|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Cytat:
jeśli masz możliwość zakupu całęgo Zestawu Konsultanta, to też polecam. kosztuje Cię 10 zł więcej niż próbki w etui, a dostajesz jeszcze krem uniwersalny, krem do rąk, kartę kolorów, torbę i ulotki reklamóweczki też warto kupić, te po 3 i 4 zł są bardzo porządne, ale papierowe też się przydają np. na tusze, kredki, itp. Na karty stałego klienta może jeszcze za wcześnie, ale to już sama zdecyduj ja np. rozdaję je klientom, którzy wydali u mnie łącznie co najmniej 100 zł. Poza tym obowiązkowo poradnik urody w rozmiarze mini, czyli ten za 2,5zł Cytat:
![]() Cytat:
te foliowe są tylko w biurach i oddziałach i służą konsultantom do transportu produktów - ogólnie nie są zbyt estetyczne :P
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2009-11-09 o 20:49 |
|||
|
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
No w sumie masz rację, ale chodziło mi przede wszystkim o porównanie do zapachu kremów do rąk z HC, które również zawierają ten olejek
Migdałów może faktycznie nie przypomina, ale jest przyjemny..
|
#4473 |
|
Pani Buka
|
a to muszę się zorientować w tych siateczkach i dodawać do co większych zamówień
|
#4474 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mnie się podobają. Ciepłe, ale nie śmierdzące. Według mnie ładniejsze od Giordani. Podobne do Amber Elixir, chyba nawet te drugie ładniejsze.
kasiencja - a te tańsze katalogi były z wyprzedaży? Potwierdzam, że w Krakowie na Szlaku reklamówki dają bezpłatnie. Co jak co, ale to niezła reklama.
|
|
#4475 |
|
Pani Buka
|
tzn one nie były chyba tańsze - nie do końca jasno napisałam - 1,30zł za sztukę bodajże, jeśli dobrze pamiętam.
no właśnie - więc te reklamówki co są do zamówienia na stronie (10 szt za 3 albo 4 złote) to są foliówki czy papierowe?
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Czy mogę prosić Was o pomoc? Poszukuję składów szamponów i odżywek HairX z fioletowej i zielonej serii. Czy któraś Wizażanka mogłaby mi je podać?
![]() Z góry dziękuję |
|
|
|
#4478 |
|
Nie depcze krokusów
|
kasiencja - a, to drogie :/
Jeśli chodzi Ci o siateczki po 10 sztuk za 3 zł, to takie małe, niebieskie, nieprzezroczyste foliówki, dość ładne. 20 sztuk papierowych kosztuje 1,50 zł.
|
|
#4479 |
|
Raczkowanie
|
tak, ale właśnie zrobiłam zamówienie i te małe papierowe są w brakach. Udało mi się przekroczyć sumę 100PP, czyli program Witamy nie przepada i mogę walczyć dalej
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W poście chodziło mi o to, żeby uczulić na to, że nie wszystkim osobom się ten zapach podoba . A są przecież takie zapachy, które powalają zdecydowaną większość - moim zdaniem Precious do takich nie należy. Kwestia gustu .
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
Mam podobne odczucia (jak Julo84)do mojego biura - i mam dziwne wrażenie, ze dzieje sie dlatego, ze nie jestem w strukturze dyrektora, który biuro prowadzi, a więc trochę konkurencja. Ale przecież biura są regionelne, dla wszystkich...
Niby zaden konkret do zarzucenia, ale dają odczuć, zebym .....
tak to ja Edytowane przez arsuper Czas edycji: 2009-11-10 o 10:59 |
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Więc miałaś pierwotnie rację - system wychwyci, że ktoś bierze za dużo zestawów .Ale na przyszłość dla potomnych - gdyby nie był w ofercie wiązanej, system policzyłby "nadprogramowe" zestawy w normalnej cenie. |
|
|
|
|
#4483 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego uważam, że należy zgłaszać takie rzeczy gdzieś do centrali. Każde biuro powinno być przyjazne dla KAŻDEGO konsultanta a nie tylko z "mojej grupy" Tak nie powinno być i co z takim fantem zrobić to już problem tych w centrali. Ale zgłaszać trzeba.U nas jest filia i jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby coś było nie tak ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Tak miałam z zestawem lawendowym, których zamawiałam 2 w jednym zamówieniu i z zestawem do manicure -też dostałam 2 w jednym zamówieniu. |
||
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że dają wielokrotność 99 zł. Pisałam tylko, że gdyby się przekroczyło tą wielokrotność to w tym przypadku system wychwyci i nie doda zestawu, a jeśli nie byłoby oferty wiązanej policzyłby te zestawy w cenie niepromocyjnej .
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy ja coś przegapiłam, czy temat po prostu się urwał... Jak to jest z tym kremem za 1 zł z ulotki dodawanej do katalogu 16? Czy za 1 zł mogą go zamówić tylko konsultanci, którzy dołączą do Oriflame w 16 katalogu, czy każdy konsultant, który złoży punktowane zamówienie?..
|
|
|
|
#4486 |
|
Raczkowanie
|
Czy zna ktoś jak będzie pachniał zestaw z kat. 16 za 19.90- z 1-szych stron?
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy dobrze rozumiem ; jeśli składam zamówienie na 200pkt (około 400zł) mogę mieć 4 zestawy "gwiazdka z bajki" ?
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
200PP to ok 550zł więc zestawów możesz mieć nawet 5 |
|
|
|
|
#4491 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się upewnić czy w zestawie gg dla kobiet jest zwykły podkład do twarzy?nie wiem dlaczego jest tylko jesden odcieć...natural beige....?
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
Ja oglądałam je dzisiaj
. Jeśli chodzi o kolory to dobrze oddają je zdjęcia pomalowanych oczu na str. 42. Może jedynie Charcoal Glow jest w rzeczywistości ciemniejsza, grafitowa z połyskującymi drobinkami. Niestety (przynajmniej dla mnie ) kredki są bardzo miękkie, podobnie jak te tradycyjne Beauty i pewnie będzie problem z ich temperowaniem (ja nie mogę nastrugać tych zwyklych nawet, kiedy poleżą w lodówce).
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja szczerze powiedziawszy tez mam z nimi problem...ale dobrze strugaja sie nowiuteńka temperówka, zazwyczaj kupuje raz na jakis czas nowa i od razu te kredki pierwsze temperuje ![]() a powiedz mi jeszcze....nie maja moze one takich drobinek brokatu w sobie?? tylko sie poprosu błyszcza tak??
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Jul084 - dzięki za opinię w kwestii ulotkowego asortymentu
|
#4496 |
|
Przyczajenie
|
siema dziewczyny ;PP
a wiec mam takie pytanie do was.. gdzie mozna kupic ten dezodorant http://fl1.shopmania.org/files/zdjec...ame~842066.jpg? mialam go kiedyys jeest cudowny i chcialam go kupic jeszcze raz, ale potem go juz w ogole w katalogach niie bylo, a w internecie tez nie moge znalezc..?
Edytowane przez chupaa Czas edycji: 2009-11-10 o 19:19 |
|
|
|
#4497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja byłam zainteresowana tą grafitową i na żywo bardzo mi się podobała, gdyby jeszcze była twardsza to na pewno bym ją wzięła.
|
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4499 |
|
Nie depcze krokusów
|
W tym tygodniu nie ma szkolenia, to nie sprawdzę na sobie...
Zauważyłyście nieścisłość w katalogu? Modelka jest podpisana, jakoby miała kredkę Silver Frost, a porównując z obrazkami obok wygląda, jakby miała Charcoal Glow...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2009-11-10 o 19:54 |
|
|
|
#4500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o drobinki brokatu w kredce to nie wydaje mi się aby to było nieestetyczne. Wiem, ze specjalnie pędzelkiem nakłada się odrobinki brokatu na oko (np na imprezke )
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

jeśli masz możliwość zakupu całęgo Zestawu Konsultanta, to też polecam. kosztuje Cię 10 zł więcej niż próbki w etui, a dostajesz jeszcze krem uniwersalny, krem do rąk, kartę kolorów, torbę i ulotki
te foliowe są tylko w biurach i oddziałach i służą konsultantom do transportu produktów - ogólnie nie są zbyt estetyczne :P

.

Tak nie powinno być i co z takim fantem zrobić to już problem tych w centrali. Ale zgłaszać trzeba.
Oczywiście, że dają wielokrotność 99 zł. Pisałam tylko, że gdyby się przekroczyło tą wielokrotność to w tym przypadku system wychwyci i nie doda zestawu, a jeśli nie byłoby oferty wiązanej policzyłby te zestawy w cenie niepromocyjnej