![]() |
#751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() i tak dobrze, ze nie chodzi o wszystkie prodkuty, wiec jakby co, to mozecie przecież kosmetykami sobie pomóc ![]() no predzej czy póxniej musieli jakoś to zblokować ![]() z drugiej strony tak sobie myśle, ze to jest tylko i wyłacznie dla nich ... żeby mieć podkładkę, ze jak brak to nie liczymy, bo w sumie, co mi po takiej informacji, jak składam zamówienie, ze moze go nie być?? i tak zamawiam i tak, jak przyjdzie to super, a jak nie to i tak trzeba sie klientce tłumaczyć ![]() ![]()
![]() |
#752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
33050 Ivory 29470 Medium Beige 29504 Natural Beige 29488 Nude 29546 Shell |
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zadomowienie
|
Ja dobijałam może ze 2 razy, ale zawsze tak że liczyłam się z możliwością dostania tego (zawsze mogło się przecież znaleźć parę sztuk). Bardziej martwi mnie że może się z tym wiązać nieprzechodzenie braków do następnego zamówienia.
#754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
Czy mi się tylko wydaje ale w Novej TY nr 47 nie ma informacji o gratisowym produkcie za doładowanie :/, czyli co ? Oszczędzania ciąg dalszy???
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Miło mi Was powitać :P Od dawna czytam to forum, jednak na razie nie dołączałam aktywnie do dyskusji :P Zamówiłam sobie tusz SuperShock intense violet i moje rzęsy rzeczywiście doznały szkoku, ponieważ te szary kolor w życiu nie nazwałabym intensywnym fioletem. :P Dziś dostałam miłą odpowiedź z avonu: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Raczkowanie
|
czyli teraz dostanę tą wodę razem z zamówieniem z 16???
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeszcze złośliwie napiszę, ze i to posunięcie da się troszkę ominąc - donieś szpiegu, że są produkty z reguły drogie a bardzo lekkie, odesłanie więc takowych będzie kosztowało KK kilka złotych, a upust i ta będzie wyższy i tak... Więc po co tyle zachodu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
"Oferta dla Konsultantek korzystających z sieci komórkowej myAVON. Doładowując telefon swój lub swojej Klientki zbierasz AVONki, które potem możesz wymieniać na darmowe kosmetyki. Wystarczy wpisać numer wybranego produktu na formularzu zamówień." I dalej jest cała lista tych produktów. Ale nie wiem czy o to chodzi ![]() Cytat:
![]() tak, jeśli ją zamówisz Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-12 o 20:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
teraz zamiast sobie dobic wezme 2 perfumy po 100,00zł popsikam przez tydzien a potem odesle i z głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Raczkowanie
|
andziat dziękuje za odpowiedź , ale chodziło mi o raczej o calkiem darmowe kosmetyki jeśli doładuje np za 30zł, avonki to osobna oferta, ale i tak dzięki, że przejrzaląś novą Ty żeby zgłębić problem
![]() Ps. A co do szpiega, Szpiegu Drogi powiedz, że brakuje nam kilka produktów w ofercie, już nie mówiąc o zagranicznych cudach,to przydałaby się taka rzecz jak bibułki matujące i tak jakby więcej informacji co do materialu z jakiego są wykonane pędzle do makijażu, bo nie zawsze są takie info. Fajnie by było gdyby katalogi dochodziły w nieskazitelnym stanie no i oczywiście genialną opcją byloby szanowanie konsultantek, no bo firma dzięki nam ma zysk :/ Edytowane przez Demonililith Czas edycji: 2009-11-12 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To nam zrobili prezent na świąteczne katalogi.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Mam próśbę jako że w strefie lidera nic nie zaktualizowali - mogłaby któraś z Was wysłać mi link do tej nowej NovejTY na priv albo tutaj wstawić? Ciekawi mnie co jeszcze tam wypisali, mam chwilę czasu ale nie mam jak się do tego dostać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "W katalogu 16/2009 przygotowaliśmy specjalną ofertę dla Klientek myAVON, które zasiliły telefony myAVON u Konsultantek na kwotę minimum 30 zł w czasie obowiązywania katalogu 15/2009. W ofercie Zestaw trzech produktów Planet Spa Sake i Ryż za jedyne 29,90 zł. 7748 7". |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy kojarzycie (konsultantki od dawna pewnie wiedzą) był kiedyś taki zapach jak PINK SUEDE-damski odpowiednik BLACK SUEDE TOUCH i jego już dawno nie ma w katalogu, a ostatnio pojawił się w katalogu niejaki RARE PEARLS i ogłoszono wielki powrót. Klientki od razu zauważyły, że "stare" perfumy wróciły i zaczęły pytać o PINK... Napisałam im maila a oni mi na to, że produkt nie powróci, mogę jedynie wypatrywać oferty specjalne... Trochę to niesprawiedliwe, bo RARE PEARLS nikt nie jest zainteresowany, poza tym pojawił się tylko raz, a na PINK SUEDE napewno znalazła by się rzesza klientek (chociaż sama nie wiem jak pachną, bo jestem konsultantką niecały rok). Trochę się zbulwersowałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Raczkowanie
|
Heh to też nie to
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Świąteczne upominki od myAVON Zasil konto telefonu myAVON na minimum 30 zł, a następnie złóż zamówienie w czasie obowiązywania katalogu 16/2009 (dla okręgów prognozujących K1/2010) i odbierz prezent: Spray dla dzieci ułatwiający rozczesywanie włosów, Delikatny żel pod prysznic dla dzieci, Delikatny płyn do kąpieli dla dzieci. Jeśli doładujesz konto telefonu myAVON na minimum 60 zł dostaniesz dodatkowo Szampon z odżywką 2w1 dla dzieci. Łączna wartość prezentów 56 zł." Trafiłam? ![]() Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-11-12 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłyście, że zniknęła też oferta zakupu super-mega-fajnego telefonu Alcatel w zestawie za 70 avonków? Ani na stronie Avon ani na myAvon nie ma mozliwości zamówienia go - zrezygnowali bo za mało chętnych czy może prowadzą negocjacje z nowym dostawcą? Chociaż biorąc pod uwagę wszystkie ostatnie oszczędności to raczej pierwsza opcja wchodzi w grę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Raczkowanie
|
i nie sprawiedliwe jest właśnie ich widzimisię... jakbym była Avonem i miała zbyt na produkty to ich bym nie cofała. No ale nie jestem więc nie mam na to wpływu niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
A mi ta cała akcja z tym, że braki nie będą doliczane do bazy upustu kojarzy się z marką Oriflame gdzie braki nie są doliczane do bazy punktowej.
Sytuacja ta jest co najmniej chora ze względu, że informacja jest tylko w necie- chyba że umieszczą ją na fakturach;/ a co do telefonów Alcatel - być może nie ma ich na razie, bo ponoć były braki magazynowe....więc może koniec tego modelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Rozeznanie
|
malvvinaa - mam takie pytanko do Ciebie, jako że zamawiasz z kat. 01 - miałaś może okazję obejrzeć na żywo torebkę Heidi ze str. 92 - 93 albo może ktoś zamówił u Ciebie? Bo jestem bardzo ciekawa, czy jest porządnie wykonana i czy fajna w ogóle?
a jak ja bym była Avonem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.