|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
I nie każda suknia jest księżniczkowatą wartą 5 tyś. Są równie piękne,skromne i delikatne za dużo mniejsza kwotę .
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat jak kupie suknie t nie bedzie w szafie żarciem dla moli czy zbieraczek kurzu bo suknie spokojnie po slubie moge oddac do salonu
i oni ją sprzedadza uszyja mi jaką sobie zażyczę i z jednej strony szkoda mi kasy a z drugiej... nie :P![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Bo w sumie nie wem czy Wam pisalam ale bylam dzisiaj w salonie w moim miescie Napewno tam kupie suknie
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
a tak jakoś...tylko że ciężko jakieś naprawdę ładne znaleźć
albo nie umiem szukać Cytat:
dziewczyny u nas coś mówiły że wypożyczenie około 600-1000 zł więc też w sumie sporo ale jest jeszcze taki motyw w wypożyczalni że jak nie znajdziesz modelu to mogą ci uszyć jaką chcesz a po ślubie ją oddasz ![]() mi nie zależy na nowej, więc dlatego wypożyczę, mam nadzieję że znajdę jakąś prostą skromną sukieneczkę poćwiczyłam prawie 40 minut, nieźle dziś sobie wycisk dałam
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie mam dostępu do kompa. w domu ciężko się dostać do stacjonarnego a z laptopa nie mam jeszcze nowego zasilacza |
|
|
|
#3967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15197328]jolkajp najlepiej byś zrobiła jakbyś odczekała troche i poszła na badanie z krwi-beta HCG. Ono jest w 100% pewne i da Ci klarowny wynik tego,czy jesteś w ciąży czy też nie. [/QUOTE] bede cierpliwa narazi ei sie okaze a badania to juz jak bede miała konkretne podejrzenia
|
|
#3968 |
|
Rozeznanie
|
Na poprawe humoru
troszkę "pieknych" sukienek 1. ferero rosche 2.skojarzyło mi się z rurą zmiarzdżona w harmonijke 3. bardzo skromne podkreslenie biustu 4.coś dziwnego 5.strus pędziwiatr a la mewa
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-10 o 19:20 |
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Chwilę poleżałam i od razu lepiej było, bo zjadłam 2 kromeczki. A te zawroty i mdłości tylko przez moją głupotę bo miałam 21 godzinną przerwę między posiłkami bo jakoś tak strasznie późno dzisiaj wstałam głupia jestem musze bardziej uwazać.Dziękuję że trzymałyście kciuki bo pomogło z resztą jak zwykle![]() TŻ chce iść na 2012 ale ja stanowczo NIE. Teraz jest czas depresji jesiennej chandry a tu na film o końcu świata mam isć oooo nie
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Ja chcęstanowczo nowa suknię nie chce nosic po innych;p nie no zartuje, wiadomo-wydatek...ale raz w zyciu w końcu zresztą u mnie to koszt 2 tysiące maks, z welonem juz.a welon chce dluuuuugi![]() jolka nie wiem co ci radzic nic takiego nigdy nie mialam.ale lekarz na pewno Ci powie co toT'ai tez nadszedł czas na zmiany?:p Cobra to dobrze, że juz lepiej ![]() Mustique tekst moz ei ładny,ale jesli mam byc szczera to nie lubię disco polo;p i na wesleu chce tego jak najmniej;/ Któras pisała kiedys, że podgrzewacz do kominków jest ładny o zapachu herbaty zielonej?właśnie kupiłam, zaraz wypróbuje;p i kupiłam jeszcze kokosowe kadzidełka jak Tż przyjedzie jutro to będzie romanticoEdytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-10 o 19:34 |
|
|
|
#3971 |
|
Rozeznanie
|
Troszkę makijaży. gustuje w mocnych i raczej na ślub będę miała cos ciemnego jak zawsze, tyle że usta delikatniej jakoś
nudzi mi się to powklejam makijażyki które mam zapisane ![]() MAKIJAŻE I:
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mam kilka na zapas może i ja pisałam, chociaż nie pamiętam, w każdym bądź razie uwielbiam o zapachu zielonej herbaty i wiesz co? właśnie mam zapalony kominek od dwóch godzin
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Rozeznanie
|
Całkiem zapomniałam o 1 zdjęciu. Tu pani,która mi się podoba i gdybym miała tyle odwagi to tak bym na slub mogła wyglądac. Uwielbiam przepych-ale w ramach rozsądku - a że do tego sroka na swiecidełka jestem
mojemu TŻ nawet sie spodobała ta pani ![]() Disco polo a ja tam lubię,bo przynajmniej proste i rytmiczne. Ludzie zapieraja się że nie słuchaja,a tak to każdy zna słowa u mnie ordzina najlepiej na weselach bawi się przy disco,pop i biesiada ,więc napewno tego nie pominiemy
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do slubu tez raczej ciemny bede miala
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka makijaże piekne
a co do disco polo to jasne, że troche bedzie;p ale nie calkiem;/ bylam na weselu gdzie bylo TYLKO to i juz rzygac mi sie chcialo za przeproszeniem tym bardziej, ze zadne tam mydelka fa czy jestes szalona (to jeszcze lubie;p) tylko same bara bara,a niektore to nawet takie po wulgarne podchodzily...i co z wujkiem do takiej piosenki?nie dla mnie zreszta nasz upatrzony zespol jest rockowy i jakos nie widze tego kolesia w takich aranzacjach heh;p ale hej sokoly obowiazkowo i zono moja tez;p
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-10 o 19:53 |
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoją orkiestrę znam z wesel i całkowicie zdaję się na nich, w końcu po to są
![]() a makijaże ładne, ale ja dla odmiany chcę jasny i delikatny ciemne w ogóle do mnie nie pasują (mam głęboko i jeszcze blisko siebie osadzone oczy) |
|
|
|
#3977 |
|
Rozeznanie
|
jedyne w miare jasne u mnie to mam takie:
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3979 | |
|
Lena
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o muzykę. my uwielbiamy disco polo i biesiadne i większość wesela będzie taka muzyka. dopiero po 1 godznie będą piosenki nowocześniejsze. a makijaż zawsze podobał mi się evy longorii. a ja nie mam pojecia jak sie umaluję. jestem dosćbalada i na co dzień nie maluję sie wogole.
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-10 o 20:11 |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki ci za jasne
Cytat:
![]() wiem wiem o tym malowaniu jasnym itd ale uwierz i tak ciemne kredki średnio mi pasują (czarna wcale!) i górna powieka ewentualnie od połowy, dolna może cała...od biedy mam tylko 2 kredki fioletową i indygo blue
|
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na razie uczę małą słówek i w grę dziś grałyśmy to jej się podobało ![]() Cytat:
![]() właśnie wróciłam z korków, pół godziny czekałam na autobus, bo nie przyjechał a teraz pełen relaks![]() a dziewczyny, pamiętacie, że jutro domowe SPA urządzamy??
|
||
|
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
SPA?
a ja chciałam mojej mamie na urodziny z a2 tyg. kupić taki bilecik na masaz w SPA. ale zrezygnowąłam. te warszawskie ceny.... tak około 200-300 zł za godzinny masaz..... no dla mnie to bardzo dużo.....
|
#3983 |
|
Lena
|
to SPA są takie drogie? a ja sie chciałam odmóżdżyć przed samym weselem z psiapsiółką.. chyba nic z tego!
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nic nie wiemwiem za to że skoro już mam wolne to zamierzam całe mieszkanie odkurzyć i ogarnąć swój pokój znalazłam inny avatar, taki majowy |
|
|
|
#3985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No zalozenie wlasnej apteki nie jest takie proste niestety..bo juz tyle tego jest wszedzie, no i kasy tez troche trzeba na to miec..a ogolnie jestem przeciwna otwieraniu aptek przez nie- farmacetow:/Nie zebym miala cos do Twojej kolezanki, bo widze ze ją to cos interesuje. Ale przez to apteki staja sie tylko miejscem do zarabiania kasy, bo takim ludziom tylko o to w tym chodzi..zeby jak najwiecej sprzedac i jak najwiecej zarobic, a pacjenta i jego dobro maja gleboko w d...przykre to jest..bo to wkoncu nie jest sklep. Stysik- ja za to mam temat i juz dwa zdania napisane. Tworzylam je wczoraj przez godzine:P zalosne..mam nadzieje ze ten poczatke byl tylko taki trudny..hehe MiciaKicia- napisz jak bylo w kinie, bo te mysle zeby sie na to wybrac w weekend ![]() jokajp- a nie mialas jakis stresow, albo nie chorowalas ostatnio, czasami od byle czego czlowiek troszke sie moze rozregulowac..na mnie to bardzo dzialaja rozne czynniki.. w sesji to wogole sie nie zastanawaim jak mi sie @ spoznia bo wiem o co chodzi.. Ja tez wole mocne makijaze i na slubie tez bym taki chciala bo juz sie przyzwyczilam i bym sie dziwnie czula w jakims delikatnym..ten 4 ladny ![]() A co do disco polo to mysle ze i to na naszym weselu bedzie, sluchac na codzien nie sluchac, ale pobawic sie do tego mozna niezle:P Natomiast suknie chyba kupie nowa..mam nadzieje ze 3 tysiecy na nia nie wydam, z tego co wiem to w Tarnowie az tak drogo nie jest, ja nie lubie takich super wypasnych, blyszczacych i z jakimis swiecidelkami wiec mysle ze nie bedzie ciezko cos ladnego i w miare nie drogiego znalezc..a welon nawet myslalam zeby od siostry wziasc, bo miala ladny..zawsze to cos porzyczonego:P Ale dzis jestem niezywa..chyba taki dzien mam, ciagle mi sie spac tylko chce..mam ochote na desperado..tylko mi sie nie chce isc do sklepu..ehh..dzisiejszy wieczor chyba spedze przed tv no i moze z desperado jak sie wybiore dopoki sklepu mi nie zamkna..
|
|
|
#3986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Diana nie miałam stresów chyba zadnych przynaj,niej nie pamietam. i nie chorowałam jakos powaznej. wszelie stresy miałam we wrześniu więc dawno temu.moim jedynym stresem jest zajscie w ciąze...w sumie jak sie zastanowic to miałam okres co 26 dni,a jak zaczelismy sie starać o bobo to na pocżatku-co 26 dni kores,potem,28,potem 29 i teraz 21.... moze too prze zte działania? bo za dużo o tym myslę
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-10 o 20:43 |
|
|
|
|
#3987 |
|
Lena
|
no to po ptokach... ale może dam sie jeszcze skusić.
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
widzę dziewczynki że cichutko się zrobiło
![]() jutro moja siostra hałaśliwa z Lublina przyjeżdża, troszkę pewnie zamieszania w domu zrobi jak zwykle
|
|
|
|
#3989 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie z aero wróciłam
|
|
|
|
#3990 | |
|
Lena
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15203322]Ja właśnie z aero wróciłam [/QUOTE]co to jest to aero?? albo to a6w (czy jakoś tak) jestem niedouczona, oświećcie mnie!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

bo pasowałoby to jak kwiatek do kozucha
nie potepiam nikogo kto kupuje tak drogie suknie, czasem tylko troche mnie to dziwi

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

głupia jestem musze bardziej uwazać.
z resztą jak zwykle
Perfect Housewife 

mojemu TŻ nawet sie spodobała ta pani 

a ja nic nie wiem