![]() |
#2221 |
Konto usunięte
|
Dot.: Inglot
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie mogę znaleźć w KWC lip paint. Już nie wiem czy źle szukam czy go tam po prostu nie ma..
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
Nie ma.
![]() |
#2224 |
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny!
Jesteście ekspertkami i chciałam się Was poradzić. Już w styczniu studniówka, więc postanowiłam zabrać się za wyszukiwanie jakiś dobrych kosmetyków. Mam już paletkę pro5 z Inglota i jestem z niej zadowolona, dlatego zastanawiam się nad kupnem innych kosmetyków z tej firmy i w związku z tym mam do Was parę pytań ![]() Chodzi mi o konkretne kosmetyki z tej firmy. 1. YSL, Cream Foundation - czy podkład faktycznie matuje i na jak długo? Zaznaczam, że mam cerę mieszaną. Czy dobrze kryje? Czy w palecie są dostępne jasne kolory, bo raczej jestem bladzioszkiem? ![]() 2. Puder - prasowany czy sypki? który lepiej matuje i nie ciemnieje? 3. Baza pod makijaż - warta uwagi? 4. Widzę, że Inglot posiada ładne kolory różów. Który rodzaj różu Waszym zdaniem jest najlepszy? Ogólnie - czy naprawdę warto zainwestować w te kosmetyki? Wybaczcie, że aż tyle pytań, ale jestem niedoświadczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. sypki ![]() 3. Ja użyłam ją kiedyś na wesele (przy tłustej cerze) i byłam zadowolona, makijaż dobrze się trzymał 4. Używałam tylko prasowanych, zarówno z tej "zwykłej" serii jak i AMC i jestem zadowolona
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupiłam swoją pierwszą paletke pro 5
![]() ![]() ![]() Nabrałam ochoty na więcej kolorów, a że jako zbliżają się świeta i urodziny to ochote zaspokoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
1. podkład matujący, mega dobrze kryjący to GOSH - naturalny! (rewelacja) 2.puder musi być transparentny matujący - najjaśniejszy (ale to i tak nie jest aż tak bardzo istote bo transparent nie zmienia koloru podkładu) 3. baza pod podkład cudowna jest biała z Artdeco! a jeśli silikonowa to liftingująca z Gosh`a. 4. róże z inglota - te po 25zł są idealne- nie utleniają się, mają piękne kolorki i piękne drobineczki (co niektóre) ![]() ogólnie inglot jest bardzo dobrą firmą, ale jak widać w niektórych kwestiach są lepsze! pozdrawiam ![]() P.S.cienie z Inglota (szczególnie perłowe i z drobinkami) są najlepsze na świecie!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2228 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za szczere opinie. Jeszcze zastanowię się w tej kwestii, ale mimo wszystko do Inglota się w grudniu wybiorę. Może jakieś fajne promocje świąteczne będą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, do tej pory nie używałam różu do policzków, ale doszłam do wniosku, że może warto by było spróbować.
Czy te róż na sam początek będzie dobry? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-policzkow.htm
#2230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2231 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Inglot ma bardzo, bardzo mało promocji! nie ma też NIC dla stałych klientów, ani zniżek przy dużych zakupach- to jest u nich na MINUS niestety ![]()
![]() |
#2232 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
jest jeszcze promocja na niedobitki cieni ze starej formuly 2 za 9 zł, albo 2wie mapki za 12 zł(albo 13:P), p rzy zakupie dowolnego kosmetyku cien vertigo jest za 5 zł, krem do rak za 9 ,baza pod cienie za 19 zł, chusteczki do demakijazu za 9 zł. No i w niektorych Inglotach wysprzedaja paletki ![]()
![]() |
#2233 |
Raczkowanie
|
Podobno mają być jakieś karty stałego klienta - przy ostatnich zakupach wpisywałam swoje dane do zeszytu ( imię i nazwisko,data urodzenia,adres email i nr telefonu ). Miła Pani powiedziała mi,że ktoś się ze mną skontaktuje w sprawie karty telefonicznie. No to czekam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do kart stałego klienta- to też gdzieś podsłuchałam, że planują planują, ale na pewno na szał nie ma co liczyć! skoro moja koleżanka wizażsytka kupowała za 2 tys kosmetyki i nie dostała ani 1 zł zniżki tylko jakies wybrakowane gratisy próbki, tyle co nic... ;/ To troche ŻAL! ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
to super by było! ![]()
by Katii ![]() Edytowane przez kasdem Czas edycji: 2009-11-09 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zadomowienie
|
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
a polecacie korektory inglota?
Głównie chodzi mi o ten pod oczy ![]() Edit: Doczytałam, że polecacie ![]() Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2009-11-09 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
bardzo kryjacy podklad u dlugo sie trzymajacy to zdecydowanie revlon colorstay - trzyma wg. informacji producenta 16 h, wg mnie nawet dluzej. na studiowke zdecydowanie wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak bede teraz w Polce to musze sie im przypomniec ![]()
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
kupiłam 6SS i go uwielbiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Ja się czaję na brązer w paskach. Tylko ta cena...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Raczkowanie
|
ale warto!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
jest już bardzo dobry! ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
piękne makijaże tworzą! ![]()
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Kasdem a masz go? Bo ja szukam czegoś co brązuje a nie pomarańczowi a na ogól jest tak, że brązery mają więcej pigmentu pomarańczowego niż brązowego chlip chlip
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
ja też gomam nie ma problemu ze przesadzisz z ilościa itp. bardzo dobrze się rozprowadza, nie robi żadnych placków jak to bywa z różami daje jednolity gładki odcień, szczerze poleam, bo mialam np. z essence brązer i on tak nie wygładzał twarzy było go widac
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
A jak z kolorami? Tz. czy nie zawierają pomarańczowego pigmentu? Mam fioła na tym punkcie, szukam brązowego brązera a nie pomarańczowego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
BAN stały
|
Prawdziwie brązowy jest ten z Essence z kolekcji Sun Club. Jest wersja dla blondynek i brunetek. Oba są naprawdę w odcieniach brązów, a nie pomarańczy czy też cegły.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o te brązery w paskach? Miałam kiedyś jeden ale jak dla mnie za błyszczący był.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Mysle ze nie zapycha...jakos do Essence mam zaufanie...on duzo nie kosztuje, wydaje mi sie ,ze warto spróbować - i porównac z Inglotem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.