kto, robiła chyba niedawno łazienkę. Będę wdzięczna za podanie orientacyjnej ceny, ile taka impreza kosztuje (chodzi mi o całość, nowa wanna i umywalka, skucie kafelków i położenie nowych).

No, a teraz zmykam do pracy. Dobrego dnia!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 09:49   #1316
abz
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj zamiast jechać do promotorki pojechałam z TŻ fotografa załatwić i mamy już zaklepane i zaliczka wplacona
oj, bo pani promotorka sie pogniewa! Ale miło, ze zrobiliscie kolejny krok w realizacji wesela

BordAna wcale nie jesteś beznadziejna, co ty opowiadasz. Po burzy wychodzi słońce, zaświeci i dla Ciebie

Awenturyn znowu antybiotyk? Chyba ci klimat nadmorski nie służy Dobra kobieta z Ciebie, obdarowałaś bezdomnego

kretencja to lindsley ma nową łazienkę z tego co pamiętam

Stary 2009-11-10, 11:35   #1317
BordAna
Zadomowienie

ach... zapomniałam się wczoraj dopisać do kącika J. Chmielewskiej

co do łazienki to ja z moim TŻem będziemy chyba w przyszłym tygodniu kładli kafelki w łazience u moich rodziców, własciwie to w toalecie bo oni mają oddzielnie kibelek i łazienkę...
już się zorbiłam rozdraznioną...ehh
współpraca z moimi rodzicami nie jest żadną współpracą.. raczej więcej stresu niż przyjemności...
cięzko sprawić im przyjemnośc i niegdy nie wiadomo czy są z czegokolwiek zadowoleni bo zwyczajnie udają...
są to bardzo prości ludzie i nie potrafią słuchać (czytaj: rozumieć )nawet własnej córki...
i pytam tu ja się kogo, po co w takim razie wogóle ze mną rozmawiają... po co niby pytają się mnie "jak w szkole??" skoro .. i tak nie słuchają po tem co opowiadam....
ehh..smutno mi z tego powodu bo mam tylko ich...
no i TŻa

pare tygodni temu skończyliśmy robić ich kuchnie ( m.in położyliśmy kafle na ścianie i podłodze, wycekolowaliśmy ściany, itp...)

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

jakkby któraś była zainteresowana to mogę wkleić tu zdjęcia ich nowej kuchni ...

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

póki co to moje plany jeszcze na dzien dzisiejszy wyglądają tak:
nastawić pranie... tylko pojęcia nie mam gdzie będę to suszyć... pogoda do d... nawet ubrań nie przewieje...
a w mieszkaniu znowu będzie straszna wilgoć od tego suszenia jeśli bede suszyła w domu...
pod tym względem wkurza mnie już mieszkanie tutaj....
ehh...
ogarnąć trochę mieszkanie
zrobić obiadek
no i pobyczyć może sie trochę na kanapie z Autobiografią J.Chmielewskiej
Stary 2009-11-10, 11:51   #1318
abz
Zakorzenienie

BordAna sami kładliście kafelki? Wow, koniecznie chce to zobaczyć!
I nie smuatj sie, masz TŻ - w końcu TŻ tez rodzina

Stary 2009-11-10, 12:11   #1319
BordAna
Zadomowienie

sami
TŻ z braćmi zostali tak nauczeni że pół domu sami zrobili...
co do kafli... to ważne żeby prosto je kłaść .. a przynajmniej tak żeby wyglądało że są prosto
co do kuchni to nie było tak łatwo bo mama zażyczyła sobie akurat tych najmniejszych kafli ... no i jednym słowem się umordowałam
Stary 2009-11-10, 12:40   #1320
olayya
Raczkowanie

BordAna no prosze zdolniacha z Ciebie . pochwal sie kuchnia

Kretencja oby udało sie dogadać z gościem od mieszkania.
Awanturyn miły gest z tą kurtka dla bezdomnego
Anessa przyznam , że odważna jesteś, że się zdecydowałaś na wakacje za granicą z nieznajomym jakby nie było. AAle kto nie ryzykuje ten nie pije szampana jak tu kiedyś Aldii zauważyła.
Gabisun za staranka.
Bela
Właśnie dokańczam pizze . Pękam w szwach

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Tity skreśl mnie z listy staraczek, bo już się wystarałam

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości