|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
|
|
|
|
#1502 |
|
Adwokat diabła
|
hej! streścicie mi co bylo przez te kilka stron, bo ja padnięta po tv jestem..
|
|
#1503 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobiliśmy badania i wiemy już, że koteczka (a pewnie i reszta kociego stada) ma lamblie ![]() Póki co, po dawce antybiotyku mała czuje się lepiej, więc walkę z "obcymi" stoczymy jak sama się pozbieram z choróbska. Teściowa mówiła, ża latem gdy było kilka ślubów chłopaków z miejscowości Tż z dziewczynami z sąsiednich miejscowości, proboszcz przy okazji zapowiedzi skomentował fakt, że chłopcy niezbyt się wysilili i niedaleko sobie żon szukali ![]() Mnie się koszmary zdarzały często, gdy byłam w kiepskiej kondycji psychicznej. Zdarzało się, że bałam się kłaść spać, a koszmary lub inne dziwne, meczące sny nawiedzały mnie po 2-3 sztuki w ciągu nocy A sny ślubne też już kilka razy miałam ![]() Cytat:
![]() ![]() mariiasia wybacz, bo zupełnie mi z głowy wyleciało, że nic Ci nie napisałam ![]() Zaproszenia od Ciebie są śliczne (nawet na allegro Cię wypatrzyłam ), ale Tż wpadły w oko takie jedne zielono-złote z kokardką i dałam mu się przekonać, bo generalnie w innych kwestiach się niezbyt udziela
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
anesh_ nie ma za co
|
#1505 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja kiedyś (jak byłam mała), to miałam taki powtarzający się sen składający się z dwóch części. I zawsze śnił mi się wtedy jak byłam bardzo chora. Niby nic strasznego to nie było, bo nawet nie umiem go dobrze opisać (jakieś kształty po prostu), ale też go nie lubiłam i budziłam się po nim przestraszona i spocona. Nie śnił mi się już wiele lat, ale już dawno nie byłam chora tak żeby leżeć w łóżku. |
||
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Karlain, masz zdjęcie kantadesek. Żółte są takie sobie, ale morelowe czy herbaciane na pewno będą wyglądać lepiej.
To Ja dzisiaj uciekam trochę wcześniej, bo TŻ czeka, żeby mi zrobić szałową fryzurę i wypieki na policzkach ![]() Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-11-11 o 21:33 |
|
|
|
#1507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Chili czy ja też mogę namiar na ten papier?
![]() Cytat:
nie słyszałam nic o tej chorobie, mam nadzieję że te antybiotyki pomogą maluszkom o już trochę poczytałam, chyba łatwo się tego nie leczy i może nawracać, paskudna choroba wiecie całe popołudnie siedziałam nad ozdobami do albumu dziecięcego, takie to wciągające jak nie wiem, tylko teraz już koniec bo cały kręgosłup mnie i pupa od siedzenia na krześle przez kilka godzin bolą
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze co Ty kupujesz, ze tak drogo Ci wychodzi??jak możesz to pokaż co kupowalaś albo napisz bo coś mi się wydaje, że chyba przepłacasz sama scrapbookingiem się zajmuję od dość dawna więc być moze bede mogla polecić Ci jakies tansze sklepy ![]() a i ciekawa jestem Twoich przydasiowych zakupów
|
|
|
|
|
#1509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Taaaak
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zauważyłyście jakie suknie weszły do pierwszej piątki: Shelby, Kate, Funy, Kristy i Carrera ![]() A swoją drogą Shelby wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciach ![]() PS. A zauważyłyście, że modelkom strasznie w biuście odstawało. Bardzo brzydko to wyglądało
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2009-11-11 o 23:24 |
|||
|
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie miałam żadnych narzędzi, dlatego takie mam wydatki, jakbym kupowała coś co jakiś czas a nie wszystko na raz to wydatki by się rozłożyły, a za same albumy z przesyłką zapłaciłam 149zł
|
|
|
|
|
#1511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie to tylko do pepka mi kupuje az nabralam ochoty zeby sobie zmienic kolczyka z czarna bila na takiego z czarnym kotem na rozowym tleCytat:
trance'u ani house'u nie slucham, a na white sensation i tak super bylo wlasnie ze wzgledu na show... wiec moze pomimo tego, ze takich filmow nie lubie to te efekty specjalnie wynagrodza mi wszelkie niedostatki ![]() dzis na pewno byly tlumy, bo widzialam, ze juz chyba nie bylo seansu z wolnymi biletami my moze pojdziemy w przyszlym tygodniu do tego nowego kina zobaczyc co i jak ![]() moja mama tez dzis upiekla buleczki z czekolada i jeszcze ciasto czekoladowe ale ja tam nie zamierzam tego jesc Cytat:
![]() wlasnie mi sie przypomnialam, ze do 10 listopada miala byc lista stypendialna... wchodze sobie na usos a tam co? "informacje pojawia sie do 30 listopada" ![]() za to pojawil sie ranking srednich i juz wiem, ze jestem z moja srednia na trzecim miejscu wsrod ubiegajacych sie o stypendium (biorac pod uwage jaka mam specjalizacje - czyt. miazdzaca dla 'humanistow' i najtrudniejsza - to suuuper )obliczylam sobie tez, ze stypendia z I progu (4% najlepszych) dostanie 2,56 osoby... myslicie, ze zaokragla w gore i dostane I prog?? jejjj ale byloby fajnie ![]() dzis na aero stwierdzilam patrzac do lustra na siebie i inne laski, ze wybitnie dlugo trzyma mi sie opalenizna po tych wakacjach (coz za glebokie przemyslenia podczas cwiczen ![]() ciekawe czy to kwestia stosowanych kosmetykow czy intensywnosci slonca ![]() nie poszlismy dzis w koncu do kina cos nie melismy weny nasze obcowanie ze 'sztuka filmowa' ograniczylo sie do ogladniecia Desperatek i Californication ide sie popluskac w wannie i nasmarowac rozgrzewajacym balsamem przyda sie troche ciepelka
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-11-11 o 23:32 |
|||
|
|
|
#1512 |
|
Wtajemniczenie
|
Onaella już wysłałam
musiałam skopiować maile wysyłane z listą do Obcej + z zamówień, ale produkcja poszła
Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-11-12 o 00:03 |
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam to dzisiaj na gg od mojego faceta:
Faceci są po prostu szczęsliwsi bo: Całe, życie mają jedno nazwisko. Garaż mają cały dla siebie. Ich przygotowania do ślubu dzieja się same. Czekolada jest dla nich tylko jedną z przekąsek Nie mogą zajść w ciążę Do Aquaparku mogą sobie wziąć biały T-shirt. Mechanicy samochodowi mówią im prawdę. Świat jest dla nich jednym wielkim pisuarem Nie muszą jechać na nastepną stację benzynową bo WC na tej jest bardzo brudne. Nie muszą się zastanawiaćsię, w którą stronę odkręca się nakrętka. Ta sama praca- lepsza pensja. Zmarszczki dodaja im powagi. Wypożyczenie smokingu jest 10 razy tańsze niż kupno sukni slubnej. Ludzie nie patrzą im na klatę kiedy z nimi rozmawiają. Artystycznego beknięcia w zasadzie się od nich nawet oczekuje. Nowe buty nie uciskają, nie deformuja stóp i nie robią pęcherzy. Mają cały czas taki sam nastrój. Na pięciodniowy urlop wystrczy im jedna walizka. Otworzą sobie bez problemu wszystkie słoiki. Będą docenieni za najmniejszą uprzejmość. Jeśli ktoś zapomni ich zaprosic w dalszym ciągu zostaje ich przyjacielem. Bielizna kosztuje ich dychę za 3 sztuki. Trzy pary butów im wystarczają. Nigdy im w miejscu publicznym nie pęknie ani nie opadnie ramiączko. Po prostu nie wiedzą, że mają pogniecione ubranie. Kazda część twarzy ma swój własny kolor. Ta sama fryzura wystarcza na lata lub dziesięciolecia. Golić sobie muszą tylko twarz i szyję. Całe życie mogą się bawić zabawkami. Brzuch im zatuszują boki marynarki. Jeden portfel i buty w tym samym kolorze na wszystkie pory roku. Moga nosić krótkie spodenki bez względu na to jak wyglądają ich nogi. Mogą sobie czyścić paznokcie nożem. Moga sobie wybrac czy chcą nosić wąsy. Prezenty gwiazdkowe kupująw ciągu 25 minut 24.XII Dlatego nic dziwnego, że faceci są szczęśliwsi. Możesz to wysłać kobietom, które są w stanie to znieść... |
|
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
Super Aniołku, uśmiałam się
|
|
|
|
#1516 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)) ![]() Lece dzis dziewczyny na interview do Wrocka moze akurat. Firma zajmuje sie akcesoriami do wlosów i profesjonalnymi preparatami wiec pomyslalam ze wlosy to wizytowka moja musi byc dzisiaj i siedze od pol godziny juz z maseczka i zaraz rozpoczne prostowanie co by pomyslelli ze z takimi wlosami to moze byc przedstawicielem naszej marki )))trzymajcie kciuki Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2009-11-12 o 08:12 |
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1518 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dobry dzień
![]() Cytat:
![]() reszta to czysta prawda ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1519 |
|
Wtajemniczenie
|
Halooooo
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
szyszynka trzymam kciuki
![]() ultraradiola dzień dobry ![]() can't co tam tak cicho siedzisz?
|
#1521 |
|
Wtajemniczenie
|
od dzisiaj zabieram się ostro do pracy. mam kilka projektów do zrobienia na studia, oprócz tego muszę zrobić porządny plan i zacząc cokolwiek pisać
i tak sobie siefdzę cichutko i od czasu do czxasu odświeżam stronę ![]() wiecie co pomyślałam sobie że fajnie byłoby na moje wesele zaprosić teściów moich 2 sióstr, ale mam stwierdziła że w takim razie teścia siostry TŻta tez trzebaby zaprosić, ale to taki pijaczek jest i nie potrafi się zachować więc zarówno ja jak i TŻ nie chcemy miec go na weselu i na pewno go nie zaprosimy.. tylko czy to bedzie niegrzeczne jesli teściów siost zaproszę a go nie?? w sumie i tak um ówilismy się z TŻtem że on zaprasza ze swopjej rodziny kogo chce, a tak samo.. |
|
|
|
#1522 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam drugi próg i jakos na dniach powinnam dostac przelew za listopad z wyrównaniem za październik![]() Cytat:
Cytat:
Ale niektóre rzeczy przypominaja mi nasze przygody![]() Cytat:
![]() Już jestem po porannych ćwiczeniach Jakos tak juz sama się budze o 8![]() Zamówiłam wczoraj 8 książek w bibliotece i będę musiala wziąć jakąś siatkę, żeby to dotaszczyć do auta.A jeszcze dziewiątą będe zamawiac na rewers, normalnie mam caly plan, ze ide najpierw zamowic na rewers, później idę do Jagiellonki aktywować konto, później na ćwiczenia a po cwieczniach odebrac te tomiska Ale w JAgiellonce nic nie zamawiam, bo utonę w tych książkach. Mam plan do poniedzialku napisac pierwszy rozdział wreszcie i zacząć drugi. Myslę, ze do końca roku jak bym sie spięła to jestem w stanie skończyć mgr, bo nie robię badań tylko cs.---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
W ogóle ja za nic nie chcę juz dodawać ludzi do listy gości, bo juz jest za dużo i najchętniej bym skróciła tą listę, zwlaszcza te szaleństwa matki tż I tak na szczęście cztery osoby od niego wykreślamy. Mam 140 osób na liście a chce 100, wprawdzie tz jeszcze nie wie czy zaprosi cały oddział, ale uznaliśmy, ze chyba nie, bo z tymi nowymi on sie nie kumpluje aż tak, także będzie 8 osob zamiast 14 ufff Ale po prostu żywcem nie mamy kogo wykreślić, a ja nie chce takiego tłumu na weselu![]() A dziś 7 miesięcy i 7 dni
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-12 o 10:08 |
|||||||||
|
|
|
#1523 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ale sobie wczoraj pospałam bite 13 godzin. Szok normalnie. Juz dawno nie miałam okazji tak długo pospać. A od dzsiaj znowu trzeba wcześnie wstawać. W weekend też nie pośpię bo do szkoły. Ehhh A dzisiaj jeszcze do dentysty i stracha mam jak nie wiem co. Ale dzisiaj będzie najgorzej a później mi tylko wyleczy i bedzie ok I spokój z zębolami![]() No nic trzeba wracać do pracy.
|
#1524 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to politechnika..Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze z TZtem nie rozmawiałam na temat tesciów sióstr.. a teścia sis TZta nie chcę, bo niepotrzebny jest mi kompan do picia dla mojego teścia, bo obydwaj tacy alkoholicy, a tamtego nie znosze, jeśc nie potrafi, zrozumieć go nie mozna jak mówi i ogólnie ble..
|
|||
|
|
|
#1525 |
|
Wtajemniczenie
|
Tz ma takiego wujka. No i też się schleje. No i niestety będzie u nas na weselu.
