|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
![]()
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Kotku, to na kawkę i na muffinki to i ja się skuszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Zimno na dworku- nie lubię tego ![]() Ale zaraz się ogrzeję zupką ogórkową- pychotkową Kotki czekamy na fotki ![]() ![]()
#334 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja tak w skrócie praca napisana, wypiekniona teraz wydrukować i do promotora , tylko jakoś mi się nie chce Agatka coraz cudniejsza, fociaki wkleje, jak mi ten skarbek da więcej czasu ![]() buziaki dla wszystkich
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Izus no ja wlasnie czekam az bedzie cud malina i dopiero wtedy wrzuce foty
![]() ![]() wiec badzcie cierpliwe a zostanie Wam to wynagrodzone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze można też napisać Kotku "Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli"
Kto chce herbatki zielono-białej z lawendą?? Bo własnie idę sobie zrobić ![]() A ja slonka zawzięcie poluję na moje patelnie w takim programie czytania artykułów-akby któraś była zainteresowaa poślę zaproszonko na pw:0 Buziaki Myszaki ![]()
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izulek ja poprosze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekotubulcu lacze sie w ciaglym remoncie i meblowaniu, caly czas czekam na nasz podest ![]() ![]() Widze ze Kotek tez dolaczyl do remontowych Zon Doskonalych czekamy na efekty. ![]() Dzasti widze zescie sie nie nudzili, i gratki za zakup rolet. My tez musimy kupic, bo mnie wnerwia, mam schize ze caly czas ktos mnie obserwuje jak laze po domu w stringach. ![]() Paulinko no to faktycznie macie czas na przewiezienie wszystkiego Martusa co ty tak tylko na jeden dzien do pracy ? Bylam wczoraj u gina, zrobilam cytologie i dal mi skierowanie na badanie toxo-Igm. Musze wiec je zrobic a wyniki cyto mam za 3 tygodnie. Teraz zaczne po malu przygotowywac organizm na fasoline ![]() Moj mezulo czekal wczora na mniej przed gabinetem a w domku dostalam od niego tusz do rzes ale mi niespodzianke zrobil ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Dageciku ![]() ![]() Dziewczyny nie moge sie doczekac kiedy zobacze Wasze gniazdka w pelni zrobione ![]() Kotek a co tam jeszcze wymysliliscie w tej sypialni?? |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam placki ziemniaczane i jak na złość mąż został dłużej w pracy a jak wróci ja będę na treningu
![]() ![]() ![]() Jutro planujemy uczcić święto narodowe wspólnym pomalowaniem przedpokoju ![]() A ja dziś jeszcze upiękę ciasto- z żonek gastronomicznych podejrzałam ![]() Nie lubię zimowej pogody- moja buzia robi się oszczypana od kataru (nosek) oraz od wiejącego wiatru. I wtedy z pomocą przychodzi mi krem masło kakaowe ziaji- tyle ze stosuje je jako maseczke a potem zmywam bo człowiek świeci się po nim jak halogenik ![]()
#341 |
Zakorzenienie
|
ano dobra zdradze troszke ![]() na scianie z oknem mamy polozone panele (one juz byly dawno polozone bo mamy ta sciane ocieplona) o byl zabudowany grzejnik (byl bo w niedziele mi sie nudzilo i zdjelam obudowe ![]() dostawe ![]() ![]() Izus a jakie ciasto bedziesz piekla?? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
hej wieczorkiem
![]() kiepski mam dzis humor wiec sie nie rozpisuje... a Izydor nadal zaproszenia nie wysłał... jak tu nie byc smutnym?? ![]() milego wieczorka Wam zycze ![]() no i jutro duzo lenistwa i wypoczynku ![]()
#343 |
Zakorzenienie
|
chyba ktos dostanie
![]() ![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
Jak na jeden dzień
![]() ![]() ![]() Najadłam się na obiad frytkami i tak mnie teraz brzuch boli, że nie mogę siedzieć. Łakomstwo ma krótkie nogi ![]()
![]() |
#345 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Synek dzisiaj dalej marudny, ale już nie tak bardzo upierdliwy ![]() ![]() Cytat:
![]() uwielbiam ogórkową ![]() Cytat:
![]() ad. 2 byle nie za długo ![]() Cytat:
ad. 1 to owocnego starania ![]() ad. 2 dla męża ![]()
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
dzieeeenn dobryyy baardzoo
![]() ale mam kaca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uciekam polezakowac z malzowinem bo cosik mnie gardlo boli i zimno mi strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry Polsko!!!
Zazdraszczam Wam bo ja w pracy siedze ![]() Dzis pierwsza noc na nowym mieszkanku ![]() hmm...niestety bede odcieta od swiata calkowicie bo internet ma byc w ciagu 5-10dni roboczych a minelo dopieo 3 ![]() ![]() ![]() Kotek nie moge sie doczekac fotek ![]() Milego dnia laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zadomowienie
|
Heyka
Ja dzisiaj leniuchuję za wszystkie czasy .... wczoraj byliśmy z małżem oblukac płytki do łazienki i połazilismy po IKEA - przy okzaji kupiłam fajną narzutę i poduchy do sypialni plus lampki nocne. Rano mieliśmy spotkanie z facetem od tej zabudowy w kuchni i okazało się że są to mebelki BRW Traffic Simpe Street .... no i po przedyskutowaniu paru kwestii okazało się, że czeka nas większa sprawa w GOTOWEJ już kuchni niż tylko zmiana umiejscowienia zlewu .... przestawimy lodówkę i dokupimy szafki narożne zabudowując drugi róg kuchni ..... ale tam biegnie w taki fantazyjny sposób wygięta rura od gazu (prawie jak kowalstwo artystyczne ![]() ![]() Aaaaaa no i wymyśliliśmy, że jak dokładamy szafek do zabudowy to może pralkę upchniemy w kuchni i nie będzie problemu z łazienką ![]() wtedy będziemy mogli wstawić dużą kabinę prysznicową. Dla odstresowania zakupiłam sobie lodówkę i czajnik elektryczny ..... http://www.electro.pl/produkt-SIEMEN...23337,140.html http://www.electro.pl/produkt-LIEBHE...57619,105.html chyba się starzeję ...... zamiast ciuchów agd na poprawę humoru ...... Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-11 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
witanko
![]() ja to chyba w alkoholizm wpadne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Zadomowienie
|
kocur tylko Ty nawalona nie próbój po płotach chodzić bo se futerko pobrudzisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Wtajemniczenie
|
My już wróciliśmy, synek wykąpany i najedzony śpi smacznie, mąż ogląda jakiś mecz, a ja myk na wizaż
![]() Cytat:
ad. 2 miłego leżakowania ![]() tylko pamiętaj co Ci się śniło ![]() Cytat:
no to żeście się wykosztowali ![]() przyznaj się, że nie zależało Ci na sprzęcie agd tylko na udziale w losowaniu wyprawy do Afryki ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ale dzisiaj był leniwy dzień, szkoda tylko że pogoda nie dopisała. Z nudów postanowiliśmy nauczyć naszego psa jak się sprząta, a oto efekty ![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie to jeszcze nauczymy go zmywać podłogi i ścierać kurze i możemy zacząć go najmować do sprzątania ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=aRvSxV5nKyA
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie wiem jak my wytrzymamy ten urlop ze sobą ..... wczoraj w IKEA była zadyma o ....... klopsiki ...... TŻ mnie namawiał żebym wzięła sobie łososia na parze a on sobie weźmie klpsiki z frytami i żurawiną ...... no i okazało się, że łososia podali mi z brokułami a ja nie przepadam za nimi ...... więc mój TŻ najpierw powiedział że się zamienimy bo on lubi brokuły i łososia ..... ale się nie zamienił tylko prawie połknął w ciągu sekundy swoje żarcie i to jeszcze w taki sposób jakbym miała mu je zabrać a ja swojego nawet nie tknęłam ....... ojć zadyma była niezła..... zachował się jak świnia ...... ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-11 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Malutka "balwanek" to ajerkoniak+sprite+sok grapefruitowy
![]() ![]() aa i pochwale sie ze sciana juz wytapetowana jeszcze tylko drobne poprawki i wrzuce foty ![]() Gooosiaaaa wampirkolubna ma gdzie sie podziewasz ![]() a reszta dziewczynek mych kochanych?? ![]() czuje sie jakby slon usiadl mi na klacie, oby to nie bylo znowu zapalenie oskrzeli bo kocie dupsko juz by tego nie znioslo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no to kiedy otwieracie firmę sprzątającą ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 a to z ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to trzymam ![]() ![]()
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() A co tu takie pustki, wracać mi tu ale już! Wczoraj w końcu małża zmolestowałam (bez kosmatych myśli proszę! ![]() http://www.allegro.pl/show_item.php?item=801856882 Jeszcze firanki czekają na kupno, ale nawet nie mamy kiedy jechać i pooglądać jakieś ![]() Czeko tak myślałam że bardziej to Ci na tej wycieczce niż na lodówce zależy ![]() ![]() ![]() ![]()
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() Czy Wy wszyscy jesteście na jakimś odwyku, że tu taka cisza jak w korcu maku ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#358 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ad2. ![]() ![]() ![]() a tak poważnie to w tym elektro.pl już sporo rzeczy zakupiliśmy do domu, a jako ciekawostkę dodam, że np na telewizorze 32'' sharpa pomiędzy elektro.pl a stacjonarnym saturnem była róznica równo 1000 zł ![]() ![]() jeszcze musimy dokupić: kilka szafek do kuchni, mebelki do sypialni i tysiąc innych rzeczy ![]() ![]() oki zbieram się na Bartycką poszaleć po centrum budowlanym napiszę wieczorkiem Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-12 o 10:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
czesc i czolem
taakiego posciora napisalam i mi go wcielo wiec sie sfoszylam i nic nie napisze ![]() a wogole to wylazic dziewuchy z ukrycia bo jak wezme haczke to.... ![]() ![]() i nie bede taka niedobra bo jak ktoras sie ujawni to dostanie kubek kawusi i ciasto z jablkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciacho ![]() ![]() ![]() właśnie mam @ i ogromną ochotę na słodkie, więc poproszę o duży kawałek ![]() a tak poza tym, to się nie odzywam, bo nic się u mnie szczególnego nie dzieje ![]() teraz akurat wybieraliśmy projekt książkowych kalendarzy firmowych i jak to zwykle bywa, każdy miał swoją wizję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.