|
|||||||
| Notka |
|
| Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
|
|
|
|
#3662 |
|
Zadomowienie
|
a "w" luźno?
|
|
#3663 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
Oj Wiol, boś sie przedźwigała tych 3 - 4 kilogramów!!! fajnie,że poza tym wszystko okejosik! Jutro mam dla Ciebie niusa wreszcie, ale to późnym wieczorkiem
mam nadzieję
|
|
|
|
#3665 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie tam jest wiecznie gorąco, ale żeby w listopadzie nie było ciepłych kaloryferów Ja bym już dawno wojnę zrobiła. Tym bardziej, że teraz tak łatwo się przeziębić.Paulo, jaka mała jest ta Twoja mała? Bo leci do Ciebie coś...lakier znaczy się...z myślą do maziania dla córci, ale nie wiem, czy ona nie za młoda Ale gafa Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle, to nieświadomie mną potrząsnęłaś tym swoim japońskim. Zawsze chciałam się nauczyć tego języka, w ogóle ich kultura jet mi bardzo bliska, ale nie bardzo mam od kogo (ściana wschodnia :baba). A teraz na poważnie zabrałam się za szukanie podręczników i małego też pomęczę, jak się tylko z pracą ogarnie, bo on lepsze fora zna Z braku laku trochą dukam w hindi i nauczyłam się podstaw jidisz, ale później był crack i wszystko diabli wzięliWięc podsumowując- dziękuję za Twoją obecność i motywacjęNo właśnie ![]() Cytat:
Czuję się skuszona![]() Taaak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo sama tak robię![]() Edit: Ajj, nie nadążam za wami. Angel- dobrze, że się wyjaśniło. Ferg ja Ci dam 80 ![]() Pod biustem na wydechu, bardzo ciasno, żeby miarka trzeszczała, najlepiej, jak ktoś Cię mierzy, bo wtedy lepiej ściąga W biuście luźno, najlepiej jeszcze dwa razy, w pozycji stojącej i pochylonej.JUż mi się oczy ćmią, idę spać. Dobranocki Edytowane przez evelinek_r Czas edycji: 2009-11-09 o 23:30 |
||||||
|
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
ekhemmm... to teraz wpadłam w kompleks wielkości Kanionu..
TO JEST luźno... Przecież mówiłam że ... płasko..... ![]() tylko teraz wyczytalam ze mam sie niby pochylic lekko. to ide sie pochylać lekko. ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- pochylony lekko rośnie o 3 cm. Sugestia że mam sie garbić...?
|
|
|
|
#3667 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
a dlaczego kompleks od razu? rozbierznosci pomiarowe wyszly, to trzeba doprecyzowac ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Pochylic to sie trzeba nie lekko tylko przadnie jesli juz ![]() tzn zgiac w biodrach tak aby tulow znalazl sie w poziomie. Ale ma to znaczenie zwykle tylko przy wiekszym/lejacym/starszym biuscie |
|
|
|
|
#3668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymam kciuki |
|
|
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
evelinek'u-dziekuje
![]() Cytat:
ja gdziesz szukałam i wyszło mi 70 c.. i takie kupuje..Czuje że jutro będą kolejne poszukiwania.. frenko-wiem ze mieszkam tu juz troche ale.. pomoż prosze. Gdzie mam sie udac..?(i nie bede was juz zamęczać moim biustem )
|
|
|
|
|
#3670 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
w M&S obwody zaczynaja sie dopiero od 30 Zobacz co mozna tutaj kupic w Twoim rozmiarze ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Tutaj mniejszy wybor ale za to ceny bardziej przyjazne
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() znaleźć rozmiar 28 będzie dość ciężko, jak myślę, ale próbuj. poprzymierzaj też 30. (tyle że 30 już będzie z miseczką DD) Na początek- Debenhams (tu szukaj też tej części przecenowej ) i La senza (jest w Debenhams, ale tu jest oczywiście tylko stoisko, więcej jest tego w ich sklepie na Grafton street.
Edytowane przez frenka Czas edycji: 2009-11-09 o 23:56 |
|
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troche to skomplikowane jak dla mnie narazie(a jestem juz tak zmeczona ze kolejnosc liter w alfabecie mi sie miesza.......) ze jutro napewno poszperam. Lepiej późno niż wcale ![]() Musze tylko najpierw przymierzyc coś we właściwym rozmiarze i potem online dziekuję
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Wtajemniczenie
|
Ferg, Rzabcia dobrze prawi. A rozmiar mamy STĄD. Chyba najbardziej obiektywny kalkulator
Jest też wersja rozszerzona, tzn z podziałem na obwody rozciągliwe i ścisłe, ale gdzieś mi się zapodziała Generalnie, to wszytko jest pewnym przybliżeniem, np. (odniosę się do Twojej wypowiedzi Rzabulko )- w lekkim pochyleniu zmierzyłaś, że masz 3 cm więcej (czyli w pełnym pewnie ze 4cm), to Cię statystycznie kwalifikuje do uśrednienia obwodu w biuście. Jak to wbijesz w kalkulator, to wychodzi miseczka oczko większa Ale to nie jest regułą. Druga kwestia- Rzabcia proponuje Ci obwód 30 jako alternatywę. Znam dziewczyny, do których się zaliczam, mające więcej pod biustem (ja-73 ściśle), dla których nawet ściśliwe brytyjczyki są za luźne w obwodzie 28, jak również 67, którym w niektórych( ) 65 ciężko oddychać. Tu wiele zależy od upodobań i zdolności ściśnięcia się Ja z takim obwodem bez mrugnięcia okiem wysłałabym Cię do La Senzy, bo oni robią dość ciasne obwody (i zaniżają miski i mają kiepskie podtrzymanieA no, mialam iść spać, ale się z malym zagadałam On zasnął a mi się spać odechciało.Aha, zapytam tutaj- Cathy, czy Ty coś do mnie wysyłałaś ? Bo jeśli nie, to ok, ale jeśli tak, to chyba muszę zacząć się martwić. I pogonić listonosza
|
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszlam powiedziec dobranoc
bo nie moglam usnac myslac o moich planach zakupowych i z tego wszystkiego zdecydowalam sie na zakupVoluspa, Japonica, Santiago Huckleberry
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż, pokaż ![]() hexx, no normalnie kruche z jagodami ![]() ferg, nie mam co płakać, masz taką sama różnicę jak ja [tylko cyferki z przodu inne] i to wcale nie jest mały biust śniła mi się dziś koleżanka z bloku, której nie widziałam lat naście, zdaje się wyemigrowała ja nie wiem, co mam z tymi snami ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Kamilo, i jak, popatrzyłaś sobie na Camo Quads? |
|
|
|
|
#3676 |
|
Rzabbocop
|
Aktualny z kamerki w laptopie niestety
Nie wiem czy cokolwiek widac
|
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
widać, mieszkasz nad samą wodą? zazdraszczam
|
|
|
|
#3678 |
|
Rzabbocop
|
musze przejsc przez ulice
|
|
|
|
#3679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o Kimi wa Petto - wysyłam ci PW
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
No to daleko
Ja też mam morze bliżej niz te góry za oknem Dlatego tak lubię te miasto..góry nad morzem To ja ci wyslę MY- fakt jest z Wietnamu, ale mnie denerwuje w pracy , nio i jej nie rozumiem Dzieńdobry !!!!!!
|
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
Selene , ILonaP ja jestem za aby sprzedaz lekow byla kontrolowana.
U mnie w aptekach kupisz wszystko bez recepty, antybiotyki , prozac no i oczywiscie Zorac. Bez komentarzy. Ludzie kupuja bo ktos im cos tam polecil. Dzien dobry wszystkim, ma nadzieje ze bedzie lepszy niz paskudny Poniedzialek. Promocja w EGM -30% na wszystko. |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
to piję sama :"(
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Dzieńdobry Cansado Dziewczyny z promocji sie ucieszą na pewno
|
|
|
|
#3683 |
|
Rzabbocop
|
Selene ja tez kawke pije
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
Może Ty Cansado ze mna kake i cicho wypijesz
![]() Zaraz może Hexx przyleci..bo tez kawke lubi... ![]() Ja nawet nie wiem na co są te leki kóre wymieniłaś ..hihi ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Rzabo
|
|
|
|
#3685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wobec tego pozwól, że się przywitam znak kubka herbatki
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Jejku
a ja myślałam że noszę dobre staniki....... zmierzyłam się właśnie i mam 65 pod ściśnięte na wydechu i 89 nie ściśnięte w biuście..... a ostatnio noszę 32c z LaSenzy to i tak duży postęp bo wcześniej miałam przeważnie 36 ![]() a wogóle to częstuję bułeczkami z pysznym fromagem czosnkowo-ziołowym, kto chce?
|
|
#3687 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaa udało się pobrać Tadziowi mocz
Teraz tylko czekamy na wyniki... Mam nadzieję, że nie będzie to nic czego nie da się wyleczyć szybko...
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() intrygujący opis tego zapachu, chętnie niuchnę... tylko gdzie..? Są w sprzedaży tak o? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zaraz padnę z bólu lędźwi, rano wydawało mi się że minęło, ale jak tylko próbowałam usiąść to od nowa strzyknęło... Więc pozdrawiam ja i mój plaster wygrzewający |
||
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Wi -
za TadzikaGabs... herbatkę tez lubię..ale sie staram od niej powstrzymywać. Herbatę lubie z cytryna i 3,5 łyżeczki lub 8 kostek brązowego cukru ![]() Kawę natomiast uwielbiam gorzką z mlekiem... Violl ty tez się trzymaj kochana, wiem co czujesz bo sama chodzić niedawno nie mogłam . TŻ mnie chyba wyleczył w PL bo nawet nie wiem kiedy przestało boleć . |
|
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
trzybobry
![]() załapię się na kawkę??? (a wieczorem na wino, drinczka czy co tam) luuubię |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

)
Ja bym już dawno wojnę zrobiła. Tym bardziej, że teraz tak łatwo się przeziębić.
za Twoją obecność i motywację

Bo sama tak robię

klik!

) 65 ciężko oddychać. Tu wiele zależy od upodobań i zdolności ściśnięcia się

za Tadzika