|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
w ogole jedyne koszule co ma to te od emnie;p przynajmniej wiekszosc ale ogolnie to lubie go w koszulach;p ale prasowac bedzie sam zreszta jak kiedys u mnie byl i slzismy na wesele to sam prasowal, nie chcial slyszec, ze ja bym miala to robic;p az mi sie dziwnie zrobilo
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
mój w banku więc tylko koszule, ale taką wprawę już ma że nie będę mu obierała tej "przyjemności" kiedyś
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Mojej przyjaciółki tez w banku pracuje i co najlepsze-w garniturze ślubnym chodzi teraz do pracy
bo specjalnie taki kupil co by to pracy nosić;p ale dla mnie to troche przesada, tak srebrny, sliski...widac, że odswiętny.chociaz może tak sie w banku ubierają ale ona tez wiecznie z koszulami!masakra jakas |
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
moj poki co tez sobie sam uprasuje
kiedys mialam ten zaszczyt widziec jak prasowal, to az mnie wszystko bolalo od tego patrzenia, ale nic nie mowilam toz to w koncu jego koszule nie moje moich bluzek nie bedzie prasowac bo na pewno beda do poprawki moze reczniki i posciel nich juz mu bedzie
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kierownicze stanowisko ma to latał w graniaku ale mu zbrzydło i teraz tylko koszula i marynarka )
|
|
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w slubnym lekka przesada ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4387 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Laborek ja tak walc wybieram bo to nam jako takie wychodzi tylko ![]() Cytat:
nieladnie tak przeklinac ale wiadomo w stresie sie wybacza ![]() Garniaki zazdroscze tym dziewczynom co ich faceci tak chodza ubrani
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-11-12 o 21:57 |
||||
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Dotta no wyobrażam sobie...chyba każdy menias inaczej wygląda od razu jak się wbije w garnitur
mój też![]() Karolinusienka lekka?to mało powiedziane ostatnio miałam zaszczyt zobaczyc go w tym slubnym i mało nie padłam;p co najmniej jakby na ślub sie wybierał;p a w ogole slubny to slubny, a nie roboczy
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh niestety tacy faceci tez po ziemi chodza, ze nawet w slubnym garniaku potrafia do pracy chodzic ciekawa jestem jaka by byla mina mojego bylego szefa jakbym ja do baru przyszla w sukni slubnej popracowac |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita23, karolinusienka - to prawda
inaczej na niego spojrzałam |
|
|
|
#4391 | |||||
|
Lena
|
Cytat:
ale nie z tabletek, bo i ch nie używam, tylko -wg. mojego gina- z jedzenia piersi z kurczaka. bo to one pewno jakimiś hormonami napchane! Cytat:
Cytat:
jesli chodzi o wyjście ze szpitala- to róznie. w 4 dobie sie wychodzi po cesarce; no chyba że coś wynikłoby ze zdrówkiem- to dłużej! Cytat:
Lenka bardzo ładne imię- z wiadomych mi przyczyn! Cytat:
a w przesądy nie wierzę! chrzesniacy- ja mam aż 3 cheśniaków. wszystkich chłopców. dodatkowo z teżetem jestesmy rodzicami chesnymi razem u jego siostry. imiona dla dzieci- dla facecika- niezmiennie Rysio, a dla dziewczynki- na dzień dzisiejszy- Antonia! tylko przy tym imieniu sie nie kłocimy. Choć i Lilka mi sie podoba, ale u mnie w rodzinie najbliżeszj jest dziewczynka o tym imieniu i nie za bardzo chcemy dawać naszemu dziecku! a ja dopiero co przyjechałam z KRK. cholerne korki pod Bonarką mnie dobiły. dobrze że autostrada jest już otwarta to jakoś szybko podróż zleciała i nie trzeba było stać w korku w wieliczce. a propo... dziewczyny z Krakowa- kiedy otwierają Bonarkę??? ps. gdzie przycisk edycji?????
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie oni wszyscy tak w tych koszulach i spodniach w kant wyglądają zabójczo
ostatnio wpadł Piotrek do mnie do pracy taki elegancki, to mi koleżanka powiedziała że mam lepiej uważać bo nie jednej mógłby się spodobać ale wiecie że on mną zaślepiony to tego nie zauważy zapewne
|
|
|
|
#4393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15243826]laborek ja nie pójde wybierac sukni z TŻ z prostej przyczyny . Chce by w dniu ślubu ugięły mu się kolana,gdy mnie zobaczy .[/QUOTE]dokładnie |
|||
|
|
|
#4394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mi sie jednak bardzo podoba to imei ale wiadmomo kazdy ma inny gust![]() Cytat:
Cytat:
o tak mi tez sie kojarzy to z masowa produkcja i tez ni e pojdziemy ![]() Cytat:
ja tez prasowanie kosuzl mam w malutkim paluszku:P:P Cytat:
moj Tz uwielbia chodzic w garniturze...zawsze suzka okazji zeby tylko w gajerek wskoczyc ![]() ja ide spac dobranoc dziewczyny;* |
|||||
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
T'ai dokładnie tak treba myśleć
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai no dokładnie, po co ma na inne patrzęc jak ma Ciebie
dobrze, dobrze...ma szczęście, ze tak powiedzial heh![]() ide sie kapac ach, szkoda, że nie ma TŻecika tak o tym garniuturze sie rozmarzylam,ze bym go chciala teraz w nim zobaczyc;p ech.......tesknię już ale w sobote razem lulu
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-12 o 22:04 |
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
lula - dobranoc
![]() T'ai - mój mi zawsze mówi "no co Ty kochanie, inna? gdzie ja taką drugą marudę znajdę " albo "Ty wiesz że ja mam tyle pracy że nawet czasu bym nie miał" |
|
|
|
#4398 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
hihi, uwielbiam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie sobie przypomniałam, żeile razy rano jest jakiś wypadek na drodze któłrą Tż jeździ do pracy, teściowa dzwoni do mnie po nr do Grześka do pracy (bo kom nie ma tam zasięgu), bo chce być spokojna eh. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra lece pisać notatki i spać. buziole A na jutro dostaliśmy zaproszenie od znajomych na malowaniełazienki. Ciekawe jak 4 osoby się zmieści z pędzlami w łazience 2x1,5
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wołają ciągle "Rozalka" ![]() a tak w ogóle to mi się kojarzy z tą co ją w piecu spalili bo miała wyzdrowieć (z Janko Muzykanta czy coś) |
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
mustique kiedyś czytałam jakiś artykół, że kilkuletniej dziewczynce urosły piersi, bo rodzice karmili ją piersiami z kurczaka, jakimiś nafaszerowanymi chemią i hormonami.
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do piersi z kury to tak: moja kuzynka PODOBNO (nie wiem na 100% bo to z 10 lat temu było) dostała zakaz jedzenia drobiu (przez te hormony) bo za szybko się rozwijała... (kuzynka ma rozmiar chyba F )Ja dla odmiany z mięsa jem praktycznie tylko piersi z kurczaka i piersi mam raczej marne :P Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-12 o 22:09 |
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę oglądać z mamą CSI bo leci na AXN
![]() Miłej nocki
|
|
|
|
#4403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my pewnie nieprędko będziemy mieli okazję Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
czasami wieprzowinę, wołowiny nie znoszę (jak rodzice wyjadą to kotu kupuję i wtedy ma zwierzak święto )
|
|||
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4405 | |||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
a teżet się oburza! i czerwieni jak mało kto!
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre sobie ![]() Cytat:
w sumie ja nie wiem z kim pojde chyba sama sobie poradze teraz mysle ze moze brat by sie ze mna wytbral, w koncu meskim okiem by spojrzal i w dodatku on to bardzo krytyczny jest ale chyba by sie a zadne skarby ze mna nie wybral
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai - to tak jak ja. Też wołowiny raczej nie jadam, podrobów już w ogóle
Mustique - też bym chciała miec duże piersi ale już się przyzwyczaiłam że mało co tam mam Kurde jak ten czas leci jeśli chodzi o wygląd - poszłam się nakremować i potwierdziło się to czego starałam się nie zauważać od paru tygodni marszczę się Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-12 o 22:26 |
|
|
|
#4408 | |
|
Lena
|
Cytat:
że sie tak zapytam! ja ostatnio moje niedoskonałości omijam ! nie gadam o nich! kiedyś sie nakręcałam i teżetowi do ucha co chwila o coś sie plułam! a teraz mam to wszystko w tyłku! ![]() dobra ja znikam. coś mi zimno zaczyna być. muszę iść do pieca dołozyć! i idę spać! dobranoc
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-11-12 o 22:33 |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza wokół oczu i powieki mi zaczynają opadać ale z tym walczę W ogóle to zauważyłam że "z wiekiem" ![]() Mustique Dobranoc Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-12 o 22:36 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam dziewuszki
dobranoc. jutro pobudka o 5.3o
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

I tak dobrze bo kiedyś to w ogóle w graniaku co dzień pomykał do pracy 

ale ona tez wiecznie z koszulami!masakra jakas
)
w slubnym
bez orbazy oczywiscie
nieladnie tak przeklinac 

ja jestem jednym jedynym wyjatkiem

niepotrzebnie wyprxedzał.ale z drugiej strony-ten palant też go nie puśćil tylko zaczął na lewo zjeżdzać

Perfect Housewife