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie chcę żeby był na naszym weselu, nie mówie tego TZtowi bo nie chcę aby mu nie było przykro.. tak jak były zmówiny, bo tesciu miał nie przyjechac, ale z tego co się dowiedziałam TŻ prosił mame żeby go namówiła. nie wiem czy tesciu w ogóle przyjdzie bo on twierdzi że ma tylko jedno dziecko-swoją najstarszą córkę.. i tak TŻ stwierdził wczoraj że nigdy ojca nie miał przykre to takie.
|
|
|
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i u nas za 4,5 byś miała 390 zł gwarantowane Ja mam teraz 270 zł za 4,4 z groszem, właśnie niewiele mi zabrakło do 4,5 Ale nic, i tak się ciesze, bo nie dla ocen i kasy sie uczę tylko byle do przodu a stypendium jest przy okazji![]() Cytat:
Bleeeeee.Cytat:
My własnie mamy listę, wprawdzie mam na niej kilka osób, którze rzekomo nie przyjadą, ale skoro zapraszam to licze się z tym, że wszyscy będą a nie tak jak mysli matka tż, ze nazapraszamy pełno ludu, bo na myśli, że oni nie przyjadą Wg jej obliczeń ma nie być bodajże 7 osób, teraz nam odpadły 4, więc powiedzmy, że 130 osób i tak mam gwarantowane. Pomysleć, że w pierwszej wersji było 70 osób Tylko jakoś wtedy mieliśmy chyba zacmienie umysły, bo kupy ludzi nie policzyliśmy.
|
|
#1529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc laski
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z kolei rodzina TZa nie utrzymuje bliskich stosunkow z tesciami jego siostry, wiec nie rozumiem dlaczego mialabym ich zapraszac... zeby ladnie wyszlo? glupota... zapraszamy ludzi, z ktorymi utrzymujemy stosunki, ktorych lubimy i ktorych chcemy na naszym weselu... wszelkie savoir-vivry mnie w tym momencie nie interesuja aha, no to dobrze. to teraz trzeba znalezc czas zeby sie wybrac chyba pojde do Kultu na Szpitalna... w sumie takie dosc popularne studio to moze mi nie spartacza ![]() Cytat:
![]() aczkolwiek ja dostrzegam pewne plusy takiego systemu a system procentowy dostosowuje sie do kazdego kierunku no i dzieki temu, ze mniej osob dostaje stypendium te stypendia sa wyzsze (no, jeszcze zobaczymy co w tym roku pokaza bo socjalne juz rozdali i widze, ze je obcieli )w tym roku i tak jest ok, bo mam srednia 4,78 i jestem na tym trzecim miejscu... w zeszlym roku mialam 4,68 i niestety na naukowe w ogole sie nie zalapalam (no ale tak to jest jak z jakis dziwnych uczelni ludzie przyszli z samymi piatkami )to jak dostaja stypendia wszyscy powyzej sredniej 4 to u Ciebie na socjologii to pewnie pol roku ma stypendium jak nie wiecej? ![]() to wychodzi na to, ze co roku zmieniaja mi sie predyspozycje Cytat:
ambitnie oby sie udalo ![]() ja do swojego I rozdzialu uzylam chyba z 30 ksiazek i iles tam artykulow, wiec logistycznie cos takiego nie bylo dla mnie wykonalne ![]() |
||||
|
|
|
#1530 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas za 4,8 jest 400 zł i to jest najwyższa kwota stypendium.. ja tez ucze się dla siebie, ale kasiorka bardzo się przydaje, szczególnie teraz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też chciałam miec kiedyś wesele na 70 osób, ale teraz stwierdziłam że fajnie byłoby mieć więcej i tak 100 byłaby ok ![]() chciałabym sobie doczepic kepki rzęs w ramach makijazu slubnego.. jak pójdziemy gdzies na sylwestra na salę z TZtem to pójde do fryzjera i kosmetyczki w ramach próbnego makijażu i próbnej fryzury slubnej
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-11-12 o 11:01 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

To co on tam może gadac 

), ale Tż wpadły w oko takie jedne zielono-złote z kokardką i dałam mu się przekonać, bo generalnie w innych kwestiach się niezbyt udziela

kurcze co Ty kupujesz, ze tak drogo Ci wychodzi??

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
przykre to takie.