|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
Youyou wspaniale!!!
![]() Bardotka nie załamuj się
|
|
|
|
#1682 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie to teraz zawsze jest numer jeden. Niestety musze poczekac do 25 listopada na wizyte, chyba ze cos sie bedzie dzialo. A leżysz cały czas? Bez wyjść do sklepow, fryzjera?
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam gryka-pianka-kokos i z tego co wyczytałam na wielu stronach i poradnikach to jest najlepszy..
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam gryka pianka kokos po moim synku. Przy nim sprawdzil się super i teraz jest jak nowy, więc wykorzystam go przy coreczce. Polecam taki, podobno jest zdrowszy.
|
#1685 |
|
Zadomowienie
|
you you bardzo sie ciesze, ze jest lepiej
![]() A co do materaca to tez czytalam opinie, ze gryka pianka kokos jest bardzo polecany, wiec taki zamowilismy
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam..
![]() celka- cieszę się że wizyta udana filka - gratulacje bardotka tak jak Ci pisały dziewczyny ta norma to jest na czczo, a po obciążeniu jest do 140 więc ty masz jak najbardziej w normie madzikUK zazdroszczę urządzonego pokoiku, super wygląda ![]() xmila trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ![]() malinka - dużo leżałam rzeczywiście, co na przykład obrazuje jak w kilka dni przeczytałam 800-stronicową książke ![]() No ale nie leżałam plackiem non stop, wiadomo w domu, jakieś pranko, prasowanie, gotowanie obiadu, na jakieś zakupy też wyskoczyłam z domu z TŻ np do Ikei, Świata wózków czy na większe spożywcze, ale tych "wypadów" z domu było raptem kilka w ciągu ostatnich trzech tygodni. Generalnie więc dużo leżałam ale nie cały czas
|
#1688 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1689 |
|
Zadomowienie
|
you you dobre wieści,fajnie że z szyjką ok.tylko teraz nie szalej za bardzo
aldii to jak przyjdzie fachowiec to niech ci wszystkie sprzety w domku sprawdzi ![]() ja jutro wybieram się do lumka a może nawet dwóch,może coś upoluje a tymczasem czekam na jakąś fotke bratanka ale coś moj brat się ociąga |
|
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam dzisiaj fatalny dzień
: rano pobudka po 6 robotnicy rozwalali ścianę, niepotrzebnie pojechałam do szkoły- 3godziny na marne czekałam na promotora, nawet jakbym chciała rzucić się pod pociąg to nie, bo opóźnione pociągi- przez to nie zdążyłam na autobus więc czekałam 1h na następny, udało mi się wpaść na 20 min do domu i znowu- tym razem na korki-autobus opóźniony pół godziny- korki do dupy- myślałam że uduszę uczennicę- tak mi działała na nerwy jeszcze ta pogoda . Nie mam już siły, a jeszcze mały wysoko siedzi i sapię jak parowóz. Tragedia, porażka ten dzień. NIEnawidzę poniedziałków. Jak cały taki tydzień będzie to ja dziękujeMam nadzieję, że Wy chociaż lepiej spędziłyście dzień Może w ramach "relaksu" uda mi się Was troszkę poczytać.
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
pola tak 75 mialam a teraz mam do kontroli na 20 isc
|
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
youyou super ze humorek wrocił i wyniki OK
![]() bardotka ![]() majkela dobrze, ze dzien sie juz konczy jutro bedzie lepiej ![]() ja chyba w piątek myknę na glukoze, mocz i morfo ![]() Tomasz znów się mało rusza ehhh |
|
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1694 |
|
Raczkowanie
|
YouYou super wyniki, oby tak dalej.
Madzik śliczny pokoik, czy mogę spytac ile kosztuje taki kosz do spania? Xmila dzięki, wiem, że to już niedługo. Jednak...Szlag mnie trafia Biorę ten duphaston i dziś mam młodości jak na początku ciąży szok ![]() Patka współczuję. Leż sobie na tym niebolącym i odpoczywaj Miłego wieczoru, idę spać. |
|
|
|
#1695 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:pal a: oby nie wydziwial z czesciami, ktore to niby potrzeba wymienic![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Youyou cieszę się z dobrych wiadomośći!!
|
|
|
|
#1697 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sama taki zamówiłam w zeszłym tygodniu i czekam na dostawę. Nie mogę się doczekać - są takie słodkie |
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamuśki
![]() Znowu tyle napisałyście... Idę trochę ponadrabiać... Ale jestem mega zmęczona... Byłam z mężusiem na zakupach w Lidlu i w Realu i wróciłam ledwo żywa... Potem jeszcze musiałam jechać do księgowej... A w ogóle to mi się chyba brzuch obniżył...
|
#1700 | |
|
Rozeznanie
|
czyzby Malenstwo sie przygotowuje do "godziny 0"
![]() ![]() Cytat:
![]() sliczny kosz.
|
|
#1701 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł dzisiaj mój drugi ochraniacz i drugi przybornik na łóżeczko, do tego trzecie prześcieradełko. Wszystko wybrałam w gładkim kolorze kremowym, bez żadnych aplikacji, będzie bardziej uniwersalne i pasuje do tej pościeli co dostałam gratis...Wrzuciłam pierwsze pranie do pralki, jutro rano mam zamiar włączyć, ale jak pomyślę o prasowaniu
filka2 ![]() bardotka_a nie załamuj się, na pewno będzie dobrze, dziewczyny podają inne normy... I dziękuję za wizytę na biżuteryjnym ![]() madzikUK śliczny pokoik Nasze łóżeczko stoi u teściów, a pokoiku na razie nie będzie... Do czasu, aż mała będzie spała w kołysce...Agape007 ja kupiłam gryka - pianka - kokos... Cytat:
|
|
#1702 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem już w domku
Niestety te moje wyniki są dużo powyżej normy (jak się dowiedziałam laboratoria stosują różne widełki normy) dostałam skierowanie do szpitala, mój gin zleci mi wszystkie niezbędne badania, idę do niego na oddzdział i jestem załamana, nigdy nie byłam w szpitala nawet w odwiedziny nie chodziłam... jestem tym wszytskim załamana dodatkowo moje cisnienie też pozostawia wiele do życzenia |
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
youyou super, że wszystko w porządku ![]() majkela12 Jeszcze chyba trochę za wcześnie... ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
|
#1704 |
|
Rozeznanie
|
Bardotka wiem, ze latwo powiedziec, ale nie stresuj sie tym wszystkim tak bardzo, bo Malenstwo to odczuwa i sie tez stresuje w brzuszku,
idz spac, jutro inaczej spojrzysz na ta cala sytuacje Kamyk i ochraniacz, bo ten co mam jest na mniejsze lozko, a ja mam to wiekszea masz moze linka do upolowanych rzeczy?
|
#1705 |
|
Zadomowienie
|
Kampoolka 3maj się i uważaj na brzuszek
![]() Madziulka83 ja mam ręczny TT- podobno ręczne lepsze ![]() mamaidy mi siara nie leci, no chyba że nacisnę na sutek to kropelka poleci pysiamn słodkie nie słodkie- ale pyszne . Mi się pojawiły „paskudy” na czole. Mam grzywkę więc się tak nie rzuca w oczy ale ja je widzęfilka2 gratulacje ciociu i egzaminu też ![]() Agape007 kciuki za wizytę . Ja mam sprężynowy materac z ikeii.xmila kciuki za wizytę ![]() PatkaM84 nie wiem jeszcze jak małego ubiorę . Kupiłam taką wyprawkę na wyjście –śpiochy, body itp. ale liczę że się od „Was” dowiem . Ale masz kochanego męża . Współczuję bioderka- może na chwilę coś przeskoczyło![]() celka2000 super że wszyściutko ok aldii bardotka a będzie dobrze madzikUK śliczny pokoik i mebelki oliviaoO szybkiego powrotu do zdrówka ![]() Zaslona smarowałam się Pharmaceris a teraz smaruję gerberem (jest tańszy) i na razie jest ok youyou super że wszyściutko ok ![]() -------------------------------- Nadrobiłam ![]() Dziękuje dziewczynki Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. No niestety jutro do szkoły więc zajrzę, pewnie z wieczorka- tym bardziej że tż ma jutro chłopski wieczór ![]() Dobranoc Mamusie |
|
|
|
#1706 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
Z tego co zdążyłam zerknąć jednym okiem, to mogę gratulować youyou i celka udanych wizyt i wyników.
A teraz zabieram sie do solidnego czytania |
|
|
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3975175
|
|
#1709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc jeszcze trochę czasu. Chciałabym podkolorować listę na różowo ale podejrzewam, że będzie kolor niebieski. A może nie poznam płci na kolejnej wizycie zobaczymy.Wyniki glukozy mam dobre. Na czczo 73, a po godzinie 79 Byłam dzisiaj po zwolnienie za czwartek i piątek, więc przy okazji lekarz zerknął na moje wyniki, dlatego nie muszę się martwić do wizyty. Nie wiem kiedy ten hydraulik skończy nam robotę... Masakra! Ubrania zakurzone, talerze, garki zakurzone, łóżko do prania... Jestem delikatnie mówiąc wkur... już tym wszystkim.Byliśmy wczoraj w Realu. Kupiłam 2 body - na 68 po 2 zł i taki pajacyk na 9 miesięcy za 18 zł No i wzięłam pampersy w promocji.Poza tym przez moją wizytę u znajomej nie mogę Was wcale nadrobić, ciągle mam ponad 10 str do przeczytania. Co przeczytam trochę, to znowu dopiszecie i ciągle jestem w lesie... Może kiedyś mi się uda
|
|
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mi się przypomniało, że w nocy mi się śniło, że karmiłam Paulinkę piersią i nie mogłam sobie dać rady... Ale w końcu zaczęła jeść...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

. Mam brać Furaginum 3x2 i wtedy zrobimy posiew czy bakterie i paciorkowiec wybity..

jeszcze ta pogoda
. Nie mam już siły, a jeszcze mały wysoko siedzi i sapię jak parowóz. Tragedia, porażka ten dzień. NIEnawidzę poniedziałków. Jak cały taki tydzień będzie to ja dziękuje
Może w ramach "relaksu" uda mi się Was troszkę poczytać.