Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 10:03   #3841
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Ja zmykam na ten francuski. Będę koło 13. Nie rozpisujcie się za bardzo.
PS. Jeszcze 1 rok 6 miesięcy i 25 dni i TŻcik będzie tylko mój
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 10:04   #3842
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
dotta - ja ostatnio u fryzjera byłam 1 czerwca i też się na razie nie wybieram. Pewnie mam nieźle zniszczone końcówki ale muszę sporo zapuścić do A.D. 2011
Ja jakoś w lipcu ale 2007 tak to mi mama końcówki podcina, albo sama

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja zawsze farbowałam włosy u fryzjerki a teraz sobie wymysliłam żeby pomalować włosy w domu farbą. Może polecice mi jakś farbę?? Slyszałam, że Loreala sa dobre
Ja się zawsze farbuję sama i wiele zależy od włosów. Zwykle używam garniera. Używałam L'oreala ale szczerze to kiepściutko mi się sprawdził - może dlatego że ja rozjaśniam z ciemniejszymi kolorami może jest lepiej Jak dla mnie za szybko się kolor zmywa i mi trochę zbytnio przesuszył włosy (ale wiadomo rozjaśnianie ).

Przypomniało mi się że mama farbuje się l'orealem (brąz) i narzekała ze się wypłukuje szybko.

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-10 o 10:07
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 10:29   #3843
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Dzień doberek
Fajnie mieć jutro wolne Nareszcie spotkam się ze znajomymi ze studiów, a dziś z koleżanką na kawce

Jakie tematy były U nas chyba wszystko było sprawdzone - wanna i prysznic też, a u mnie w domu też dawaliśmy radę Dla chcącego nic trudnego Zresztą mamy tyle lat, że rodzice wiedzą co jest, zwłaszcza, że już razem mieszkamy

Jola śliczne bukiety Skopiowałam sobie parę

Conslusion za foto płacimy 2350 zł. Ale podobno teraz wzrosło do 2500 zł.

Ja teraz przytyłam przez siedzącą pracę i te obiadki z Łukaszem. I szału dostaję jak teściowa i teściu gadają, że nic nie zjadłam. A siedzę najedzona jak bąk i się rusząć nie mogę
I wolę kuchnię i porcje mojej mamy

Dottta ja chcę welon - jedyna taka okazja Jaki ? Wyjdzie jeszcze A po oczepinach jakaś ozdoba albo kwiat

Stysik dzięki Na avatarze jest jedno ze zdjęć moich fotografów A pierścionek przypomina mi mój
A praca Łukasza - za różowo nie jest Kierowniczka nagle się na niego uwzięła. Póki co ma zastępować jedną dziewczynę, notabene koleżaneczkę kierowniczki. Łukasz ma wykształcenie bardziej na to stanowisko, więc trzęsą portkami i chcą utrudnić mu życie Dzięki za troskę
Mam nadzieję, że z laptopikiem będzie ok

Bambusiek czekamy na fotkę fryzurki

Jenny zdrówka

Kolor sukni - zawsze marzyłam o białej sukni, ale jak wyjdzie to się okaże

Języki - angielski i niemiecki, ale cofnęłam się z nimi na studiach

Ma.ko

A ja ostatnio w lipcu jakoś u fryzjerki byłam I z farbowania to tylko pasemka robię u fryzjerki, ale ostatnio jakoś półtora roku temu to było. Teraz mam naturalne i wszyscy pytają co ja zrobiłam z włosami, ze takie ładne

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 10:42   #3844
Stysik
Zakorzenienie

Serwus laseczki

Ma.ko wczoraj jak leżałam w łóżku to mi się przypomniało że jak będziesz wybierać termin wyjazdu rodziców to sprawdź kiedy się ferie zimowe zaczynają i lepiej wcześniej ich poślij na urlop bo inaczej będzie tłoczno współczuje warunków w pracy

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Pochwalę się jak tylko będzie zdjęcie
A kupon jest papierowy i mogę go wysłać pocztą, tylko adres potrzebuję
A stylistka poruszyła dużo ciekawych, ale również oczywistych kwestii. Nic tylko skoczyć na zakupy
A fryzurka to akurat moja fanaberia, a moja fryzjerka ma pole do popisu, bo mam bardzo gęste włosy i ciągle mi coś innego wymyśla
Aha bo ja z tym kuponem to nie chcę cię na dodatkowe koszty narażać ja mam ostatnio dluższą grzywkę i taką ze skosu bo z prostą wyglądam jakbym miała 5 kg na twarzy więcej a kiedyś bez grzywki byłam zazwyczaj a teraz sobie zapuszczam trochę
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15188974]
"Pani Ewo..Dzisiaj jakoś inaczej". Na co ona się uśmiecha. Zaczyna mi proponowac,to,tamto,siamt o,aż w końcu uśmiecham się i mówię: "Pani Ewo...końcóweczki jednak poproszę".
Za malo odwagi.[/QUOTE]

Cytat:
Zauważyłyśmy ja też zawsze pije kawusię przy kompie służbowym. Tomas na pewno zadziała i wytrzaśnie Ci spod ziemi klawiaturę
no Tomas isę bardzo stara i nawet nie krzyczal po mnie za bardzo za ta klawiaturę chociaż i tak wiem że mu przykro...

Cytat:
Ja też ale ja na kręconych nie mam co wymyślać bo i tak nie widać. Kiedyś miałam grzywkę (wkleję zdjęcie w domu ) i codziennie musiałam prostować. NIKT mnie nie poznawał. Uśmiałam się na całego
no przy kręconych wlosach grzywki się ciekawie układają
Cytat:
Ja zawsze farbowałam włosy u fryzjerki a teraz sobie wymysliłam żeby pomalować włosy w domu farbą. Może polecice mi jakś farbę?? Slyszałam, że Loreala sa dobre
ja ostatnio zamiast farb wolę szampon z loreal castig gloss trzyma dość dlugo i ma ładny kolor i nie nieszczy włosów tak bardzo
ostatnio 5 miesiec temu farba zafarbowałam i byłam niezadowolona, więc teraz tylko Loreal Casting

Ivonka Łukasz im tam w pracy pokaże na pewno

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 10:46   #3845
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Stysik - Misiu ile ludzi tyle zdań...ja np.mam nadzieje że casting gloss nigdy już nie zawita na moich włosach błeee

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 10:55   #3846
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja farbuje garnierem. I nie narzekam. I garnier też należy do koncernu l'oreala Napewno nie kupuj pallet!!
Dzięk idziewczyny za rady - myślę że wybiorę jednak tego Loreala albo garnier tak jak radzi elunka. zalezy jaki kolor mi się spodoba

Przyszła dziś szefowa - trzymajcie kciuki żeby miałą dla mnie dzis czas

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:01   #3847
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Trzymamy a za mnie żeby szef nie przyszedł

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-10, 11:07   #3848
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymamy a za mnie żeby szef nie przyszedł

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 11:11   #3849
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Isabele trzymamy kciuki I żeby udało się wywalczyć podwyżkę

64 => 55
Stary 2009-11-10, 11:25   #3850
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Stysik - Misiu ile ludzi tyle zdań...ja np.mam nadzieje że casting gloss nigdy już nie zawita na moich włosach błeee
Pysiu może to też od włosów zależy bo ja mam trochę inne

Isabele

Stary 2009-11-10, 11:32   #3851
hecate5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Hecate
koleżanki rodzice też robia w tym tygodniu imprezę z okazji rocznicy i wiem ze ona im 2 komplety sztućców kupiła takich samych … a dzisiaj jedna pani fotograf mi mówiła ze przychodza do niej pary w rocznice slubu, jako prezent np. od dzieci…
moi rodzice też mieli 24 listopada ślub 30 lat temu ale nie będą tego chyba świętować bo i tak ostatnio nie mogą się dogadac
a kiedy będziesz wiedziec co z tym stypendium?

No wlasnie problem w tym ze rodzice maja juz dwa komplety sztućców i w ogole raczej tak do domu to wszystko maja. Ehh jutro rano jade do domu to pogadam z bracmi jeszcze. Moze tacie jakis fajny zegarek kupimy a mamie cos z bizu.

A co do stypendium to oni dadza znac. Zreszta jakby co to czeka mnie jeszcze rozmowa kwalifikacyjna

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

W ogóle to nie było mnie parę dni jakby ktoś zauważył w piątek sobie latopika mojego kochanego kawą zalałam jak z Wami pisałam ale szczęście w nieszczęściu że tylko klawiatura nie działa i szukam teraz nowej… mam zastępczą pod usb podłączoną… Tomas mi w piątek pomógł latopa uratować i teraz poruszy niebo i ziemie żeby tą klawiaturę dostać, ale niestety może być cieżko bo to owy model i nie ma jej nigdzie
znam ten ból. tez jakis czas temu zalałam nowiutkiego laptopa cola cola jeszcze gorzej niz kawa bo jest słodka i jak juz wysuszyłam klawiature to sie klawisze lepiły i strasznie trzeszczały. I oczywiscie gwarancje straciłam wiec w sklepie nic nie mogli mi z tym zrobic. Tż brat wyczyscił mi klawiaturę ale 4 przyciski ciezko chodziły az w koncu 2 sie ułamały. tez szukamy klawiatury ale jest to nowy model i nie mozemy dostac

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

ehh dziewczyny zła jestem dzis jak cholera. w ostatni czwartek moja bratowa miała miec cesarke, ale nie mogli jej wziac do szpitala bo dzien wczesniej zamkneli go z powodu jakiejs bakterii lekarz kazał jej czekac. Termin ma na 13 listopada a nadal jest w domu. ( Cesarke powinno sie robic 1-2 tyg przed terminem). W prawdzie dzis dzwonili ze moze ja jutro przyjma na oddział i w czwartek zrobia cesarke ( dzien przed terminem) ale wszyscy sa w strachu bo to juz tylko 3 dni do terminu a ona nie moze zaczac rodzic naturalnie
Stary 2009-11-10, 11:55   #3852
Stysik
Zakorzenienie

Hecate a to ze względów zdrowotnych powinna mieć cesarkę? a może w innym szpitalu by ją przyjęli? Współczuje tego stresu

No i rozumiem Cię w związku z tą klawiaturą

Stary 2009-11-10, 12:11   #3853
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Isabele znalazłam cosik takiego, myślę że ja jej spróbuje może next tajm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=421

Hecate - masakra! Jak oni mogą w ogóle tak lecieć w kulki z pacjentką... oby się jak najszybciej bobo urodziło i było wszystko OK

A ja się wziełam lekko za naukę, bo już wiem jaki będę mieć plan zjazdu w weekend

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-10, 12:16   #3854
myouko
Przyczajenie

witam,
poczytywałam sobie Wasz wątek do tej pory jako gość, postanowiłam dołączyć na wizaż, oraz do Waszego wątku jako kolejna Pm 2011 Można?
myouko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:17   #3855
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
W ogole to krytykowały mnie prawie cały dzień że rodzice pomagaja nam finansowo przy welesu
to jakieś durne dziewczyny były
mi płacą za wszystko rodzice, chociaż chciałabym sama za sukienkę, kosmetyczkę i takie tam
zobaczymy jak to wyjdzie...

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja mam takie pytanie z innej beczki. Wszystkie chcecie miec welon do ślubu? Bo ja nie planuję welonu i większosc osób robi wielkie oczy kiedy im to mówie Jak jest u Was?
ja chcę welonik

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
to jest w ogole smieszne, bo czesto razem spalismy (wakacje, stancja)a ona nadal mysli, ze jestem dziewica...niby mamy super kontakt tak poza tym,ale ten temat...hm...no ciezko jest moze mysli tak dlatego, bo moja siostra czekala do slubu
task czy owak w tym jednym musze ja oklamywac
wow , a może udaje że nie wie? wydaje mi się że rodzice wiedzą takie rzeczy
moi się dowiedzieli jak poszłam po tabletki bo musieli za nie płacić bo ja jeszcze nie pracowałam , tylko tata się trochę przestraszył jak mówiłam że do lekarza idę, martwił się że chora jestem

Cytat:
Ja farbuje garnierem. I nie narzekam. I garnier też należy do koncernu l'oreala Napewno nie kupuj pallet!!
nawet fryzjerki mi mówią że wszystko oprócz pallete
......................... ......................... ...............
szef będzie za pół godziny
no ale od jutra wolne to może jakoś to przeżyję

a ja tam nawet podziwiam was młode co za mąż już wychodzicie, że pewne jesteście swoich uczuć itd i wiecie czego chcecie
i że macie warunki bo ja ani mieszkania, studia opłacali rodzice, no masakra, zero możliwości by było

ma.ko bluzeczki bardzo w moim guście
bambusiek czekam na zdjęcia
ja się wybiorę niedługo, ale jeszcze nie wiem czy obetnę, bo w sumie do tego 2011 to jeszcze kawał czasu i zdążyłyby odrosnąć
tylko Piotrek oszalał na długie

wieczorek wczoraj był miły (joga działa!! )
ale dziś chyba zrobimy "urlopek" i zajmiemy się swoimi sprawami
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:23   #3856
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez myouko Pokaż wiadomość
witam,
poczytywałam sobie Wasz wątek do tej pory jako gość, postanowiłam dołączyć na wizaż, oraz do Waszego wątku jako kolejna Pm 2011 Można?
Pewnie opowiadaj coś o Was i o przygotowaniach

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

a ja tam nawet podziwiam was młode co za mąż już wychodzicie, że pewne jesteście swoich uczuć itd i wiecie czego chcecie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-10, 12:24   #3857
cobra115
Zakorzenienie

isabele tak jak dziewczyny mówią pallet'a to zabójstwo dla włosów (nawet sama dobrze się o tym przekonałam). Moja mama często używa Garniera, i z Loreal'a Castingi Jest fryzjerką więc praktycznie ma wszystkie wypróbowane I jeszcze nie dawno widziałam parę farb u niej z Narutii w takim zielonym opakowaniu...

hecate ja już myślałam ze w końcu zabiorą tą Twoja bratową jak bakterie wygonią. Ale trzymamy kciuki, na pewno będzie okej

A co do francuskiego to na samą myśl zbiera mnie na wymioty (do fanek francuskiego i Francji - proszę się na mnie nie obrażać za wypowiedź). Nie znam nikogo kto wróciłby z Francji zadowolony. Standardowy tekst : "Brud, smród i ubóstwo" no ale tu głównie chodzi o kamienice i ulice bo i tak każdy chciałby zobaczyć Eiffla czy Louvre Jak znajomi pojechali na wymianę do Francji to stwierdzili że większość francuzów to obleśnych brudasów A mianowicie rano przy wspólnym śniadaniu kot włazi na stół (właściciele nie zareagowali) no to kumpel stwierdził a niech sobie łazi co mu zrobi i ledwo to pomyślał a kot podchodzi do niego i zaczyna pić mleko z jego talerza z płatkami śniadaniowymi a najlepsze było to że ci gospodarze nawet nie przeprosili, ani nie zabrali kota ze stołu:coj est: kumpel przez resztę wyjazdu kupował sobie żarcie w supermarkecie
Stary 2009-11-10, 12:29   #3858
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cobra może tam koty uchodzą za świętość....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-10, 12:33   #3859
cobra115
Zakorzenienie

Aha elunka widziałam że zapuszczasz włosy, więc lepiej podcinaj końcóweczki co 3 miesiące wtedy będą szybciej rosnąć i będą zdrowsze

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

teraz przypomniało mi się co mi się śniło!!! Że mama z tatą wynajęli inną salę mi na wesele gdzieś w lokalu i w ogóle wszystko załatwili . A ja akurat wróciłam do domu bo z siostrą zjeżdżałyśmy z jakiejś mega śniegowej górki na jabłuszku i nawet nie wypytywałam mamy o wszystko, tylko stwierdziłam że muszę zmienić zdjęcia sali w formularzu PM w wizażowym podpisie
Stary 2009-11-10, 12:34   #3860
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
witam,
witaj

a ja miałam was jeszcze podpytać o tusze do rzęs
zawsze gustowałam w l'oreal i max factor ale teraz spojrzałam że na allegro są niedrogie również takich firm jak revlon, lancome, bourjois czy estee lauder
macie jakieś swoje opinie?
Stary 2009-11-10, 12:37   #3861
lula177
Zakorzenienie

czesc dziewczyny ja dzisiaj nie poszlam do skzoly poszzlam za to na zakupy i kupilam sobie czarne rurki i taki sweter czarny taki dluzszy pod tylek siega a teraz biore sie za nadrabianie

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:37   #3862
cobra115
Zakorzenienie

myouko witamy serdecznie

t'ai ja sprawdziłam wiele tuszy i tylko jeden tak na prawdę przypadł mi do gustu z AVONU Super Shock Pełnia Rzęs (Super Full tez nawet fajny)
Pierwszy tusz który na prawdę nie skleja rzęs. W ogóle najlepsze tusze są z silikonową końcóweczką
Stary 2009-11-10, 12:37   #3863
myouko
Przyczajenie

dobrze. zatem się przedstawię. mój nick na forum nie wynika z zainteresowań Japonia, a jedynie z tego że żaden normalny nick nie był dostępny potem sprawdziłam w Googlach co znaczy to słowo- stworzone zresztą na poczekaniu przeze mnie- i okazało się że wyświetla się dużo różnych ikonek i stron. W ten sposób wybrałam tymczasowy awatar naprawdę na tym forum jest tak dużo użytkowników że nie można wybrać jakiegoś normalnego? to chyba największe forum na jakim byłam..

ale wracając do tematu. mam 24 lata, w tym roku skończyłam studia, bezskutecznie szukam stałej pracy, łapię rożne zlecenia dorywcze. z moim TŻ-tem jesteśmy razem ponad 2 lata. Zaręczyliśmy siepół roku temu, a od 4 miesięcy mieszkamy razem. Wynajmujemy śliczne mieszkanko w moim rodzinnym mieście, Tż przyjechał do mnie, kończy studia i pracuje. Slub planujemy na maj 2011 r. Ja juz chciałabym rezerwować, czy wybierać Tż mói że to za wczesnie, na wszystko jest czas i że nie ma co ulegać panice, jak wszyscy i półtora roku wczesniej załatwiać różne rzeczy. A ja boję sie że potem na rózne rzeczy może byc za póżno
myouko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:39   #3864
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hecate mam nadzieję, że bratowa dostanie się do szpitala. A czemu musi mieć csarkę - wada wzroku?

Myouko Napisz coś o Was, kiedy ślub, co macie, zaręczyny itp, itd
Cytat:
a ja tam nawet podziwiam was młode co za mąż już wychodzicie, że
Ja też

Cobra z tym kotem to znam Polaków, ktorym to nie przeszkadza. I w ogóle syfiarze są

64 => 55
Stary 2009-11-10, 12:43   #3865
cobra115
Zakorzenienie

myouko no mi sie ktrafił mój ulubiony nick ale pewnie dlatego że mam w nim cyferki. A skąd jesteś jeśli mogę zapytać
Lepiej powoli rozglądajcie się za salami itd. Bo w niektórych miastach już nawet na 2012 przyjmują zapisy:/

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

ivona tu masz rację że Polacy tez potrafią

Ja zmykam zrobić kotleciki kurczaczkowe w panierce z Kamis'a
Stary 2009-11-10, 12:43   #3866
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
witam,
Witaj opowiedz cos o Was
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
teraz przypomniało mi się co mi się śniło!!! Że mama z tatą wynajęli inną salę mi na wesele gdzieś w lokalu i w ogóle wszystko załatwili . A ja akurat wróciłam do domu bo z siostrą zjeżdżałyśmy z jakiejś mega śniegowej górki na jabłuszku i nawet nie wypytywałam mamy o wszystko, tylko stwierdziłam że muszę zmienić zdjęcia sali w formularzu PM w wizażowym podpisie
zeby nawet Ci się wizaz snił uzaleznienie

T'ai ja używam ostatnio z avonu więc nie znam się za bardzo na innych firmach...

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-10 o 12:44
Stary 2009-11-10, 12:43   #3867
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze. zatem się przedstawię. mój nick na forum nie wynika z zainteresowań Japonia, a jedynie z tego że żaden normalny nick nie był dostępny potem sprawdziłam w Googlach co znaczy to słowo- stworzone zresztą na poczekaniu przeze mnie- i okazało się że wyświetla się dużo różnych ikonek i stron. W ten sposób wybrałam tymczasowy awatar naprawdę na tym forum jest tak dużo użytkowników że nie można wybrać jakiegoś normalnego? to chyba największe forum na jakim byłam..

ale wracając do tematu. mam 24 lata, w tym roku skończyłam studia, bezskutecznie szukam stałej pracy, łapię rożne zlecenia dorywcze. z moim TŻ-tem jesteśmy razem ponad 2 lata. Zaręczyliśmy siepół roku temu, a od 4 miesięcy mieszkamy razem. Wynajmujemy śliczne mieszkanko w moim rodzinnym mieście, Tż przyjechał do mnie, kończy studia i pracuje. Slub planujemy na maj 2011 r. Ja juz chciałabym rezerwować, czy wybierać Tż mói że to za wczesnie, na wszystko jest czas i że nie ma co ulegać panice, jak wszyscy i półtora roku wczesniej załatwiać różne rzeczy. A ja boję sie że potem na rózne rzeczy może byc za póżno
widzę moja równieśniczka i też ślub w maju

proponuję poszukać sali i orkiestry, to najwyższa pora już
Stary 2009-11-10, 12:44   #3868
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

cobra - dzięki za radę poproszę przy okazji jakąś zręczną kumpelkę żeby mi troszkę skróciła

T'ai - ja miałam MF 2000 calorie a ostatnio się przerzuciłam na glam e'yes z Rimmela i na razie (odpukać) jestem bardzo zadowolona

myouko - ta, forum jest big i dopasować sobie login graniczy chyba z cudem skąd jesteś?

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-10, 12:44   #3869
lusesita23
Zakorzenienie

Wróciłam i mam już weekend

T'ai ja tez biore tabletki i to od 17 roku zycia i mama tez kiedys za nie płaciła,ale cały czas mysli, że są na cerę ech nawet ostatnio się upewniała i ja jej z tego błedu nie wyprowadziłam...tak ma po prostu i jakos z TŻetem sie przyzwyczailiśmy, że w domu to nie bardzo jak sa rodzice.ale że często wychodza lub wyjeżdżają.... np w sobotę Tzecik u mnie spi i idziemy na imieninowe picie do mojej siostry
co do tuszu to moja koleżanka używa estee lauder i mówi, że tonajlepszy tusz jaki kiedykolwiek miała.lancome się umywa do niego.no ale ona ma rzęsy do nieba, więc taki za 10 zl tez będzie na niej świetnie wygladałja używam Avonu czy innego Olifremu i jest ok;p

Isabele pallet najgorsze paskudztwo.ja od zawsze garnier,a ostatnio londe używam;p

Hecate trzymam kciuki, żeby było ok!

