|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Cytat:
sądzę, że leksykon lektur szkolnych powinnaś wpisać do literatury podmiotu. Cytat:
nie brechtaj ze mnie tam się nie udzielam zbyt często, to co wywalnę z chu.jo.wym netem zmęczona jestem Biedronki ![]() ale zjadłam obiad, zaraz pójdę zaparzyć sobie pokrzywę i ruszę matematykę do matury. ![]() buzi ;*
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie to chyba jako jedno niestety
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- a nie odwrotnie ;> lit. podmiotu wybrane lektury, a przedmiotu słowniki i inne pomoce ;>
|
|
#2644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja w sobote świetuję 18-nastke ale za tydzien w piatek tez mam olimpiade ale z wosu " olimpiada o Polsce i świecie współczesnym"![]() a polskim się nie przejmuje w koncu to nie oceny sie licza tylko wynik na maturze
|
|
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we bo zgłupiałam, oddawałam bibliografię z końcem października, oddała mi (zaakceptowane z komentarzem żebym rozszerzyła literaturę podmiotu bo mam tylko dwie książki o mitach skandynawskich) i mam dokładnie tak zrobione : literatura podmiotu : opracowania literatura przedmiotu : lektury, film i muzyka. ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- sprawdziłam w wiki i jest tak jak Kasia mówi. cholera, zarżnę tą moją polonistkę
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2647 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
też bym tak chciała ![]() czesc robaczki ;* dostałam dzisiaj 5 z niemca z kart teraz mam zaje.biste oceny 1. 2.2.2.2 ,5 dwóje jedna poprawię i będzie git ![]() a póki co zrobiłam sobie małą przerwę. uczę się słówek z ang, a trochę ich jest. 'Granicę' wczoraj do końca przeczytałam , muszę zacząc czytac kolejna;] ;* |
|
|
|
|
#2648 |
|
Zadomowienie
|
Tak, wszelkie pomoce w bibl.przedm.a lektury,wiersze itp. w bibl.podmiotu
![]() A może macie jakiś pomysł na teze do tematu: cele życiowe bohaterów lit. Bibl.podmiotu: Ludzie bezdomni, Przedwiośnie, Dżuma i wiersz Asnyka "Do młodych". W tych wszystkich ks. ludzie dążą do zamierzonych celów, zmagają się z przeciwnościami losu, wahają się, walczą ze złem tego świata, walczą o lepsze jutro, pomagają ludziom, poświęcają się, realizują marzenia. Niestety, nie wiem jak to ładnie i spójnie ująć w TEZIE
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
no zmieniłam ale dupna ta baba od polaka. no weźcie. -.- a wzięłam wzór bibliografii ze strony szkoły. jezu. idę do matmy.
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że teraz wyszło, że masz błąd u nas w bibliotece wisi wzór, ale sorka obiecała każdemu zrobić kopię
|
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Heeej paróweczki kochane
Cytat:
![]() a za co dostałas tą jakze piekna ocene ?butki zimowe? ![]() ahah, ja się teraz też usmialam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15237379] też bym tak chciała ![]() czesc robaczki ;* dostałam dzisiaj 5 z niemca z kart teraz mam zaje.biste oceny 1. 2.2.2.2 ,5 dwóje jedna poprawię i będzie git ![]() a póki co zrobiłam sobie małą przerwę. uczę się słówek z ang, a trochę ich jest. 'Granicę' wczoraj do końca przeczytałam , muszę zacząc czytac kolejna;] ;*[/QUOTE] o, jakie oceny haha.ja próbowałam wlasnie czytac Chłopakow Cytat:
Jest gdzies taka strona gdzie fajnie wytlumaczone jest jak zrobic prezentacje i są tam przykladowe wstepy - tezy, mysle ze moze Ci to pomoc A Twoja babka Martyna, to niezła jest, nie powiem ech. prawie jak moja bo wiesz, matura zalicza od 50%, a jak Ci zabraknie papieru na maturze na wypr to Ci dadzą więcej kartek ----------- tak strasznie jak teraz mnie boli kregoslup to nie bolał mnie jeszcze nigdy... leze wiec w lozku i chyba sie zdrzemnę... co by tu wam nie marudzić ![]() czuje w kosciach ze powinnam cos porobic w stronę matury... ech. ale nie moge się zebrać ECH ECH ECH! nic nie rozumiem z Chłopakow, sprawdzian z angla jakis zwalony nam dała ![]() w
|
||
|
|
|
#2652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale właśnie w tym rzecz, że ja wyciągnęłam wnioski z tych ks. pod kątem mojego tematu, a ciekawej tezy i tak nie mogę wymyśleć Banalne jest napisanie: Każdy człowiek w życiu ma swój cel i dąży do niego z całych sił. Myślę, że to zbyt obszerne a może nawet zbyt płytkie... Nie, nie. Nie mam pomysłu, na polonistów liczyć nie mogę
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
|
|
|
#2653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15237379]czesc robaczki ;* dostałam dzisiaj 5 z niemca z kart teraz mam zaje.biste oceny 1. 2.2.2.2 ,5 dwóje jedna poprawię i będzie git [/QUOTE]Ty, pałę lepiej popraw Cytat:
![]() chyba, że ma być jakiś problem... Cytat:
My tak z Wesela się nabijaliśmy w klasie... ![]() Ja w ramach matury siadam do fizyki (przynajmniej już testów nie będę robić, koniec z tym )Macie https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post15237784
|
|||
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylismy z klasa na takiej prezentacji o tym jak zrobic dobra prezentacje maturalną ![]() zasada: na poczatku powiedz o tym, o czym bedziesz mowic, potem powiedz to, a na koncu powiedz o czym mowiles ![]() tutaj ten link: |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak zimowe. Mam jedne na korkach, ale umarłabym łażąc w nich cały czas. Z resztą nie kupiłam takich jak chciałam, no ale trudno. ![]() Martyna to apaczka. ![]() zdrzemnij się. nie przejmuj się tą maturę. Musisz się bardziej zmobilizować, bo jak znam życie potem będziesz żałowała, że nic nie robiłaś. Przynajmniej ja tak zawsze mam. ![]() idę robić rozmowy sterowane.
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Kosmitki ;*
Co tam torbę,cały karton z otworami na oczy..albo nie, bo podobno oczami też można jeść Ja też ![]() Justyna, ee tam, nast. razem będziesz SuperŻbik!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki ![]()
||
|
|
|
#2658 | |
|
Raczkowanie
|
Jakoś załapałam chyba jesiennego doła
nic mi się nie chce robić bo nie widzę w tym sensu.. I tej matury też mi się odechciało zdawać, boje się że nie zdam :/Cytat:
Grypa mnie złapała W nocy spać nie mogłam, w szkole jakoś lepiej było a teraz znowu mnie składa. :/ Idę wypić herbatke karmelową
|
|
|
#2659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry ;*
Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
![]() Wróciłam z poloneza. |
||
|
|
|
#2660 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przeciez Chłopcy to taka fajna książka a tak na powaznie to na początku też masakra dla mnie była, ale później już spoko się czytało ![]() Cytat:
bo na niebiesko... Żbiczku dasz radę następnym razem ;*pouczyłam się , poczytałam jest dobrze ![]() tata na spotkaniu komitetu studniówkowego dowalili nam jutro tą historię , której dzisiaj nie było ;] a już się cieszyłam że pięknie zakończę ten tydzień ;] na dodatek miał byc spr ale przełożyliśmy
|
||
|
|
|
#2661 |
|
Zadomowienie
|
Dobry.
Nie cytuję, za co z góry przepraszam. Chciałam się zameldować i powiedzieć, że ledwo żyję. Jutro raczej odpuszczę sobie szkołę i w końcu cały dzień przeznaczę na angielski i biologię. Głowa mnie boli, na matmie męczyła mnie godzinę przy tablicy, potem przez 2 i pół lekcji pisaliśmy wypracowanie z polskiego, a na koniec klasówka z angola. Mam nadzieję, że następnym razem napiszę do was w lepszym humorze. Do jutra |
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
a ja 26 listopada idę oddać krew
![]() fajnie. a w ogóle to padam na pysk. idę chyba się przekimam.
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej.
Dziewczyny obijam się. Napisałam z tego angielskiego ale się nie nauczyłam i jeszcze polski. Ojj dobra idę. ![]() paa Liski;*
|
#2664 |
|
Konto usunięte
|
tak sobie przeglądam rekrutacje na uczelniach i myślę o kierunku finanse i rachunkowośc... bo pedagogike odpuściłam sobie już na dobre
. tylko wypadało by zdawac matmę R
|
|
|
|
#2665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odpoczywaj i kuruj się! Cytat:
dobra, joke tak serio to jest na pewno brązowa - ale brwi nie są po niej brązowe wychodzą jasniejsze czarne, nie taki smoliste ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15242229]tak sobie przeglądam rekrutacje na uczelniach i myślę o kierunku finanse i rachunkowośc... bo pedagogike odpuściłam sobie już na dobre . tylko wypadało by zdawac matmę R [/QUOTE]to dajesz Żbiku ![]() pomyśl o tym, co będzie Cie kręciło... czemu z pedagogiki rezygnujesz? ----------- dzieki Ewo za rade, by isc spać - spałam do 19 ![]() zaczelam uczyc sie BIOLOGII DLA SAMEJ SIEBIE! nauczylam sie 2 witamin obudziłam się i pogadałam 25 min z koleżanką a teraz idę się umyc, mama nasmaruje dziecko ben gay'em i wskocze do łózka.
|
|||
|
|
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ale ja myślałam, że i tak jestem SuperŻbik
Trzeba tak swojsko ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15239879] Żbiczku dasz radę następnym razem ;*[/QUOTE][1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15242229]tak sobie przeglądam rekrutacje na uczelniach i myślę o kierunku finanse i rachunkowośc... bo pedagogike odpuściłam sobie już na dobre . tylko wypadało by zdawac matmę R [/QUOTE]Żbiki są stworzone do zdawania matmy R! Cytat:
![]() A ja rzygam już falami
|
|
|
|
|
#2667 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15242229]tak sobie przeglądam rekrutacje na uczelniach i myślę o kierunku finanse i rachunkowośc.. . bo pedagogike odpuściłam sobie już na dobre
. tylko wypadało by zdawac matmę R [/QUOTE] ciężko będzie, ciężko Księgowy jest jak saper, myli się tylko raz ![]() dlaczego odpuściłaś sobie pedagogikę? ;> |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2669 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
bo ciężko będzie znaleźc po tym pracę... a nie chciałabym żeby te lata nauki zmarnowały się...dlatego zastanawiam się nad kierunkiem po którym bedę miała większe szanse zdobycia pracy. i w ogóle. już sama niewiem kompletny mętlik. Marta tylko 2 wit, ale zawsze cos ![]() oczywiście :d
|
||
|
|
|
#2670 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15244702]dlaczego odpuściłam ?
bo ciężko będzie znaleźc po tym pracę... a nie chciałabym żeby te lata nauki zmarnowały się...dlatego zastanawiam się nad kierunkiem po którym bedę miała większe szanse zdobycia pracy. i w ogóle. już sama niewiem kompletny mętlik. [/QUOTE] Wiadomo, że szkoda marnować czas na studia, po których cieżko gdziekolwiek znaleźć pracę. Ale zastanów się też, czy chciałabyś męczyć się w pracy tylko dlatego, że jest to opłacalny zawód, nie mając z niej, żadnej satysfakcji. Wiadomo ksiegowi zarabiają sporo, ale żyją w ciągłym stresie, jeden błąd i mogą wysadzić w powietrze całą firmę Ja poszłam do szkoły, która według mnie dawała mi większe szanse znalezienia pracy i bardzo tego żałuję, wiem, że to nie dla mnie i zmarnowałam tylko czas, który mogłabym poświęcić na naukę czegoś innego, a poświęcam na przedmioty, które nie będą mi w ogóle potrzebne... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

mam 2+ 2+ 2+ 2+ ;/;/;/ caly czas stawia mi 2 +.. a to klasa maturalna wiec super
tam się nie udzielam zbyt często, to co wywalnę z chu.jo.wym netem 

też bym tak chciała 

(przynajmniej już testów nie będę robić, koniec z tym

nic mi się nie chce robić bo nie widzę w tym sensu..
Żbiczku dasz radę następnym razem ;*