|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Hello
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jeszcze nie miałam snu związanego ze ślubem, weselem. Moje Kochanie raz miał (dzień przed ślubem kolegi), ale opisywał że był uchachany jak nie wiem co i uśmiech mu z twarzy nie schodził, więc chyba dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1442 |
|
Lena
|
hej!
ja już po obiadku! zaszłam di teściowej na kawę i cacho i jeszcze na obiadek sie załapałam! ja uszy miałam przekuwane do komunii, potem ponownie przekłuwałam w wieku chyba 17 lat. zarosły mi! teraz noszę kolczyki jak tylko gdzieś wychodzę. po domu latam bez, u nas zapowiedzi sie czyta. ale to mała parafia więc... ale w większych miastach są wywieszane! sukienki slubne nie lubię pierzastych. to nie mój styl. moja ma być prawdopodobnie bardzo prosta. ale zobaczy sie w praniu jak sie będzie szyła!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-11 o 12:49 |
|
|
|
#1443 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja właśnie wstałam uznałam, że dłuższe spanie pomoże mi wyzdrowieć i tylko wczesniej Tż mnie obudził na antybiotyk i spałam sobie dalejCytat:
Cytat:
bo było ciemno już i padał deszczPodobała mi się Pani przyjmująca w poradni Cytat:
Cytat:
Teściowa wspomniała, że nawet czasem komentuje co nieco ![]() Pewnie, że 15 jest super
|
|
#1444 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
mój senny plan wykonany w 100% spałam od 22 do 11 chyba tego mi było trzeba kolczyki miałam przekute w pierwszej klasie podstawówki, pistoletem i pamiętam, że mi się jedno ucho okropnie goiło, jak mi mama ten kolczyk wyciągnęła (wkręt serduszko ) to był to taki ból ze płakałam jak bóbr ogólnie to uwielbiam kolczyki Can`t sen fajny faktycznie już teraz coraz częściej będzie się Nam to przytrafiało, ja już tez kilka zaliczyłam, oczywiście najczęściej nie mogę zdarzyć i nic nie jest zrobione![]() dziewczyny super, że macie już swoje godziny w Kościele zamówione, jak widzę 16.00 chyba dominuję, ale nie ma to jak 17.00 pochłonęłam wczoraj 3 cukierki, gdybyście wiedziały jaka ja byłam potem na siebie wściekła a zapowiedzi u mnie w Parafii czytają na ogłoszeniach parafialnych (mała parafia wiec dlatego) a u TZ wiszą w gablocie przy kosciele
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2009-11-11 o 13:01 |
|
|
|
#1445 |
|
Wtajemniczenie
|
W mojej parafii zapowiedzi są wywieszane w gablotach, nie jestem pewna jak to wygląda u TŻta, bo jego parafia jest raczej mała, moja za to duża, zresztą duma mojego miasta bo to bazylika mniejsza
![]() Moja lokalna drużyna właśnie przegrała ostatni mecz w tej rundzie.....Zmasakrowali nas
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
My też ślubujemy o 16:00
Ja też juz po obiadku, mój TZ zaraz jedzie do kolegi, mama do pracy a ja znowu sama zostanę Chciałam pojechać do kuzynki, ale nie odbiera i nie wiem czy jest w domu .... wrrr...nienawidzę siedzieć sama ... dobrze, że mam Was |
|
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewuś cieszę się że już lepiej, w takim razie nie wynurzaj się poza domek
Toska a jak tam zdowie kotki którą się opiekujesz? WYjaśniło się już coś? Wyzdrowiała? a u mnie dzisiaj na obiad placki ziemniaczane a na deserek wu-zetka Samoa chyba nie nosi się tych gumek kilka m-cy, kurcze już nie pamiętam dobrze, ale wydaje mi się że kilka tygodni w przypadku jak już masz w miarę naprostowany zgryz będzie dobrze najlepiej żeby Ci ortodontka orientacyjnie powiedziała ile max będziesz musiała nosić to wtedy będziesz miała wyobrażenie.A co do "2012" to ja liczę na dobre kino lubię filmy amerykańskie i katastroficzne i akcji, a to jest chyba połączenie. Knowing też bardzo mi się podobałZa to nie lubię i jakoś nie mogę się przekonać do science fiction ![]() Ale najbardziej właśnie lubię thrillery, akcje, katastroficzne,horrory. U nas na dzisiaj na ten film już od poniedziałku nie było na żadną godzinę miejsc, czuję że jak ktoś nie zrobił rezerwacji na jakikolwiek film chociaż dzień wcześniej to z miejscówkami może być problem. No ale w większych miastach to pewnie nie, u nas jest tylko jedno Multikino więc dlatego taki rzut był na bilety na dzisiaj
|
|
|
|
#1448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja narazie sie nudzę, TŻ przyjedzie później, nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. I nie wiem co będziemy robić, bo ja mam kiepski nastrój, a pogoda jest fatalna i nie zachęca do wyjścia
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-11-11 o 13:35 |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zadomowienie
|
a ja tak Was sobie podczytuję z ukrycia dziś
gratuluję wszystkim oficjalnym godzinom 16 ![]() my jeszcze nie byliśmy u księdza ale też stawiamy na 16![]() i uwaga uwaga!!! zafarowalam wkońcu wlosy!!!!!!!!! :b rzydal: szamponetką i efekt zdumiewający!!!! wszystkim się podoba i mnie też
|
|
#1451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1452 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Pupa Jasiu,pierdzi Stasiu. ![]() Cytat:
![]() Ja miałam przebite uszy pistoletem,to było jak byłam w podstawówce.Potem uszy mi zaczeły ropieć,bo zachciało mi się srebnych kolczyków. Miałam w ogóle problem z zakładaniem bo te dziurki były krzywe i myśle nad tym by ponownie je przebić.
|
|||
|
|
|
#1453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1454 |
|
BAN stały
|
No właśnie tak miałam,nie moge chyba nosić sztucznych ani srebnych,zobaczymy jak to będzie po ponownym przekuciu.
|
|
|
|
#1455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1456 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Helloooooooo
ale sie dzisiaj wyspałam Uwielbiam spac hihih Cytat:
![]() i nie mam na tyle odwagi ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładne brzmienie tematu to sobie dopiero będę formułowac
Ale piszę o języku polityków no i potem będę w analitycznym rozdziale analizować fragmenty przemów amerykańskich polityków Cytat:
To co on tam może gadac
|
|
|
|
|
#1458 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też bym się chętnie na taką operację wybrała, chociaż odkąd noszę soczewki to już mnie tak ta moja wada nie wkurza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam wolę moją 17 ![]() No włacha |
||||||
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
No to super. Pochwal się jaki masz nowy kolor włosów!
|
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
zawsze mialam jasny blond, a teraz mam coś ala ciemny brąz
i mimo przestróg pań z kosmetycznego, że będą zielone to wloski mam piękne, ciemne
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
otóż to nie ma to jak 17.00
|
#1462 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- 17 godzina górą Odbija mi dzisiaj lekko.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-11-11 o 14:41 |
||
|
|
|
#1463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niedługo pójdę znowu na jakiś fajny brązik, tylko nigdy sama się nie farbowałam i jakoś się boję, wolę zapłacić mojej fryzjerce
|
|
#1464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak rano wstalam, to pierwsze co zrobilam, to popatrzylam na swoje wlosy i powiedzialam do tż: "a jednak to zrobilam, a już myślalam że mi sie tylko śnilo!"
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1468 |
|
Rozeznanie
|
o ja cieeee, ta FaraSposa
wiecie co, ma któraś z Was te suknie z falbanami na kopmie i mogłaby je wkleic z nazwą modelu muszę się porządnie zastanowić, która lepsza ![]() ja narazie szaleję za 1) Maggie sottero Amour (wklejałam fotę już) - ale ta chyba niedostępna w Polsce 2) tą Atelier Diagonal (nie pamietam jaki numer 3) i ta Fara Sposa jest niesamowita jak tylko znajdę dużo z falbanami, to wleję w jednym poście, chyba, że któraś z Was ma na kompie ( np Kasieńka nam się te falbany podobają nie ???? |
|
|
|
#1469 |
|
Zadomowienie
|
zabrzmialo groźnie
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
co ja mialam za koszmarny sen dzisiaj Snilo mi sie ze do slubu mialam jakies 2 godz i szukalam kto mnie uczesze i umaluje i nikt nie chcial sie tego podlac mowie wam koszmar gorszy niz jak mi sie snily jadowite weże. Obudzilam sie mokra jakbym wylazla spod prysznica )Przegladam slubnatv.tv i znalazlam pokaz annais i wybierali najladniejsza suknie kolekcji i zgadnijcie ktora wygrala carrera ) http://www.slubnatv.tv/Pokazy/Suknie/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

sniło mi się że było naszewesele, że było na jakiejś oblesnej świetkicy wiejskiej. nic nie było przygotowane tylko pozostałości po jakiejś 18-stce. obrus cały poplamiony.. no i myslałam że wynajeta ekipa zajmnie się sprzataniem a tu zonk i przychodzimy na salę i dowiadujemy się że my bylismy zobowiązni do przygotowania sali.. ja do mojej mamy powiedziałam że nigdy jej nie wybaczę że mam takie wesle
ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe 

uznałam, że dłuższe spanie pomoże mi wyzdrowieć i tylko wczesniej Tż mnie obudził na antybiotyk i spałam sobie dalej