|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
. Najwczesniej sluby zaczynaja sie o 14, 16 to już dla nas późno:
|
|
#1562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w okolicy w jakiej bierzemy ślub taka godzina to norma nikogo nie dziwni,dziwiło by gdyby ślub był np na 16. My po mszy pojedziemy na chwilkę do domu z rodzicami a w tym czasie gości odwiezie się na salę w tym czasie jak pozajmują miejsca to my zdążymy wrócić na salę i wtedy zaczną się pewnie życzenia,po nich obiad,pierwszy taniec,drugi taniec,może 3(jeszcze nie wiem dokładnie o której pojedziemy na plener ale pewnie kilka piosenek przetańczymy) i pojedziemy na zdjęcia a w tym czasie orkiestra będzie zabawiać gości(zresztą nasi goście potrafią się bawić,więc pewnie nie będzie tak,że będą bezczynnie na nas czekać) -pewnie będą tańce,jakieś jedzonko,może kawa czy coś w tym czasie i potem wrócimy na pewno bym nie zrobiła tak,że od razu bo mszy bym pojechała na fotki a goście by czekali na nas bezczynnie te 2 godziny |
|
|
|
|
#1563 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
by będziemy mieć plener po slubie w inny dzien
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że wszyscy przeżyli
![]() Jeszcze trochę zostało: przesyłam ![]() Pisałyście coś o plenerze - my będziemy mieć przed ślubem i będzie trwać około 2 godzinki. Później po pierwszym tańcu popstrykamy trochę fotek koło sali, bo tam jest bardzo ładnie. Może nawet zrobimy jakieś fotki z rodzicami. I jeszcze myślałam o fotce z wszystkimi dzieciaczkami jakie będą na weselu, ale nie wiem czy to się uda A wieczorem wyskoczymy na chwilę na rynek, żeby zrobić zdjęcia "nocne" z katedrą w tle |
|
|
|
#1566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak żeby przed 13 być w domku, błogosławieństwo i do kościoła
|
|
#1567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A zapomniałam się pochwalić - jak naczytałam się tu, że chodzicie na kursy tańca, to sama się za to wziełam i dziś z moim TŻ idziemy na pierwszą lekcję tańca towarzyskiego
|
|
#1568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn u mnie jest tak ze mam się teraz zadeklarować jak chcemy czy w dzień ślubu czy w późniejszym terminie. Ale myślę w razie czego chyba będziemy mogli zmienić jak nam się odmieni
sa sa sa sa sa sa sa coraz bardziej sobie zdaję sprawe ze wychodzę za mąż za 9 miesięcy Cytat:
jak się bawić to się bawić na całego Bym chyba zwariowała czekając na TŻ do 17 :PA jutro kobitki 13.11.2009 - piątek (Trzynastego wszystko zdarzyc sie może, Trzynastego wszystko w różowym kolorze)
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2009-11-12 o 12:36 |
|
|
|
|
#1569 |
|
Rozeznanie
|
Jak to się stało, że tworzą się jakieś odnosniki - reklamy w słowach ????
Czy ja o czymś nie wiem?
|
#1570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ja w sumie świeżutka po raz pierwszy się tu udzielam także miło mi poznać wizażanki które biorą ślub w 2010r. Zdaje sobie sprawe, że się wszystkie znacie i może być mi ciężko tu się zadomowić ale mam nadzieje, że mi pomożecie
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Heloo
![]() Przez nasze wczorajsze rozmowy o snach ślubnych, miałam dziś ślubny koszmar ![]() Prawie się popłakałam po przebudzeniu, tak źle się z tym czułam. Cytat:
Najbardziej widoczny będzie oczywiście, gdy założę suknię z gorsetem ![]() Macie jakiś pomysł jak temu zaradzić? Tzn tym różnicom w kolorze skóry? ![]() Cytat:
I czekam na info jakie okrycie miała PMka ![]() My raczej też Tzn kwestia fotek w dzień ślubu będzie w naszym przypadku uzależniona od pogody. Jak bedzie ładnie to kilka fotek dodatkowo, oprócz standardowych reportażowych zrobimy, ale nie chcemy znikać z wesela Zastanawiamy się nad zrobieniem dodatkowej sesji mocno poślubnej jak już zacznie się wiosna, w kilku fajnych miejscach w Krk. Ponownie wskoczymy w ślubne wdzianka i popozujemy![]() Acha Tż dziś odebrał nasze buty robione na zamówienie
|
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję ze zagościsz u nas na dłużej
|
|
#1574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz cos więcej o Was, kiedy ślub, ile sie znacie itp
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a macie bicie szkła dzień przed?? my chcemy butelki zrobić tydzień przed slubem, żebym mogła się wysopać w przeddzień slubu o ile uda mi się zasnąć
|
|
|
|
|
#1576 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a masz jakiś pomysł na pierwszy taniec? typu np rumba,tango,walc i chcesz się go nauczyć czy tylko tak ogólnie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
napisz coś więcej o sobie,o Was ![]() jaka data ślubu? ![]() Cytat:
![]() pochwal się bucikami ![]() |
||||
|
|
|
#1577 | |||||
|
Zakorzenienie
|
to ja sie mocno zastanowie Cytat:
z makijazem to jeszcze nie tragedia, bo w sumie umiem sobie rozne cuda zrobic majac tylko zdjecie jako wzor, ale z fryzura to juz wyzsza szkola jazdy ![]() juz mialam pomysl zeby uczesac sie wieczor przed plenerem i jakos przetrwac noc z ta fryzura (nawet nie cala, bo na Kazimierz to trzeba skoro swit jechac...) - ewentualnie by sie cos rano poprawilo czasem tak po weselach nawet nie rozpuszczam wlosow i ide spac i jak wstane zle nie jest Cytat:
![]() a czym to sie tego pozbywa? jakis rozpuszczalnik do tego kleju? Cytat:
![]() wlasnie norma to jakos tak 15.30-16, ewentualnie 17 ![]() Cytat:
moj powinien byc - kolejny 'sabat czarownic' mnie czeka (spotkanie z kolezankami z LO )Cytat:
stosuj intensywnie peelingi i cos rozjasniajacego skore oklady z soku cytrynowego?![]() a ile mniej wiecej na takie buty sie czeka? bo od stycznia planujemy isc na ten kurs i by sie przydaly, wiec zastanawiam sie kiedy je zamowic ![]() dobra, ja znikam, bo jeszcze musze zdazyc przed zajeciami odwiedzic biblioteke i punkt xero a po uczelni lece prosto na aero i silke
|
|||||
|
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie, kiedy slub i jak przygotowania?
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
2 lata mineły w październiku. Ślub ma być 26 czerwca 2010r.. Poznaliśmy się na sympati i trwamy dodziś razem, choć nie powiem bo wiele za nami wzlotów i upadków ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
. Trafiłam tu ponieważ mój już nie może słuchać o ślubie bo twierdzi, że zdziwiam i takie tam:p ale co on tam wie jak nie jest kobietą dla której dzień ślubu to przemyślany plan wydarzeń z najdrobniejszymi szczegółami dla niego nie ma znaczenia, że wszystko ma do siebie pasować .
|
|
|
|
#1581 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dlatego chyba weźmiemy jednak 14 a nie 15 żeby się wyrobić z plenerem bo to przecież wrzesień juz będzie Bo wcześniej to myślałam o 15![]() Cytat:
![]() ![]() Nie no na razie mi dobrze idzie ale nie chwalę dnia przed zachodem słońca bo jak znam życie to niedługo utknę i się skończy rumakowanie ![]() A co do terminów to mamy przed sesja 1 rozdzial oddac, do konca kwietnia drugi a poskladana prace do polowy maja Ogólnie to dwa rozdziały na naszym seminarium każdy ma miec- pierwszy teoretyczny drugi analityczny ![]() Cytat:
To całe szczęście Czyli że można z przepisu korzystac ![]() Cytat:
Kiedy macie swoją datę? No i możesz napisac parę słówo Was
|
||||
|
|
|
#1582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Na pewno Ci Tośka zdam relację z okrycia PM ![]() Cytat:
Nie dadzą się człowiekowi odstresowac...Cytat:
7 miesięcy tylko pozostało A co do TŻta to się nie przejmuj, wiele naszych forumowiczek też ma ten problem
|
||
|
|
|
#1584 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak ktos przyjdzie w czwartek ( na pewno) to będziemy mieć cosik do jedzenia i picia przygotowane, ale nie sądzę żeby długo goście siedzieli, poza tym będzie to bardzo mało osób i głupio im będzie dłuzej siedzieć. niby u sióstr butelki było do 22.30-23, ale zanim posprzatalismy to się zrobiła 1 w nocy a rano trzeba wstac.. ja wieczór przed slubem chciałabym poświęcić dla siebie, zrobic sobie jakąs maseczkę, zrelaksować się w wannie i ogolnie dużo czasu w niej spędzić, a jak oni zmyją się o 23 to już mi się nie będzie chciało
|
||
|
|
|
#1585 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a coś wybrane już masz?suknie ?zaraezerowana sala czy coś? ![]() ile latek macie jak można wiedzieć ? ![]() Cytat:
![]() właśnie sobie słucham http://www.youtube.com/watch?v=8SJn1MSO4jI i zastanawiam się czy tego nie wpleść jakoś do naszego filmu ślubnego bo mam taki pomysł żeby z kamerzystą obgadać podkład muzyczny i dać swoje propozycje i jeszcze uwielbiam to http://www.youtube.com/watch?v=G6xr6VKg7sE |
|||
|
|
|
#1586 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, niby sama też umiem się ładnie uczesać i umalowac - ale nie ma takiego sprzętu jak mają w profesjonalistki - bo w zasadzie po co mi - żeby w dniu ślubu sama się odwalić na bóstwo. Ale na plener to wydaje mi się, że nie trzeba aż tak się odwalać - bo na zdjęciach nie widać tego wszystkiego co w rzeczywistości - a fotograf jeszcze gdzie niegdzie może poprawić Cytat:
Cytat:
Ale moim zdaniem troche głupio, że przez pierwsze godziny tańczy się bez powitania Pary Młodej. A nie mam nic przeciwko temu, jak Para w trakcie wychodzi na foty już po powitaniu Jej na sali.
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2009-11-12 o 12:58 |
|||
|
|
|
#1587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nikogo się nie zaprasza, sami przyjdą. Zwłaszcza jak darmową wódkę wyczują i cos do jedzenia. Ehh niektóre tradycje strasznie głupie są
|
|
#1588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee ja się nie przejmuje. Prawie wszystko jeśli chodzi o wesele tylko co do ślubu to jeszcze nic nie ruszyliśmy. Kupiłam już suknie, dekoratorka załatwiona, sala, orkiestra, kuycharka ale nadal mam wrażenie że o czymś zapomniałam. Pokręciło mi się troche bo ubranie sali kopiłam w kolorach ecru i złota a suknie mam białą z delikatnym haftem przeplatanym srebrem i musze teraz coś wymyślić, żeby to połączyć.
|
|
|
|
#1590 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.

Byliśmy kiedyś na ślubie o 16 i ludzie mówili, że trochę późno
. Najwczesniej sluby zaczynaja sie o 14, 16 to już dla nas późno:

??

Bym chyba zwariowała czekając na TŻ do 17 :P

Ciekawy masz temat