|
|
#2821 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
|
|
|
#2822 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny walczcie do końca!!!!
|
|
|
|
#2823 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze powiem Wam dziewczyny, że za 1 razem w ogóle nie byłam pewna siebie (nie zdałam na łuku;|), za drugim myślałam tylko o tym, żeby zaliczyć łuk i zaliczyłam - na mieście nie zdałam, ale i tak się ciszyłam, bo panicznie bałam się łuku (umiem na sposób, który mi jakoś nie wyszedł na egz., mimo, że wcześniej wychodził 10/10 ;/) - 20.11 moje trzecie podejście i dopiero teraz czuję się pewniejsza! Mam nadzieję, że tym razem już zdam
|
#2824 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
będę mocno trzymać kciukasy
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zadomowienie
|
klaaa, margatitaa - uszy do góry!!!
następny raz będzie lepszyklaaa - podziwiam Twoje podejście do sprawy i współczuję, że nie masz wsparcia w rodzinie, chyba ktoś ich powinien nieco uświadomić ![]() traxx69 - Ty dostałaś w końcu ten plastik czy jeszcze Ci każą czekać? |
|
|
|
#2826 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie no już mam |
|
|
|
|
#2827 |
|
Zadomowienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;15208591]też swój pierwszy egzamin zawaliłam na łuku wiem jak to jest, nie mogłam opanowac trzęsącej się nogi, drugi raz był już idealny stres mnie dopadł jak zjeżdżałam z górki ale szybko minął i zdałam. uda się tym razem zrób to dla mnie bo 22 mam urodzinki , no wiesz taki prezencik
będę mocno trzymać kciukasy[/QUOTE]Ok! Postaram się! Muszę się na maksa skupić i zapanować nad stresem a będzie dobrze! Mam wielką nadzieję, że tym razem się uda i tym razem wierzę w siebie
|
#2828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wiesz co, Twoja rodzina tego nie rozumie, bo nie chodziła teraz na kurs, ani nie musi zdawać teraz egzaminu. bo im sie wydaje, ze to takie proste. ale to nie jest proste i uswiadamia sobie to czlowiek kiedy choc raz nie zda. wtedy jakos bardziej doceni sie plastik. ja bym na Twoim miejscu nie informowala ich o kolejnym terminie, ot co. bo nie daja Ci wsparcia, tylko Cie dołują a z taką pomocą jak masz zdac ![]() i nie tylko Ty uwazasz ze to nie koniec swiata! |
|||
|
|
|
#2829 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym... ale niestety nie bede miała czym.. rodzice samochod kupią mi dopiero w przyszłym roku... a samochód mojego ojca jest praktycznie tak wielki jak "limuzyna" Moze chłopak mi da.. ale jego samochod tez jest wielki..
|
|
#2830 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
no właśnie wierz w siebie ale nie myśl że za wszelką cenę musisz. jak tak podeszłam na luzie bo mi dali samochód którym na jazdach jeździłam raz i mi gasł i się bałam a jak zobaczyłam to pomyślałam no to pozdawane. ale wróciłam do domu z POZYTYWNYM. super uczucie nie daj się im ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
nie bój się dużych samochodów ja też mam wielki i tatuś mi dał. jeździ się podobnie, gorzej z zaparkowaniem dasz radę
|
|||
|
|
|
#2831 |
|
Zadomowienie
|
margatitaa, klaa współczuję Wam dziewczyny
klaa moi też tak mówili, po jednym egzaminie tata powiedział mi że 'Ty może nie nadajesz się do jazdy samochodem'(co było bardzo pocieszające) ale ja nie dałam się i za dwa tygodnie będę mogła się cieszyć z plastiku. także nie warto słuchać ich gadania bo żadne z nim nie zdawało zapewne tak jak się teraz zdaje, że za byle błahostkę można oblać. trzymam kciuki za Wasze następne egzaminy musi się udać
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym chciała mieć to z głowy. Boję się, że zrobię znowu jakiś głupi błąd. A w WORDzie o byle co oblewają. Wykupiłam 2 godz. w sobotę, także zobaczymy. Te całe prawko już mnie wkurza. Was pewnie też, no ale nie możemy się poddać.
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzałam na tej stronie czy moje prawko się już robi i "Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany." Tak ma być? Bo już prawie tydzień a nawet nie mają moich danych wprowadzonych...
|
#2834 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też tak miałam ale czekaj po dwóch tyg od egzaminu odebrałam prawko o tym że przyjęto wniosek napisali mi dopiero 2.11 a zdałam 22.10 ale na prawku data 2.11 to data wyrobienia parę dni później dokument do odbioru
Edytowane przez 57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 Czas edycji: 2009-11-11 o 12:42 |
|
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak wiara we własne dzieci.
|
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
(11/10/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
coś pięknego
|
#2837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2838 |
|
BAN stały
|
klaaa nie przejmuj się
to TY wiesz jak to jest, TY to zdasz, TY będziesz najbardziej dumna z siebie jak będzie po ![]() ja mam w drugą stronę, tylko słyszę: nie twoja wina; trafiłaś na takiego itp. kiedy ja wiem, że pierwszy może i faktycznie niesłusznie oblałam, to przy drugim wiem, że mój błąd i mnie wkurza, że wszyscy uważają, że jest spoko, nie moja wina i wogóle, bo wiem, że zawaliłam sprawę, nie poddam się, ale po co mi wkręcać, że jest dobrze, skoro oblałam heh |
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
Mnie też nie wspierają. Po oblanym egzaminie usłyszałam tylko "no trudno",a nastepnego dnia nie obyło się bez ciupanki: "może Ty się nie nadajesz" i "ja za to prawo jazdy zapłacę,jakbyś je robiła na tira"
![]() Mama rzuca w moim kierunku sugestie,jakobym specjalnie nie zdała ![]() Walić to. Jak zdam [a wierze,że następnym razem tak właśnie będzie] to im pokaże ![]() Odszczekają wszystkie głupie docinki. ![]() W zasadzie,nie czuję się źle po tym oblanym egzaminie. Już wiem jak to wszystko wygląda, "pierwsze koty za płoty" jak to mówią No i drugim razem już na bank nie popełnię tych dwóch błędów,które zrobiłam ![]() A więc głowy do góry,dziewczęta! |
|
|
|
#2840 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny... Strasznie się boję drugiego egzaminu... Jutro idę się zapisać. Za pierwszym razem sobie mówiłam "trudno, nie ja pierwsza i nie ostatnia mogę nie zdać". Ale teraz... Boję się, że znów zawalę łuk, mimo że umiałam go perfekcyjnie na jazdach... A drugi raz nie wyjechać z placu? Chyba bym już więcej się nie zapisała
|
|
|
|
#2841 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za pierwszym zawaliłam łuk za drugim zdałam nie bój się idź się zapisz jak najszybciej i uwierz w swoje możliwości. |
|
|
|
|
#2842 |
|
Raczkowanie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;15217420]za pierwszym zawaliłam łuk za drugim zdałam nie bój się idź się zapisz jak najszybciej i uwierz w swoje możliwości.[/QUOTE]
staram się ale ciągle się boję że znów wjadę w tyczkę... |
|
|
|
#2843 |
|
Konto usunięte
|
myśl tak dalej to wjedziesz na pewno!!!!! a tak na serio to wierz że wyjdzie wszystko pięknie a będzie ok, ja stwierdziłam że i tak nie zdam bo mi dali samochód którego nie chciałam i podeszłam do tego tak ze i tak nie mam szans a miałam pozytywny
|
|
|
|
#2844 |
|
Rozeznanie
|
Uwierz w siebie! Jak będziesz w kółko powtarzać "na pewno coś pójdzie nie tak" to w końcu tak się stanie! Ochłoń,podejdź do tego z dystansem,jesteś tylko człowiekiem,któremu zdarzają się wpadki,czy gorsze dni
nie każdy musi jeździć perfekcyjnie po tych 30 wyjeżdżonych godzinach. Ja razem z dokupionymi dodatkowymi godzinami wyjeździłam...Bo ja wiem? z 45 godzin,a i tak dupa zbita Nawet najlepszemu może powinąć się noga,bo egzamin to stresująca sytuacja. Fakt,kolejne wydane pieniądze,ale to przecież nie o to chodzi,prawda? Uwierz w siebie,postaraj się opanować nerwy.Wiem,że to brzmi banalnie,ale gdybyś mnie poznała byłabyś w szoku. Jestem mega,mega nerwus,a wcale się nie stresowałam Piłam melisę,słuchałam optymistycznej muzyczki i przede wszystkim wierzę w siebie normalnie mnie nosi,jestem istny wulkan,a podeszłam do egzaminu z chłodną głową. Pomyśl,że w życiu czekają Cię o wiele bardziej stresujące sytuacje.I co? Za każdym razem będziesz rwała włosy z głowy? Poza tym stres źle wpływa na cerę,droga wizażanko Jeżeli się nie uśmiechniesz i nie powiesz sobie "Uda mi się!" to przejadę się do Ciebie [oczywiście pociągiem ] i przerobię z Tobą wszystkie techniki uspokajająco-wyciszające jakie tylko wymyślono!
|
|
|
|
#2845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prawdę mówiąc jak wsiadłam do samochodu było po stresie, na teorii się trochę bałam tylko i w poczekalni... Mój chłopak mi stosuje wszelkie techniki antystresowe no ale ja uparciuch jestem :p co ciekawe, z reguły nie stresuję się takim czymś jak egzaminy czy coś... wykupie egzamin, wykupie godziny, pójdę, i zdam ![]() A że tak zapytam Ty który egzamin miałaś/będziesz miała?
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Konto usunięte
|
parodia powodzenia jutro na egzaminie!!!!
|
|
|
|
#2847 |
|
Rozeznanie
|
W poniedziałek miałam 1szy egzamin,teraz musze się szybcioszkiem zapisać na drugi
![]() Nie zamierzam czekać,aż spadnie śnieg-po co sobie utrudniać? ![]() Może jutro pojadę do WORDU,tylko te kolejki... ![]() Mam zamiar się zapisać i wykupić jeszcze ze dwie godzinki [niedługo chyba będe zmuszona zastawić dom,żeby za nie zapłacić ] tak na rozruch Niby na mieście wszystko idzie mi idealnie,ale wiesz jak to bywa nie chcę wyjść z wprawy. Szkoda mi tylko mojego intruktora,który pewnie już ma mnie dosyć ![]() Poza tym już wiem,na czym powinnam się skupić. Zawsze gdy robiłam łuk,myślałam tylko o tym,żeby nie zjechać z toru.A jednak diabeł tkwi w szczegółach i powinnam poćwiczyć idealne mieszczenie się w kopercie [tak to się nazywa? koperta?]. Właściwie to winą powinnam obarczyć instruktora,bo zawsze gdy robiliśmy łuk,to on siedział obok mnie,zamiast stać na dworze i patrzyć,czy się mieszcze i dobrze jadę. ![]() A jemu nie chciało się ruszyć szanownej dupki na zewnątrz. ![]() Zawsze mówił: "widze,że jest dobrze.Jest idealnie" A jak pytałąm,czy na pewno się mieszczę mówił: "na moje oko tak" ![]() A jak wiadomo: "na oko to chłop w szpitalu umiera" ![]() Tak więc meliska,usmiech na twarzy,jazdy i wiara w siebie! |
|
|
|
#2848 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi na mieście nie idzie idealnie, no ale wolałabym oblać na mieście. Mój instruktor też zawsze siedział, tylko raz wyszedł, no ale ja się mieszczę tylko te tyczki, grrr.... Po tym incydencie mój egzaminator dobrze powiedział, "widzi pani, nastawiali tego tyle..." :p Więc za drugim razem obie zdajemy, postanowione
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście,że zdajemy
Przed egzaminem,gdy nabrałam złych przeczuć,powiedziałam mojemu instruktorowi,który postanowił dotrzymać mi towarzystwa,że jak nie zdam to strzelę sobie w łeb na co on odparł,że strzelanie już jest oklepane i powinnam wybrać inną metodę Teraz sobie właśnie uświadomiłam,że to nie ja powinnam pójść pod odstrzał,tylko on za to,że jest takim leniuchem i nie chciało mu się wystawić pupki na dwór na tym placu manewrowym ![]() No.I pamiętaj,że nie ma się czym smucić,ani denerwować. To pikuś |
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
parodia powodzenia jutro.
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

.

Maturzystka 2010
następny raz będzie lepszy