|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
pfff...ta co dużo gada
![]() I co namawia ludzi żeby nie kupowali fontanny zanim Carolajna jej nie sprawdzi ![]() ja wszystko wiem ![]() wystraszyłaś nową koleżankę podglądaczko
|
#2342 | |
|
Rozeznanie
|
czesc babeczki
wpadlam na szybciocha sie przywitac tylko, oczywiscie pracuje pracuje i na nic czasu nie ma ![]() u nas jest w miare w miare Szymonek smieszek nadal tylko wczoraj mial jakis kryzys i z okazji swieta postanwil pomarudzic caly dzien ale dzis na szczescie znow jest sobaostatnio nocki u nas to tez loteria w nocy z 10 na 11 super bylo wolne wiec i synus dal nam sie wyspac 1 pobudka na smoczek i 1 na jedzenie spanko do 7 ale dzis jak matka szla do pracy to olaboga pobudek kilkanascie chyba ciekawe co nas dzis zastanie Ursull cobys nadal popadala w samozachwyt- jestes boska ![]() Dorisi Haruno no i niewielocytowalam i nie pamietam co mialam pisac ![]() Mariczkalacze sie z Toba w bolu z powodu nieprzespanych nocy Agusiawrocilas Cytat:
a Ty do przychodni i co nie blizej , mnie pewnie nie spotkalas bom pracowala do 13 ale moze moja nianie z niebieskim xlanderem z gondola jeszcze a ona w czerwonej czapce i czarnej kurtalce - przylukaj ja jakby Ci sie kiedys rzucila w oko. mowisz ze bys mnie nie poznala ale ja pewnie Ciebie tak a najlepiej daj cynka jak bedziesz sie w te strony czyt. na alejke wybierac bo obok mjego bloku przechodzisz- te arbetowskie kolorowe osiedle-moj blok to niebieski- to wyjdziemy Ci na przeciwa w tym komiksie bylam tylko raz przelotem jak na chrzciny ubranka szukalam i na inne rzeczy wtedy nie lukalam a teraz kombinezonu porzebuje wiec sie moze wybiore , kolezanka moja tam kupila i woziorek i kojec i krzeselko do karmienia i sobie chwali dla M&Ma Illbanka to gdzie zniknela pewno chalupke na przyjazd Mariczki szykuje![]() a mam jeszcze do Was pytanko jakie kupale robia Wasze dziciaczki po obiadkach z mieskiem?? moj dwa dni temu zjadl sloiczek z cielecinka i kupa byla dopiero dzis i to twardy klocek taki i nie wiem moze on zle spi bo ma problemy brzuszkowe Gosik ![]() DOBREJ NOCKI
|
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikt od internetu nie przyszedl
![]() Od miesiaca nie mamy ...a placimy i na telefony do nich wydalismy 40 euro... bo niemalo sobie licza... ![]() mieli byc do czwartku a dzisiaj dopiero dzwonili... no i jutro ma byc ktos miedzy 8 a 10 wiec musze byc juz umyta ubrana i umalowana bo podobno bedzie to przystojny czarnoskóry... haha tzn. mam taka nadzieje zartuje... nie myslcie o mnie zle
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Mell no, no i kto by pomyślał
![]() A tż to wie o tym przystojniaku kokietka normalnie
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie on przed 8 musi z domu wyjechac...
i tak dzisiaj sobie glosno przy nim "myslałam" a jak to bedzie jakis murzynek przystojny... a on wie ze mi sie podobaja.. ale znajac zycie przyjdzie jakis holender obskurny ..i sobie nie popatrze... Jutro Ci napisze co i jak hahah Ja oczywiscie caly czas zartuje ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Mam laptopa dla siebie do 22 bo pozniej tz z "matula"(nie znosze tego slowa) na pogawedke skypowa umowiony. A i na szczescie zostajemy w tym domu conajmniej do konca lutego juz uzgodnilismy z wlascicielami ... ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- FAJNIE TAK SAMA ZE SOBA ROZMAWIAC ![]() Jest tu ktos?
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze was nie czytałam,więc bez odpowiedzi, ino WITAJ DZOLANA
Ja też jestem fajna? No powiedz,prawda,że jestem nie tylko fajna,ale najlepsza? No powiedz tym wrednym wiedźmom,moze przestaną mnie ignorowac,bo ja do chwalenia i podziwiania już się przyzwyczaiłam![]() Carolajna a ile zapłacisz za streszczonko?
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
A ło takie coś kupłam mej córze (zaznaczam,że błędy zamierzone jakby ktoś o analfabetyzm próbował mnie posądzić
|
|
|
|
#2348 |
|
Zadomowienie
|
No ja juz troszeczke ogarnełam chałupkę, poprasowalam więc niespodziewani goście moga się zjawiac
Carolajna - a co ty taka zajeta dzisiaj? czyzbysmy o czyms nie wiedziały? , podejrzane to cosik, gadaj prędko ![]() anulka anulka - wiem kochana że jest niebezpieczna na dluższą metę, ale ja przeczytałam najpierw książkę i taka dieta jest dopuszczalna 1-2 razy w roku, ja stosowałam raz tydzień a raz 2 tygodnie i ona tylko oczyszcza organizm z wszelakich toksyn itd. a po zaczyna sie nowy etam zdrowego odżywiania. a ta kobita to jakas desperatka, straszny finał miała a ten jej niedoszły? makabra ![]() Aguśka - u mnie ta dieta się bardzo sprawdziła bo pozbyłam się z ogranizmu calego świństwa i zaczelam później zdrowo się odżywiac, a jabłuszko to był rarytasik ja na widok wody już miałam odruch ale dałam dzielnie radę . A z prasowaniem to rzeczywiście nie ma końca . Moja chrześnica takie miała, ponoc są super przy takich rozrabiakach jak zaczynaja same jeśc.iwciag - upojnej nocki dzolana - fajnie że się ujawniłaś wraz ze swoja Martynką witamy Mell - ale z ciebie gapa , a jakiego kolorku była sukieneczka? może spróbuj ją przefarbowac np. na czarny cio? ja tak kiedyś zrobilam z kukteczką. Hehe napalona na czekoladki . Ja jestem, ja iwcia dens - jak tak dalej bedzie to poszukam egzorcysty .A to foteczki z ostatnich dni : 1. Mój pierwszy raz na nocniczku, pierwsza kaka zaliczona 2. Przymierzam sie do spanka 3. Spoglądam wieczorkiem na świat z 3 pięterka (siedział na parapecie, UWAGA nikt go nie podpierał) |
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Mell specjalnie dla ciebie,to te,ktore się nie ukrywają: ursull*, Anja1986, marika2121+, agneskim, dzolana1985, DORIS0208+, magduchahahaha+
Dobra zaczynam was czytać
|
|
|
|
#2350 |
|
Zadomowienie
|
ursull - o ty babolu jeden
, poczytaj posty to zobaczysz ile osób Ci odp . A swoją drogą boskie zakupy zrobiłaś to nie fair że w UK sa takie cudeńka a u nas szmatki jak z ruskiego bazarku .
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Mell a Ty nie chcesz pogadać z matulą??
![]() Ursull ja jestem najlepsiejsza Za streszczenie płace sobąTzn tym że jestem i możecie ze mną pogadać ![]() A fajne te cosiki kupiłaś Marika a już byś wiedzieć chciała wszystko Nie ma tak dobrze![]() I ![]() ![]() Jaka radość na kibelku ![]() GRAtULUJEMY pierwszej "wolnej" kupki
|
|
#2352 |
|
Wtajemniczenie
|
Marika sukienka jest koloru ...hmmm taki zmieszany braz bez fiolet...
Wow jak slicznie siedzi twoj synek no pieknie!!!I kupka na nocniku ...wielkie brawa sie naleza... czyli juz bedziesz przyzwyczajac? A skad wiedzialas ze mu sie chce kupke? A i pizamke ma sliczna... Slodziutki... tak sobie siedzi przed okienkiem i rozmysla... ![]() Ursull ale ta sukieneczka czy tuniczka piekna... ja nie mam komu takich cudeniek kupowac ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- no wiesz przemysle... moze chce a nie wiem o tym ![]()
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Marika czy mi się wydawało,czy ty oskarżyłaś mnie o nieczytanie wszystkich postów? FOCH
Ale ściemniasz z tym,że Igorek sam na nocniczku i kakę zrobił(pewnie mu swoją podłożyłaś |
|
|
|
#2354 |
|
Zakorzenienie
|
JAk Marikowy Iguś fajnie siusiaczka zakamuflował
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
Marika chyba posdunelas mi dobry pomysl z tym zafarbowaniem bo sukienka jest nowiutka....
A gdzie sie takie barwini kupuje i jak sie to robi.. wiesz?
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
Carolajna niestety spadłaś w rankingu
i nie gadaj do mnie,bo nie nadrobię,Mell też![]() Dziecko mi płaczę,idę se... |
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
No pewnie że się przyłoczę oczywiście jak mogę.
Nasze pociechy są w równym wieku to super możemy sie dzielić radościami jak i smutkami. Przynajmniej jakos sobie czas zapełnie bo samocha ze mnie. Moj TZ ( juz poznałam wasze skróty wyjezdza za granice i nie ma go ok 2 tygodnie potem wraca na 9 dni i tak w kolko. wiec fajnie miec jakies kolezanki nawet te z monitora. No mam nadzieje ze nie zapomne ze mam dziecko bo widze ze ładnie to forum wciąga.a tak o mnie: Mieszkam w trójmieście jak juz wspomnialam mam prawie 5-miesięczną córeczkę Martynkę. moj maly skarbek ma juz dwie jedynki na dole i czekamy teraz na górne )
|
#2358 |
|
Wtajemniczenie
|
A carolajna oczywiscie juz siusiaczka wypatrywala...
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
wypraszam sobie
ursull wiesz co ![]() ty to jesteś a spadaj
|
#2360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"maly mutancik" no ja myslałam ze moj jest duzy dzis byl wazony wazy (masło maslane) 7500
|
|
|
#2361 |
|
Rozeznanie
|
hej,to znowu ja
![]() z tego wszystkiego..zapomnialaby m o naszych dzisiejszych solenizantach WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARCELKA bardzo Wam dziekuje,ze jestescie.... czasem wystarczy wygadac sie komus i jest lzej... Dzolana-witaj na naszym "plotkowie" Mell_x-super,ze juz po szczepieniu, wiedzialam ,ze twardy z niego mezczyzna!a Ty wiesz,ze moja Kala tez tak smiesznie dupke wypina ,chyba sie zmowili na wypinanie )7500g-to bardzo ladna waga,cale szczescie moja gwizadka jakies 7 z malych hakiem ![]() 2 tyg temu bylo 6800g wiec teraz ,nie wiem?ale mysle,ze 7200g,dobrze ,ze Alexik troche grubszy,bo jak by to wygladalo )...przystojny czarnoskory??no ladnie.. ![]() ursull-pisz,pisz sterszczenia...plizzzzzzz zz ![]() jesli chodzi o fotki Milusi-to sa bombowe! poiglot-widze,ze zakupki sie udaly to dobrze,ja tez mam zamiar sie wybrac..a gdzie byliscie?na Harrow? ![]() jesli chodzi o mleczko to ja proponuje Aptamil3,tj.jak pl.bebilon iwciag- Ty wiesz za co...Gosik- iwciadens- Marika-u nas noce sa takie od kiedy pamietam.. no nie ,bylo jeszcze "fajniej"bo od urodzenia do 2m-ca bylo wstawanie co rowniutkie 2 godz(cala dobe!)na jedzonko,a teraz to jeden dluzszy sen ia potem juz do ranka co 2godz. O 6.00 rano pobudka i bawionko.. marudzenie i spanko..tak to wyglada.. przerabane ale co zrobic,dzieci maja swoj wlasny rytm i to my niestety musimy sie dostosowac. czasem ma lepsze dni/noce ale to sporadycznie (a tak na marginesie to podziwiam za konsekwencje w odpisywaniu nam wszystkim,o zadnej nie zapomnisz Agusiu-oby udalo sie odzyskac dane z dysku!trzymam kciukasy. aha..ogladalismy z Tz jak Twoj Filus ladnie spiewa anulkaanulka- i barwa dla dziewczynek slodk ie babelki..cdn Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-12 o 22:10 |
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow...no to waga słuszna
|
|
#2363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie ciesze ze moj syn znalazł juz swoja drugą połówke ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Dzolana a piersiakarmisz czy jak? I dajesz juz coreczce warzywa i owoce?
|
|
|
#2364 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
oezu masakra, zmęczyłam sie jusz i nie dam rady nic napisać bo mam zadyszkę ot biegnięcia po tych stronach...
Ala powiedziała dziś że ma chorobę na kaszlowanie i tak kaszluje od poniedziałku. Caro mnie się wpisała w profil i wstawiła zdjęcie swoje o to dziękuję bardzo hi hi hia i jako że ja milutka jestem to: Cytat:
Załamałam się Pietrek na nocnik jeszcze nie robi, ale za to 5 kup dziennie a i zła wiadomość............moja teściowa.......ciągle żyje |
|
|
|
|
#2365 |
|
Wtajemniczenie
|
Ursull czytaj czytaj...
Ale czasem nie pisz streszczenia... Bo wtedy ty bylabys najfajniesza a to Carolajna ma byc (tylko ona tak uwaza)Zartuje... ...no ale dzisiaj dam ci odpoczac....
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie żartuje
|
|
#2367 |
|
Rozeznanie
|
Mellja ostatnio prasowalam swoja ulubiona spodnice i co?? dziure sobie wyprasowalam w niej na szczescie byly jeszcze w sklepie wiec polecialam i kupilam 2
nie mysle o Tobie zle ps. ja wolalabym bialego
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co rozbawiłó dzisiaj moje dziecko
![]() odgłos pianowego puzzla szurającego o podłogę Alajka chcesz skończyć jak Mell
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra córa zasnęła,więc wrociłam i będę was gnębić wiedźmy wstrętne,stos tu rozpalę i inkwizycję rozpocznę
![]() Carolajna i tak cię lubię ![]() Mell napisała: "Ursull ale ta sukieneczka czy tuniczka piekna... ja nie mam komu takich cudeniek kupowac" ,a ja odpowiadam: MOJEJ CÓRCE MOŻESZ KUPOWAĆ! ![]() Doris dla ciebie jakieś streszczonko napiszę Dzolana Martynka boska i dość spora.
|
|
|
|
#2370 | |
|
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
no co Ty, ja ........ ja taka grzeczna jestem i milusia i ....milusia znofu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.

ale dzis na szczescie znow jest soba

a Ty do przychodni i co nie blizej
dla M&M

, podejrzane to cosik, gadaj prędko
ale dałam dzielnie radę
, a jakiego kolorku była sukieneczka? może spróbuj ją przefarbowac np. na czarny cio? ja tak kiedyś zrobilam z kukteczką. Hehe napalona na czekoladki
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

wyjezdza za granice i nie ma go ok 2 tygodnie potem wraca na 9 dni i tak w kolko. wiec fajnie miec jakies kolezanki nawet te z monitora. No mam nadzieje ze nie zapomne ze mam dziecko bo widze ze ładnie to forum wciąga.
Ty wiesz za co...