Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 18:05   #4081
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ten Mikado jest fajny

a wogole zauwazyłam że wózki tanieją..

a co sądzicie o tym.. http://www.allegro.pl/item808004184_...0.html#gallery
Właśnie nie wiem, czy tanieją, czy jest aż taki duży rozrzut cen.
Nam pani w sklepie pokazywała wózek w cenie ok. 900zł, ale do tego jest osobno nosidełko - i w sumie wychodzi 1100.

Ten fajnie wygląda, ale chyba nie ma pompowanych kółek - nie wiem, czy to istotne, ale dziewczyny coś tu o tym pisały
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:06   #4082
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15239820]
Ja dzisiaj nie wytrzymałam, byłam w ulubionym ciuchlandzie i... za 12zł mam 2 sukienusie :d No nie ma bata, dziewucha musi być Jeansowa rozmiar 68 10zł, bawełniana rozmiar 62 (fajna, porządna bawełna, nic nie sprana) aż 2zł. Ogólnie ubranek mnóstwo, głównie dla dziewczynek, od rozmiaru 68 wzwyż.[/QUOTE]
Ta jeansówka urocza.
Ja sukieneczek nie kupowałam, jakoś nie mam przekonania. Chyba by się Daniel obraził. A coś myślę, że chłopak będzie.

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
A wiec u nas wszystko ok : jupi:
NT 0,6mm, tętno 162, a bąbelek ma 42 mm
Ale leniwiec z niego przeokrutny, nie chciało mu sie za bardzo ruszac i zaledwie kilka razy pomachał raczkami i nóżkami.
jeszcze raz dziekuje za kciuki, przydały się bardzo
czekamy na relacje pozostałych mamuś
a teraz siedzimy z mężem i oglądamy filmik z badania na dvd i cieszymy się jak głupki
Super. Brawo.

Nie byłam na wizycie. Przed męża nocką myknęliśmy na Zygmunta, zastaliśmy masę bab i wróciłam do domu. Musiałabym tam ze 2-3 godz. spędzić, a potem wracać sama na piechotę do domu koło 20-21ej kawał drogi. Tam nic nie jeździ, bo to okolice rynku.

Zadzwoniłam do rej. gina mojego prywatnego znowu, odebrała żona, kazała przyjść jutro od 9 do 17 o której mi pasuje.

Wzięłam magnez i leżę od powrotu w wyrku. Brzuch napięty, ale już nie kłuje.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:07   #4083
kardashi
Zakorzenienie

No z tego co tak obserwuje ceny na all to poniżej 1000zł można już kupić wózek (taki jak chce ) i jak obserwuje ceny tego wózka co mi się najbardziej podoba to tanieje

A własnie.. jaka jest róznica w kołach pompowanych a tych innych?!
Bo tz ubzdurał sobie że się przebije pompowane

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:11   #4084
kropka75
Zakorzenienie

Kochane, jak kupujecie foteliki samochodowe, nie szukajcie za tanio. Nie wszystkie mają atesty, nie wszystkie przeszły testy bezpieczeństwa. I niestety większość takich w cenach do 300zł w ogóle jest przystosowana do przewożenia dziecka poniżej 6 miesięcy.

Fotelik dla mniejszego bobasa musi mieć poduszkę pod pupę i taki wałek wokół główki.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:

A własnie.. jaka jest róznica w kołach pompowanych a tych innych?!
Bo tz ubzdurał sobie że się przebije pompowane
A jak często przebija opony w samochodzie?

Stary 2009-11-12, 18:13   #4085
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Mnie tak nocą dzisiaj kłuło, bo spałam z rękami w górze cały czas, i tak mnie ciągnęło - ale miałam właśnie wrażenie, że to macica. W ogóle nocą koszmarnie się nie wysypiam - nie mogę na brzuchu, teraz z rękami w górze tez nie

A co do sukieneczek - ta w kwiatuszki nie jest taka brudna Po prostu nade mną lampa wisiała i cienie się poodbijały Jest czyściuteńka, normalnie jak nówka - nic nie zniszczona.

Kropa, leż babo spokojnie, mówię ci - to macica ciągnie i tyle
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:13   #4086
cate_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość

Nie byłam na wizycie. Przed męża nocką myknęliśmy na Zygmunta, zastaliśmy masę bab i wróciłam do domu. Musiałabym tam ze 2-3 godz. spędzić, a potem wracać sama na piechotę do domu koło 20-21ej kawał drogi. Tam nic nie jeździ, bo to okolice rynku.

Zadzwoniłam do rej. gina mojego prywatnego znowu, odebrała żona, kazała przyjść jutro od 9 do 17 o której mi pasuje.

Kropeczko odpoczywaj, do rana już nie tak daleko. Najważniejsze to sie nie denerwuj wszystko na pewno jest ok
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:15   #4087
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane, jak kupujecie foteliki samochodowe, nie szukajcie za tanio. Nie wszystkie mają atesty, nie wszystkie przeszły testy bezpieczeństwa. I niestety większość takich w cenach do 300zł w ogóle jest przystosowana do przewożenia dziecka poniżej 6 miesięcy.

Fotelik dla mniejszego bobasa musi mieć poduszkę pod pupę i taki wałek wokół główki.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

A jak często przebija opony w samochodzie?

No własnie..
Ale on sobie to ubzdurał, bo kiedyś ze znajomym poszli na spacer z wózkiem i przebili koło

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 18:15   #4088
cate_
Zadomowienie

Jeśli chodzi o wózek to oszczędzać nie będę (tylko dlatego, że dostaniemy go w prezencie ), jedno wiem, ma ważyć nie za dużo. Znajoma ostatnio kupiła wózek, fakt że tani ale niesamowicie ciężki a spacer to ma być przyjemność a nie jakiś ogromny wysiłek.
Stary 2009-11-12, 18:20   #4089
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15242239]Mnie tak nocą dzisiaj kłuło, bo spałam z rękami w górze cały czas, i tak mnie ciągnęło - ale miałam właśnie wrażenie, że to macica. W ogóle nocą koszmarnie się nie wysypiam - nie mogę na brzuchu, teraz z rękami w górze tez nie

Kropa, leż babo spokojnie, mówię ci - to macica ciągnie i tyle [/QUOTE]
To masz jak ja.

Ja, gdy budziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć, zawsze uwalałam się na brzuch i było po problemie... A teraz klapa. Dziś w nocy obudziłam się o 3ej i nie mogłam zasnąć. Wędrowałam po wyrku do 5:30, ledwie zasnęłam, zadzwonił budzik...

Zobaczymy jutro. Liczę na jakiś nerwoból z ucisku. W przeciwnym razie jak mnie uwali to do maja z łóżka nie wyjdę.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Napisane przez cate_ Pokaż wiadomość
Kropeczko odpoczywaj, do rana już nie tak daleko. Najważniejsze to sie nie denerwuj wszystko na pewno jest ok
Szkoda, że jestem sama w domu. Ale mąż uprzedził w robocie, że jakby coś i zadzwonię to on wychodzi z pracy i zaraz będzie... tyle dobrze.

Stary 2009-11-12, 18:23   #4090
atinas
Zadomowienie

Cytat:
To masz jak ja.

Ja, gdy budziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć, zawsze uwalałam się na brzuch i było po problemie... A teraz klapa. Dziś w nocy obudziłam się o 3ej i nie mogłam zasnąć. Wędrowałam po wyrku do 5:30, ledwie zasnęłam, zadzwonił budzik...

Zobaczymy jutro. Liczę na jakiś nerwoból z ucisku. W przeciwnym razie jak mnie uwali to do maja z łóżka nie wyjdę.

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Szkoda, że jestem sama w domu. Ale mąż uprzedził w robocie, że jakby coś i zadzwonię to on wychodzi z pracy i zaraz będzie... tyle dobrze.
Wierzmy w to, że nie będzie tak źle Może po prostu musisz zwolnić obroty i pójść na zwolnienie. Wszystko jutro będzie wiadomo, więc nie ma co Okrucha stresować
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:23   #4091
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie..
Ale on sobie to ubzdurał, bo kiedyś ze znajomym poszli na spacer z wózkiem i przebili koło
Nie znam ani jednego takiego przypadku, przyznam szczerze.

Pompowane koła to komfort dla dziecka, amortyzacja.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 18:26   #4092
kardashi
Zakorzenienie

To jest on jedynym przypadkiem który przebił koła w wózku

A co jest jeszcze ważne w wózku W jego konstrukcji ?

Stary 2009-11-12, 18:28   #4093
cate_
Zadomowienie

Słyszałam, że te na trzech kołach nie zdają egzaminu bo nie są stabilne, lubią się wywracać.
Stary 2009-11-12, 18:33   #4094
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:

A co jest jeszcze ważne w wózku W jego konstrukcji ?
Dla dziecka koła i wygoda, więc wielkość gondoli i spacerówki. Daszek albo parasol. Pasy.

Reszta dla mamusi albo tatusia. Koszyk, lekkość wózka, waga, łatwy montaż gondoli, fotelika itp.

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Słyszałam, że te na trzech kołach nie zdają egzaminu bo nie są stabilne, lubią się wywracać.
Zależy od rozstawu kół i ogólnej budowy wózka. Ja wybrałam wózek 3 kołowy i jest to najbardziej stabilny wózior jakim jeździłam.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Wierzmy w to, że nie będzie tak źle Może po prostu musisz zwolnić obroty i pójść na zwolnienie. Wszystko jutro będzie wiadomo, więc nie ma co Okrucha stresować
Nie stresuję. Leżymy sobie i plumkamy w laptopka. Zaraz obejrzymy coś w tv i pójdziemy spać. I jeszcze powiemy tatusiowi dobranoc przez tel.

Stary 2009-11-12, 18:34   #4095
kardashi
Zakorzenienie

Hmm.. a jaka to jest duża gondola ? bo ja nie wiem.. nie znam sieee..

Dokładnie.. Zależy od całej konstrukcji wózka. To że brakuje jednego koła wcale nie musi oznaczać ze jest niestabilny..

Stary 2009-11-12, 18:38   #4096
cate_
Zadomowienie

Cytat:

Dokładnie.. Zależy od całej konstrukcji wózka. To że brakuje jednego koła wcale nie musi oznaczać ze jest niestabilny..
Tak słyszałam, sama nie sprawdzałam tego jeszcze, na wózek mam jeszcze zwłaszcza, że chcę robić remont, po co ma się kurzyć.
Stary 2009-11-12, 18:38   #4097
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm.. a jaka to jest duża gondola ? bo ja nie wiem.. nie znam sieee..

Hmm... jak dla mnie to gondola akurat mało ważna. Będzie maj - wrzesień, więc ciepły czas, dziecko będzie ubrane lekko.
Szukałam większej spacerówki, bo biorę pod uwagę śpiworek i grube ubranko.

Z wózkami to jest tak, że 4-kołowy Stokke wygibnął mi się w sklepie bez żadnego problemu. A 3-kołowy Maxi Cosi sto na ziemi jak kamień.

Stary 2009-11-12, 18:39   #4098
Alguien
Zadomowienie

A kupujecie glebokie wozki czy od razu tzw. spacerowki, ktore maja opuszczane oparcie az do pozycji lezacej? Tutaj u mnie praktycznie w ogoloe nie spotyka sie wozkow glebokich. Na poczatku bylam zdziwiona, ale nawet w sklepach ciezej dostac.
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:40   #4099
kardashi
Zakorzenienie

No w sumie racja..
Więc biorę pod uwagę jedynie żeby miał koła pompowane, no i nie za małą tą gondolę bo jak mi się kolos urodzi (raczej nie ma w kogo ) Ale gdyby..
No iii.. hmm.. nei wiem..

Stary 2009-11-12, 18:44   #4100
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A kupujecie glebokie wozki czy od razu tzw. spacerowki, ktore maja opuszczane oparcie az do pozycji lezacej? Tutaj u mnie praktycznie w ogoloe nie spotyka sie wozkow glebokich. Na poczatku bylam zdziwiona, ale nawet w sklepach ciezej dostac.
Gondola jest bezpieczniejsza, sztywna, stanowi ochronę dla malucha, ma wyższe boki, twardsze dno, można w niej malca przenieść...

Chyba większość z nas nawet nie wpadła na inną opcję.

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
No w sumie racja..
Więc biorę pod uwagę jedynie żeby miał koła pompowane, no i nie za małą tą gondolę bo jak mi się kolos urodzi (raczej nie ma w kogo ) Ale gdyby..
No iii.. hmm.. nei wiem..
Jeśli chcesz montować fotelik na wózek, musisz go wybrać za wczasu, bo nie każdy da się do każdego wózka założyć.

Jeśli będziecie wozić wózek w aucie - ważne żeby się pięknie składał.

Jeśli macie schody - musi być lekki.

Itd. itd. zależy od potrzeb i warunków.

Stary 2009-11-12, 18:47   #4101
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Napisane przez ałła Pokaż wiadomość
Witam "stare" i "nowe" ciazarowki Widze ze coraz wiecej nas jest i codziennie ktos przybywa z dobrymi wiesciami. Ja sie doczekalam w koncu kolejnej wizyty i przyznaje ze byly to 3 najgorsze tygodnie w moim zyciu!! Czekanie bylo koszmarem!
Do gina ide na 18, bedzie to 8 albo 9 tydzien i mam nadzieje ze bedzie cos wiecej widac oprocz pecherzyka. Drze strasznie... Niepotrzebnie naczytalam sie o pustych jajach plodowych i teraz mam leki. Wierze jednak ze jest wszystko w porzadku.
Trzymajcie kciuki ze mnie i za moja fasolke!!
Odezwe sie jak wroce
Kciuki zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez magdaadas Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny. Troszkę Was tu podczytuję od jakiegoś czasu, ale jeszcze nic nie pisałam. Mam termin na 3 czerwca 2010 (obecnie 11 tydzień ciąży) i jest to moje pierwsze dziecko Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Rok temu przesuwałam guziki w płaszczu bo za duży był. Teraz się ledwo mieszczę i juz niedługo przesunę guziki na miejsce albo jeszcze dalej...
Dobrze, że masz taka możliwość.

Ja dzisiaj nie wytrzymałam, byłam w ulubionym ciuchlandzie i... za 12zł mam 2 sukienusie :d No nie ma bata, dziewucha musi być Jeansowa rozmiar 68 10zł, bawełniana rozmiar 62 (fajna, porządna bawełna, nic nie sprana) aż 2zł. Ogólnie ubranek mnóstwo, głównie dla dziewczynek, od rozmiaru 68 wzwyż.[/QUOTE]

Śliczne. W razie czego odkupię

Cytat:
Napisane przez Zieelonooka Pokaż wiadomość
Witam,ja też jestem tu nowaTermin mam na 9 maja 2010r.(14ty tydz.ciąży).Postanowiłam dołączyć do Was i podzielić się z Wami moją radością i trudnymi chwilami bo takich w ciązy nie brakuje niestety.Zawsze w gronie rażniej.To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane wizażanki
Witaj i gratuluję

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:48   #4102
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Ja od razu kupię wózek wielofnkcyjny, czyli musi być gondola i spacerówka
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 18:49   #4103
kardashi
Zakorzenienie

Hmm.. No wózek raczej nie bedzie noszony po schodach.. Bedzie stał na dole.. A fotelik jest do wózka, więc jest dobrze, hmm.. składac tez sie składa płasko..

Więc jest wszystko ok..

Ja też głeboki.. Tzn wielofunkcyjny Jakoś bałabym sie 3 tygodniowe maleństwo w takiej spacerówce rozłożonej wozić..

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2009-11-12 o 18:50
Stary 2009-11-12, 18:59   #4104
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Przyszły właśnie spodnie z all, które zamawiałam nie wstawię fotki bo aparat padł, ale to tutaj http://www.allegro.pl/item811833944_...ka_gratis.html
Zamówię jeszcze spódnicę i jeansy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:41   #4105
Darianna25
Zakorzenienie

Witam wieczorowo.
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1523335 8]ja tam lubię sobie coś tam czasem machnąć na maszynie. pewnie że dużo taniej to nie wychodzi. ale takie kompleciki właśnie z baldachimem są już troszkę droższe. a flanelkę to pamiętam że widziałam w hurtowni po 6-7zł (kolorowa, chociaż bez wzorków). ale to było z rok temu, zobaczymy jak teraz. wiadomo że kokosów nie zaoszczędzę, ale jak już pisałam - lubię to.[/QUOTE]

I jaka satysfakcja z tego jest potem.

Cytat:
Napisane przez she 00 Pokaż wiadomość
dzieki za odpoweidz...
jesli chodzi o metafolin to sa dwa rodzaje- taki do dwunastego tygodnia i taki od 12 do konca karmienia. Ja kwas foliowy łykałam przez ponad rok (14 mcy staran) wiec ginekolog stwierdzil ze teraz czas na metafolin bo ma dwa rodzaje Folianów - które lepiej sie razem wchłaniają....

Poza tym dziewczyny.... wy tu o jakichś pościelkach, szyciu, szukaniu... ..... ja jeszcze jestem w szoku ze wreszcie sie udało, i nie bardzo jeszcze mam odwage nad takimi rzeczami myśleć...a może to po prostu nadmiar zajęć...Studiuje dziennie , pracuję dorywczo...kocioł....
Nic muszę lecieć na ćwiczenia.......
Dzieki za ciepłe przyjęcie , będę tu częściej zaglądać.
Witaj i zaglądaj i pisz.

Cytat:
Witam wszystkie dziewczyny. Troszkę Was tu podczytuję od jakiegoś czasu, ale jeszcze nic nie pisałam. Mam termin na 3 czerwca 2010 (obecnie 11 tydzień ciąży) i jest to moje pierwsze dziecko Pozdrawiam
Witamy.

Ja już sie nie mogę doczekać wizyty w pl.Bedzie szturm na ciuchlandy.Mojemu mężowi nie bardzo się ten pomysł podoba ale co za róznica z ciucholandu czy od koleżanki po innym dziecku.

Cytat:
Witam,ja też jestem tu nowaTermin mam na 9 maja 2010r.(14ty tydz.ciąży).Postanowiłam dołączyć do Was i podzielić się z Wami moją radością i trudnymi chwilami bo takich w ciązy nie brakuje niestety.Zawsze w gronie rażniej.To moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie nowe.Pozdrawiam wszystkie zafasolkowane wizażanki
Witamy.

Ja się wczoraj dowiedziałam,że jak ide na angielskie usg to muszę mieć kasę na zdjęcia.Także dziewczyny z uk przyszykujcie się.Nie wiem ile dokładnie to jest ale około 5 funtów za jedno zdjęcie.

Dziś oglądaliśmy 2 domy.
1 - bardzo blisko miejsca gdzie mieszkamy czyli blisko do szkoły do centrum, do pracy.Odnowiony.
2- większy od 1 ale na obrzeżach miasta i w takiej nieciekawej dzielnicy.Trochę w gorszym stanie ale można samemu sobie pomalowac. Trzeba by kupic drugie auto dla mnie no i wszędzie dojeżdzać.
Ceny wynajmu są takie same.Raczej się zdecydujemy na 1.Jak się juz z dzieckiem nie bedziemy miescić to poszukamy kolejnego domu.Moze w koncu coś kupimy.
No ja już też w ciażówkach latam.Jaka wygoda uf.Kupiłam rozm.14 ale troche jeszcze mi latają no i są bez tego pasa na brzuch. Jak juz brzuch będzie wiekszy to zaopatrze sie w te z pasem.

Kolejny ząb mnie zaczał boleć. Znowu paracetamol na noc i do spania.

Edytowane przez Darianna25
Czas edycji: 2009-11-12 o 19:45
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:43   #4106
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Astorianka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Wychodzi na to, że też będzie ze mnie debiutująca mama czerwcowa Sama jestem czerwcowym stworkiem więc mam nadzieję, że moje dziecko podzieli mój los
witaj i gratuluje

Cytat:
Kciuki trzymane! Na pewno wszystko bedzie dobrze.
dziekuje kciuki bardzo sie przydały

Cytat:
Witam "stare" i "nowe" ciazarowki Widze ze coraz wiecej nas jest i codziennie ktos przybywa z dobrymi wiesciami. Ja sie doczekalam w koncu kolejnej wizyty i przyznaje ze byly to 3 najgorsze tygodnie w moim zyciu!! Czekanie bylo koszmarem!
Do gina ide na 18, bedzie to 8 albo 9 tydzien i mam nadzieje ze bedzie cos wiecej widac oprocz pecherzyka. Drze strasznie... Niepotrzebnie naczytalam sie o pustych jajach plodowych i teraz mam leki. Wierze jednak ze jest wszystko w porzadku.
Trzymajcie kciuki ze mnie i za moja fasolke!!
Odezwe sie jak wroce
już pewnie po wizycie, więc pisz szybko co u Ciebie

Cytat:
witaj termin masz 3 dni po mnie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja się tylko stresuję jutrzejszą rozmową z szefem i tym czy go w ogóle złapie. Jest trochę chory i dziś wpadł tylko na chwile do biura (i w sumie dobrze bo jeszcze jakieś choróbsko rozsieje)
kurcze, mi tez to coraz bardziej nie daje spokoju. Nie wiem co to będzie. W obecnej pracy jestem dopiero od ok. 2 miesięcy

Cytat:
witaj oby tych radości było więcej niż trudnych chwil

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Velluto czekamy na wiadomości po usg
Pięknie, gratulacje!

mi też kupno parowaru chodzi po głowie i tez obawiam sie jak moj mąż to przyjmie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15241147]
Velluto, super wieści
[/QUOTE]
niestety nie mam tak fajnej fotki stopy jak Ty

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Super
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:52   #4107
ałła
Rozeznanie

Najgorsze 3 tygodnie w moim zyciu ale warto bylo czekac Naprawde szczerze te kciuki trzymalyscie, dziekuje Wam za to

Az mi sie lza w oku zakrecila jak zobaczylam to 8 tygodniowe malenstwo wielkosci 1,62 cm i cudnie bijacym serduszkiem

Generalnie wszystko w porzadku, w moczu mam troche leukocytow i bakteri, mam brac urosept i powinno byc ok.

Termin porodu 23 czerwiec 2010

Edytowane przez ałła
Czas edycji: 2009-11-12 o 19:56
ałła jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 19:53   #4108
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
To leż i odpoczywaj, dobrze, że trochę przeszło. Ale dla własnego spokoju lepiej się do gina przejść

Cytat:
Mam tak samo... W ogóle moją ulubioną pozycją do spania było na brzuchu. A teraz często jak kładę się spać, to nie mogę się nijak ułożyć, kręcę się co najmniej godzinę. To samo jest, jak się w nocy obudzę...

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Przyszły właśnie spodnie z all, które zamawiałam nie wstawię fotki bo aparat padł, ale to tutaj http://www.allegro.pl/item811833944_...ka_gratis.html
I jak, fajne? Ja się czaję na tego sprzedawcę, ale na te jesienne Jeansy na zdjęciu średnio mi się podobały, poza tym dziś nabyłam niezłe w ciuchlandzie
Stary 2009-11-12, 19:55   #4109
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Super. Brawo.

a ja pytałam dziś gina o te kłucia. Powiedział, że takie kłucie w pachwianach jest zupełenie normalne i naturalne - sa to wiązadła macicy która nam się powiększa. Największym zagrożeniem są skurcze macicy takie jakby "wypychające" i twardnienie brzucha.

A więc leż i wypoczywaj, musi być dobrze

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
w rzeczywistości spodnie wygladaja tak samo jak na tych zdjeciach z allegro?

No to teraz może w koncu i ja wezmę sie za jakies zakupy dla siebie i dla bąbelka i zacznę wózki oglądać

ałła - super wiadomości

Edytowane przez velluto
Czas edycji: 2009-11-12 o 19:56
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 19:56   #4110
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Najgorsze 3 tygodnie w moim zyciu ale warto bylo czekac Naprawde szczerze te kciuki trzymalyscie, dziekuje Wam za to
Az mi sie lza w oku zakrecila jak zobaczylam to malenstwo wielkosci 1,62 cm i cudnie bijacym serduszkiem
Generalnie wszystko w porzadku, w moczu mam troche leukocytow i bakteri, mam brac urosept i powinno byc ok.
Termin porodu 23 czerwiec 2010
Super, gratulacje! Widzisz, nie było co się martwić na zapas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości