|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
no wąłsnie niby Can't może iść w tej sukni bo i tak ma pierwsza śłub ale ja już bym nie mogła czuć się tak pięknie i niepowtarzalnie w swojej sukni w dzień ślubu tylko bym się wkurzała aż do samego ślubu na tą głupią kieckę
ciekawe czy Can't już za nią zapłaciła??
|
#1202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Potrzebuję porządnego kopa i może wtedy wena nadejdzie.
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego madziulka !!!!
|
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1205 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pomyśl... ona ma ślub 4 miechy po Tobie, to kto uwierzy jej matce, że to Ty od niej zgapiłaś. To będzie wyglądalo jakby ona pożyczyła suknie od Ciebie... i to dla niej przypał bedzie. |
|
|
|
|
#1208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#1209 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko że ja jej nie pokazywałam mojej sukni
a ciotka jest masakryczna i do tego jeszcze moja matka się wtrąca.. |
|
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hello
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() To jest nas trójka |
||
|
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to chyba najlepiej pogadaj z tą kuzynką. I to tak, żeby nie było przy tym ciotki ani innych osób, które by się mogły wtrącać. Swoją drogą to jakiś niespotykany zbieg okoliczności, że spośród tylu tysięcy/milionów kiecek Wy wybrałyście tę samą
|
|
|
|
|
#1212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z tego co obserwuje wiele osob rowniez, bo jak juz mi zostawi to awizo (choc bylam w domu) i trafie juz na ta poczte po 18 to sa takie ogromne kolejki, ze az zal dlatego zazwyczaj przesylki zamawiam kurierem, bo mam szczerze dosc poczty polskiej ![]() Cytat:
bo my na nieszczescie mamy tylko ta z Aparta ![]() Cytat:
![]() ja tez jestem bardzo ciekawa co to za prezent z Kruka? wiec prosze o pw![]() Cytat:
ja bym chyba zeszla w takiej temperaturze ![]() sama jestem cieplolubna, ale zima utrzymujemy w domu temperature 20-22 stopni ![]() Can't ale przypal ja jakbym byla Twoja kuzynka i cos takiego by wyszlo, a suknia jeszcze nie bylaby kupiona to absolutnie poszukalabym czegos innego... no ale rozni sa ludzie miejmy nadzieje, ze ta Twoja kuzynka ma troche wyobrazni ![]() heh mnie by szczegolnie szlag trafil, bo nie znosze jak spotykam kogos kto ma jakis element ubrania taki sam jak ja, a co dopiero cale ubranie swego czasu widzialam na stoku dosc duzo lasek w mojej kurtce to chyba przyspieszylo decyzje o zmianie stroju Madziulka stol lat! ![]() ja wlasnie pije Twoje zdrowko, bo koncze rozowe winko, ktore z TZem oprawialismy zagryzajac pomelo i kaki (to tak zainspirowana tym, ze ktoras Was ostatnio jadla - postanowilismy sprobowac )a TZcik oglada koncowke jakiego filmu na... TVP Kultura ja nawet nigdy pilotem nie docieram do tak odleglych kanalow |
||||
|
|
|
#1213 |
|
Wtajemniczenie
|
takm sie rozpisałam a tu zonk
![]() madziulka wszystkiego najlepszego ![]() w skrócie napisze tylko tyle że jak na razie płakać mi się chce.. ale stwierdziłam że i tak będę pieknie wyglądać, że założę suknię pierwsza i będę o wiele lepiej wyglądać od kuz. mam już to wszystko w doopie.. mam dość ciotki bo ona zawsze uważa że wszystko ma najlepsze.. |
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że jeśli Twoja kuzynka nie jest upartą i złośliwą babą, to jak dowie się, że Ty wybrałaś taką samą suknię i że nie zamierzasz zmienić decyzji, to powinna zmienić zdanie i jak najszybciej zacząć rozglądać się za inną kiecką. Gdyby nie chciała szukać innej sukni, to ja bym w całej rodzinie rozgadała, że ona od Ciebie zmałpowała suknie, zanim Twoja ciocia zacznie gadać, że to Ty odgapiłaś. No ale ja jestem uparciuchem i jak mi ktoś zajdzie za skórę, to potrafię być wredna
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chce być wredna bo wtedy częśc rodziny nie przyjdzie do nas na ślub.. a jej ojciec jest moim chrzestnym a ja do niego nic nie mam.. tak sobe pomyślalam że powiem w salonie że kuzynce sie podoba taka sama suknia, powiem kiedy ma ślub i jak się nazywa i mysle że kobietki mogą jej to odradzić bo są w porzadku babki co myslicie o takim rozwiązaniu czy popadam już w paranoje ?i tak sobie pomyślałam że nie byłaby mzła gdyby moja koleżanka która slubje w październiki miała taką samą sukni ejak ja bo u niej będą zupełnie inni goście a u nas połowa gości będzie taka sama : dobra nie nakręcam się już
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-11-09 o 22:32 |
|
|
|
|
#1216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja już uciekam
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
odczekam z tydzień aż trochę cisnienie ze mnie zejdzie i pójde iny przypadkiem do sklepu w którym ona pracuje
