Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 21:45   #4381
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
A mój tylko w koszulach do pracy chodzi co ja gadam on wogóle tylko w koszulach chodzi jedyne odstępstwo to jak w firmie farbami się babra to roboczy strój ma I tak dobrze bo kiedyś to w ogóle w graniaku co dzień pomykał do pracy

T'ai - tez się zarzekałam że nie tknę koszul ale w praniu wyszło inaczej ... bo on czasu nie ma
o mamo! w garniaku...nie wyrobilabym z prasowaniem chyba;p no moj nie chodzi, bo pracuje na hali i ma ubranie robocze w ogole jedyne koszule co ma to te od emnie;p przynajmniej wiekszosc ale ogolnie to lubie go w koszulach;p ale prasowac bedzie sam zreszta jak kiedys u mnie byl i slzismy na wesele to sam prasowal, nie chcial slyszec, ze ja bym miala to robic;p az mi sie dziwnie zrobilo
Stary 2009-11-12, 21:45   #4382
T'ai
Zakorzenienie

mój w banku więc tylko koszule, ale taką wprawę już ma że nie będę mu obierała tej "przyjemności" kiedyś
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:48   #4383
lusesita23
Zakorzenienie

Mojej przyjaciółki tez w banku pracuje i co najlepsze-w garniturze ślubnym chodzi teraz do pracy bo specjalnie taki kupil co by to pracy nosić;p ale dla mnie to troche przesada, tak srebrny, sliski...widac, że odswiętny.chociaz może tak sie w banku ubierają ale ona tez wiecznie z koszulami!masakra jakas
Stary 2009-11-12, 21:49   #4384
karolinusienka
Zakorzenienie

moj poki co tez sobie sam uprasuje kiedys mialam ten zaszczyt widziec jak prasowal, to az mnie wszystko bolalo od tego patrzenia, ale nic nie mowilam toz to w koncu jego koszule nie moje moich bluzek nie bedzie prasowac bo na pewno beda do poprawki moze reczniki i posciel nich juz mu bedzie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:49   #4385
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
o mamo! w garniaku...nie wyrobilabym z prasowaniem chyba;p no moj nie chodzi, bo pracuje na hali i ma ubranie robocze w ogole jedyne koszule co ma to te od emnie;p przynajmniej wiekszosc ale ogolnie to lubie go w koszulach;p ale prasowac bedzie sam zreszta jak kiedys u mnie byl i slzismy na wesele to sam prasowal, nie chcial slyszec, ze ja bym miala to robic;p az mi sie dziwnie zrobilo
Koszul ma chyba ponad 30sci i to leciutko Kierownicze stanowisko ma to latał w graniaku ale mu zbrzydło i teraz tylko koszula i marynarka ale nie zapomnę min moich koleżanek jak wpadło po mnie wieczorem na uczelnie prosto z pracy (raptem tylko 100km jechał ) tylko szeptały co to za przystojniak bo mówiąc nieskromnie to szalenie seksownie w garniaku wygląda
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:51   #4386
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Mojej przyjaciółki tez w banku pracuje i co najlepsze-w garniturze ślubnym chodzi teraz do pracy bo specjalnie taki kupil co by to pracy nosić;p ale dla mnie to troche przesada, tak srebrny, sliski...widac, że odswiętny.chociaz może tak sie w banku ubierają ale ona tez wiecznie z koszulami!masakra jakas
w slubnym lekka przesada

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Koszul ma chyba ponad 30sci i to leciutko Kierownicze stanowisko ma to latał w graniaku ale mu zbrzydło i teraz tylko koszula i marynarka ale nie zapomnę min moich koleżanek jak wpadło po mnie wieczorem na uczelnie prosto z pracy (raptem tylko 100km jechał ) tylko szeptały co to za przystojniak bo mówiąc nieskromnie to szalenie seksownie w garniaku wygląda
chyba kazdy mezczyzna w garniaku wyglada bossko tak jak kazda ladnie wyglada w malej czarnej
Stary 2009-11-12, 21:53   #4387
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ja tez znam jedna Liliane i tez mowia do niej Lila albo Lilka...tez nie jestem przekonana do tego imienia a w sumie to mi sei nie podoba bez orbazy oczywiscie
No właśnie
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
generalnie jak idziemy na jakieś zakupy to nie zachwyca się wszystkim, ale jednak co do sukienki to zaufam mamie
jak kupuję spodnie to Piotrek tylko patrzy czy tyłek fajnie wygląda
a jak mierzę bluzki to włazi do przymierzalni i wtedy widzi już tylko biust i nic innego
i weź tu z nim sukienkę kupuj!

tak w ogóle to jakoś dziwnie, wczoraj go widziałam a już tęsknię
he he jakbym o Tomasie czytala

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
laborek nie obraź się na mnie ale to wykonanie było żałosne ja miałam kiedyś taki nudny dzień i obejrzałam chyba wszystkie takie filmiki. I ogólnie zamysł bardzo fajny, ale z wykonaniem nie zawsze dobrze wychodzi:/ Na tym facet wyglądał jakby kija połknął i babka prowadziła. A dla mnie nie ma nic gorszego jak babka prowadzi w tańcu. Ale przyznaje niektóre filmiki były fajne, młodzi się umieli ze sobą zgrać i wogóle świetnie się ruszali. Ale jeśli ktoś nie za dobrze tańczy to stanowczo odradzam
he he no dlatego my takiego tanca nie bedziemy mieli bo ju Wam kiedys pisalam kto u nas prowadzi
Laborek ja tak walc wybieram bo to nam jako takie wychodzi tylko
Cytat:
najlepsze bylo jak wyszedł z gabinetu-dala mu znieczulenie, a on nigdy nie bral(hardcore jak dla mnie, ja zawsze ze znieczuleniem) siedza ludzie w poczekalni,a on wychodzi i do mnie: k...a,ale mi wara wisi! ja szeptem:Marcin!jak sie wyrażasz.a On: no co zrobie jak mnie nap...la!o matko, myslalam, ze sie ze wstydu spale!
...
jak wchodzilismy to też:ale tu j...e! chyba naprawde zestresowany byl, bo rzadko przeklina w miejscach publicznych
nieladnie tak przeklinac ale wiadomo w stresie sie wybacza

Garniaki uwielbiam mezczyzn w garniturach i mundurze zazdroscze tym dziewczynom co ich faceci tak chodza ubrani

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-11-12 o 21:57
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:53   #4388
lusesita23
Zakorzenienie

Dotta no wyobrażam sobie...chyba każdy menias inaczej wygląda od razu jak się wbije w garnitur mój teżach, rozmarzyłam się........

Karolinusienka lekka?to mało powiedziane ostatnio miałam zaszczyt zobaczyc go w tym slubnym i mało nie padłam;p co najmniej jakby na ślub sie wybierał;p a w ogole slubny to slubny, a nie roboczy
Stary 2009-11-12, 21:55   #4389
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Dotta no wyobrażam sobie...chyba każdy menias inaczej wygląda od razu jak się wbije w garnitur mój teżach, rozmarzyłam się........

Karolinusienka lekka?to mało powiedziane ostatnio miałam zaszczyt zobaczyc go w tym slubnym i mało nie padłam;p co najmniej jakby na ślub sie wybierał;p a w ogole slubny to slubny, a nie roboczy
dokladnie ehhh niestety tacy faceci tez po ziemi chodza, ze nawet w slubnym garniaku potrafia do pracy chodzic ciekawa jestem jaka by byla mina mojego bylego szefa jakbym ja do baru przyszla w sukni slubnej popracowac
Stary 2009-11-12, 21:56   #4390
dottta
Zakorzenienie

lusesita23, karolinusienka - to prawda ale wcześniej aż tak na to nie zwracałam uwagi (wyglądał fajnie i tyle) aż do wtedy jak one zaczęły szeptać inaczej na niego spojrzałam
Stary 2009-11-12, 21:57   #4391
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

mi tez urosly ale nie wiem czy rozwijam sie czy to tabsy. W sumie mam 19 lat to moze jeszcze rosną tak o po prostu.
mi też urosły... na starość ale nie z tabletek, bo i ch nie używam, tylko -wg. mojego gina- z jedzenia piersi z kurczaka. bo to one pewno jakimiś hormonami napchane!

Cytat:
Napisane przez Feme21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

wpadłam tu tylko na chwilkę...
w sumie pożegnać się z Wami, gdyż moj slub nie odbedzie sie w 2011.
to juz pewne.

pozdrawaim Was i trzymam kciuki za Wasze powodzenie w przygotowaniach i w tym szczegolnym dniu! a przede wszystkim zycze tego najlepszego PO ślubie!

bede czasem tu do Was zagladac z czystej ciekawosci jak Wam leci.

trzymajcie sie
dziekujemy... i czekamy i na ciebie!

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
czesc ja tylko na chwilke. Musze sie wam pochwalić. Bratowa dzis urodziła Dziewczynka 3.7 kg. Jak brat zadzownił po 10 to mama az sie popłakała.
W ogole wszyscy to przezywaja bo ze strony taty są prawie sami faceci ja jestem jednym jedynym wyjatkiem tata ma samych braci, ja mam samych kuzynów a ci kuzyni maja samych synów. Wszystkie ciocie zazdroszcza mamie wnuczki
gratulacje i całuski dla bratowej.
jesli chodzi o wyjście ze szpitala- to róznie. w 4 dobie sie wychodzi po cesarce; no chyba że coś wynikłoby ze zdrówkiem- to dłużej!

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
TELEFON! Zaprosiła mnie Pani na rozmowę kwalifikacyjną jutro na g.14 po szkole
gratuluję i kcioukasy bedą trzyamne!

Cytat:
no u mnie jak juz mowilam bedzie na pewno lLenka albo Izabella
Lenka bardzo ładne imię- z wiadomych mi przyczyn!

Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Zawitałam na chwilkę
Mam do was pytanko... Czy po sukienki ślubne wybieracie się ze swoimi TŻetami czy same? Bo mój ma bardzo dobry gust jeśli chodzi o ubranie mnie i nie wiem co zrobić
z teżetem! ma świetny gust. i wogóle chcę żeby sie zaangażował w kupno/ szycie mojej sukni!
a w przesądy nie wierzę!

chrzesniacy- ja mam aż 3 cheśniaków. wszystkich chłopców. dodatkowo z teżetem jestesmy rodzicami chesnymi razem u jego siostry.

imiona dla dzieci- dla facecika- niezmiennie Rysio, a dla dziewczynki- na dzień dzisiejszy- Antonia! tylko przy tym imieniu sie nie kłocimy.
Choć i Lilka mi sie podoba, ale u mnie w rodzinie najbliżeszj jest dziewczynka o tym imieniu i nie za bardzo chcemy dawać naszemu dziecku!

a ja dopiero co przyjechałam z KRK. cholerne korki pod Bonarką mnie dobiły. dobrze że autostrada jest już otwarta to jakoś szybko podróż zleciała i nie trzeba było stać w korku w wieliczce.
a propo... dziewczyny z Krakowa- kiedy otwierają Bonarkę???

ps. gdzie przycisk edycji?????
Stary 2009-11-12, 21:57   #4392
T'ai
Zakorzenienie

właśnie oni wszyscy tak w tych koszulach i spodniach w kant wyglądają zabójczo
ostatnio wpadł Piotrek do mnie do pracy taki elegancki, to mi koleżanka powiedziała że mam lepiej uważać bo nie jednej mógłby się spodobać
ale wiecie że on mną zaślepiony to tego nie zauważy zapewne
Stary 2009-11-12, 21:59   #4393
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a ponadto tak sobie myślę"hmm...ciekawe czy uda się z tą pracą i czy zadzwonią. i co? za 5 minut dosłownie TELEFON! Zaprosiła mnie Pani na rozmowę kwalifikacyjną jutro na g.14 po szkole jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii... .... mam nadzieje,że sie spodobam muszę się pięknie ubrać i się okaże ale już jestem happy cała!!!

Cytat:
no u mnie jak juz mowilam bedzie na pewno lLenka albo Izabella no my chyba bedziemy mieli etz coreczke peirwsza bo wszyscy z rodziny mojej mamy (no oprocz jednej siostry) mieli najpeirw corki i wogole mam tylko 3 kuzynow a tak to kuzynki i TZ tez ma starsza siostre i bracia i siostry rodziow Tz tez wiekszosc corek
a mi się imiona zmieniły i teraz podoba mi się Rozalia i Nikodem, a podział płci jest w miarę równy, ale z przewagą chłopaków

Cytat:
Hej dziewczyny
Zawitałam na chwilkę
Mam do was pytanko... Czy po sukienki ślubne wybieracie się ze swoimi TŻetami czy same? Bo mój ma bardzo dobry gust jeśli chodzi o ubranie mnie i nie wiem co zrobić
bez, bo on strasznie marudzi na zakupach

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15243826]laborek ja nie pójde wybierac sukni z TŻ z prostej przyczyny. Chce by w dniu ślubu ugięły mu się kolana,gdy mnie zobaczy.[/QUOTE]

dokładnie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 21:59   #4394
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam

TŻ "zooperowany" za 2 tyg znów wizyta, ale juz go tak nie boli

A chrzesniak w czapeczce przeslodko wygląda

Jolka trzymam kciuki mam przeczucie, że dostaniesz te pracę ja za swoja prace dostaje 300 zl;p ale to umowa o dzielo i baaardzo przyda sie w CV.nie to co kelnerwoanie-choc tam mialam 4 razy tyle...

ma.ko ja tez niew iedziałam o co chodzi z ta bazą ale chyba warto i z TZetami naszymi to chyba tak jest, z enie byłoby zycia bez nich...Marcinowi udało się dzis zawieźć samochód do kolegi i go zrobic, bo paliwo mu uciekało i cos pukalo.ech, mam nadzieje, ze bedzie juz ostrożniejszy...przyznal, że to jego wina niepotrzebnie wyprxedzał.ale z drugiej strony-ten palant też go nie puśćil tylko zaczął na lewo zjeżdzać

Lula kumpeli synek co sie teraz urodził ma wiktor na imie-mówia na niego klusek wikuś;p

Laborek ja bez TŻeta na pewno, ma paść zachwytu w dniu slubu.alewie, ze syreny mi się podobają i jest bardzo za takimi sukniami a co do tańca tez widziałam;p i podoba mi się,ale sama wole walca

ide sie relaksowac!

a w zapachu zielonej herbaty w podgrzewaczu się zakochałam moja mam też;p

a mi sie jednak bardzo podoba to imei ale wiadmomo kazdy ma inny gust

Cytat:
My chyba na kurs nie pójdziemy teraz to mi się kojarzy z taką masową produkcją
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
oj ja tez juz sie doczekac nie moge a jeszcze bardziej doczekac sie zareczyn nie moge

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

bidulek sie denerwowal

o tak mi tez sie kojarzy to z masowa produkcja i tez ni e pojdziemy

Cytat:
ja niestety mam to "szczescie" ze tata chodzi w koszulach, wiec prasowanie koszul mam w jednym paluszku tym najmniejszym u nogi ale i tak najlepiej lubie prasowac reczniki

ja tez prasowanie kosuzl mam w malutkim paluszku:P:P

Cytat:
A mój tylko w koszulach do pracy chodzi co ja gadam on wogóle tylko w koszulach chodzi jedyne odstępstwo to jak w firmie farbami się babra to roboczy strój ma I tak dobrze bo kiedyś to w ogóle w graniaku co dzień pomykał do pracy

T'ai - tez się zarzekałam że nie tknę koszul ale w praniu wyszło inaczej ... bo on czasu nie ma

moj Tz uwielbia chodzic w garniturze...zawsze suzka okazji zeby tylko w gajerek wskoczyc

ja ide spac dobranoc dziewczyny;*

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:00   #4395
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie ehhh niestety tacy faceci tez po ziemi chodza, ze nawet w slubnym garniaku potrafia do pracy chodzic ciekawa jestem jaka by byla mina mojego bylego szefa jakbym ja do baru przyszla w sukni slubnej popracowac

T'ai dokładnie tak treba myśleć

Stary 2009-11-12, 22:01   #4396
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai no dokładnie, po co ma na inne patrzęc jak ma Ciebie przypomniało mi sie jak moj miał 18 i przyjechała jego chrzestna i składa mi zyczenia w tym oczywiście dziewczyny (bo nie wiedizała, że juz ma;p) a on;po co mi dwie? dobrze, dobrze...ma szczęście, ze tak powiedzial heh

ide sie kapac ach, szkoda, że nie ma TŻecika tak o tym garniuturze sie rozmarzylam,ze bym go chciala teraz w nim zobaczyc;p ech.......tesknię już ale w sobote razem lulu

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-11-12 o 22:04
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:02   #4397
dottta
Zakorzenienie

lula - dobranoc
T'ai - mój mi zawsze mówi "no co Ty kochanie, inna? gdzie ja taką drugą marudę znajdę " albo "Ty wiesz że ja mam tyle pracy że nawet czasu bym nie miał" Faceci ....
Stary 2009-11-12, 22:03   #4398
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
golonko
hihi, uwielbiam

Cytat:
w przesądy też nie wierzę ale uważam że Piotrek się nie nadaje żeby doradzać
mama to chociaż szczerze powie czy coś mi tam nie odstaje albo czy grubo nie wyglądam
U mnie z mamą jest właśnie problem. Ona to by mnie ubrała w worek po ziemniakach i powiedziała, że dobrze leży

Cytat:
To mój Tż tak doradza że mi aż czasem odbiera całą frajdę z zakupów Wszystko wychwyci - że tu za luźne, tam się marszczy, czy dekolt ma tak się układać itd
To taki jest mój brat. tż się wszystko podoba, choć nawet nie patrzy wrrr. Dopiero w domu się okazuje m, że po co to kupiłaś, jak ci nie pasuje

Cytat:
generalnie jak idziemy na jakieś zakupy to nie zachwyca się wszystkim, ale jednak co do sukienki to zaufam mamie
jak kupuję spodnie to Piotrek tylko patrzy czy tyłek fajnie wygląda
a jak mierzę bluzki to włazi do przymierzalni i wtedy widzi już tylko biust i nic innego
i weź tu z nim sukienkę kupuj!
Oj ci faceci, Chyba każda ma taki problem w przymierzalni hehe

Cytat:
fajne, choć my się na pewno nie zdecydujemy na taki. ja jestem tradycjonalistką, Tż tym bardziej. ma być taniec przytulaniec

Cytat:
ma.ko ja tez niew iedziałam o co chodzi z ta bazą ale chyba warto i z TZetami naszymi to chyba tak jest, z enie byłoby zycia bez nich...Marcinowi udało się dzis zawieźć samochód do kolegi i go zrobic, bo paliwo mu uciekało i cos pukalo.ech, mam nadzieje, ze bedzie juz ostrożniejszy...przyznal, że to jego wina niepotrzebnie wyprxedzał.ale z drugiej strony-ten palant też go nie puśćil tylko zaczął na lewo zjeżdzać
Teraz już nie ma co roztrząsać czyja wina. Dobrze że się tak skończyło
Właśnie sobie przypomniałam, żeile razy rano jest jakiś wypadek na drodze któłrą Tż jeździ do pracy, teściowa dzwoni do mnie po nr do Grześka do pracy (bo kom nie ma tam zasięgu), bo chce być spokojna eh.

Cytat:
My chyba na kurs nie pójdziemy teraz to mi się kojarzy z taką masową produkcją
A my na pewno pójdziemy. Chociażby dlatego, że ruszamy się każde w winną stronę

Cytat:
laborek nie obraź się na mnie ale to wykonanie było żałosne ja miałam kiedyś taki nudny dzień i obejrzałam chyba wszystkie takie filmiki. I ogólnie zamysł bardzo fajny, ale z wykonaniem nie zawsze dobrze wychodzi:/ Na tym facet wyglądał jakby kija połknął i babka prowadziła. A dla mnie nie ma nic gorszego jak babka prowadzi w tańcu. Ale przyznaje niektóre filmiki były fajne, młodzi się umieli ze sobą zgrać i wogóle świetnie się ruszali. Ale jeśli ktoś nie za dobrze tańczy to stanowczo odradzam
I dlategoteż idziemy na kurs. mój tż tańczy jescze gorzej ode mnie i to raczej ja prowadzę

Cytat:
a ja
Kurde jak ja nie znoszę prasować a właśnie musiałam uporać się ze stertą koszul Tż'ta bo biedak już nie miałby w czym jutro do pracy isc
Właśnie mój tato tez podpatrzył, że pracuję i podrzucił mi koszulę, na szczęście tylko jedną ufff.

Cytat:
chyba kazdy mezczyzna w garniaku wyglada bossko tak jak kazda ladnie wyglada w malej czarnej
Święte słowa hihi

Dobra lece pisać notatki i spać. buziole
A na jutro dostaliśmy zaproszenie od znajomych na malowaniełazienki. Ciekawe jak 4 osoby się zmieści z pędzlami w łazience 2x1,5

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:04   #4399
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
a mi się imiona zmieniły i teraz podoba mi się Rozalia i Nikodem, a podział płci jest w miarę równy, ale z przewagą chłopaków
u nas na górze sąsiedzi mają 2-letnią Rozalię i jakoś mi nie pasi to imię dla takiej małej słodkiej blondyneczki
i wołają ciągle "Rozalka"
a tak w ogóle to mi się kojarzy z tą co ją w piecu spalili bo miała wyzdrowieć (z Janko Muzykanta czy coś)
Stary 2009-11-12, 22:06   #4400
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

mustique kiedyś czytałam jakiś artykół, że kilkuletniej dziewczynce urosły piersi, bo rodzice karmili ją piersiami z kurczaka, jakimiś nafaszerowanymi chemią i hormonami.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:06   #4401
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
u nas na górze sąsiedzi mają 2-letnią Rozalię i jakoś mi nie pasi to imię dla takiej małej słodkiej blondyneczki
a tak w ogóle to mi się kojarzy z tą co ją w piecu spalili bo miała wyzdrowieć (z Janko Muzykanta czy coś)
Mi też

co do piersi z kury to tak: moja kuzynka PODOBNO (nie wiem na 100% bo to z 10 lat temu było) dostała zakaz jedzenia drobiu (przez te hormony) bo za szybko się rozwijała... (kuzynka ma rozmiar chyba F )
Ja dla odmiany z mięsa jem praktycznie tylko piersi z kurczaka i piersi mam raczej marne :P

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-12 o 22:09
Stary 2009-11-12, 22:07   #4402
cobra115
Zakorzenienie

Lecę oglądać z mamą CSI bo leci na AXN

Miłej nocki
Stary 2009-11-12, 22:11   #4403
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ide sie kapac ach, szkoda, że nie ma TŻecika tak o tym garniuturze sie rozmarzylam,ze bym go chciala teraz w nim zobaczyc;p ech.......tesknię już ale w sobote razem lulu
ale wam zazdroszczę tego spania razem
my pewnie nieprędko będziemy mieli okazję

Cytat:
lula - dobranoc
T'ai - mój mi zawsze mówi "no co Ty kochanie, inna? gdzie ja taką drugą marudę znajdę " albo "Ty wiesz że ja mam tyle pracy że nawet czasu bym nie miał" Faceci ....
u nas to ja mówię:"Gdzie ty byś znalazł drugą taką cudowną jak ja?"

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Ja dla odmiany z mięsa jem praktycznie tylko piersi z kurczaka i piersi mam raczej marne :P
o ja to też tylko białe mięsko raczej
czasami wieprzowinę, wołowiny nie znoszę (jak rodzice wyjadą to kotu kupuję i wtedy ma zwierzak święto )
Stary 2009-11-12, 22:11   #4404
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ale wam zazdroszczę tego spania razem
my pewnie nieprędko będziemy mieli okazję

u nas to ja mówię:"Gdzie ty byś znalazł drugą taką cudowną jak ja?"
Ja się z mojego czasem nabijam że jakby miał tak długo dostrzegać niezwykłe walory kolejnej dziewczyny jak moje dostrzegał i tak wychodził z inicjatywą, to by do 40stki był sam
Stary 2009-11-12, 22:16   #4405
Mustique
Lena

Cytat:
mi też sie skojarzyłó. ale nie od dzis wiadomo że wybierając jakieś im,ię przypominamy sobie znane osoby z takimi imionami. i albo ta osoba wam odpowiada albo nie.

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
mustique kiedyś czytałam jakiś artykół, że kilkuletniej dziewczynce urosły piersi, bo rodzice karmili ją piersiami z kurczaka, jakimiś nafaszerowanymi chemią i hormonami.
jak mi to gin powiedział, to też grzebałąm w necie i czytałam, że jest to możliwe. ale stwierdziłam że na coś trzeba umrzeć!

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Mi też

co do piersi z kury to tak: moja kuzynka PODOBNO (nie wiem na 100% bo to z 10 lat temu było) dostała zakaz jedzenia drobiu (przez te hormony) bo za szybko się rozwijała... (kuzynka ma rozmiar chyba F )
ja też wcinam tylko kotlety z drobiu.. ale ja sie zawsze śmieję, jak ktoś mnie zawstydza że mam duże piersi, to mówię że zostały one odpowiednio wymasowane a teżet się oburza! i czerwieni jak mało kto!
Stary 2009-11-12, 22:19   #4406
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai no dokładnie, po co ma na inne patrzęc jak ma Ciebie przypomniało mi sie jak moj miał 18 i przyjechała jego chrzestna i składa mi zyczenia w tym oczywiście dziewczyny (bo nie wiedizała, że juz ma;p) a on;po co mi dwie? dobrze, dobrze...ma szczęście, ze tak powiedzial heh
dobre sobie
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
U mnie z mamą jest właśnie problem. Ona to by mnie ubrała w worek po ziemniakach i powiedziała, że dobrze leży
Znam ten ból w sumie ja nie wiem z kim pojde chyba sama sobie poradze teraz mysle ze moze brat by sie ze mna wytbral, w koncu meskim okiem by spojrzal i w dodatku on to bardzo krytyczny jest ale chyba by sie a zadne skarby ze mna nie wybral

Stary 2009-11-12, 22:19   #4407
dottta
Zakorzenienie

T'ai - to tak jak ja. Też wołowiny raczej nie jadam, podrobów już w ogóle
Mustique - też bym chciała miec duże piersi ale już się przyzwyczaiłam że mało co tam mam

Kurde jak ten czas leci jeśli chodzi o wygląd - poszłam się nakremować i potwierdziło się to czego starałam się nie zauważać od paru tygodni marszczę się

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-12 o 22:26
Stary 2009-11-12, 22:29   #4408
Mustique
Lena

Cytat:

Kurde jak ten czas leci jeśli chodzi o wygląd - poszłam się nakremować i potwierdziło się to czego starałam się nie zauważać od paru tygodni marszczę się
a gdzie się marszczysz ? że sie tak zapytam!

ja ostatnio moje niedoskonałości omijam ! nie gadam o nich! kiedyś sie nakręcałam i teżetowi do ucha co chwila o coś sie plułam! a teraz mam to wszystko w tyłku!

dobra ja znikam. coś mi zimno zaczyna być. muszę iść do pieca dołozyć! i idę spać!

dobranoc

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-11-12 o 22:33
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 22:31   #4409
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a gdzie się marszczysz ? że sie tak zapytam!

ja ostatnio moje niedoskonałości omijam ! nie gadam o nich! kiedyś sie nakręcałam i teżetowi do ucha co chwila o coś sie plułam! a teraz mam to wszystko w tyłku!
Na twarzy zwłaszcza wokół oczu i powieki mi zaczynają opadać ale z tym walczę

W ogóle to zauważyłam że "z wiekiem" zaczęłam inaczej tyć
Mustique Dobranoc

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-11-12 o 22:36
Stary 2009-11-12, 22:39   #4410
karolinusienka
Zakorzenienie

zmykam dziewuszki dobranoc. jutro pobudka o 5.3o
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości