|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
ale jestem wsciekla wrrrrrrrrrryyyyyyy dobrze ze nie spi dzisiaj w tym samym pokoju co ja bo chyba w nocy bym go udusila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3572 |
Zakorzenienie
|
DOTYCZNY NK:
1. ogladam profil Ilony Z z domu K ![]() teraz tak super męznie wygląda... .... superasna suknia slubna i wogóle lachon z ciebie ... ![]() 2. Pani Iza F... Jej zazdroszczę figurki... ależ masz niektóre ponethne focie.. i te spojrzenia.... ... a Twój Kuboszczak ![]() ![]() 3. Jola jola Ty nasza Fasoleczko.... juz ci pisałam .. główne zdjęcie jest wyczesane i Ty na nim ![]() I MAM CIE.. nie tylko ja i Izumi mamy narąbane w głowie ![]() te obrazyjskie historyje z wykrętasami dwoma... hihihi Biedne dzieci nasze.. oj biedne ![]() Jolka przeginasz z tymi obrazkami.. połapać sie nie mogłam z tym asenem!!! ale boskieeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeee ![]() 4. Monika M ty mi tu wydajesz sie bardzo skromniuchna ![]() ALE CICHA WODA BRZEGI RWIE.. jak to u ciebie ![]() Oj masz jamniczka... ja tez kiedys takiego miaam prz 14 lat i zdech nam.. 5. o matko ![]() Ty ty.. Ty lachonie jeden ![]() 6. Madzia z koszalina.. heh nie dośc ze obok mieszka to jeszcze madzia... MAGDY SA NAJFAJNIEJSZE.. i to te szczególnie z pomorza ![]() ![]() A ja chce tez na sanki!!! no własnie brakuje ci czapki pod palmami O NIEEEEE kolejna szprycha... i widac że z nad morza bo jaka opalona Czy Ty nie miałąs propozycji grania w brzyduli ![]() ![]() 7. agnieszka g-ś a co to za wczasy... super masz foteczki z małą księzniczka.. A co nuli gadała do konia?? musiało byc ciekawie 8. Nasza ania.p lubi pić z gwinta w dodtaku w zakopanym ... twój synus jest jak malowany.. buzia sie usmiecha na sam widok .. Ps. od kiedy zaczełaś chodzic z nim na basen i jak to wogóle wygląda to pierwsze pójście.. to mnie berdzo interesuje Ania kiedy slubowałas.. ciekawa suknia kochana 9. Paulino nasza fioletowa Damo... powiem ci tak w tych teraz włoskach 10000 razy lepiej niz w bląd.. jakos cie w ciemnych widze ale sliczne masz fotki Chociaz nie koniecznie ogladam dalej i w dniu slubu pieknie ah te Twoje spojrzenia... Ło matko obejrzałam.. ale przegiecie Paulina masz az 173 focie.. dokoncze innym razem doszłam do 50 ![]()
![]() |
#3573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klub też ma ograniczenia np nie da się cytować, nie da się wklejać zdjęć bezpośrednio z kompa, ale mialby slużyć do wymiany danych raczej niż do pogaduszek. No i na wizażu jesteśmy wszystkie a na NK może nie... Można utworzyć wątek zamknięty na innym forum, ale to chyba nie ma sensu bo trzebaby się przenosić ![]() a ja chyba zaczęłam coś dzisiaj czuć troszeczkę, jak trzymam rękę na brzuchu, zobaczymy czy to się będzie rozwijać, jeśi tak - będę wniebowzięta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Dziewczyny ja jestem zdania że nie ma co wydziwiać... bo te co sie udzielaja na wizazu to sie juz znamy miedzy sobą wiec i na NK te jak narazie 9 osób mam to zapamietacie.. kazda jest charakterystyczna i bardzo duzo ze soba gadamy wiec ja juz pamietam kto kim-- prawie... A nie ma sensu sie przenosic narazie.. ewent. jak założymy watek mamusiowy to bedziemy mogły sobie zablokowac wejście obcyhc jesli bedzie taka mozliwośc PS. czy juz kazda każda ma ja mam 9 osób chcecie jakies namiary to wam poprzesyłam ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- aha jeszcze izumi BEDZIE 10-ta bo jeszcze jej nie zaprosiłam juz kochana mam twoje dane wysyłam zaproszenie
![]() ![]() |
![]() |
#3575 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie mamusie marcowo- kwietniowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim zzdjecia na NK macie rewelacyjne co prawda nie widzialam jeszcze wszystkich was ale te ktore dodalam juz do znajomych fajniusie
![]() madziwnia - a Twoje zdjecia to cio tez sa fajniutkie bylas sliczna panna mloda Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja standartowo nie przespalam zis calej nocy nie nie nie z powodu wiercacego sie w brzuszku dzidziusia ale z powodu meza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() komus moze sie wydac to dziecinne co napisalam ale ja od jakiegos czasu czuje sie jak gosposio - sprzataczka ![]() ![]() ![]() przepraszam ze tyle sie rozpisalam ale tak jakos mi lepiej jak czasem cos z siebie wyrzuce mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle ![]()
![]() |
#3577 |
Raczkowanie
|
A TERAZ INFORMACJA DNIA
oczywiście pozatym że przybył kolejny synek na liscie Pojechałam na zakupy duuze do LIDLA sama i jak tylko weszłam przeszłam jedena długośc regałów to maleństwo zaczeło sie strasznie wiercić.. i jak połoyałm reke na brzuchu bo tak mocno czułam to pod reką czułam normalnie RUCHY ![]() ![]() ![]() ![]() niesamowite.. ZAKUPY MU SIE SPODOBAŁY ![]() [/QUOTE] Gratulacje RUCHÓW maleństwa ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- [QUOTE=madziwnia;15206249]DOTYCZNY NK: 1. ogladam profil Ilony Z z domu K ![]() teraz tak super męznie wygląda... .... superasna suknia slubna i wogóle lachon z ciebie ... ![]() Z domu M hehe nic szkodzi, mężuś owszem przytyl ale przez ostatnie jakies 4 mies. trenował do egzaminów do tej szkoły oficerskiej no i schudł 10kg ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3578 |
Zakorzenienie
|
Monika M ty mi tu wydajesz sie bardzo skromniuchna
![]() ALE CICHA WODA BRZEGI RWIE.. jak to u ciebie ![]() Oj masz jamniczka... ja tez kiedys takiego miaam prz 14 lat i zdech nam.. Madziwnia , aleś pojechała mi z tą skromnością...hehehe zapewniam, że ja mam tylko taki łagodny i niewinny wyraz twarzy ![]() ![]() ![]() czy u was też tak leje jak u mnie??normalnie mam na balkonie basen.... a mój tż śpi i nie zamierza dzisiaj nawet nosa z łóżka wychylać...a ja w sumie też planuję w piżamie cały dzień spędzić, umyłam włosy godzinę temu i nadal w ręczniku na głowie siedzę, nawet mi się zdjąć nie chce...
#3579 |
Zakorzenienie
|
znalazlam rtoszke muzyki dla tych co lubia Metal
![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ana251/co+nie+co+...ria+25+plyt%29 a tutaj nieszczesna moja plyta ktorej nie umiem przeslac http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/ana251/co+nie+co+...wojego+Dziecka
#3580 |
Wtajemniczenie
|
MAdziwnia - ja bede 11....wieczorami to jakos ciezko mi czas znalezc zeby z wami popisac na wizazu ale dzielnie nadrabiam w pracy kiedy tylko moge choc teraz to mamy groch z kapusta bo trzeba jakos rok rozliczeniowy zamnknac normalnie.....
#3581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
drcron - to teraz nie rób obiadu i nie sprzataj za kare niech sobie robi sam i tyle . ![]() Miłego dzionka . Mąż mi już wrócił do domku i dobrze . Kosmetyków mam już zapas dla jednego i drugiego ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3582 |
Zakorzenienie
|
witam laseczki
![]() ja dzis dobry humor od rana,energia rozpiera, noc przespałam całą... i pozytywnie nastawiona jestem ![]() ![]() madziwnia- wysłałam Ci PW z namiarami Aneczka_87- witamy nową mamusie ![]()
moje malunki ![]() ![]() i moje wypocinki fotograficzne ![]() ![]() mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010 Edytowane przez Isis23 Czas edycji: 2009-11-11 o 09:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
ania p - tak sie nie da bo jak bym nie sprzatala to brudem zarosniemy a ja nienawidze balaganu jestem przesadnie pedantyczna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez bede miala te kosmetyki bubchena ![]() ![]()
#3584 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ejjj ja się tak nie bawię - a ja????? Wczoraj wysłałam namiary, zaproszenie przyjęłam, a i tak mnie nie ma ![]() PS. gratuluję ruchów dzidka ![]() Cytat:
![]() Isis23 - fajnie że czujesz się lepiej, takie pozytywne opowieści z życia wzięte potrafią podbudować ![]() A teraz ja: wczoraj byłam u lekarza prowadzącego, wyniki poleciały mi w dół dość mocno, dostałam wytyczne i receptę i mam nadzieję, że dalej pikować nie będą. Do torbieli na nerce to powiedział, że na razie tylko monitorowanie nam zostało, możliwe, że wyślą mnie później co Centrum Zdrowia Dziecka do Warszawy na konsultacje i że tam mogę już rodzić. Ale to za parę tygodni dopiero się okaże. Powiedział też, że najgorsze co może małą spotkać to jedna nerka, która nie będzie pracować, a w drugą stronę to opowiadał jak widział już kiepskie przypadki, a po porodzie okazywało się, że nerka zaczynała funkcjonować (jako tako, ale funkcjonowała). Tak więc uspokoił mnie wczoraj, teraz byle do następnej wizyty (w moje urodziny zresztą) więc na pewno będą dobre wieści ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie ogarnęłam wszystkich - kto jest kim na nk, ale madziwnie poznaje ![]() ![]() ![]() ![]() A może ktoś napisze incjały i nicki z wizażu cobym łatwiej się zorientowała ![]() Baobabek ale z Ciebie laska!! I ciepło bije od Ciebie ![]() Joanna M. (K.) ![]() Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2009-11-11 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3586 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a jak ja moge was na nk znalesc bo nie bylam w temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Raczkowanie
|
Oj, ale paskudna dziś pogoda. Spaliśmy do 10.00, a potem nadrabiałam Waszą twórczość radosną i przyznam, że nie podobają mi się te pomysły.
Co Was tak napadło na prywatne konta, forumy zamnięte czy inne enklawistyczne grupy? Z natury wielką jestem przeciwniczką zamykania się w minispołecznościach, podforumach podforumów, czy osiedlach zamkniętych z potrójną ochroną i to jeszcze pod hasłem nobilitacji tam mieszkających. Jesteśmy tu wszytkie po to by dzielić się wiedzą, wspomagać w chwilach trudnych i wspólnie cieszyć się naszymi rosnącymi szczęściami. Jeśli ktoś pojawił się raz, potem zniknął, to nie powód, aby go eliminować. Może kiedyś wróci, a może podczytuje nas ale zwyczajnie nie ma czasu na posty. Nie zakładałabym niecnych intencji a przy takowych podejrzeniu ograniczyła sieciowy ekshibicjonizm. Tworzymy gdzieś w przestrzeni szczęśliwą grupę połączononą wspólnym tematem, która z każdym dniem bardziej staje się sobie bliska, ale czy to już powód do tworzenia 10 osobowych kół adoracji wzajemnej? Przecież całe bogactwo netu polega na tym, że współtworzą go przeróżni ludzie, którzy przychodzą i odchodzą. Dołączają się na początku dyskusji forumowych lub bardzo późno. Każdy wnosi coś innego i to jest prawdziwy sieciowy spiritus movens! |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
isis - gratki za dobry humorek oby tak dalej Gmyrelka - ja mam inicjały AP jak na nicku a zresztą mnie to można poznac po Szymku bo jest ze mną na głównej fotce . Także laski ślijcie zaproszenia ja tez chętnie was zobacze ![]() Mały spi musze coś domek ogarnąc ja nie wiem ciagle sprzatam i ciągle syf ... moje dziecko jak przejdzie to wszystko zwala po drodze ja nie wiem skąd on tak ma .. Idz np, leżą jego ciuszki do prasowania w misce to on musi kilka wywalić albo lata z czymś w zębach . Potrafi iśc do łazienki wywlec coś z kosza z brudnym praniem i z tym łazić w buzi . I na co te drogie zabawki ? ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() |
#3589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Wtajemniczenie
|
hej!
madziwnia, grauluję ruchó tak dobrze odczuwalnych Sluchajcie, a ja wczoraj poczułam coś w brzuszku tak,że bylam przekonana,że czuje maleństwo a może nawet i oba... NIe wiem co prawda jak one są ułożone teraz więc trudno mi określić, ale jakoś tak czułam. Dziś poki co niec nie czuję ale też wyleguję się w łóżeczku od rana. Zobaczymy, mam nadziejeże będę teraz czuła już coraz wyraźniej. MImo to znow miewam schizy i już czekam na na badanie w sobote i wizytę w poniedziałek .... Znalazłam kilka z Was na NK, czy WY mnie skojarzyłyście??? claire, ależ nie chodziło o zanykanie się i tworzenie małej grupy, wydawało mi się że wyraźnie to wyjaśniałam... Chodzi mi o miejsce gdzie moglybyśy sie wymienić np telefonami ( byłą taka propozycja, żeby poźniej moć informować się o urodzeniu dzieci) ew maili... Ja nie mam ochoty podawać swoich danych na forum publicznym, gdzie każdy może przeczytać, zdjęcie sobie sciągnać a jak chce to po danych wyszukać przez google itd. aniap, ja proponuję stworzyć ten klub i wysłać do niego zaproszenia. Wtedy każda wpisze telefon i adres mailowy i będzie taka baza, no i też nie trzeba będzie szukać po wątku, a sporo tego przybywa codziennie. Wiemy kto pisze regularnie a jak ktoś zagląda raz czy dwa na rok to nie ma powodu, żeby udzielać informacji o mailu czy telefonie. Oczywiśćie jak ktoś chce to niech umieszcza tu nawet wszystkie swoje dane... Isis, świetnie że Ci pozytywne podejście wrócilo. Tak trzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Wtajemniczenie
|
teraz ja sie bawie w odnajdywanie was wsrod znajomych madziwni....hehehehe
![]() Zaraz beda zaproszenia
#3592 |
Zakorzenienie
|
Nie nadążam za Wami-przeczytałam do końca, ale nie ma takie możliwości, żeby odpisać wszystkim.
A tym przesyłaniem sobie telefonów/maili to możemy sobie poradzić przy pomocy prywatnych wiadomości tutaj, na wizażu. WIęc jeśli tylko dlatego zakładać zamknięte miejsce, to może nie mam sensu? My dziś spaliśmy do 9.30, ale ja zaliczyłam póltorej godziny przerwy od 6 do 7.30. Pogoda taka nie za bardzo dziś, ale mimo to pojechaliśmy do oddalonego o 30 km Koła, do szpitala, w którym zamierzam rodzić. Umówiliśmy się wcześniej z moim ginem, który tam pracuje i obiecał, że jeśli nie będzie zajęty to nam pokaże co, gdzie i jak. I faktycznie tak było. Na zewnątrz szpital nie wygląda zbyt zachęcająco-trwają jakieś prace właśnie, ale za to sam oddział położniczy zrobił na nas bardzo miłe wrażenie. Świeżo po remoncie, cicho, spokojnie i jakoś tak nawet kameralnie. Widzieliśmy porodówki, salę operacyjną, salę poporodową-nie weszliśmy tylko do mamć z maluszkami, bo to wiadomo-spokój potrzebny, higiena itd. Na poporodowej leżała jedna babeczka, sala na dwie osoby...Pokazał nam wszystko... jakoś tak spokojnie tam. Podoba mi się. A tu mój bębenek z dzisiaj i jeszcze jeden z kolegą Bolusiem ![]() http://img10.imageshack.us/img10/5082/kopiap1020615.jpg http://img29.imageshack.us/img29/6517/kopiap1020617.jpg Uprasza się o niezwracanie uwagi na bałagan na głowie oraz odrosty-do poniedziałku muszą wytrzymać ![]()
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze znalzlam was wszystkie...na profilowym na nk mam oczy zawiazane brazowa wstazka
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym bądź razie szukajcie od Kasia F taka ze ślicznymi oczami na głownym zdjęciu ![]() Lidia B juz nie nasza mamuśka... teraz jadę z mężem na spacer po plazy.. bo jutro wyjeżdza mi w delegacje i tylko na niedziele bedzie wracał i tak przez miesiac... a jak wróce to spisze Wam nikiem z wizazu + inicjały i skojarzycie która kim jest.. papa PS. Dziewczyny babcia przyniosła od cioci świeża tegoroczna robiona kapuste kiszona.. wcale nie wyciskałam i z samej kapuchy zrobiłam surówke + cukier i olej... jesuuuuuuuu ![]() ![]() drcron... kochana.. ja bym biła odrazu ![]() ... Nauczył sie ze mna zyc i dobrze za to go kocham.. bo ja nerwowa jestem szybko.., ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale to jak chciecie . ![]() Ciemno jak w d.. na dworku do bani ta pogoda ale co zrobić ![]()
![]() |
#3597 |
Zakorzenienie
|
oj na dworze pogoda straszna...a jak ze sklepami dzisiaj normalnie otwarte czy wszystko pozamykane??....od dzisiaj kota mamy w domu
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Młoda, sklepy pozamykane. I czemu masz taką minę na wieść o kocie?
#3599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
...bo troche sie boje o siebie...pozatym kuchnia nie jest zamknieta i praktycznie ma dostep do kazdego miejsca...20letnia kotka....ktora nie moze za duzo zjesc bo zaraz wszystko wymiotuje a strasznie chytra na jedzenie...i juz wiem, ze narobi nam zamieszania...a tż prawie calymi dniami w pracy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.