|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
chodź podmuchasz mi w paluszek bo tak sobie właśnie przyfasoliłam, że mi spuchł
|
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedulka nasza (. Wiem co czujesz, bo jak mój TŻcik wyjeżdża na dwumiesięczne delegacje to ja wariuję. Dla Ciebie -> |
|
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomijajac to, ze chyba jak wiekszosc facetow lubi schabowe, frytki i inne pizze to jednak jest smakoszem - oboje jestesmy wielbicielami malych dobrych rzeczy, wiec pewnie moglabym liczyc na jakas pyszna salatke (niekoniecznie dietetyczna bo np. serem plesniowym), grzanki z kozim serkiem czy millefeuille z warzywami i oscypkiem albo tatara ![]() moj wlasnie tez wsuwa ile wlezie (m.in. po 2 obiady dziennie - jeden w pracy, drugi u mnie ) i moze chudy jak patyk to nie jest, ale wage ma stala i bardzo proporcjonalna do wzrostu. ciekawa jestem czy kiedys zacznie tyc... choc jest bardzo podobny do swojego taty, w ktorym nie uaktywnila sie na starosc tendencja do tycia, wiec moze zawsze pozostanie szczuply i szczesliwy, bo moze jesc na co ma tylko ochote, a jesc uwielbia z reszta duzo je, ale tez duzo sportu uprawia, wiec moze sie to rownowazy teraz na silce jakis program treningowy robi - kazdego dnia ma jakies inne partie do cwiczenia niech cwiczy... trzeba mnie bedzie w koncu przez prog przeniesc ![]() Cytat:
narzucili Wam temat czy juz zdazylas sie nim zudzic?![]() u mnie tez paskudnie i do tego pada, ale dzieki temu jeszcze bardziej sie ciesze, ze siedze sobie w domku, popijam goraca herbatke, sluchajac muzyczki z kotem na kolanach i tez siedze w ksiazkach, ale w sumie zle nie jest grunt to pozytywne nastawienie ja tak sobie mysle, ze nie ma co zwlekac z pisaniem tej pracy, bo im wczesnien zaczne tym wczesniej skoncze taka nagroda mnie czeka... ale najpierw musze sie wyzyc na klawiaturze i cos madrego popisac ![]() juz wam chyba pisalam, ze mam postanowienie zeby tego listopada nie wpasc w zaden dolek? bardzo dobrze mi robi mysl o grudniowym wyjezdzie )moze Tancia tez sobie pomysl o czyms co Cie milego czeka w niedalekiej przyszlosci
|
||
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy rozdział mam o restrukturyzacji a szczerze mówiąc to nie mam o tym pojęcia jakoś...a w najbliższej przyszłości nie czeka mnie nic dobrego.. uciekający czas, egzamin na kursie księgowości, pisanie nudnej pracy magisterskiej, całotygodniowe rozstania z tztem i tylko w weekendy niezbyt długie randki, samotność na stancji.. pewnie jakieś zaliczenia i egzaminy na studiach.. żyć nie umierać
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze moja wypowiedż dała Ci "kopa w zadek" (zgramnt skądinąd), naprawdę nie masz się czym przejmwoać, przeciez i tak bedziesz piękniejszą PM
a buty i biżu już masz? to gdzie fotki!?Cytat:
czego byś kuzynce nie zrobiła? Nie spiskowała ze sprzedawczyniami, czy nie założyła takiej samej sukni, bo niebardzo rozumiem? I jeszcze raz powtarzam, że nie czepiałam się Twojej wypowiedzi, raczej za jej pomocą chciałam zwrócić uwagę, ze suknia Can't nie musi być suknią jej kuzynki Dla mnie np te Lorny, itd... to wszystkie takie same są, ja ich nie odróżniam.
|
|
#1296 |
|
Adwokat diabła
|
hellow!
wróciłam już na dobre! byłam na zakupach, bo dziś wypłata niah niah...
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jadę za chwilke na basen
![]() Tez mam dzisiaj wypłatę no ale trzeba przelać za szkołe i po wypłacie ehhh. tzn. zostanie tam coś jeszcze ale to idzie na slub ![]() tancia nie dołuj się ![]() Ale jak jest co robić to czas szybciej leci. a jak czas szybko leci to bliżej do naszego ślubu
|
#1298 |
|
Adwokat diabła
|
ale co zaczynam oszczędzać! i znowu mam rozmowę kwalifikacyjną.. jak ma się pracę to szaleją
|
|
#1299 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej, ja już z naprawionym samochodzikiem wróciłam, zjadłam i oglądałam swoją paczuszkę z all i się oczywiście wkurzyłam bo facet pomylił numery dziurkaczy i dostałam zamiast tego na którym mi bardzo zależało jakiś beznadziejny i zamiast naklejek z filcu, naklejki z PCV połowę tańsze
już do niego napisałam że w czwartek wysyłam do niego te rzeczy i czekam na zwrot kasy za przesyłkę oraz na wysłanie tych rzeczy, które zamawiałam. Do tego liczyłam na jakiś prezencik gratis bo zamówiłam na 150zł różnych rzeczy do albumów a on nie dość że pomylił zamówienie to jeszcze nic nie dał. Aha no i rozmawiałam z panią z poczty, pytałam kiedy listonosz przyniósł paczkę, to powiedziała że wczoraj, więc ja pytam: to w takim razie o której godzinie bo ja wczoraj do 17. 30 stałam 30min w kolejce i paczki nie było, więc się zastanawiam czy go kryła czy co, więc powiedziałam też że fajnie byłoby gdyby listonosz chociaż zadzwonił i powiadomił że paczka jest to pani mi powiedziała że jak chcę to mogę złożyć skargę i jak dostanie jedno- dwa upomnienia to już zacznie się starać bo teraz wszystkim na pracy zależy, to jej uprzejmnie powiedziałam że wolałabym chyba z nim porozmawiać niż od razu skargę składać, ale że sytuacja powtarza się już któryś raz, ale w sumie to nie wiem czy nie powinnam tej skargi złożyć, a kiedyś w ogóle listonosz zostawił mi w skrzynce przesyłke która wymagała mojego podpisu, więc co... podpisał się za mnie... nawet nie wie dziad czym to grozi, jakbym tylko była chamska to już by tam nie pracował za coś takiego, a tu jeszcze śmie mi paczek nie przynosić. I tez wszędzie podjeźdża samochodem![]() Cytat:
mój listonosz kiedyś zadzwonił do domofonu że zostawia awizo bo paczka jest duża i nie ma jej ze sobą, ale że będzie do odebrania o "tej godzinie na poczcie" no ale przynajmniej zadzwonił, a teraz widocznie dawno nie dostał kopa w tyłek i się opierdziela.![]() Ewa jak tam dzisiaj się czujesz? Agator czekamy na relację z pierwszego mierzenia sukien ![]() Cytat:
ja właśnie nie widziałam zwiastunów w tv bo jakoś bardzo mało ostatnio oglądamCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale teraz muszę się wybrać na profesjonalne nadanie kształtu, bo coś się wymknęły mi spod kontroli Tzn. pod linią brwi jest ok, ale górą mi jakieś niesforne kłaczki wyłażą, ale się boję ruszać, bo nie chcę za dużo powyrywać ![]() Cytat:
Cytat:
I on ma dużą potrzebę, żeby wiedzieć co będzie jadł, więc w każdą niedzielę rozpisuje obiadowy grafik na cały tydzień i przy tym zazwyczaj wychodzi tak, że przez 2 tygodnie ani jeden posiłek się nie powtarza No i wszystko gotuję w większych ilościach i później mrożę, żeby TŻcik sobie tylko rozmroził i odgrzał jak ja cały dzień jestem na uczelni ![]() A tak w ogóle to muszę się pochwalić, że przekopałam sie przez całą do tej pory napisaną magisterkę i podopisywałam mnóstwo notatek. Wykonałam 3-dniowy plan w 2 dni Mam nadzieję, że teraz już się promotorka nie będzie czepiać, że encyklopedycznie to napisałam
|
|||
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze cos z rachunkowosci?![]() Cytat:
za to widzialam w kinie kiedys przed innym filmem dlatego pisze, ze zrobil wrazenie, bo to jednak efekty specjalne i skala ekranu odpowiednia za to cos czuje, ze bedzie w nim spora dawka hamerykanskiego patetyzmu... a tego szczerze nie znosze ![]() my sie chyba wybierzemy na Millenium: Mezczyzni, ktorzy nienawidza kobiet ma bardzo dobre recenzje ![]() zmykam, bo TZ juz jedzie z pracy
|
||
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
jak to dobrze, ze jutro wolne nikt nie ściągnie mnie żadną siłą z łóżka aż do 11.00 o nieeeee dziś jeszcze tylko wieczorem na nauki, ale to przed ostatnie już, nie licząc poradni na "2012" sama bym poszła, bo te efekty wydawały mi się naprawdę wow tak wiec musimy pomyśleć z TZ bo już dawno w kinie nie byliśmy, mieliśmy jechać w niedzielę, ale film na kanapie przed tv wygrał, lenistwo wzięło górę Chili dla Ciebie mogę powiedzieć urodzinowy wierszyk" "Na górze róże na dole maki my Cię kochamy jak dwa aniołki" )Can`t Ty się dziewczyno nie przejmuj, ja na miejscu Twojej kuzynki bym zrezygnowała bo to Ty pierwsza się w tej sukni pokażesz i Ty powalisz wszystkich na kolana więc nic sie nie martw a tak na marginesie to niezły zbieg okoliczności, kto by pomyślał ![]() a ja dalej poszukuję fajnych czerwonych szpilek i czarnej sukienki, ale jak na razie z marnym skutkiem
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany właśnie wróciłam z biblioteki- ależ się zbiegałam po miasteczku bo chciałam się na wcześniejszy wyrobić i normalnie przebiegłam całe iasteczko akademickie ufffff a na koniec poszłam do sklepu i nie było warzyw na patelnię ale na szczęście były żelki
|
|
#1304 |
|
Zadomowienie
|
bry wieczór laseczki!!
|
|
#1305 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Pmki
![]() No i jutro mamy wolne hurrrrrra
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie jak byłam w sklepie to wszyscy kupowali sobie piwko na jutrzejszy miły wieczór a ja- będę siedzieć sama z dala od tżta.....
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dopiero będzie satysfkcja
|
|
|
#1308 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dzisiaj w "moim" UC jeden facet był ze szczeniaczkiem labradorem, 2 miesięcznym, bo nie miał go z kim zostawić. Jaki słodki psiak, cały czarny. To pies służbowy, przejdzie wszystkie szkolenia, na tytoń, narkotyki, broń.
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do okulisty musisz iść bo musi Ci oczka zbadać czy w ogóle możesz nosić jakiekolwiek soczewki
|
|
#1310 |
|
Wtajemniczenie
|
toska ja nosze soczewki toryczne
Ponieważ mam astygmatyzm. Nie jest je trudno dobrać, używa się ich tak samo jak tradycyjnych. Tyle, że takie soczewki indywidualnie do astygmatyzmu są dobierane, ja na takie soczewki czekam od tygodnia do miesiąca czasu, zamawia mi je okulistka
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-11-10 o 18:10 |
|
|
|
#1311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę musiała się zadowolić pewnie jakaś książka damy radę Tańcia, głowa do góry mój niewidoczny suwaczek pokazuję, ze jeszcze tylko 284 dni, wiec jakoś damy radę
|
|
#1312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() A tak z ciekawości: dużo droższe są od zwykłych (na all 6 dwutygodniówek ok 60-70zł)? |
||
|
|
|
#1313 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Co do soczewek to ja za 6 par jednomiesięcznych płaciłam ok. 400zł plus jedna para gratis i zazwyczaj płyn jakiś też gratisowo
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-11-10 o 18:15 |
|
|
|
#1314 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łoł
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
Yhmmm No ale ja stwierdzam, że nie żałuję ani jednej złotówki,za komfort, wygodę i o wiele wiele lepiej widzę w soczewkach niż okularach, jak dla mnie nie ma czego porównywać
Moja reakcja która pani doktor się spodobała: "Wow ale suuuuper"
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
ja płącę za soczewki za miesiąc 36zł za parę, ale teraz znalazłam je za 32zł
|
#1320 |
|
Wtajemniczenie
|
zmykam na nauki, odwiedzę Was pewnie później
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

do tego ta obrzydliwa pogoda
zaraz wpadne w depresje.. żeby chociaż tż był obok to byłabym przeszczęśliwa a tak jedna wielka
chodź podmuchasz mi w paluszek bo tak sobie właśnie przyfasoliłam, że mi spuchł

(. Wiem co czujesz, bo jak mój TŻcik wyjeżdża na dwumiesięczne delegacje to ja wariuję. Dla Ciebie ->
a tż tak je i chudy jak patyk
z reszta duzo je, ale tez duzo sportu uprawia, wiec moze sie to rownowazy 

masz rację 

już do niego napisałam że w czwartek wysyłam do niego te rzeczy i czekam na zwrot kasy za przesyłkę oraz na wysłanie tych rzeczy, które zamawiałam. Do tego liczyłam na jakiś prezencik gratis bo zamówiłam na 150zł różnych rzeczy do albumów a on nie dość że pomylił zamówienie to jeszcze nic nie dał. Aha no i rozmawiałam z panią z poczty, pytałam kiedy listonosz przyniósł paczkę, to powiedziała że wczoraj, więc ja pytam: to w takim razie o której godzinie bo ja wczoraj do 17. 30 stałam 30min w kolejce i paczki nie było, więc się zastanawiam czy go kryła czy co, więc powiedziałam też że fajnie byłoby gdyby listonosz chociaż zadzwonił i powiadomił że paczka jest to pani mi powiedziała że jak chcę to mogę złożyć skargę i jak dostanie jedno- dwa upomnienia to już zacznie się starać bo teraz wszystkim na pracy zależy, to jej uprzejmnie powiedziałam że wolałabym chyba z nim porozmawiać niż od razu skargę składać, ale że sytuacja powtarza się już któryś raz, ale w sumie to nie wiem czy nie powinnam tej skargi złożyć, a kiedyś w ogóle listonosz zostawił mi w skrzynce przesyłke która wymagała mojego podpisu, więc co... podpisał się za mnie... nawet nie wie dziad czym to grozi, jakbym tylko była chamska to już by tam nie pracował za coś takiego, a tu jeszcze śmie mi paczek nie przynosić. I tez wszędzie podjeźdża samochodem
mój listonosz kiedyś zadzwonił do domofonu że zostawia awizo bo paczka jest duża i nie ma jej ze sobą, ale że będzie do odebrania o "tej godzinie na poczcie" no ale przynajmniej zadzwonił, a teraz widocznie dawno nie dostał kopa w tyłek i się opierdziela.
HELP!
No i wszystko gotuję w większych ilościach i później mrożę, żeby TŻcik sobie tylko rozmroził i odgrzał jak ja cały dzień jestem na uczelni