CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-09, 16:51   #1861
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Hahaha aż Tż to musiałam przeczytać

Łóżko stoi w pokoju. Jak na nim śpimy, to jedną ścianę mamy za gową a drugą za nogami. i Na tej ścianie gdzie kończą się nasze nogi u góry, przy suficie będzie powieszony telewizor 32" Będzie wisiał pod skosem żebyśmy na leżąco mogli go ładnie oglądać
no to sie zgadza bo myslalam ze na ktorejs scianie z boku lozka ale to raczej skretu szyji byscie dostali
Stary 2009-11-09, 16:55   #1862
poiglot91
Zakorzenienie

czesc moje kochane
wczoraj tz wrocil kolo 22.. postal troche pod drzwiami..
wkoncu otworzylam mu te drzwi i slowa nie powiedzialam potem zaczelismy gadke on przyznal sie do bledu i powiedzial ze wie ze pozno wrocil ze nie odbieral bo nie chcial odbierac od Tomka ze jak siedzi w towarzystwie to nie dobiera zazwyczaj telefonu(tak samo zadko je odbiera bedac ze mna).. no a ja rzeczywiscie dzwonilam z numeru Tomka(wspolokatora)..
ja zaczelam gadke ze moze byl z jakas panienka skoro tak sie zachowal a on zaczal przyrzekac na naszego synka ze mnie nei zdradzil nie zdradzi ze mnie kocha itp itp(pierwszy raz tak przyrzekal i schowal w kieszen swoja meska dume ktora zbyt czesto sie odzywa) wiec mnie to przekonalo i akurat w to wierze
tak wogole moja gadka o zdradzie wziela sie stad bo Wkurzylam sie bo na facebook znalazlam jego kumpele no i miala zdjecia ze znajomymi.. i on tez sie tam znalazl.. w dodatku ona miala jego bluze
ja jestem zazdrosnica straszna..
a wiem ze oni sie lubia
teraz konatkt sie im pourywal ...(przeze mnie...) no ale ja nie chce zeby moj tz sie przyjaznil z jakas kobieta
widzialam smsy kiedys widzialam ze pisza do siebie tak jak ''kumple''
ale i tak mnie to irytuje ...

najgorsze jest to ze te sytuacje ze on sie zachowuje nieodpowiedzialnie zdarzaja sie co jakis czas..
I nie wierze w nie ze przez wczorajszy dzien dojdzie do niego i zacznie normalnie sie zachowywac
On byl wychowany tak ze nie musi sie meldowac ze nikt go nie sprawdza.. Bo Patryczek jest kochany dobry i trzeba mu ufac i wierzyc..
on nie dzwoni bo ma takie myslenie-jest wszystko okej niedlugo sie ''zwijam '' do domu wiec nie ma po co dzwonic
a ja kurde siedze i mysle'' moze jest z jakas s... , moze cos mu sie stalo..moze jakis wypadek..'' no kurde rozne rzeczy do glowy przychodza...

Kathi dobrze poradzila
mam nadzieje tak zrobic
pokaze mu ze jestem dobra..
porozmawiam naspokojnie..
zobaczymy
jezeli nie poskutkuje dam mu czas zeby ''dorosnal'' bo fakt iz sie nie zmieni swiadczyc bedzie o jego 'niedojzalosci...

Faceci sa do bani

Najbardziej boli mnie to ze ja taka mloda dziewczyna ktora fakt faktem nie wyszalala sie.. potrafila sie dostosowac 100% donowej sytuacji.. nie mam jakis tam nalogow.. potrafie zadbac o swoje dziecko
a on dorosly facet ktoremu zbliza sie trzydziestka, ktory ma za soba lata szalenstw ... musi sobie czasem cos wywinac bo inaczej to nie da rady kurde!nie chce na niego non stop narzekac bo ma i dobre strony wkoncu po cos z nim jestem.. ale przykro mi ze tak czasem postepuje bo ja wtedy czuje sie jak gowno
kompletnie ponizona tym ze dzwonie do swojego faceta a on ma to gleboko w zadzie i nie wazne czy jest wtedy z kolegami czy w kosciele czy w sklepie
dzwonie?toz kultury powinien odebrac

pozyjemy zobaczymy.. i tak duzo udalo mi sie go zmienic bo to byl facet przypominajacy dzika malpe z buszu
no wiecie.. rozrywkowe zycie ...itp

..

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-11-09 o 16:59
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:11   #1863
Illbana
Raczkowanie

Dzień dobry.

BUZIAKI dla HELENKI, NIKOLKI i MYCHY

Byłam dzisiaj u fryzjera Skróciłam włosy o jakieś 15 cm, a monsz jak wróci z pracy, skróci mnie za to o łeb Potem siostra (się Wam chyba nie chwaliłam, ale chodzi do studium kosmetycznego) zrobiła mi manikjur , wyregulowała brwi i nałożyła maseczkę głęboko oczyszczającą. Czuję się dopieszczona i młodsza o 10 lat Guzik nawet grzeczny dzisiaj (to tylko informacja, nie chwalę go )

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Przez weekend nie wchodziłam i niestety zostałam zmuszona rzadziej tu zaglądać TŻ szlag trafia że siedzę wieczorami przed kompem, grozi mi sformatowaniem i zrobił porządną awanturę.
Gosik, nie opuszczaj nas Ale tu pusto i smutno będzie, jak Wy wszystkie na odwyk pójdziecie. No przecież wizaż raz dziennie, to nie tak znowu dużo

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
w zeszłym tyg w carrfurze była promocja schabu
zobaczcie to
http://www.wykop.pl/link/257526/prom...refourze-wideo

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
Ursull&Eve no tak juz trzeba mnowic do Was ale zaraz zaraz Wy mi Illbanke chcecie w trojkat wplatac - wiec jak ona to i ja ale nie wiem czy nie za duzo juz nas

No ja jestem za Im nas więcej, tym weselej

Iwcia dens - mnie się też wydaje, że Guzik jakby lepiej sypia w dzień, ale A z Szymka prawdziwy zjadacz skarpetek Guzik mu zazdrości, bo on se nie sięga jeszcze I jaki śmieszek z Szymka - jak zrobiłaś takie uśmiechnięte zdjęcia? Spróbujemy z tym sznikersem

Ursull - nie odchodź na odwyk Piękna ta jesienna fotka Gratuluję spadku wagi Co do pokoiku - daj koniecznie znać, jak Ślicznota to znosi? My będziemy zmuszeni przenieść Guzika do jego pokoju. W naszej sypialni mieści się tylko kołyska (łóżeczko jest za wielkie), więc przypuszczam, że gdzieś w okolicach grudnia/stycznia Guzik zamieszka u siebie Teraz spędzamy czas w "jego" pokoju i w ciągu dnia śpi w swoim łóżeczku, więc to nie będzie dla niego żadna nowość. A ja sobie chyba tutaj śpiwór przytaszczę i przez pierwsze noce będę warować przy jego łóżeczku

Pakusiu - Mam nadzieję, że jakoś wytrwasz te dwa tygodnie, a kiedy już wrócisz, teścia nie będzie. To strasznie przykre, że nie można się z nim dogadać.

Iwciag - ale słodki ten Twój Smerfik

Marika - to może być ten lęk separacyjny A jak Igorek reaguje na swojego tatę? Huba jak tak kogoś tydzień nie widzi, to zaraz podkówkę robi. Biedna z tą szkołą jesteś

Poiglot -

Caro - dużo zdrówka dla Ciebie i Darii

Agusiu - będę tęsknić

Cinusiowa - wow, ale wypas z tym TV. Uwielbiam filmowe wieczory

Berciu - ja mam to samo z tymi prezentami (P.S. ale ja ryba jestem, to nie wiem, czy tu znak zodiaku ma jakieś znaczenie)

Przyłączam się do apelu Berci!!!
KONIEC Z ODWYKIEM!!!
NO MORE ODWYK!!!

Guzik się do apelu ofkors przyłącza również.
1. - "spróbuję puścić oczko wizażowym cioteczkom"
2.- Guzik jako model

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:21   #1864
iwciag
Wtajemniczenie

Illbanko ja nie wybieram się na żaden odwyk, wróci tż to będę zmuszona(przynajmniej jak on będzie w domu), a póki co korzystam..a posprzątają mi krasnoludki
Zazdroszczę tak miłego dnia! A fryzurka jaka?
Ja też jestem rybkaPuszczam oczko również do Hubcia, słodki jest
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:29   #1865
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

BUZIAKI dla HELENKI, NIKOLKI i MYCHY

Byłam dzisiaj u fryzjera Skróciłam włosy o jakieś 15 cm, a monsz jak wróci z pracy, skróci mnie za to o łeb Potem siostra (się Wam chyba nie chwaliłam, ale chodzi do studium kosmetycznego) zrobiła mi manikjur , wyregulowała brwi i nałożyła maseczkę głęboko oczyszczającą. Czuję się dopieszczona i młodsza o 10 lat Guzik nawet grzeczny dzisiaj (to tylko informacja, nie chwalę go )

Iwcia dens - mnie się też wydaje, że Guzik jakby lepiej sypia w dzień, ale A z Szymka prawdziwy zjadacz skarpetek Guzik mu zazdrości, bo on se nie sięga jeszcze I jaki śmieszek z Szymka - jak zrobiłaś takie uśmiechnięte zdjęcia? Spróbujemy z tym sznikersem

Teraz spędzamy czas w "jego" pokoju i w ciągu dnia śpi w swoim łóżeczku, więc to nie będzie dla niego żadna nowość. A ja sobie chyba tutaj śpiwór przytaszczę i przez pierwsze noce będę warować przy jego łóżeczku

1. - "spróbuję puścić oczko wizażowym cioteczkom"
2.- Guzik jako model
o jaaa toz to spa prawie zazdraszczam jeszcze do pakietu masazyk bym dolozyla- moze jakas fotka by sie Illbanki znalazla aaaa? ciekawam jak wygladasz

na skarpetki Guziczka przyjdzie czas-Szymek ledwie wczoraj zaczal

a Szymek ostatnio ma takie dni smiechu i cieszy sie ciagle np dzis wiec mu pstrykam ile wlezie bo tak to powazny mezczyzna z niego

a do pokoju Guziczka to moze by tzcika klasc co by mamusia nie musiala tam koczowac pod spiworkiem a Guziczka siup do sypialni

no czekalam na zdjecia , nawet na nk dzis zgladnelam coby zobaczyc czy jakas nowka fotka sie nie pojawila a tu prosze : blondasek sliczny a na zdjeciu jako model to juz w ogole nie jednej serce zlamie
Stary 2009-11-09, 17:38   #1866
superzabula
Zadomowienie

Hej Kochaniutkie!
Dzis zajob w pracy mialam, ze dopiero co dotarlam do domku i zjadlam obiad Pisalama Wam, ze po powrocie do pracy obejme nowe stoisko (Real), na ktorym sa ubranka dzieciece i wieceie co? Łachow dla Jaska to bede miala pelno jezeli bede chciala, oczywicie w bardzo dobrych cenachDla siebie przy okazji tez Zalujcie, ze nie mieszkacie w Bydzi bo byscie mialy stale dostawy olbo info o przecenach hihihi

Jasko widac, ze teskni za mna, bo jak wracam do domu to diabelek w niego wstepuje, musze go wziasc sie chwile pobawic i poprzytulac dopiero jest spokoj...moja milosc kochana...

DZIEKUJEMY ZYCZENIA DLA JASKA I ZYCZMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM

doris piekna wielkooka

pakusia trzymaj sie kochanamusisz miec sile, zeby przetrwac i zawalczyc o porzadek z tesciem

gossik moj Tz tez mi zrobil awanture o to ze siedzie przed kompen non stop, dlatego musze sie krysc troche...normalnie boje sie wlaczac lapka

katrin masz fajnie, ze mozesz w pracy posiedziec na wizazu, ja niestety nawet nie wiem kiedy mija mi 8h, nie mam na nic czasu

Carolajna wracajcie do zdrowia

boszenka jestes w koncu sie odezwalas caluski dla Ciebie i Blanci

mell u mnie dzis beznadziejna pogoda, caly dzien pada

No to Aguski nie bedzie jakis czas, oby szybko problem sie rozwiazal

Iwcia dens ale super smieszek

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

A i widze, ze tytul watku nam sie zmienil

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 17:50   #1867
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Illbanko ja nie wybieram się na żaden odwyk, wróci tż to będę zmuszona(przynajmniej jak on będzie w domu), a póki co korzystam..a posprzątają mi krasnoludki
Zazdroszczę tak miłego dnia! A fryzurka jaka?
Ja też jestem rybkaPuszczam oczko również do Hubcia, słodki jest

A to teraz rozumiem, czemu mam syf w domu. Krasnoludki są teraz u Ciebie Co do fryzurki - to nic specjalnego (włosy do ramion, wycieniowane).

Iwcia dens - Oj, fotek się wstydam pokazać - zaraz byście mnie wyrzuciły z naszego czworokąta Guzik też się śmieje, ale jak aparat zobaczy, to już jest koniec. A mensza bym chętnie oddelegowała do spania w śpiworze, kieby większe cyśki miał A tak poważnie, to masakra będzie, bo Guzik dosyć często się budzi, on chce spać ze mną, cwaniak jeden.

Hubert

Stary 2009-11-09, 18:24   #1868
Mell_xx
Wtajemniczenie

Iwcia dens poszlam spac i po 10 min jak czulam ze odpływac obudzil sie szanowny Aleks ... i poszlismy na spacerek.
Sliczny synek zdjecie 2 jest super! Bezzebne usmieszki sa najlepsze a na ostatnim zdjeciu widac ze i nosek jadł obiadek

Poiglot fajnie wszystko opisałas!
Jestem z Toba!

Aguska to czekamy z niecierpliwoscia na twoj powrot! i oby udało sie odzyskac zdjecia!

Illbanka Ale model!!! Dobry jest! A wloski tez ma super, duzo ich ma.
moja siostra w tym roku skonczyla tez szkole kosmetyczna i od dwoch miesiecy pracuje w bardzo dobrym u nas salonie wiec ja tez korzystam (jak jestem w Polsce)

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:

A to teraz rozumiem, czemu mam syf w domu. Krasnoludki są teraz u Ciebie

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Dziewczyny co sie z Wami dzieje?
Nie zartujcie z tymi odwykami...
Trzeba wkrotce załozyc kolejna czesc!!!
Stary 2009-11-09, 18:24   #1869
Illbana
Raczkowanie

Mell - Guzik nie ma zbyt dużo włosów, ale ma dosyć długie A to Ty masz już w ogóle super Moja siostra ma jeszcze rok nauki, a jak to z pracą będzie, nie wiadomo Póki co ćwiczy sobie różne rzeczy na mnie

Iwciag - zapomniałam spytać - Ty lutowa czy marcowa ryba jesteś?

Hubert

Stary 2009-11-09, 18:30   #1870
Mell_xx
Wtajemniczenie

Ogladalam dzisiaj sloiczki dla dzieci i wiecie co jeszcze znalazlam... deser z truskawkami tylko nie pamietam czy od 4 czy 6 miesiaca...
A w mixach warzywnych np pomidory czego u nas nie widzialam od 4 miesiaca... no ja tego nie kupie... jesli bede tu kupowac to te smaki co sa u nas...ale narazie mam zapas
Stary 2009-11-09, 18:49   #1871
pakusia86
Zakorzenienie

hej... troszke was poczytuje ale jakos weny nie mam taki dzien do pupy ze hej...

musze tylko powiedziec ze nie mam pretensji do tz ... stara sie jak moze, ale skoro tesc nie slucha tego co on ma do powiedzenia to juz nie tz wina... pozatym to my mieszkamy u tescia a nie on u nas... zmini sie to jak sie wyprowadzi, wtedy przepiszemy mieszkanie... gdyby mieszkanie bylo na nas to juz dzisiaj bym mu powiedziala ze ma wypie.... ale co ja moge w takiej sytuacji....

no nic... dziekuje wam kochane za wsparcie fajnie jest wiedziec ze ktos tam daleko trzyma moja strone i nie uwaza ze jestem jakas niedorobiona

doczytalam ze piszecie o roznych smakach sloiczkow... ja jestem wlasnie zalamana bo tu takie sa smaki ze szok... jablko z mango, jarzynowa (kalafiory i grochy) z wolowina, czekoladowy pudding i wiele innych wymyslnych smakow i to od 4 miesiaca!!! ostatnio trafilismy na kurczaka z ziemniakiem i marchewa to wzielismy wszystko co bylo

zamowilam juz fotelik samochodowy ale nie ujawnie jaki bo sie niepotrzebna dyskusja wywola i zastanawiam sie nad chodzikiem... i nie wiem... mam metlik w glowie normalnie z jednej strony bylby dla mnie zbawienny a z drugiej te medyczne ostrzezenia... tz mi nie umie doradzic, mama znowu mowi ze my wszyscy na chodzikach bylismy i nic nam sie nie dzialo wiec moge kupic.... ehhhh... a ja mam mieszane uczucia... pchacza nie chce bo o wypadek nie trudno... pusci sie maly i zaliczy glebe... jakos do mnie nie przemawiaja te pchacze...

no to tyle chyba... kurcze mam nadzieje ze ten debil nie ma dzis znowu wolnego bo chyba go pobije... no nic ide sie pobawic z malym i kapiel, butla i sen a ja na wspolnej, m jak milosc

pa! zajrze pozniej i obiecuje ze doczytam was dokladnie!!!

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 18:49   #1872
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

mialam juz dzis nie pisac ale nie moglamsie powstrzymac

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
Hej Kochaniutkie!
Dzis zajob w pracy mialam, ze dopiero co dotarlam do domku i zjadlam obiad Pisalama Wam, ze po powrocie do pracy obejme nowe stoisko (Real), na ktorym sa ubranka dzieciece i wieceie co? Łachow dla Jaska to bede miala pelno jezeli bede chciala, oczywicie w bardzo dobrych cenachDla siebie przy okazji tez Zalujcie, ze nie mieszkacie w Bydzi bo byscie mialy stale dostawy olbo info o przecenach hihihi
dziekuje Szymek cioci Zabci za komplement
o rany to Ty sie tam napracujesz ale z 1 strony to dobrze bo szybciej czas mija
zalujemy ze nie mieszkamy tam u Ciebie
Cytat:

A to teraz rozumiem, czemu mam syf w domu. Krasnoludki są teraz u Ciebie Co do fryzurki - to nic specjalnego (włosy do ramion, wycieniowane).

Iwcia dens - Oj, fotek się wstydam pokazać - zaraz byście mnie wyrzuciły z naszego czworokąta Guzik też się śmieje, ale jak aparat zobaczy, to już jest koniec. A mensza bym chętnie oddelegowała do spania w śpiworze, kieby większe cyśki miał A tak poważnie, to masakra będzie, bo Guzik dosyć często się budzi, on chce spać ze mną, cwaniak jeden.

nie dobra Ty, nie sadzilam ze na Illbanke tego pana posle ale nie dalas mi wyboru - chocbys wygladala jak ten oto Pan to ja bym Cie z czworokata nie wyrzucila

Poiglot 3mam kciuki za Was a tekst o malpie z buszu
Stary 2009-11-09, 19:06   #1873
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Mell - Guzik nie ma zbyt dużo włosów, ale ma dosyć długie A to Ty masz już w ogóle super Moja siostra ma jeszcze rok nauki, a jak to z pracą będzie, nie wiadomo Póki co ćwiczy sobie różne rzeczy na mnie

Iwciag - zapomniałam spytać - Ty lutowa czy marcowa ryba jesteś?
a rybka ze mnie marcowa
Stary 2009-11-09, 19:08   #1874
poiglot91
Zakorzenienie

Kochaaane mam cos dla was.

a raczej dla tych ktore chca po karmieniu zadbac o swoje piersi...
a o to link
http://surya.kasia.w.interia.pl/new_page_1.htm

podobno ''masaz Kasi''jest bardzo skuteczny
Esterka przeslala mi taka strone zarejestrowalam sie tam i znalazlam ten artykul
czytalam recenzje
i dziewczyny byly zadowolone z efektow
tylko trzeba regularnie...

Mell iwciag dziekuje wam

Stary 2009-11-09, 19:21   #1875
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość

a o to link

Esterka przeslala mi taka strone zarejestrowalam sie tam i znalazlam ten artykul
czytalam recenzje

Mell iwciag dziekuje wam

ja się masuje od zawsze pod prysznicem
już kiedyś trafiłam na ten masaż

WRÓCIŁAMMMMMMMMMMM i idę
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 19:21   #1876
Bercia2000
Zadomowienie

Illbana
Guzik wcale nie puszcza oczka
to biedne dziecko apeluje do wizażowych ciotek żeby nie robiły sobie jaj z jakimś odwykiem i pisały co słychać u kolegów i koleżanek

Poiglot
super że z tz wszystko ok

Pakusia
nie przejmuj się już tym zgredem
ja też już dzieci wykąpałam i do łóżek mama ma seriale

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 19:30   #1877
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
ja się masuje od zawsze pod prysznicem
już kiedyś trafiłam na ten masaż

WRÓCIŁAMMMMMMMMMMM i idę
no ale powinno sie masowac olejkiem albo kremem ujedrniajacym.. lezac najlepiej na pleckach..
a no i najlepiej zeb facet to robil bo to bardziej pobudza gruczoly...

karmiac tez mam te masaze wykonywac czy potem..?

BERCIA to sie jeszcze okaze

a ja zrobilam serniczek na zimno.. na biszkoptkachz brzoskwiniami z puszki i galaretka :roll eyes:
Stary 2009-11-09, 19:32   #1878
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:

a o to link

czytalam recenzje

Mell iwciag dziekuje wam

dzięki za linka
od dziś się masujemy tzn sama się masuje
Stary 2009-11-09, 19:39   #1879
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za linka
od dziś się masujemy tzn sama się masuje
karmisz cycuchem?
ja nie wiem czy juz zaczac czy nie...

Prawą zgodnie ze wskazówkami zegara (dla patrzącego zna przeciwka), lewą przeciwnie do ruchu wskazówek zegara :

w iinnym wypadku piersi moga sie podobno nawet i zmniejszyc
Stary 2009-11-09, 19:44   #1880
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
... chocbys wygladala jak ten oto Pan to ja bym Cie z czworokata nie wyrzucila
Ty sobie to lepiej dobrze przemyśl

Cytat:
a rybka ze mnie marcowa
Ze mnie też

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
Illbana
Guzik wcale nie puszcza oczka
to biedne dziecko apeluje do wizażowych ciotek żeby nie robiły sobie jaj z jakimś odwykiem i pisały co słychać u kolegów i koleżanek
No toż oto właśnie z tym puszczaniem oczka chodziło - taka mina u Guzika oznacza: "Zostańmy razem"

A Caro się pojawia, jak tylko się o cyckach gada Jak się czujecie?

Poiglot - serniczek Co do piersi - ja sobie kiedyś robiłam podobne masaże i po kilku razach tak mnie cycuchy bolały, że szok. Chyba bałabym się je robić teraz, kiedy karmię piersią.

Hubert

Stary 2009-11-09, 19:45   #1881
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
karmisz cycuchem?
ja nie wiem czy juz zaczac czy nie...

Prawą zgodnie ze wskazówkami zegara (dla patrzącego zna przeciwka), lewą przeciwnie do ruchu wskazówek zegara :

w iinnym wypadku piersi moga sie podobno nawet i zmniejszyc
nie ja nie karmię, dlatego mogę już używać i kremów..
o kurde co bym kierunku nie pomyliła

Illbanka a który marzec dokładnie??
Stary 2009-11-09, 19:53   #1882
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
Illbanka a który marzec dokładnie??
Się załapałam na ostatni rybi dzień - 20 (wypisz, wymaluj, typowa rybka jestem). A Ty?

Hubert

Stary 2009-11-09, 20:02   #1883
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Się załapałam na ostatni rybi dzień - 20 (wypisz, wymaluj, typowa rybka jestem). A Ty?
a wiesz co jakoś tak nie znam się na znakach zodiaku, a jakie są ryby? to Ci powiem wtedy
Stary 2009-11-09, 20:06   #1884
poiglot91
Zakorzenienie

samaz ugniatany to tak jakby sie ugniatalo ciasto? tak??

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

masaz ugniatany to tak jakby sie ugniatalo ciasto? tak??
Stary 2009-11-09, 20:15   #1885
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
a wiesz co jakoś tak nie znam się na znakach zodiaku, a jakie są ryby? to Ci powiem wtedy
Rybki tak w skrócie, to najbardziej mistyczny i tajemniczy znak zodiaku
Zalety: wrażliwe, współczujące, niosą pomoc potrzebującym, kierują się intuicją (miewają przeczucia, które się sprawdzają), mają duszę artysty

Wady: niezdecydowane, żyją w swoim świecie, często oderwanym od rzeczywistości, łatwo popadają w uzależnienia

No i jak?
Z którego marca jesteś?

Cytat:

masaz ugniatany to tak jakby sie ugniatalo ciasto? tak??
No chyba tak

Hubert

Stary 2009-11-09, 20:23   #1886
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Rybki tak w skrócie, to najbardziej mistyczny i tajemniczy znak zodiaku
Zalety: wrażliwe, współczujące, niosą pomoc potrzebującym, kierują się intuicją (miewają przeczucia, które się sprawdzają), mają duszę artysty

Wady: niezdecydowane, żyją w swoim świecie, często oderwanym od rzeczywistości, łatwo popadają w uzależnienia

No i jak?
Z którego marca jesteś?

No chyba tak
no oczywiście wad nie posiadam ale zalety nom cos w tym jest..ja jestem z 6tego
Stary 2009-11-09, 20:28   #1887
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:

Eve gratuluje wytrwałości, ja dziś 2gi dzień diety, a wczoraj już chciałam zgrzeszyć
A dziekuje Zostaly mi 3 dni Nadal nie sprawdzam wagi, ale ciuchy mam luzne i buzia mi sie robi taka szczurkowata

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
oczywiscie jak wstal to od 18 rozmawial (czyt. krzyczal) sobie na skype ze swoja mama... no i co... tz sie obudzil, Kuba co chwile plakal wiec latalam tam i z powrotem... a pozniej juz bylo coraz gorzej.... u nas sciany z sypialni do sypialni sa cieniutkie i slychac jak sie rozmwia, inaczej z sypialni do salonu bo jest gruba... i ten debil spiewal sobie, gral na gitarze... i oczywiscie kursowal pokoj-lazienka... oczywiscie wszystko za soba rozwalal... wszystkim sie tukl.... w kuchni otworzyl drzwi i krzeslami jezdzil po salonie!!! nomrlanie chuk jakich malo.... i tak sie ladnie zachowywal do 1.... o 1 tz poszedl do pracy wiec tesc poszedl do swojego pokoju i zaczal sam ze soba rozmwaiac!!!! slyszalam tylko "ja pier..., jacy ci ludzie sa nienormalni...." i w kolko "ja pier....","kur..." i inne piekne slowa.... oczywiscie w przerwach rozmowy ze soba smial sie do siebie na caly glos... o 2 wlaczyl sobie film na kompie... jakis historyczny.... i z tego sie ciesze bo lektor tak mowil jakby mial usnac wiec mnie zmozyl sen... i pospalam do 3 pieknie a pozniej to juz tylko wstawanie, dawanie cumelka i tulenie Kuby ktory cala noc budzil sie co chwilke... no dziwne zeby dziecko sie nie budzilo jak drzwi czaskaja albo ktos sobie spiewa w pokoju o 12 w nocy!!!!!

juz opadam z sil poprostu... mam go tak dosc ze nie wiem co zrobic... jej jestem tak daleko od rodzicow nawet nie mam gdzie isc.... nie wiem ile jeszcze wytrzymam
Och Pakusiu kochana, nie daj sie chamowi

Cytat:
Napisane przez katrin1 Pokaż wiadomość

Ursull i Eve poczuły do siebie miętęco na to wasi tż?
Moj nic nie wie

Cytat:
Eve tak tak to ja Cie zaprosilam tylko zapomnialam sie przedstawic z wizazowego imienia i nazwiska ale widze ze sie pokapowalas

Ursull&Eve no tak juz trzeba mnowic do Was ale zaraz zaraz Wy mi Illbanke chcecie w trojkat wplatac - wiec jak ona to i ja ale nie wiem czy nie za duzo juz nas
Pokapowalam sie bo ja super bystrzacha jestem

No to juz nie bedzie trojkacik, ale grupa

Czesc Kochane, tak wpadlam na momencik, Olek prawie caly dzien spal, a ja dzielnie powstrzymywalam sie od wizazowania i pucowalam chalupke - w koncu nadazam ze wszystkim

Ursull milosci ma co tam u Ciebie ??? Lots of kisses

Cos nie mam weny do pisania...

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 20:29   #1888
poiglot91
Zakorzenienie

kurde lodowka jest lekko przechylona i cala galaretka na serniku wyladowala na pulce w lodowce.. mam galaretkowa puleczke;/ no pieknie

doczytalam zeby ten masaz najlepiej robic ''polkola'' a nie kola..i masowac tylko miesnie, nie cale piersi
poniewaz to moze rozciagnac skore piersi..
tak wiec delikatne ugniatanie opuszkami palcow.. miesni piersi.. od pachy do mostku i spowrotem

jakos tak
Stary 2009-11-09, 20:30   #1889
Eve1603
Zakorzenienie

Ja tez jestem rybka - 16 marca

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-09, 20:37   #1890
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ja tez jestem rybka - 16 marca
o proszę kolejna rybka..

ja nie dam rady na tej diecie!! znowu mam głoda

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-09 o 20:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości