|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Ja mam 3 koty, otwartą kuchnię i nieprzebytą toxo- wyluzuj! Myj ręce po kontakcie z kicią i już.
#3602 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj
![]() Czy Was też tak gniecie w pachwinach lub w jednej? Ja mam wrażenie jakby na prawej pachwinie ktoś położył mi coś ciężkiego. Niewygodnie mi z tym siedzieć, a siedzieć muszę niestety. Nie jest to nic niepokojącego i nawet dzisiaj lekarza podpytałam przy okazji tego oglądania szpitala i mówi, że to więzadła i że macica w czasie ciąży jest ruchoma i kości się przesuwają lekko. Gdyby bolało to no-spa, ale mnie nie boli. Mówił, że nie bardzo jest co na to poradzić. Ja się zgadzam w sumie, tylko wygodnej pozycji sobie znaleźć nie mogę, a pracować na laptopie na leżąco się nie da ![]()
#3604 |
Zakorzenienie
|
heheh to nie chcesz 4 kotka na 3tygodnie
![]() mam nadzieje ze to szybko zleci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie, dziekuję- 20-letnia kicia mogłaby zejść na zawał przy moim korniszu z ADHD
![]()
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a duze galerie i hipermarkety zamkniete I gdzie jest Izumi??? mnie ciekawosc zżera cóż ona tam wymyśliła....
![]() |
#3607 |
Wtajemniczenie
|
Izumi dopiero teraz sie skapnelam,ze wczoraj ten @ z fotkami nie poszedł,wysłałam dzisiaj jeszcze raz,przepraszam,moze juz zapóźno na dodanie i projekt gotowy z dziewczynami
![]() ![]() catro fajnie,ze tak to wygląda,ja mam jutro wizytę i tez jestem ciekawa co mi na ten temat powie moja ginka,wlasnie sie zastanawiam czy zrobic moze usg moze juz cos sie zmieniło w tej główce malutkiej....ale sama nie wiem,boję sie zawodu. mrowak,śliczny brzusio,ale nie dziwie sie,ze wszyscy Ci chłopaka wróżyli,bo w sumie brzuszek Ci idzie do przodu ![]() dodam Wam foteczkę ![]() Madziwnia wyslij mi jak mozesz swoje namiary nk to ja tez zalookam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Witam.. wróciliśmy ze spacerku... ale piździło na plazy.. łeb prawie urywało
![]() Ale Pamiątkowe zdjęcie mamy A teraz ide nasmazyć stos kotletów męzowi na drogę.. ![]()
![]() |
#3609 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Tylkooliwka, no właśnie idzie mi do przodu, może dzięki temu moje biodra nie będą wielkości mojej narożnej szafy
![]() Madziwnia, ale Ci zazdroszczę tej plaży i bliskości do morza!!! Strasznie! Spacer po plaży i przebywanie z końmi to są dwie rzeczy, które najlepiej mnie uspakajają. Uwielbiam łazić po plaży! W tym roku byłam z koleżanką w marcu w Sarbinowie-pustki totalne i wyobraźcie sobie łaziłam sobie właśnie sama po plaży myśląc: ale bym chciała wrócić tu w przyszłym roku w wakacje z maluszkiem, ale byłoby cudnie. I.... i już w sierpniu zawiozłam maluszka brzuszkowego nad morze, a w przyszłym roku będzie pozabrzyszkowy ![]() ![]() Mam bliską rodzinę w Gdyni, może im się zwalimy na wakacje ![]()
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
ojej IZUMI widze cię.. jak ci idzie malowanie??? uchyl rąbka taje,nicy plisssssssssssssssssss:eh em:
![]() |
#3613 |
Rozeznanie
|
O ranyyyyyyyyyyyyy skończyłam czytać.
