|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
My mamy zarezerwowane "2012" na czwartek, ale chyba nie pójdziemy, bo Tżtowi coś wypadło.
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
urok przymierzania sukni bedzie ale w swoim czasie pewnie nie bede tak szalec i przezywac w zwiazku z tym jak poniektore z Was, ale mam nadzieje, ze sprawi mi to przyjemnosc. na razie mi nie spieszno, bo wole to zalatwic raz a dobrze, w miare krotkim czasie, ale nie az tyle przed slubem, bo to dla mnie za wczesnie... wole sobie dawkowac te przygotowania... wszystko powolutku sobie wybieram i sprawia mi to jakas tam przyjemnosc nigdzie sie nie spiesze mam jeszcze w koncu 8,5 miesiaca duzo czasu a na koniec sobie zostawimyz TZem rzeczy typu ubrania czy bizuteria taka wisienka na torcie ![]() wlasnie TZa kolezanka z pracy pytala go o namiar do naszego kamerzysty widze, ze u nich tez przygotowania w toku tyle, ze oni chyba w kwietniu biora slub ![]() a kolega TZa z oddzialu bierze slub w sierpniu i juz chodzi ze swoja narzeczona na indywidualny kurs... fokstrota chcialabym zobaczyc ten ich pierwszy taniec moze sie uda, jak nie bedziemy wtedy w podrozy poslubnej (bo oni biora slub tydzien po nas )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-10 o 11:31 |
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Początkowo to chyba chodziło o wieeelką miłość do TŻ pomimo długiego stażu, a teraz to objęło też jaranie się zakupami domowymi ![]() Cytat:
Po przeprowdzce nie dostawaliśmy jeszcze żadnych paczek, więc nie wiem jak to będzie. Zamówiłam na all soczewki i już prawie 2 tygodnie wpłaciłam kasę, a tu ani paczki, ani potwierdzenia, ze zostanie wysłana, a koleś na maila mi nie odpowiedział Wcześniej zamawiałam u niego i nie było żadnych problemów. Zaczynam się martwić, że kasa nie dotarła, albo nie wiem co
|
||
|
|
|
#1264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Będziesz miała pogląd na sytuacjęCytat:
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nic będę sławnawłaśnie wróciłam do domu- niestety po drodze był wypadek i nie dotarłam na wykład bo autobus nie dojechał na czas.. więc spóźniona postanowiłam wejść do czytelni mojego wydziały- chyba od pierwszego roku studiów tam nie zaglądałam tak więc mam już 3 książki, jedną xerówkę i jedną definicję ze słownika ekonomicznego do mojej pracy magisterskiej oraz jedną książkę zamówiłam na allegro bo promotor kazał mi się na niej oprzeć a nie ma jej ani w bibliotece ani w czytelni jakby się tu teraz do tej pracy zabrac???? mam to wszystko przeczytać te wszystkie książki??? nierealne.... muszę coś wymyslić...
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
mi też bo jest na nim Garfildzik, a na dodatek ma focha jak ja
Cytat:
cześć paróweczki
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-11-10 o 12:16 |
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
ten Garfild chyba się nie fochuje
Raczej cwaniaczkuje.
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
może, ale u mnie to jedno i to samo
hehe zrobiłam Ci smaka
|
#1270 |
|
Adwokat diabła
|
wróciłam jak obiecałam!
byłam na dwóch rozmowach heh fajnie fajnie..tęskno mi było, rano tż obudził mnie głośną muzyką.. no ale taką pobudkę chciał nasz współ.. powiem tak o mało z łóżka nie spadłam jak mi muzyka ryknęła..
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
a do sklepu daleeeeko
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
aleś mi smaka narobiła na parówkę- tak się składa że mam jedną w lodówce więc zaraz ją dziabnę
|
#1273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz rację ![]() dzisiaj gyłam w salonie i mam juz odłozone butki.. z przodu będą miały koronkę, z tyłu pieta będzie gładka. ogólnie to zakryte sa palce i pieta. a na przodzie będę miała doklejone srebren kryształki pasujące do sukni ![]() a ja dzisiaj bde jadła pierwszy raz knedle, bo namówiłam mamę żeby kupic na spróbowanie dodoatkowo barszczyk czerwony i pierogi z grzybami oraz z serem, bo mamie się gotowac dzisiaj nie chce.. mi podobnie ![]() się wnerwiłam bo wczoraj byłam u mojej fryzjerki i się pytam czy dzisiaj będzie miała chwilkę wolnego a ona że tak, no to umówiłam się na 10, przychodze dzisiaj a ona zdziwona bo nie byłam umówiona i że jestem zapisana na czwartek.. chyba jej się coś pomyliło i odmóiwłam wizytę, dzisiaj idę do innej fryzjerki oraz idę do kosmetyczni na regulację brwi, bo zapuszczam już 2 miesiące i kształtu nie mają no i fatbuję włsoki, kupiłam ciemny brąż garniera mam nadzieję że da radę moim czarnym włsoom, a jak nie to będę mysleć dalej
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-11-10 o 12:51 |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia już dziabnęłam parówkę i czuję się o wiele szczęśliwsza
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam nadal daleko do sklepu
![]() może któraś by mi kurierem wysłała hę?
|
|
|
|
#1276 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
A jakaś dziewczyna mówiła (chyba Samoa, ale pewna nie jestem), że można zamówić przez internet . No i chyba parówki też mozna, jak w Twoim mieście takie nowości są (u mnie niestety nie ma, bo też bym sobie parówki teraz zamówiła). Umyłam głowę i na zewnątrz napewno teraz nie wyjdę.
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamówiłam kolejne 3 książki w bibliotece- więc zbiór się powiększa
za 3 godzinki po nie pojadę sądzę że w przeciągu najblizszych 7 dni moja praca zacznie się rodzić
|
#1279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosto z zamrazarki: warzywa na patelnie tylko musze z nich ziemniaki powyciagac ![]() Cytat:
ale ja to ja... moze nie zauwazam podtekstow i innych takich (nawet ze swojej strony, bo podobno bywam zlosliwa czego sama nie dostrzegam )a moze niektorzy sa poprostu mocno przewrazliwieni... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Dziś prawie mam dobry humor, bo leki na zap. pęcherza nieśmiało zaczynają działać Więc może do piątku uda mi się pozbieraż na tyle, zeby w piątek bez bólu móc pracować (strasznie się cieszę, że szef zgodził się dać mi wolne wtorek i czwartek) ![]() No i tak sobie myślę, że mój Tż kochany jest, bo na badania ze mną wczoraj poszedł i wspierał bardzo, jak po wizycie u okulisty miałam ochotę się rozpłakać, olać pracę i iść do domku, skoro jestem niezdolna do pracy, potem odebrał mnie jak wracałam i w ogóle Dziś jak da radę, to odbierze nasze obrączki, bo ja choruje w domku Mam pytanko ważne: czy któraś z Was nosi soczewki toryczne? Trudno je dobrać? Używać? Bo muszę na piątek mieć soczewki, a nigdy nie nosiłam, więc musiałabym jakoś dziś znaleźć okulistę w Krk, który by mi dobrał soczewki HELP!Cytat:
Listonosz zawsze do nas przynosił co miał przynieść, ale potrafił przynieść list na 2 piętro do mnie, a do właścicieli kamienicy mieszkających piętro niżej nie zapukać i zostawić awizo, kiedy akurat jedno z nich było na urlopie, bo był przyzwyczajony, że ich nie ma I tak dobrze zakodował, że zawsze jesteśmy, że ostatnio kilka razy jak miał coś dla nas, a my zaspani nie chcieliśmy otworzyć-dzwonił domofonem bez przerwy 5 min
|
|
#1281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Być może są przewrażliwieni ale tekst dla mnie był nie na miejscu - nic sie nie stało przecież i po co psuć obraz forum takim głupimy dla mnie podtekstami ![]() Zresztą się nie odzywam bo i mnie sie dostanie bez powodu :boję się:
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-11-10 o 13:47 |
||
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- jakie masz dzisiaj? z ziołami i papryką? lubię te ziemniaczki z nich jak się tak fajnie upieką
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj będzie postne danie czyli ziemniaki zapiekane na patelni z jajkiem sadzonym - ale jestem przez życie poszkodowany ;-) |
|
|
|
|
#1284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w grubszych ładnie moja oprawa oka wyglada, a że chcę podktreslić na slubie oczy, bo mam długi nosek i wąskie usta.. teraz pani kosmetyczka mi wyreguluje i podpowie w który mmiejscu mam jeszcze zapuścic i przed syklwestrem pójde jeszcze raz
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ wlasnie je mial, dobrala mu pani doktor w vision express i byly robione specjalnie na zamowienie... ale nie dal rady ich nosic i je zwrocil z tego co pamietam to mamy na watku dziewczyny z astygmatyzmem to moze ktoras cos doradzi![]() Cytat:
zwazajac na to, ze dosc duzo tych warzyw pochlaniam to tak mi sie bardziej oplaca kupowac ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Az taka głodna nie jestem Ale kupię wracając do domu![]() Cytat:
U większości optyków jest też okulista dobierający soczewki więc w ramach płatnej wizyty masz soczewki gratis Chociażby w vision express (ale nie polecam - lepiej iść do normalnego zakładu a nie do sieciówek)Gdzieś na wątku soczewkowym było o soczewkach torycznych, że chyba one są na zamówienie i nie można ich dostać ot tak.... Ale to poszperaj bo mogę się mylić. Albo od razu idź dziś do okulisty i dowiedz się co i jak - chyba będzie najszybciej
|
||
|
|
|
#1288 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tż tak je i chudy jak patyk
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się chciałem dyskretnie wyżalić, że sam dzisiejszej nocy będę musiał spać ![]() Tancerka dzięki za radę ;-) kiedyś dawno, dawno temu , gotowałem sobie obiadki jak mieszkałem sam w Irlandii. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-11-10 o 14:13 |
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi smutno... siedzę sama jak palec na stancji, z tżtem się nie zobaczę aż do piątku, a obok mnie leżą książki które mnie w ogóle nie interesują a muszę się nimi zająć
do tego ta obrzydliwa pogoda zaraz wpadne w depresje.. żeby chociaż tż był obok to byłabym przeszczęśliwa a tak jedna wielka
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

nigdzie sie nie spiesze
duzo czasu
i to z reguły gdy są większe listy albo wręcz paczuszki.. Bo listonoszowi się nosić nie chce albo nie miesci mu sie do torby. RAz miała m taką sytuację że wszedł na górę i wręcz wręczył mi awizo ze słowami: Paczka mi się do torby nie zmieściła..
Po przeprowdzce nie dostawaliśmy jeszcze żadnych paczek, więc nie wiem jak to będzie. Zamówiłam na all soczewki i już prawie 2 tygodnie wpłaciłam kasę, a tu ani paczki, ani potwierdzenia, ze zostanie wysłana, a koleś na maila mi nie odpowiedział
Wcześniej zamawiałam u niego i nie było żadnych problemów. Zaczynam się martwić, że kasa nie dotarła, albo nie wiem co

powiem tak o mało z łóżka nie spadłam jak mi muzyka ryknęła..

masz rację 

zaraz wpadne w depresje.. żeby chociaż tż był obok to byłabym przeszczęśliwa a tak jedna wielka