|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1517280 2]to może masz jakieś pranie do zrobienia? do poskładania? porządek w szafie? jak tak to juz wysyłam gary kurierem...
![]() [/QUOTE] Pranie lubię robić, ale składać już nie... chętnie przyjmę składacza. Jeszcze możesz mi firany wyprać i zasłony wyprasować. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() I tak samo smakuje. ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15173179]ja , tradycyjnie w poniedziałek, mam obiad niedzielny- kluski, kurczak i buraczki. ![]() a jutro będzie ryż i gulasz wielowarzywny (cukinia,papryka, cebulka...)- pychotka. ![]() Oj, zjadłabym buraczki. ![]() ![]() Taki gulasz to ja robię a'la leczo: papryka, cukinia, cebula, pomidor, pieczarki,... czasem boczek, kiełbaska. Ale mojego chłopa w zęby kuje, za dużo warzyw, za mało mięsa. ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ja dziś tak biegam między robotą, a Wami, że zapomniałam o allegro... ![]() Tu przelewy, tu zwolnienie delikwenta, tu św. pracy, składki ZUS, podatek, Pfron, kołomyja... i nagroda za ciężki dzień - bo wygrałam dwie pary spodni po 7zł sztuka. ![]() ![]() Zbieram się do domku. ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-09 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15173179]ja , tradycyjnie w poniedziałek, mam obiad niedzielny- kluski, kurczak i buraczki.
![]() a jutro będzie ryż i gulasz wielowarzywny (cukinia,papryka, cebulka...)- pychotka. ![]() Buraczki ![]() u mnie tez dzis kurczak ![]()
IF MOMMA AIN'T HAPPY AIN'T NOBODY HAPPY körö körö kirkkoon Edytowane przez araczki Czas edycji: 2009-11-09 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak polecam w biedronce, jak będziesz w Pl - normalne gotowane, doprawione i tarte buraki, bez żadnych E250, smak jak w domu. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-09 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze pamiętam lody Calypso. Parę lat temu jeszcze kupowałam, zawinięte jak masło. W środku miały galaretkę. Pychota. Oranżada w woreczkach kojarzy mi się z cyrkiem. Jak chodziłam z rodzicami to ją piłam. Teraz cyrków nie lubię i z dzieckiem nie pójdę. Aaa jeszcze taki dziwny smak, to cukierki czekoladowe, takie malutkie kuleczki w pudełku okrągłym z dziurką. ![]() Ooo tak, rurki z kremem, a właściwie ze śmietaną. kropka, szaja, ale macie tych ciuszków dużo. Komplet spodnie ze sweterkiem jest piękny. Ja jeszcze nic. Dzisiaj poszłam z młodym do sklepu z ubrankami dla maluszków, ale był zdziwiony, że to takie malutkie. Zaczął mi pokazywać, co mu się podoba i stwierdziłam, że zabiorę go na zakupy. Nawet mi powiedział, że lepiej takie neutralne kupować, bo może ubrać i dziewczynka i chłopiec ![]() My CN kiedyś zablokowaliśmy, ale teraz jak syn jest starszy ( jeszcze ogląda jakieś filmiki ), to sam wybiera. Czasami obejrzy Ben Tena, Gwiezdne Wojny, ale Chowdera też się zdarzy ( a ja razem z nim ![]() ![]() Zaczarowany ołówek samam chciałam mieć ![]() ![]() My naszemu Łukaszowi też puszczalismy stare, nasze bajki i teraz też tak będzie. Nawet wczoraj odszukałam parę takich płyt bajkowych. Zmywać mogę, nie lubię prasować. Wczoraj stałam godzinę, bo sobie kupke nazbierałam brrr. Wczoraj obiadu nie robiłam, zamówiliśmy pizzę. Dzisiaj mam spaghetti. Wczoraj się wystraszyłam. Poszłam po coś do kuchni, wróciłam do pokoju, usiadłam na kanapie i tak mi zaczęło serce walić, że cała klatka piersiowa mi chodziła. Waliło 279 razy na minutę. Trwało to jakieś 2 minuty i nagłe wróciło do normy. Gorąco mi się zrobiło. Do dzisiaj spokój. Zapomniałam jeszcze o czymś. Szukałam ciążowych rajstop, ale miła pani powiedziała mi, że mogę spróbować kupić takie normalne z dużym klinem i zakładać tym klinem do przodu ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-11-09 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buraczki z Biedronki brzmia pysznie. Niedlugo tesciowa sie wybiera do Polski to zrobie jej liste. Dzieki ![]() Ostatnio z Pl przywiozlam kisle i budynie, takie gorace kubki. Pycha! Uciekam juz do domu. Na dzisiejsz noc zapowiadaja opady sniegu do 30 cm ![]() ![]() Milego wieczorku kochane! ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Bydgoszczanka, lody calypso, wlasnie ich szukalam, zapakowane jak kostka masla, smaki rozne. Na papierku chyba glowa murzynka ![]()
![]() |
#3816 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Cytat:
Marta super wieści ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15169076]Ja to mam chytry plan ![]() [/QUOTE] No to czekam na relacje bo sama chciałąbym go nabyć. [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1517000 3]a wiesz że mi nic a nic nie pomaga? rzygam jak kot, muli mnie non stop już prawie miesiąc. jak mi coś pomoże dziś (np herbatnik), to jutro już na bank nie. śmieją się ze mnie że będzie dziecko wybredne, co dwa razy tego samego nie zje... ![]() no tak, pewnie znając moje szczescie bobas wda się w mojego tż'ta, to mnie wywali jak bańkę (arbuz jeden ważył 4,6 kg). ![]() Ja tez tak mam.Jednego dnia jadłam cytryne i piłam herbate z cytryna.Drugiego ogórki kiszone.Potem były paluszki słone, jabłaka, mandarynki a dziś krakersy.Wczorajsza wysmienita pomidorówka już dzis mi tak nie smakuje. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15171003]no właśnie- z dzisiejszej perspektywy. ![]() tak samo z słodyczami- tyle pyszności w sklepach, że lody sprzed 20 lat mogłyby teraz rozczarować. A CT- mam nadzieję, że moje dziecko nigdy tego nie będzie oglądać.[/QUOTE] Ja też wyłaczyłam CN .Te brawurki były straszne. Cytat:
Cytat:
I witaj na wątku.A skąd z tej Anglii jesteś? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15171505]A ja lubię Sąsiadów ![]() ![]() ![]() ![]() I Bandę Owidiusza kochałam ![]() Było sobie życie, Dżeki i Nuka (hicior!), Przygody kota Filemona, Nikogo nie ma w domu ( ![]() ![]() Było sobie życie i cała ta seria - uwielbiam. Jeszcze Fraglesy mi sie przypomniały.A sąsiadów nie rozumialam i nie lubialam. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15171597]a ja nie znosiłam Muminków. ![]() ![]() Krecik, Zaczarowany Ołówek, Reksio, Miś Uszatek, Smerfy, - to były fajne bajki. ![]() I jeszcze z późniejszych- Kubuś Puchatek, Troskliwe Misie, Gumisie- też fajne. ![]() Teraz takich bajek fajnych nie ma. Jejku Muminków to ja sie bałam i nadal mi się nie podobają. Ja z ciuchów to mam tylko 2 pary śpiochów i 7 bodów ale one są na 3 miesiace dopiero.Ale czekam na luty to sie obkupię na all. A dziś sie dowiedziałam,ze moja koleżanka- polka z pracy jest w ciaży.Jakoś 10-11 tydzien.Ale biedna nie cieszy sie tak jak ja bo już raz w uk poroniła. Oj jak mi sie zachciało marchewki takiej tartej i gotowanej ze śmietanką. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Konto usunięte
|
zmykam do domu, pa kobietki.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 |
Zadomowienie
|
Zgłaszam się po poobiedniej drzemce
![]() Darianna25 mieszkam w południowo-zachodniej Anglii w małej miejscowości w hrabstwie Somerset. Do Polski latamy z Bristolu ![]() A teraz narobiłyście mi smaka na rurki z kremem ![]() ![]() Przypomniało mi się,że mleko w tubce bardzo lubiłam w dzieciństwie,teraz zresztą też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rzeczywiście cała ta seria była super... Cytat:
![]() Mleko w tubce uwielbiam do tej pory ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Rozeznanie
|
Witajcie mamuśki,
Ale super tematy - smaki i bajki z dzieciństwa. A pamiętacie takie słodkie mleko i kakao w tubkach - dzisiaj też można je kupić w markecie. Ja sobie niedawno kupiłam i wyssałam całą tubkę na raz - zemdliło niemiłosiernie ![]() Co do lodów, to pamiętam, ze kiedyś pyszne były właśnie śmietankowe - bambino albo sprzedawane w wafelkach. I nie wiem, czy próbowałyście, ale Zielona Budka ma takie lody śmietankowe premium - normalnie smak dzieciństwa, serio. Najlepsze jednak lody na świecie, jakie iedykolwiek jadłam to Ben&Jerry ciasteczkowe i wszelki inne smaki oraz Australian Home Made ![]() ![]() A pamiętacie te wszystkie programy dla dzieci: Teleranek, 5 10 15, Tik Tak (czy jakoś tak), Pankracy itd? Ależ to były czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się zawsze studziło, tarło, przyprawiało, dodawało cebulkę i kapkę oliwy. ![]() A te Biedronkowe są z serii "nasza spiżarnia" buraczki tarte - wiórki. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() Lodów z Zielonej Budki nie znoszę, jadłam kilka razy i wystarczy, mnie się nie kojarzą z tamtymi zupełnie. Ale to pewnie jak z perfumami - kwestia odbioru. ![]() A właśnie - minęła mi faza aromatowstrętów. Znowu mogę używać perfum. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Raczkowanie
|
Hej! Widzę, że się wam dzisiaj na wspomnienia wzięło. Ja tęsknię za lodami bambino, albo jasiem, ale tym dawniejszym bo ostatnio już takie dobre nie są. Co do bajek to lubiłam nielubiane przez większosć z was Muminki, Gumisie, Mis Uszatek. Choć nie mam jeszcze dzieci to zdarzy mi się czasem obejrzeć jakąs bajkę i normalnie jestem w szoku co oni tam pokazują i jakie teksty można usłyszeć.
Jola00 Witaj, ja też zaczęłam 10 tydzień. W srode spotykam się z położną na pierwszą wizytę. Przychodzi do mnie do domu. A usg dopiero za ok 2 tygodnie. Widzę, że wszystkie kupujecie już ciuszki a nawet wózki wybieracie. Ja zacznę moje "polowania" na okazje po pierszym USG jak będzie wiadomo, że wszystko jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | ||||
Zakorzenienie
|
Nadrabiałam czytanie od obiadu, przez kolację aż do teraz... A nie było mnie tylko od pt.
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15136998] Dziękuję pięknie za trzymanie kciuków ![]() I wreszcie fotki - dzisiaj 3 rzeczy kupiliśmy, i kilka fotek wcześniejszych.[/QUOTE] Super że z dzidzią ok a ciuszki super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja mam całą serię Było sobie życie i Były sobie odkrycia. Kiedyś zgrałam od znajomej bo sama chciałam obejrzeć ![]() A wczoraj się dowiedziałam z nieoficjalnego źródła, że prawdopodobnie moja bratowa jest w ciąży. Nie utrzymujemy z nimi (a raczej oni z nami ![]() ![]() Co do zakupów, jedyne co już mam to paczka pieluch tetrowych. Kupiłam w sob w promocji w realu ale nie wiem czy tak powinny wyglądać bo jakieś takie rzadkie są... Jakie witaminy zażywacie? Mi lekarz już mówił, żebym coś kupiła ale nie wiem jakie. W aptece dużego wyboru nie mieli i na razie mam centrum materna za 35zł za 30 szt. Nie ma nic tańszego??
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-11-09 o 18:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Konto usunięte
|
Feminatal polecam, 60 sztuk 30zł
![]() Dziewczyny chwalę się, bo może któraś skorzysta - właśnie mi koleżanka pokazała, zamówiłam mężowi jako dodatek do prezentu gwiazdkowego: http://www.allegro.pl/item803647545_...logo_imie.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było sobie życie jest cudne. Też na pewno zdobędę. Bardzo mądra baja. ![]() Ja kiedyś macałam w Carrefourze, faktycznie jakieś takie kijowe były. I drogie - 2zł sztuka. Kupiłam na allegro, trochę grubsze, ale i tak pamiętam że dla mojego bracika inne jakieś te tetry kupowaliśmy. I dużo lepsza flanela była - teraz to już takie miękkie nie jest. ![]() A do mnie znowu przyszły dwie pary ogrodniczek. A w zasadzie do męża - kupił za 5zł sztuka. Jak nowiuśkie. ![]() Ja mam Prenatal, chyba 28zł dałam za 100 tabletek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3826 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A u mnie częściej były tarte na drobnych oczkach, doprawione solą, cukrem, cytryną i z chrzanem - doobre ![]() Cytat:
Na samym początku, jeszcze jak pracowałam, to piłam taką słabszą, z mlekiem. Teraz nie pije wcale i też mnie nie ciągnie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Do kawy też mnie nie ciągnie, chociaż przed ciążą piłam. Na początku , to mnie nawet odrzucał jej zapach.
Jutro od samego rana załatwiam różne sprawy, a później idę do swojego gina. Ciekawe, czy będzie mnie badał ![]() A najlepsza wiadomość, to taka, że do pracy idę dopiero w piątek ![]() ![]() Załatwiłam sobie łóżeczko od koleżanki, do odebrania w marcu. Tylko materac muszę kupić.
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2009-11-09 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co na to brat?Też taki jak ona? Szkoda bo jednak to brat. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15181492]Feminatal polecam, 60 sztuk 30zł ![]() Dziewczyny chwalę się, bo może któraś skorzysta - właśnie mi koleżanka pokazała, zamówiłam mężowi jako dodatek do prezentu gwiazdkowego: http://www.allegro.pl/item803647545_...logo_imie.html[/QUOTE] Fajne to.Mój maż akurat ksiazek nie czyta ale ten sprzedawca ma inne fane rzeczy. A ja mam angielskie usg 14.12.Zdjęcia okruszka planujemy wysłać rodzicom z życzeniami światecznymi. Ja też musze się usmiechnać do koleżanki.Tylko jej mały skończył roczek w czerwcu i moze juz wydała mebelki lub je jeszcze potrzebuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo on spał na materacu piankowym, bo łóżeczko 60cm jest zgrabniejsze i będzie więcej miejsca w sypialni, bo kiedyś się dzieci podnosiło rękoma za paluszki, bo kiedyś dzieci biegały w chodzikach, bo się nosiło noworodki w poz. pionowej, bo tamto, bo sramto... ![]() W końcu spytałam czemu on, jak kiedyś jego przodkowie nie mieszka w jaskini, tylko musi mieć materacyk, pościel, tv 40 cali, ciepłą wodę i samochód nawet 3km do pracy. ![]() Ech, będzie edukacja... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
szaja - ten feminatal bierzesz od początku, czy jak skończyłaś brać folik? bo mi gin go polecał po skończeniu foliku, ale na opakowaniu widzę że feminatal jest do 12 tc a nie od i zgłupiałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj dostałam zamówione na allegro: bluzkę i sweter juz z miejscem na brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dostałam zalecenie jedzenia kwasu i informację, że jak zacznę II trymestr to mam sobie nabyć jakieś witaminki. Poszukałam w necie informacji o dobrych tabletkach, wyczytałam, że najbardziej polecane są Centrum i Prenatal i spytałam gina o ten Prenatal (tańszy). Potwierdził, że dobre. Na razie biorę co parę dni, wiadomo w kebabie wiele witamin nie ma, w BigMacu jeszcze mniej - w takie dni jem Prenatal. ![]() A czy codziennie już brać to się upewnię 18go na wizycie. Cytat:
![]() Mój pasierb biegał w chodziku, a skoro tak i nic mu nie jest, to chodzik jest dobry... Do tego kolega zaoferował łóżeczko po swoim dziecku, z materacem. Kazałam spytać jaki materac, spytał. Kolega odp. że dobry, bo dla dziecka by innego nie kupił i uznał, że temat wyczerpany. Łaskę robi, że za 250zł sprzedaje łóżeczko z materacem, dodał jeszcze pościel i uważa, że na kolana trzeba przed nim padać... Ja stwierdziłam, że jak nie wie co sprzedaje, to ja mam jego materac w D4, bo ja chcę wiedzieć co kupuję. I wywiązała się durna gadka... Szlag mnie trafił wczoraj po prostu. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-10 o 06:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Latem na Piotrkowskiej można się uraczyć takim napojem z tym, że z plastikowego kubeczka (na szczęście) ![]()
![]() |
#3834 |
Zadomowienie
|
Witam kobietki w piękny,deszczowy poranek(u mnie)
![]() Darianna25 ale super pomysł podsunęłaś mi z tymi życzeniami dla rodziców ze zdjęciem z usg ![]() Ja kochane leżę tu na zwolnieniu i tutaj chodzę do lekarza (teraz czekam kiedy położna się ze mną skontaktuje). A w Polsce do mojej ginekolog chodzi moja teściowa i wysyła mi od niej leki np: Duphaston. Bo tutaj (w Anglii) nie ma szans,żeby to dostać. I ta moja gin. powiedziała mamie,że do końca 12 tyg mam przyjmować folik,a pózniej witaminy. Nie wiem czy poprawnie napiszę ich nazwę Asmac (mama mówiła mi przez tel,jeszcze mi ich nie przysłała). Ponoć te i tylko z Polski są najlepsze ![]() Ale wiadomo co lekarz,to inna opinia ![]() Moje buraczki podaję na ciepło. Trę na jarzynowej tarce,podlewam troszkę wodą,przyprawiam do smaku: sól i ocet i na koniec dodaję zasmażkę ![]() Edytowane przez Jola00 Czas edycji: 2009-11-10 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a na święta wielkanocne (tradycja z domu teścia) jadamy takie z bardzo dużą ilością chrzanu, i do tego baba drożdżowa- tyle, że nie słodka, ![]() ![]() Cytat:
![]() wcinam sobie śniadanko- chleb z szynką zagryzany jabłkiem. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wcinam tradycyjnie płatki na śniadanie, a co do kawy - od jakiegoś czasu mnie nie odrzuca, więc czasem popijam - ale 3in1, słabizna taka. Kaszlę dalej - już zastanawiam się, czy to nie jakieś astmatyczne cy cuś ![]() Kobity, co byście chciały znaleźć pod choinką? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Rozeznanie
|
witam ! pod choinke?hmm mogłabym dostać szlafroczek, mój ulubiony kremik do twarzy na noc, żelazko?, kołderke nową?oj sporo tego..
#3838 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15189250]Ale argumenty mu zapodałaś boskie
![]() ![]() Ech, nie lubię jak ktoś z jednej strony upiera się przy tezach z przeszłości, a z drugiej musi zanabyć każdą nowość elektroniczną na rynku. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15189250] Jak tylko test potwierdził ciążę, kupiłam sama w aptece Feminatal z kwasem foliowym. Za tydzień szłam do gina, to spytał, czy coś biorę, pochwalił, że tak ![]() A skąd te 12 tygodni się wzięło? Czytałam ulotkę Feminatalu N i nic tam nie widziałam o 12 tyg. Mało tego - piszą że przez okres karmienia też jeść. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15189250] Kaszlę dalej - już zastanawiam się, czy to nie jakieś astmatyczne cy cuś ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15189250] Kobity, co byście chciały znaleźć pod choinką?[/QUOTE] Hmm... Pojęcia nie mam. ![]() Ps. Już wiem - robotnika, która wytapetuje mi sypialnię i wymieni wykładzinę pod moją nieobecność. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-10 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Konto usunięte
|
Kropka, i posprząta potem
![]() 12 tygodni stąd, że już kilka razy w tym wątku przewinęły się owe tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() Więc w skrócie: witaminki - zazywam Prenatal odkąd się dowiedziałam, a lekarz zalecił mi dodatkowo folik, więc rano zazywam Prenatal, a wieczorem folik, ale jak Was tak czytam to sie zastanawiam czy aby dobrze i nie nabawię się przez to hiperwitaminozy... Bajeczki - akurat Muminki to jedna z moich ulubionych bajek, tylko buka mnie przerazała..poza tym Gumisie, Smerfy, Pszczółka Maja, Brygada RR, a z programów to: 5-10-15 i Tęczowy Music Box ![]() Co do kawy - nie pije od momentu dowiedznia sie, chociaż mnie ciągnie, ale nie pytałam lekarza czy mozna np. jedną na tydzień...? co sądzicie? A pod choinkę, hmm no tak, to już czas pomyślec co by sie chciało...jak pomyslę to napiszę ![]() Poza tym witam nowe mamusie, ale nas dużo ![]() Miłego dzionka kochane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.