Nie dam rady wszystkim odpisac. Dziewczyny czy wy nie mozecie troche odejsć od tych komputerów bo normalnie masakra jest wieczorem -3 strony. Widze że ciągle drążycie temat nk, jak już cos postanowicie to ja sie dopiszę. Madziwnia skąd miałaś czas żeby wszystkich fotki przejzeć, ja też przyjęłam kilka zaproszeń - za które dziekuje , ale nawet nie miałam czasu wejść na profile. Dzisiaj spedziłam dzień u dziadka na strychu. Przywiozałam 3 walizki ubrań dla moich dziecinek, jest tego masakrycznie dużo, nie przypuszczałam, ze aż tyle tego bedzie.Alre nic tam najwyzej bedziemy sie stroic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() ![]()
#3615 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Rozeznanie
|
ja już jestem - ja, Ola i lazania czekamy aż szanowny tatuś wróci co by wreszcie obiad zjeść
![]() la_wenda z tego co zrozumiałam to nikt z tego wątku się nie wynosi, tylko ma być założony klub na wizażu, gdzie dostęp będą miały tylko mamusie i tam będziemy zamieszczały bardziej identyfikujące nas informacje (tu wątek ogólny, nie wiadomo kto przeczyta) |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a pytanie takie... JAK TY TAK WYSOKO SKOCZYŁĄŚ ???? tam do tego zdjecia na palzy w Dąbkach??? Umieram już 1,50 godziny mineło jak zaczełam smazyc kotlety z piersi i schabu... buuuuuuu nogi mi w dupę włażą asz.... ide usiąść z nogami w górze bo az mnie brzuszek rozbolał... od jutra słomiana wdowa jestem odwoże męza na 5 rano pod firme .. bo przeciez mu auta nie dam na tak długo.. hihihih ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Kochane, ja dziś juz znikam i prawdopodobnie nie będzie mnie troszkę bo jadę do mamy na tydzień. A nie widziałam się z nią dlugo więc plotkom nie będzie końca. Na neta nie bedzie mnie puszczać
![]() Buziaki ciężaróweczki, dbajcie o siebie ![]() ![]()
#3619 |
Przyczajenie
|
Dziekuje Drcron za odpowiedz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie zazdroszcze bo sama nad morzem mieszkałam i się urodziłam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Młody kima jak zabity .. Ja jutro na ploty na cały dzionek jadę więc wieczorkiem was odwiedzę , pewnie będę miAŁA co nadrabiać ![]()
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Karolcia – trzymam kciuka aby Ci się udało. I miło że od czasu do czasu tu zaglądasz. Przecież to Ty założyłaś ten wątek.
Marutko- bardzo mi się podoba Twój pomysł dot. Klubu. I w 100% zgadzam się z Tobą że nie należy na ogólno dostępnych forach zbyt dużo danych podawać. Ja także jestem przeciwna zakładaniu na NK. Ponadto osobiście nie jestem już fanem tego skomercjalizowanego portalu publicznego. Bardzo dużo pieniędzy wyciągają od dzieci i młodzieży. Dacron- ja to na pewno po takim występie nie wpuściła faceta ze dwa dni do domu. Więc i tak Cię podziwiam. A potem jakbym mu w końcu wspaniałomyślnie wybaczyła to i tak przez jakiś miesiąc musiały koło mnie skakać. Ja jestem bardzo nerwowa i jak mnie facet zdenerwuje to ma przechlapane. Raz w jednego nożem rzuciłam ale chłop ma refleks i uchylił się. A Ty biedaczko nie dość że w ciąży jesteś to jeszcze skaczesz koło swojego faceta, sprzątasz, prasujesz, gotujesz. Po prostu za Dobra jesteś. A facet to wykorzystuje. A tak na marginesie to pisałyście tyle o tym TESCO ze wczoraj wieczorem pojechałam i zrobiłam pierwsze zakupy. Kupiłam 15 rzeczy !!! Ania_P – gdzieś zgubiłam Twoja listę i teraz jej nie mogę znaleźć. Może mogłabyś mi ją przesłać na PW. Albo któraś z Was dziewczyny może mi ją przesłać. Proszę
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to mamy następna fanke tescowych ciuszków zarażona .. Śliczne sa co ? ![]() Nie wiem czy któras zna kalendarze przecenowe w firmowych sklepikach ale warto się wybrac na zakupki zaraz po świetach to jest 27.12 bo wtedy jest pierwszy oficjalny dzień przecen - sklepy w galeriach nie moga się wyprzedawać kiedy chcą tylko powinny wszystkie na raz zacząc . I już kilka razy właśnie tak jechałam na zakupki i zawsze były bardzo udane , bo jeszcze rzeczy nie przebrane były . Ja z kolezanką jestem umówiona własnie na ten dzień i będę kaskę spod choinki wydawac he he
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
oo widzę, że pracusie już chyba w pracy, a leniuchy pewnie w wyrkach jeszcze...idę dzisiaj na 10.00 na to usg, mam nadzieję, że mnie nie pozna ten lekarz, bo byłam u niego 2 października...a to przecież nie ginekolog
![]() ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki, co?? ![]() ![]() ![]() ![]()
#3624 |
Rozeznanie
|
Baobabku trzymam kciuki, za usg. To dziś już się dowiesz nie tylko płci dziecka ale również tego czy bedzie Cie słuchało, bo jak się wywróci i nic nie pokarze, tzn że ogólnie mamusia jest na przegranej pozycji i przekupić dziecka sie niczym nie da.
Tak czy inaczej trzymam kciuki. Ja też mam dzisiaj wizytę na 16 idę na przegląd podwozia do gin. Moja jest na urlopie więc zapisała mnie do jakiejś innej, mam nadzieję, ze jakaś konkretna babka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
helloł, nio Izumi nam przepadla gdzies a ja tez umieram z ciekawosci co to ona zas wymyslila
![]() A teraz pytanie - czy wy tez czasami macie takie dziwne uczucie ciepla w brzuchu?? Bo mi sie tak drugi raz zdarzylo i nie wiem czy to dzidzia czy cus innego ![]()
#3626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Baobabku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
baobabki, izaizula- to czekamy dzisiaj na wieści
![]() co do ciepła w brzuchu- ja u siebie nie zauwazyłam... a jak było to przegapiłam ![]()
#3628 |
Wtajemniczenie
|
CZEEEEŚĆ
![]() Nigdzie nie przepadłam, tylko wczoraj było święto i o dziwo mój chłop do pracy iść nie musiał (zwykle w święta też chodzi ![]() ![]() ![]() Nioooo..... a co do zdjęć, które mam od was, to musicie się uzbroić w cierpliwość, bo mam tzw. "zajawkę" ![]() Apropo drcron... . Mężem to się nie przejmuj ani ani ... ZNAM TO ... nawet nie wiesz jak dobrze... i zawsze to oni mają pretensje jeszcze, a następnego dnia stopy całują i obiecują, że "never again"...aż do następnego razu ![]() Baobaek, no to trzymamy kochana, trzymamy! ![]() La_venda, nikt o Tobie nie zapomni na pewno! ![]() A tak przy okazji... GDZIE RESZTA MILCZKÓW?!?!!? Odezwać się chociaż i napisać czy wszystko u was OK dziewczynki! ![]() Madziwnia ..... ja chcem.... chcem tak może jak Ty masz. Już 18 lat nad możem nie byłam. Mąż mi obiecał że przyjedziemy zanim się bobo urodzi, ale ... że zimno akurat to nie aktualne chyba.... . Więc może... wiesz... latem.... już z Bobo byś nas gdzieś pod domem kilka dni przechowała? ![]() ![]() Ita83 uczucia ciepła w brzuchu nie mam, za to zauważyłam, że nieraz cała jestem ciepła, jest mi ciepło, a brzuszek mam zimny ![]() Tylkooliwka.... tenisówki za***iaszcze! ![]() Edytowane przez Izumi Czas edycji: 2009-11-12 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
madziwnia - zaraz sprawdze czy doszlo i zabieram sie za nie
![]() jej jak ja Ci zazdroszcze w ogole to wszystkim dziewczynna zazdroszcze ktore mieszkaja blisko morza ale tak pozytywnie zazdroszcze bo ja uwielbiam morze i plaze kiedys razem ze znajomym jechalam zaraz po pracy po 21 cala no prawie nad morze tylko po to by zobaczyc wschod slonca i zaraz wracac do domu - wiem wariat ze mnie ale ja czasem tak mam ![]() la_wenda - nie zapomnimy < chyba nie zapomnimy ![]() Cytat:
u mnie lekarz powiedzial ze na 95 % dziewczynka ale musimy sie upewnic ![]() wiecie ze ja nie wierzylam ze udalo mi sie zaciazyc i zrobilam 3 testy by to potwierdzic a jak bylam u lekarza to doktora 3 razy sie pytalam czy on napewno jest pewny ze tam siedzi sobie dzidzius mial ze mnie ubaw bo ja pytalam - ale czy napewno czy jest pan pewien nie zdaje sie panu - ale to tak dlatego ze kiedys lekarz powiedzial mi zebym zaczela grac w totolotka bo predzej trafie 6 niz zajde w ciaze a tu masz babo placek udalo sie i to szybko hihihi ![]() P0P70 - ciesze sie ze i Ciebie porwal wir zakupow tescowych hihi musisz sie koniecznie pochwalic swoimi zdobyczami ![]() ja teraz jak chodze do tesco i jak jest cosik na promocji to sprawdzam to na czytniku czy faktycznie jest na promocji bo z nimi roznie to bywa a ja ostatnio mam szczescie do osob ktore mnie oszukuja ![]() a dziewczyny w auchan sa ciuszki dzieciece na promocji koszulki trykotowe po 5 zlotych czapeczki po 1,5 skarpetki buciki po niecale 3 body pajace chyba po 7 ale nie jestem pewna bo u mamy ogladalam reklame wczoraj a ja sklerotyk jestem ![]() ![]() Baobabku - dolanczam sie do ![]() tylkooliwka - slodziuchne buciki mrowak - masz sliczny brzuszek i cudnego kotka ![]() ![]() a teraz do IZUMI - FILM 2012 REWELACJA POPROSTU EFEKTY MNIE ZMIAŻDŻYŁY chwilami lapalam sie ze mam szczeke otwarta moj maz uznal ze to bajka dla dzieci ze przesadzili z efektami ale mi sie bardzo podobal choc i tak uwazam ze najlepszy katastroficzny film to POJUTRZE albo DZIEN ZAGLADY tylko naszemu dzitkowi sie chyba nie podobalo bo strasznie mnie skopal jak bylo glosno chyba dla niego zaglosno wiec plaszczem brzszek przykrylam by przytlumic odglosy i troszke sie uspokoil teraz kolejny film do ogladniecia to WILKOLAK ale to musze poczekac az dzidek sie urodzi bo to horror - ja uwielbiam horrory ![]() dziekuje wszytski za dodanie mnie do listy znajomych na NK ![]() ![]()
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
No teraz to rozumiem, Milczki też będą zaproszone do klubu to super
![]() Cytat: kochana ty byłas w dabkach.. toż to rzut beretem odemnie!!!! a pytanie takie... JAK TY TAK WYSOKO SKOCZYŁĄŚ ???? tam do tego zdjecia na palzy w Dąbkach??? Madziwnia, no szkoda, że się wtedy nie znałyśmy, ale mam nadzieję jeszcze się nad morze wybrać więc może jeszcze jakaś okazja będzie. Dąbki to nasza ulubiona część wybrzeża. Mieszkamy w górach Stołowych więc mamy daleeeko ale mój mąż nie uznaje innego odpoczynku jak tylko nad morzem. A co do wyskoków to lubię sobie czasem wyskoczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.