|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Lena
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
Cytat:
......................... ......... Cobra- kuruj sie! ikwiatka posyłam...
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie nudzi;/ gralam sobie w kolo fortuny a teraz gram w milonerow hehe
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3934 | |
|
Lena
|
Cytat:
a ja sie przez godzine użerałam z bratankami. teraz wypoczywam. i mam zamiar iść gdzieś sie przejść bo od tego huku skrobania i wbijania gwoździ i burzenia murów.. mam dosć! ale jeszcze cud że tesciowa nie zaleciała sprawdzić co sie dzieje. zawsze ona pierwsza, a dzis tylko telefonik! cosik to dziwne!
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Lena
|
u mnie cały czas mży. ale mi to nie przeszkadza...
|
|
#3937 | |||
|
Rozeznanie
|
HEJKA
Cytat:
Cytat:
aktualnie: zielony maybeline define a lash, z oriflame wonder lash-fioletowe ciemne opakowanie A rzęsy taki ejak w aavatarze po obydwuch . raczej ja sie mocno maluje. Cytat:
A jak sie sni śmierć czyjas to znaczy,że ta osoba bedzie długo żyła i zdrowa bedzie! boże....mój tez na zimno sie buntuje i lata nieubrany,zamiast kurtki ciepłej to bluze zakłada i upiera sie ze ciepła jest. a potem ma kaszel i katar ![]() ------------------ a ja dzis zgrzeszyłam konkret.nic nie jadłam cały dzień i posżłam z koleżankami do pizza hut na zaległe moje urodzinki ![]() uwaga zjadłam: 2,5 kawałka pizzy farmerskiej -pychotka, bar sałatkowy, banana w tortilli z czekoladą i bita smietana-fana banana-pychota!!! i chcieli jeszcze nas okantowac na rachunku na 20 zł! bo miałam zniżke,ze do duzej pizzy dwa desery bananowe gratis, i jeden dokupiłam-bo byłysmy 3. i nam 30 zł naliczyli zamiast 10! ale moje czuje oko zwróciło na to uwagę. heheheheh. i poprawili rachunek![]() a teraz grzeję wodę w termie i ide sie kąpac w płynie który dostałam taki ładny z perfumerii Daglas w slicznej butelce ----------------- ale jestem ogółem wsciekła!!!! wiecie co? dostałam @!!!!!!!!!!!!!! wszystko by było okej gdybym nie dostała go po 21 dnaich od ostatniej miesiączki,z czego miałam 5 dni-okresu i 16 dni bez i co? i już okres? a nigdy w życiu nie miałam takich akcji! Nigdy. zawsze jak w zegarku prze zjakieś 9 lat,nawet po tej operacji mojej! a tu co. hop. A już się naczytałam o jakims krwawieniu implementacyjnym czy czymś takim i już mam głowe pełną myśli.... eh.... ale póki co obserowac sie musze
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
to musicie wziąć się za tych TŻ-ów
mój już nauczony zapinać się pod szyję, nosić czapkę, szal i rękawiczki
|
|
|
|
#3939 |
|
Konto usunięte
|
jolkajp a normalnie masz @ jak normalnie masz? Czy to raczej plamienie jest? Bo jeśli skąpsze to może to być plamienie implantacyjne
|
|
|
|
#3940 |
|
Lena
|
my oboje z teżetem latamy w zimie jak na wiosnę ubrani. a po domu musowo w krótkim rękawku. no za ciepło nam jest ogólnie .na razie nie chorujemy, jakieś czasem tam przelotne kichniecie. moze juz sie zaaklimatyzowalismy z zimą??
Jolka- a krawiawienie jak przy @?
|
|
#3941 |
|
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15196945]jolkajp a normalnie masz @ jak normalnie masz? Czy to raczej plamienie jest? Bo jeśli skąpsze to może to być plamienie implantacyjne
[/QUOTE]Mam w sumie nie normalnie. Bo zzawsz emiałam tak średnioobficie. a teraz troche dużo tego jest. Mnie sam fakt dostania wczesniej @ tak nie denerwuje,ale to,że nie maiałam żadnych objawów! a zawsze mam bolace piersi, nabrzmiały brzuch, apetyt jak słoń. A teraz to jakbym nie wstała ubrać się w ciuchy t nawet bym nie zauwazyła,ze dostałam bo nic nie czułam. i nie czuje nadal w sumie. jedynie to by się "datowo" takie krwawienie zgadzało. i tyle.
|
#3942 |
|
Lena
|
dziewczyny teżet napisał mi że chce tę piosenke na pierwszy taniec, ewentualnie na jden z pierwszych.. podoba wam sie?
DO CIEBIE ANIU mówił że rozmawiał ze zespołem i ją sie nauczą.. i chce żeby imie na moje zmianieć!
|
|
#3943 |
|
Konto usunięte
|
jolkajp ale właśnie takie krwawienie jest bardzo skąpe. Takie implantacyjne. Sama nie wiem,co bym na Twoim miejscu myślała. A mój TŻ w czwartek chyba idzie na badania na płodność
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o tusz to niezmiennie uzywam MaxFactor 200Calorie Dramatic Look
ale teraz chce kupic tez z MF ale False lash effect---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
|
|
|
#3945 |
|
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15197171]jolkajp ale właśnie takie krwawienie jest bardzo skąpe. Takie implantacyjne. Sama nie wiem,co bym na Twoim miejscu myślała. [/QUOTE]
zgodzę siE! moze właśni powinnaś mimio to udać sie do gina. sprawdzic nigdy nie zawiedzie. albo po prostu skontaktować sie z pielęgniarką co jest przy ginie i wytłumaczyc co i jak, moze ona wiecej cos bedzie wiedzieć Honolinka.. coś przecxzuwacie że on idzie...
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
elunka najpierw się troche podenerwowałam i po*******łam, ale później generalnie miałam wszystko w :dupa:
dotta jak ja zrobiłam sobie grzywkę na prosto, to kumpel powiedział: "40 lat po wojnie, a Ty dalej hełm nosisz" ![]() ivona dzięki ![]() stysik masz rację z tymi feriami. Muszę to sprawdzić. myouko witaj ![]() cobra ::glaszcze: a może jelitówka?? Kuruj się ![]() T'ai mój też się nauczył. aJak nie ma czapki, to naciąga kaptur na głowę ![]() Uff, w końcu w domu. Generalnie jak zaczęłam mieć wszystko gdzieć, to aż mi się lepiej zrobiło hehe. Właśnie zjadłąm obiad i jestem przeżarta bleee, ale zaraz ide do tż - umówił nas na 20 ze znajomymi na piwko. Coś nie bardzo mam ochotę iść, ale chyba jednak pójdę, a później coś mi Tż pisał, że zostanę u niego na noc hihiDobra, to lece sie szykować, uderzam do sklepu i później do Tz. A któraz z Was pytała o tusze do rzęs? Ja polecam 2 które ostatnio wypróbowałam: Maybelline - Lash Stiletto, albo (zamówiony na allegro bo w sklapach nie było) Nivea taki wróżowym opakowaniu, świetny, tylko początkowo trochę za rzadki.
|
#3947 |
|
Konto usunięte
|
jolkajp najlepiej byś zrobiła jakbyś odczekała troche i poszła na badanie z krwi-beta HCG. Ono jest w 100% pewne i da Ci klarowny wynik tego,czy jesteś w ciąży czy też nie.
Mustique nie,po prostu on sobie ubzdurał coś,że pójdzie. Bo on miał kiedyś tam wodniaka czy jakieś coś i woli się upewnić,że z medycznego punktu widzenia nie ma przeszkód w założeniu rodziny |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
ivona może to dpobry znak, ale faktycznie może idź do lekarza, będziesz spokojna
![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- honolinka
|
#3949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tymczasem ide się kąpac
|
|
#3950 |
|
Konto usunięte
|
ma.ko
![]()
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() 3000 zł wydaje mi sie że to duzo za suknie, chociaz jak chodziłam pół roku z kuzynka za sukienka dla niej, to większośc cenowo była tak między 2000 a 2500. pytanie do wsyztsich dziewczyn: nieszkoda wam aż tylu pieniędzy na suknię założona raz?< to nie jest nic złośliwego, tylko ciekawosc> Cytat:
![]() mój chodzi po polu nadal w krótkich spodenkach |
||
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15197328]
Mustique nie,po prostu on sobie ubzdurał coś,że pójdzie. Bo on miał kiedyś tam wodniaka czy jakieś coś i woli się upewnić,że z medycznego punktu widzenia nie ma przeszkód w założeniu rodziny[/QUOTE] w sumie odpowiedzialny jest ![]() Cytat:
![]() ale ja sukienki nie będę kupowała, bo nie chcę żeby potem leżała w szafie albo żebym szukała kogoś by ją kupił dlatego wypożyczę, znaczy mam nadzieję że coś znajdę ![]() ale większość dziewczyn to chyba kupuje albo szyje z jednej strony co się dziwić? najważniejszy dzień w życiu to chcą być najpiękniejsze ![]() a ja jakoś tak...nie muszę mieć nowej
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Konto usunięte
|
No tak
. Aż za bardzo czasami. Nie wiem,on się boi,że jak nawet,nie daj Boże,wynik wyjdzie zły to ja go Czubusia zostawię.... Trochę to rażące jest,bo myślałam,że wie,że kocham Go bezgranicznie,mocno i zawsze tak będzie . Ale jak się uparł to niech idzie,bo mi już truje tyłek z pół roku. Ale skoro tak to mu powiedziałam,że w odwecie ja też idę się sprawdzę.
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai widze ze Ty tez avatar zmienilas
|
|
|
|
#3955 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja na pewno nie kupie tak drogiej sukienki. szkoda by mi było. tylko na raz załozyć, a potem włozyc do szafy? ze sprzedaza poźniej są problemy... no nie wiem.. na razie myslę, że uszyję sobie sukienkę i wtedy do ok. 1000 zł powinnam się zmieścić. musze tylko jakąs dobra krawcowa znales. choc też rozważam możliwosć kupeinia sukienki w innym kolorze niż biała. szczerze mówiąc biel nie przemawia do mnie, a tradycjonalistka nie jestem. na razie szukam modeli sukienek nie wiem jak jest z wypozyczalniami, pewnie mamy dużo w krakowie, ale ciekawa jestem jak tam jest z cenami. musze sie zainteresować. ile tak mniej więcej kosztuje u Ciebie pożyczenie sukienki?
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Lena
|
Cytat:
siostra mojego teżeta kupuje i daje za sukienkę właśnie w granicach 2000. zł. ja bym serca nie miałą wydać tyle kasy na jeden dzień. a dając przykład inny od bratowej siostra miałą suknę gdxzieś sprowadzaną z francji czy skądś i zaraz na początku wesele juz ją szyla, bo ktoś z gość nadepnął i stargała sie. ajeśli chodzi o wypożyczenie.. ja bym chyba nie mogła, bo bym za bardzo przejmowała sie tą sukienka niż własnym weselem. bo bałabym sie żeby sie nie stargała, zniszczyła i td.
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-10 o 17:14 |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Ja zamierzam kupić suknię. A jeśli mi się jakaś spodoba,a będzie za droga to udam się z tym do krawcowej,która mi to uszyje taniej. Tym bardziej,że mam jeszcze trochę czasu i mogę to uzbierać .
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Przyczajenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15197908]Jakbym chciała iść takim tokiem myślenia to powinnam w ogóle nie wychodzić za mąż,bo nawet załatwienie ślubu kościelnego u mnie w parafii to jest kwota rzędu 1000zł
. Ja zamierzam kupić suknię. A jeśli mi się jakaś spodoba,a będzie za droga to udam się z tym do krawcowej,która mi to uszyje taniej. Tym bardziej,że mam jeszcze trochę czasu i mogę to uzbierać .[/QUOTE]nie no jasne. dla każdego cos innego jest ważne. ja np nie mam zbyt duzo pieniędzy, wiec wole mniej wydać na sukienkę, a dołozyc do podrózy poslubnej i wyjechac poza europę. dlatego tez nie robię dużego wesela bo najzwyczajniej w świecie nie stac mnie na to. nie chcę oszczędzać na przyjęciu, ale wiem że nie będzie tam żadeno przepychu, bo raz , że to nie w moim stylu, a dwa, że wole zrobić mniejsze przyjęcie dla jedynie najbliższych osób, więc moze to bedzie restauracja, może jakiś ogród- obiad, tort i tyle. więc nie bardzo widzę siebie ubrana w jakąs księżniczkowata suknię za 5 tys bo pasowałoby to jak kwiatek do kozucha nie potepiam nikogo kto kupuje tak drogie suknie, czasem tylko troche mnie to dziwi![]() heh, ciesze sie ze nie jestem sama
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam nawet taki sklep maja nowe i uzywane, dopasowują od razu do figury
Ceny ok 1000 zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.

przperaszam za pomylkie
juz nie mam sily na niego-w koncu swniskiej grypy dostanie!bo ciagle bez czapki i z rozpieta kurtke bo "samochodem przeciez jest" o mamo!
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)