a apropos dzieciaczków to ta moja kumpela urodziła dzisiaj, tzn kumpela mojej przyjaciółki, dla mnie to raczej znajoma z klasy;p ale urodziła i co najlepsze-o 6 rano malowałasie w domu a po 9 mały był na swiecie.lekarz jej powiedział, że jest stworzona do rodzenia dzieci też tak chcę ech,ale co z tego jak będzie sie wychowywało w domu recydywisty z przyrodnim bratem, bo pierwsze dziecko miala z kim innym.w ogole dla mnie to troche patologia

myouko witaj z tym organizowaniem to różnie-tutaj na forum chyba jestem jedyna, która jeszcze nic nie załatwia;p mój Tż mówi dokładnie to samo co Twój ale ja po cicho szukam juz odpowiedniej sali, żeby na wiosne iść i zarezerwować.a nastepny w kolejce zespół, ale w naszym wypadku rok wczesniej trzeba go zamówić.zalezy jeszcze w jakim regionie miszkasz-u nas (warmińsko-mazurskie) można zacząc organizację do 10 miesiecy wczesniej jak zdazylam sie zorientowac i tez jest ok najwazniejsze to nie panikowac ze wszystkim naraz ja tak na poczatku jak tu weszlam to zaczelam nadawac TŻetowi o tym, ze JUŻ coś robic musimy i jeszcze troche , a by uciekł w panice heh;p

aaaa jeszcze języki-ja zdawalam na maturze rozszerzony niemiecki i naprawde go umialam, a teraz to troche kibel;p angola nienawidzilam strasznie- przez nauczycielki-i na studiach tez sie nie przemoglam mimo, ze siostra jest tlumaczem i konczyla studia w tym kierunku to mnie tez nauczyc nie mogla antyangolowa jestem chyba;p

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-11-10 o 12:54
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-10, 12:44   #3870
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
U mnie z jezykami ostatnio ciezko, francuski mialam w liceum, wiec 5 letnia przerwa sprawila ze nic prawie nie pamietam, jeszczwe go nie lubilam, tez przezprofesorke:/ A angielski, przy maturze bylam zadowolona bo doscy umialam, ale pozniej na studiach mialam tylko przez 2lata i to taki bardziej medyczny..a teraz to juz duzo rzeczyzapomnialam..dogada c sie dogadam..ale jakis wyszukanych slow nie uzyje:P Nie bylo czasu podczas studiow jeszcze sie jezyka uczyc..ehh..moze po studiach sprobuje
Ja się uczę angielskiego ciągle, niemicki miałam w gim., ale potem w liceum mieliśmy beznadziejną nauczcielkę, więc już nic nie umię
a chciałabym się rosyjskiego nauczyć albo włoskiego

Cytat:
ja jak farbuję to Palette odcień Złota czekolad i jak dla mnie jest dobra, ale wiadomo każdy ma inne włosy

Cytat:
Przyszła dziś szefowa - trzymajcie kciuki żeby miałą dla mnie dzis czas

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
ehh dziewczyny zła jestem dzis jak cholera. w ostatni czwartek moja bratowa miała miec cesarke, ale nie mogli jej wziac do szpitala bo dzien wczesniej zamkneli go z powodu jakiejs bakterii lekarz kazał jej czekac. Termin ma na 13 listopada a nadal jest w domu. ( Cesarke powinno sie robic 1-2 tyg przed terminem). W prawdzie dzis dzwonili ze moze ja jutro przyjma na oddział i w czwartek zrobia cesarke ( dzien przed terminem) ale wszyscy sa w strachu bo to juz tylko 3 dni do terminu a ona nie moze zaczac rodzic naturalnie
no tak, a czegóż innego można się spodziewać po polskiej służbie zdrowia

Cytat:
witam,
Witaj opowiedz coś o Was, kiedy zaręczyny były?? kiedy ślub??

Cytat:
a ja miałam was jeszcze podpytać o tusze do rzęs
zawsze gustowałam w l'oreal i max factor ale teraz spojrzałam że na allegro są niedrogie również takich firm jak revlon, lancome, bourjois czy estee lauder
macie jakieś swoje opinie?
ja używam z Avonu Supershock i jak dla mnie to najlepszy tusz

przed chwilą wróciłam z zajęć, muszę się przygotować na korki jeszcze i może nianię zdążę oglądnać

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości