|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
co do poznawania przez internet.. to ja swoje TŻ poznalam na gg :P
jakoś tak byłam w takim wieku, gdzie wszystkie moje koleżanki miały już kogoś a ja ciągle sama... brzydka i samotna... ![]() no i chodziłam do kafejki internetowej i czasami na kółko informatyczne i no szukałam jakichś "Panów" z okolicy... z tym, którym teraz jestem przed pierszym spotkaniem rozmawiałam a raczej "klikałam" może z 4 miesiące.... bardzo nieregularnie..potem zaproponowałam wymienienie się nr kom.. odważna byłam no nic... i tak to jakoś wyszło... tak naprawde to ja szukałam kolegi, jakiegoś takiego znajomego - bratniej duszy... to on mnie pierszy złapał na rękę... ehh.. kiedy to było zabawne wspomnienia ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- dziewczyny myślicie że naczynie porcelitowe nadaje się do piekarnika?? mam takie naczynie z podgrzewaczami.. a chce rybę zrobić w inny niż zazwyczaj sposób no i zastanawiam się czy mogę to naczynie włozyć do piekarnika na 200st?? Bo chyba podgrzewaczom nie uda się przypiec ryby, coo??
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#1323 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny!
Tak sobie Was tu czytam i stwierdziłam, że może zostawie tu jakis swoj ślad..![]() Ja z moim obecnym mężem poznaliśmy się na portalu randkowym, potem było gg.. potem spotkania w reali i od pierwszej randki już codzienne spotykanko ![]() od 11 lipca jestesmy malzenstwem,, we wrzesniu wzielam ost opakaowanie tabletek i tak sobie myslimy ze od przyszlego miesiaca zaczynamy starania o dzidziusia,,, Tak wiele naszych znajomych ma problemy z zajsciem w ciąże... jak nie problem lezy po stronie kobitki, tak po stronie faceta, wiec stwierdzilismy ze trzeba wczesniej zaczac o tym myslec... Jest moze któraś z dziewczyn ktora właśnie w grudniu zaczyna starania? Pozdrawiam Was Serdecznie
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadal czekam na fotki tej kuchni Mpik witaj, twój nick kojarzy mi sie tylko i wyłącznie ze znanym empikiem Nie wiem kiedy u nas staranka, też chciałabym w grudniu, ale pewnie dopiero w przyszłym roku się da, sytuacja z pracą jakoś nadal nas nie przekonuje do działania.
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
abz tydzień temu to ona sama się nie pojawiła a nie byłam dopiero raz - wczoraj na seminarium.
lenka a już temat pracy masz? kretencja 240 sporo chce za mieszkanie , ktore wymaga remontu , ciekawe ile opuści kiedy się dowiecie?bordana ja też szukałam bratniej duszy , kolegi jak zaczełam z TŻ sie widywac a tu prosze a co do naczynia to nie wiemmpik82 jest dużo dziewczyn na wątku , ktorych staranka sa w toku wiec dolaczysz do nich ![]() abz poinstruujesz mnie jak wykonać taki odnośnik jakby hiperłącze jak w Twoim podpisie do suwaczka ? kiedyś udalo mi sie zrobic , ale nie pamietam co i jak trzeba wpisac
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-11-10 o 13:49 |
|
|
|
#1326 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij a ile macie z mężulkiem wzrostu?
A co do ceny toxo, okazało się, że 25zł to właśnie za ten jeden współczynnik czyli suma sumarum 50zł za toxo (IgG i IgM)Cytat:
na pewno na następnej wizycie podpytamCytat:
![]() Anessko może właśnie teraz, kiedy oficjalnie zaprzestaliście rozmów o dzidziusiu, TŻ sam dojrzeje do takiej decyzji? Czasem decyzje mężczyzn Nas zaskakują i to w najmniej oczekiwanym momencie Ja tam wierzę że doczekasz się dziecka prędzej niż się sama tego spodziewaszMalga19 śliczny brzusio ja już się nie mogę doczekać aż urośnie mi mieszkanko mojego Skarba, mam nadzieję, że kilogramy pójdą tylko w brzusio i piersi swoją drogą, kiedy ciąża była u Ciebie widoczna?![]() Cytat:
![]() szkoda tylko, że sobie obiecałam zaprzestanie zakupów aż ciąża nie będzie widoczna W Realu też są fajne promocje - TŻ kupił kiedyś taki komplet za 29,90zł - kocyk, czapeczka, body z krótkim rękawem, kaftanik, śpioczki i pajacyk ![]() za to w tą sobotę w Realu TŻ namówił mnie na kupno śpiworka bo był przeceniony na 7zł co prawda rozmiar 68 ale będzie na zaś były też body za 1,99zł a ja głupia uparłam się, że narazie się wstrzymam![]() BordAna widzę, że masz podobną sytuację - również szukam pracy, z tym, że ja na gwałt, póki brzuszka nie widać. Powinnam też wziąć się za pisanie pracy mgr ale zapału brak Cytat:
ja suszę w łazience - tam mam kaloryfer na 5, więc jest cieplutko i pranie raz dwa schnie2). ehh na to nastawiam swoją psychikę już miesiąc wszystkie mojeciuchy z szafy wylądowały na fotelu i jak widzę tą kupkę do sprzątania wychodzę z sypialni![]() 3). o tak - dzisiaj rosołek - idealny na paskudną pogodę tylko nie wiem co na drugie danie?![]() 4). pobyczyć się z mamusiowymi gazetkami ![]() Witam Mpik ![]() Co do poznania się z naszymi TŻtami widzę, że nie jestem tu jedyna, która poznała swojego męża na gg
Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-11-10 o 14:05 |
||||
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
ale dziś mam do pozdrawiam |
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Mpik82
Olliwko, tak z rozmowy z nim, z obserwacji zachowania, wywnioskowałam, że po prostu nie ma rozeznania, jakie są ceny teraz. Stwierdzili z żoną, że 4tys metr, ale faktem jest, że to raczej za odnowione mieszkanie. Jedynym czynnikiem, który może podnosić u niego cenę powiedzmy względem parteru jest piętro - trzecie, czyli świetne. Ale i tak, jeśli za 240 kupilibyśmy na parterze lub na 4 piętrze po remoncie, w bardzo dobrym stanie (a tak jest, bo oglądaliśmy przecież już inne w takich cenach) to myślę, że powinien co najmniej do 220 zjechać. Mąż chce do niego zadzwonić, możliwe, że w czwartek (a może dzisiaj, już nie wiem) i po prostu powiedzieć, że za to mieszkanie możemy dać 215 i to byłaby mniej-więcej adekwatna cena. Jeśli się zgadza - super, jak nie, trudno, szukamy dalej... Kakusiu, no niestety, u mnie ewidentnie rozwinęła się @, już powoli się kończy. Rozpoczynamy więc ósmy cykl starań... Zaraz się zabieram za robienie obiadu. Miłego popołudnia!
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
Ollliwka, mam temat pracy, tylko on nie pozwala pisać pracy dopóki nie przyniesiemy projektu (nie planu) naszej pracy. U nas na seminarium są 4 dziewczyny razem ze mną i on nam nie daje żyć. Ostatnio miałam ten projekt źle, wytłumaczył mi co i jak i zaniosłam dziś dobrą wersję i znowu mówi, że źle! Trochę się zdenerwowałam i pewnie miałam taką minę, a on do mnie że ostentacyjnie demonstruję swój bunt !!! Co za ................
Sloneczko555xxx, nie smuć się ![]() Ja się chyba zatrułam Zjadłam dziś tylko śniadanie, taką wędlinę którą kupił mąż (a ja nie jadam za bardzo wędlin, ale się skusiłam) i chyba była nieświeża, bo strasznie źle się czuję, mam rewolucję w żołądku i biegunkę do tego chyba ![]() ![]() Zapomniałam dodać, ja też z tych co poznały męża w necie...
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-11-10 o 14:35 |
|
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Kakusiu a w którym jesteś tygodniu ?
To ja mojego męża poznałam na grilu moje koleżanki ściągneły go z myślą o mnie i jakoś tak sobie od razu spasowaliśmy.
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja a metraż jaki jest tego mieszkanka? nawet 215 to sporo
![]() lenko a na jaki temat będziesz pisała?
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka, 53 metry, standard, takiego właśnie szukamy mniej-więcej
Lenka, gotuję zupkę groszkową, łatwa, szybka i pyszna
|
#1335 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn bardzo ładny gest z Twojej strony wobec tego bezdomnego. Dobre serduszko masz
![]() Cytat:
niektóre z nas już zaczęły, niektóre dopiero zaczną, to w sumie nie ma większego znaczenia. Grunt, że w kupie siła ![]() Cytat:
Nie łam się. Mój mąż też wiele razy chodził na rozmowy. W jednej firmie był ze 3 razy i go nie przyjęli, chociaż wydawało mu się, że wiedzą zapunktował..., ale potem kolega którego brat tam pracował powiedział, że biorą tych co im się "spodobają".Cytat:
![]() Cytat:
Koledzy z akademika mnie zaprosili kiedyś i u nich w pokoju czekał sobie mój mąż. Miał nie iść na grilla, ale jak twierdzi jak mnie zobaczył to poszedł Później też miał się nie pojawić na spotkaniu z kolegami, ale poszedł i cały czas na mnie zerkał. A pierwszego wieczora po grillu wysłał mi serduszko na gg Po tygodniu złapał mnie za rękę i przeszliśmy na piechotę przez cały Wrocław w nocy...odprowadzał mnie do domu i taki był uskrzydlony, że na piechotę wracał do siebie...znowu przez cały Wrocław ![]() U mnie też paskudny dzień. Wynudziłam się w pracy i zmarzłam znowu Wróciłam wcześniej i położyłam się do łóżka na małą drzemkę. Jakaś nie do życia dzisiaj jestem. plamienie jest troszkę większe niż wczoraj i pobolewa mnie brzuch, czyli identycznie jak przy poprzednim plamieniu. Ale optymistycznie twierdzę, że to owulacja, no bo niczym się nie stresowałam w tym miesiącu, więc to nie ze stresu. Tym bardziej, że się nie staramy. W 4 dc tylko nam gumka pękła, ale to raczej mało prawdopodobne, żeby to była przyczyna.A w domku już dzisiaj strop robią Właśnie na kolanka przyszedł mój mały kotek i patrzy co tu do Was piszę
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2009-11-10 o 15:51 |
||||
|
|
|
#1336 |
|
Zadomowienie
|
Kretencja, ja też niedawno gotowałam groszkową. A dzisiaj poszłam na łatwiznę, bo dostałam od teściowej kapustkę na łazanki, i tylko ugotowałam dzisiaj makaron do tego i obiadek w 10 min
![]() Ja poznałam męża na czacie internetowym... jak byłam w Niemczech. Przez 5 miesięcy rozmawialiśmy na czacie, mailowalismy, dzwonilismy, pisalismy nawet listy, aż w końcu zaprosiłam go tam do siebie i przyjechał 2 tygodnie byliśmy razem, sami, a potem przez kolejne 5 miesięcy znowu na odległość. Ale jak już wróciłam do Polski z powrotem, to pojechałam prosto do Lublina i już tu zostałam......
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poznałam męża... przez radio
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
przez radio??<wow>
to jeszcze romantyczniej niż przez gg
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
tak jak obiecałam zamieszczam zdj kuchni rodziców....
to nie moja kuchnia więc na kolory nie miałam wpływu
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Była taka lista przebojów - Lista Przebojów Radia Łódź. Dużo wtedy słuchałam, fajne klimaty, ludzie pisali tam listy, które były czytane na antenie, pozdrawiali się, także nawiązywali znajomości. Miałam 16 lat i byłam zakochana w Gawlińskim i Wilkach. No i facet przeczytał list od chłopaka z Sieradza, że gra na gitarze, uwielbia Wilki i chętnie nawiąże korespondencyjne znajomości. Ponieważ uwielbiałam też pisać listy, oszalałam
Serce mi stanęło jak go zobaczyłam - wysoki brunet, długie włosy, ciemne oczy, z gitarą - totalnie mój typ W marcu minie 10 lat jak jesteśmy razem
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1345 | ||
|
Raczkowanie
|
przypuszczam, że w 7 bo gin jeszcze mi nie potwierdził. w piątek się dowiem. Mam taką nadzieję .
Cytat:
Mieliście z mężem duuużo roboty zwłaszcza, że one takie małe były. Cytat:
|
||
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki ja dzisiaj mam kiepski dzien dostalam list ze szpitala ze mam anemie i musze brac tabletki niestety
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziękuję
Ja myślę, że każda historia to love story, trzeba tylko ładnie opisać
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja faktycznie historia poznanania swojego męża ciekawa
a czy teraz też czytają listy na antenie radia? a ja napiszę ,że ani na czacie , gg czy przez radio , ale też internetowo poznałam swojego TŻ - na fotka.pl dał mi ocenę ja podziękowałam i kolejne 3 dni pisaliśmy na fotce, później wyjechał na dwa tyg. nad morze ze znajomymi więc cisza i pod koniec wakacji spotkanie. Nie spodziewałam się ,że coś z tego będzie a jednak
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka, powiem szczerze, że nie wiem, czy jeszcze czytają, bo nie słucham radia od dawna. W ogóle wydaje mi się, że tej listy już nie ma. Prowadził ją dosyć znany w Łodzi prezenter - Adam Kołaciński.
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojego TZ poznalam tez przez internet na czacie na wp
no i po miesiacu smsowania i rozmow przez tel spotkalismy sie no i jakos tak zostalo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

i stwierdziłam, że może zostawie tu jakis swoj ślad..
Nie wiem kiedy u nas staranka, też chciałabym w grudniu, ale pewnie dopiero w przyszłym roku się da, sytuacja z pracą jakoś nadal nas nie przekonuje do działania.
sporo chce za mieszkanie , ktore wymaga remontu , ciekawe ile opuści
a co do naczynia to nie wiem
wszystkie mojeciuchy z szafy wylądowały na fotelu i jak widzę tą kupkę do sprzątania wychodzę z sypialni

Ja myślę, że każda historia to love story, trzeba tylko ładnie opisać