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest w tym, ze zadna z Was moze nie odpuscic, a na plus przemawia to ze Ty pierwsza masz slub.
|
|
|
|
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale się rozpisałyście, no zostawić Was na chwilę
![]() ![]() Cytat:
nie lubię być chamska, ale mam na prawdę dosyć tego faceta i mam ochotę złożyć skargę TŻ był taki zbulwersowany że już mi wyszukał na stronie poczty polskiej adres na jaki można skargi składać ale po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam że jeszcze teraz nie zrobię mu koło dupy bo mi go szkoda więc zagaję go jak przyjdzie następnym razem i niech się tłumaczy![]() cześć Kubusewa, ja się na zatokach nie znam, czasami mnie coś tam zatyka to biorę kilka dni ibuprom zatoki i przechodzi, mam nadzieję że i Ty zaraz lepiej się poczujesz Madziulka mariiasia ciekawa jestem Twoich zaproszeń robisz też na zamówienie ludziom? masz jakiś cennik i ofertę Jeśli tak wyślij proszę na pw ![]() can't głupia sytuacja z tą suknią ale jeśli rzeczywiście taka możliwość jest żeby pogadać z paniami z salonu że to bliska rodzina i że nie wypada żebyście obie miały takie same suknie to pewnie pomogą Głowa do góry, powiem Ci że ja na jej miejscu jakbym miała ślub 4 m-ce później i nie miała opłaconej sukni to szukałabym innej.A przede mną zadanie zrobienia albumu TŻ chrześnicy na Jej chrzest w grudniu wypatrzyłam już cudowny album, teraz trzeba wyszukać materiały do jego ozdobienia ![]() A propo jeszcze tego listonosza to właśnie tak czekałam na przesyłkę bo miały przyjść materiały do moich albumów ślubnych i kartek świątecznych
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny za wsparcie
może ja po prostu tym się za gardzo przejumję.. kuz. była dopiero w jednym salonie, może jak się dowie że już ją wybrałam to będziesz suzkać dalej.. się zobaczy..ja nie chcę odpuścić bo dlaczego zawsze ja mam to robić.. wiecioe dlaczego przełozyliśmy sl;ub z mojego ukochanego siepnia, bo synalek tej ciotki miała slubować tydzień przed nami, potem mu sie odwidziało, kuz. nagle sobie wy,mysliła że wexmie ślub 2 tyg po nas, więc zmienilismy datę i koniec tego dobrego
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
To zeby z suknia nie wyszło podobnie....
|
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie nie ma co gdybac
|
|
|
|
#1225 |
|
Wtajemniczenie
|
a no tak ![]() ja idę spać, jutro do fyzjera podciąć końcówki, i moze pójde sobie jakaś farbę kupić, chociaz teraz mam czarnew i nie wiem czy cokolwiek mi na nich wyjdzie chciałam iśc do fryzjera ale babka powiedziała że ona sie tego nie podejmnie, bo dekoloryzacji nie robi, tylko proponuje mi zrobienie pasemek utleniaczem-wyszłyby "miedziane" ale ja za takie cos dziekuję i chyba zmienię fryzjera
|
|
|
|
#1226 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam asa w rękawie, za którego w tej chwili nie dostanę tyle ile jest wart, a za te 8 lat jak się w gospodarce polepszy, to myślę, że jak sprzedam tego asa, to pozbędę się całego kredytu, ale... ![]() Cytat:
albo może lepiej nie nie wiem, ale to pierwsza rzecz jaka mi przyszła do głowy. A wymyśliłaś już coś? To jeszcze Ja dołączę się do życzeń Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ale jeśli nie zrobiła tego specjalnie, to po pierwsze znaczy to, że masz ładną suknię a po drugie, że możesz spróbować z nią porozmawiać i powiedzieć jej, że Ty już wpłaciłaś zaliczkę, a że masz ślub pierwsza, to może niech sobie dziewczyna zmieni. Myślę, że jeśli nie zapłaciła za swoją, to też nie będzie chciała wyglądać jak Twoja kopia.Cytat:
z czystej ludzkiej ciekawości, bo obrączki wybrałam już w Aparcie.Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
madziulka STO LAAAAAT!!!!!!!!
|
|
#1228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty Can't sie nie martw bo skoro kuzynka była dopiero w jednym salonie i już wie że ty masz taką suknię to musiałaby mieć dosłownie pusty łeb żeby sobie taką samą kieckę sprawić ![]() ja już wykąpana leżę sobie w łóżeczku i depresję jakąś mam że jeszcze nie zaczęłam pisać mojej pracy magisterskiej.. kurdę od czego tu zacząć??? na początek zamówiłam sobie 3 książki w bibliotece ale to przecież za mało żeby coś tworzyć
|
|
#1229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja sie na nią strasznie napalilam!Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz dobranoc panienki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

ciekawe czy Can't już za nią zapłaciła??

Potrzebuję porządnego kopa i może wtedy wena nadejdzie.
.

i z tego co obserwuje wiele osob rowniez, bo jak juz mi zostawi to awizo (choc bylam w domu) i trafie juz na ta poczte po 18 to sa takie ogromne kolejki, ze az zal 
ja bym chyba zeszla w takiej temperaturze