|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
No Kinia i to mi sie podoba
![]() ![]() czyli jednak metoda na ciasto jest lepsza od haczki ![]() u mnie tez nic sie narazie nie dzieje tzn dzieje sie ale ciagle to samo czyli remont remont i jeszcze raz remont a to tylko nasz pokoj robimy (wlasciwie trzy pokoje ale tylko jeden jest nasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początek będzie łazienka i przedpokój, łącznie z drzwiami wejściowymi i chociaż odmalowanie pokoju jednego i tapeta na jedną ścianę i jakiś tapczan kupić będziemy musieli ![]() kasa pójdzie .... nim się zdążymy obejrzeć ... na razie nawet nie marzę o zrobieniu mebli do kuchni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() heh snila mi sie impreza ![]() Agunia ![]() dywanik fajny ![]() Czeko i jak tam zakupki?? wypasione te rzeczy nam wrzucasz - super chatke bedziesz miala ![]() Kotku zostalo troche ciasta dla mnie?? Popijam herbatke i mam spaka na cos slodkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie reszta żoneczek się pochowała? ![]() ![]()
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Podczytuje Was i pije likier kawowy
![]()
![]() |
#367 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() nowy pediatra od Agatki super! a ja jutro ide na kontrole do gina - trzymajcie kciuki! i dzis pierwszy spacer w chuscie Agatka zaliczyła ![]() buziaki żoncie
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
no proszę, takiej do dobrze
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
HELOU :d
i ja sie melduje...mam 2 dni wolnego od pracy i leniuchuje na maxa ![]() dzis z psiurem spalismy sobie smacznie (on chrapiac) do 10!!! mmmm jak milo! pozniej z malzem jezdzilismy ogladac plytki do lazienki i na podlogi...i na szczescie gust mamy podobny wiec tylko zostaje jakos zaaranzowac je i bedzie git ![]() Aga- brawa dla Shiro! widze ze stosujecie klikier...i po sztuczkach widze ze skuteczny jest ![]() Czeko- ale zakupki ![]() ![]() Marta- daj likierku troche ![]() Kociak- a Ty czestujesz jeszcze ciachem?? ja robilam murzynka z gruszkami, ale malz zabral do pracy wiekszosc i wszystko jzu wczoraj poszlo... Paulina- a impreza to udana byla chociaz?? buziaaaaaaaaa ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#371 |
Zadomowienie
|
uuuuulalala ja widzę, że nam ten wątek się w taki lekko remontowo-budowlany zamieni kotek, kina, agunia, katley kto jeszcze????
Zakupów na Bartyckiej nie polecam ...... jak zobaczyłam "naszą" baterię umywalką, która w sklepie internetowym kosztuje 251 a tam 429 to wróciłam do domu ..... Jak uda mi się zrobić jakieś wizualizacje kuchni, łazienki i pokoi to wkleję, bo jednak nasze pierwotne projekty cały czas ewaluują i chociażby przeniesienie pralki do kuchni już wiele zmienia - możemy np. kupić normalnej wielkości umywalkę i kabinę prysznicową. edit. kasica widzę Cię nie ukrywać się i nie podczytywać tylko pisać ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-12 o 19:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
ciacho jeszcze zostalo wiec czestowac sie
![]() ![]() ![]() a wogole to chyba znowu mnie bierze jakas choroba ![]() ![]() moge sie Was cos zapytac?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zadomowienie
|
a czy i ja mogę się dołączyć do tego likierku?
kotek odnośnie tego nabazgranego na biało, to ostatnio u mnie w pracy był lament koleżanek, że nie mogą wielu rzeczy dla dzieciaczków kupić w galeriach i że jaka szkoda, że nie ma takich mniejszych sklepików z ubrankami dla dzieci tak jak to ma miejsce w małych miasteczkach. Kwestia dotyczyła spodni - wszędzie w sieciówkach były cienkie płócienne spodenki dla 5-latków a nic cieplejszego oraz rastopek i czapek bo tego w galeriach jak na lekarstwo. Resztę dopowiedz sobie sama a ja już trzymam kciukasy ..... no i od razu proszę o specjalną ofertę wysyłkową dla koleżanek z wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ja mam pisac jak moje posty są niezauwazalne ![]() nie bede Was zanudzac po raz kolejny swoimi zakupami ... a tematy remontowo- budowlane sa mi baaaaaaaaaaaaaardzo odlegle ![]() ![]() Czeko- co do kuchni mojej mamy- to sek w tym ze akurat takie meble podobaly sie mamie... mnie podobaja sie tak se ![]() ![]() ja wybieralam kafle i tapete ![]() tak ogolnie to nie moja kuchnia... wiec za duzo do powiedzenia nie mialam... ale byc moze masz racje ze takie meble co pokazywalas bardziej by pasowaly ![]() co do organizacji kuchennej... zawsze mielismy taki uklad mebli w kuchni i nie narzekamy ![]() ![]() Kotku- duzo zdrowka... i mysle ze to fajny pomysł ![]() ![]() milego wieczorka ![]()
![]() |
#375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ad 2. wiedziałam....dlatego napisałam że mi się podobały ![]() ad 3. poczekaj do stycznia ..... nabiorę wprawy to przyjadę i Ci wybiję rury, przekuję okap ..... nawet jak gdzieś gazowe znajdę to też wybiję ...... tylko potem tych kafli będziemy musiały po podwórku szukać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A tak na poważnie już dużo nie było, raptem na szklaneczkę którą wydulgałam. ![]() Kotekk81 z pracą bądź cierpliwa. Pod koniec roku zawsze jest przestój, sama to kiedyś przeżywałam. Nawet teraz z ciekawości patrzyłam na oferty Urzędu Miasta u mnie w mieście i wiem (trochę od pracujących tam znajomych), że do końca 2009 wstrzymane są wszelkie nabory (względy ekonomiczne). Trzymam kciuki za Twoją przyszłą pracę ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-12 o 20:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2- hie hie ![]() 3- jak bede ja sie kiedys budowac lub remontowac to bede wiedziala do kogo sie zwrocic o pomoc ![]() z moja mama to nie przejdzie raczej ![]() Idę pograć w jakąś gierkę bo mam parcie. ![]() mła ![]()
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na moment powiedziec dobranoc
![]() aa no i bym zapomniala... Kasienko ma jak to Twoje posty sa niezauwazone??I jakie zanudzac ja sie pytam ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz zegnam mile Panie dobranoc i do jutra ps. moze beda znowu muffiny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie pokłóciłam się z mężem
![]() ![]() ![]() ![]() mówisz i masz ![]() świetny pomysł ![]() ![]()
![]() |
#380 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kotku, zrób jeszcze większy wywiad wśród znajomych, niech oni popytają swoich znajomych i wtedy będziesz miała rozeznanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() miłego dnia laseczki, jak dobrze że dziś piątek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() już po wizycie u gina - wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() mysle, ze uda mi się pocwiczyć z godzinkę miedzy karmieniami ![]() no i koniec celibatu ![]() Cytat:
![]() a męża ![]() buziaki dla wszystkich
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta widze ze wieczorami plotkujecie
![]() W czasie pracy zbytnio czasu brak na pisanie a w domku nadal neta niet ![]() Widze Czeko ze lista zakupow otwarta ![]() Agus rewelacyjnego macie tego bialaska, taki madry. Nasza naumiala sie tylko siad i popros ![]() Kotek sadze ze pomysl z biznesem jest ciekawy. A co do naborow na koniec roku to juz kilka razy szukalam pracy w tym czasie i powiem Ci jedno koniec roku nie jest naljepszy . Malutka no to maz podpadl niezle. Moj tez czasami ma takie zachowania ale przewaznie wyrecza mnie. Wczoraj na przyklad umyl podloge i naczynia Kasienka czy ty nie za bardzo marudzisz kobitko???? dlaczego mialaybysmy milczek jak sie pojawiasz ![]() Martus chetnie bym skosztowala twojego trunku ale chyba czas zrezygnowac z uzywek ![]() A tak poza tym wczoraj najadlam sie niezlego stracha, wstalam z lozka aby zamknac drzwi na sztabe za mezem, przeszlam 3 m od lozka do przedpokoju i tak mnie zmroczylo ze szukalam po omacku sciany zeby sie zlabac. Nogi mialam jak z waty, chwialam sie niemilosiernie i widzialam ciemnosc. Zdarlam sobie reke o chropowatosc sciany i na szczescie tylko tym sie to skonczylo. Wiec w pon ide do lekarza bo przerazilismy sie z mezem strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ad. 2 Tak się czasem robi, jak się człowiek zasiedzi, mocno "zrelaksuje", jak się niedawno obudziło i bardzo nagle się wstanie. W necie są informacje na ten temat, to zazwyczaj nic groźnego. Też tak czasem miewam, zwłaszcza jak pogoda za oknem taka jak teraz i człowiek ogólnie się nieco gorzej czuje. Ale jeśli Cię to przestraszyło, to wizyta u lekarza raczej nie zaszkodzi. Chociaż myślę, że nie ma się czego bać. Ja tak mam od dziecka i żyje ![]() Kasieńsko Twoje posty nie są niezauważalne, ale nie komentuję zakupków, bo aż mnie ściska w dołku że jak tak ciuchowo poszaleć nie mogę. Remont z nas wysysa wszystkie pieniążki, niestety ![]() Kotek pomysł wydaje mi się świetny ![]() ![]() Aha, dotacje naprawdę warto wziąć, troszkę jestem obeznana w temacie, bo miałam iść na prywatną działalność, ale w końcu wytargowałam umowę o pracę ![]() Buziole słonka
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Z mężem się nie siebie nie odzywamy, spał w dużym pokoju ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 oj, to lepiej przed ciążą wszystko gruntowanie zbadać ![]() ![]()
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Malutka normalnie mężowi baty się należą! Podejrzewam, że synkiem i tak głównie Ty się zajmujesz, do tego pracujesz i jeszcze całe sprzątanie na Twojej głowie. Niedopuszczalne
![]()
#387 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam z południa
![]() Niedawno wstałam- dziś dzień lenistwa. Zjadłam śniadanko, ogarnełam się i teraz koncze zimną juz kawkę. Cytat:
![]() ![]() niestety, ale nie mam sie czym innym chwalic niz moimi zakupami ![]() ja niestety mieszkanka nie remontuję... choc bardzo bym chciala byc w tym temacie ![]() 2-zabrzmialo to jak przekupstwo a pozniej jak groźba ![]() lof ![]() Cytat:
![]() widac z czego cieszysz sie najbardziej ![]() Cytat:
![]() 2- ja tylko raz w zyciu tak zaslablam- jak bylam chora ![]() Była zima a ja mialam 3 zapalenia <oskrzeli, tchawicy i gardła- jak sie pozniej okazalo>, ledwo doszłam z przystanku do domu, z goraczka ponad 39 stopni stanelam kolo grzejnika zeby sie zagrzac bo mnie trzepalo... i tez zrobilo mi sie tak czarno przed oczami, zaczelo szumiec w uszach... zrobilam jeden krok i upadlam na lozko- teraz wiem, ze zemdlalam. Ale zdarzylo mi sie tak jeden jedyny raz w ciagu calego zycia. ![]() Jeśli nie zdarzało Ci sie tak wczesniej to jak bedziesz u lekarza zapytaj go o to. Czy to mozliwe , ze dzieje sie tak od nieprawidlowego odzywiania? Cytat:
![]() chetnie bym sie zamienila ![]() Malutka- ustaw tego swojego lenia ![]() ![]() Dobra jak ktoś chce to zajrzy na zakupki, jak nie chce to nie ![]() ponizej fotki Jutro najprawdopodobniej pojedziemy na jakies balety przedandrzejkowe- bo na ostatki wszedzie pelno ludzi. Chce mi sie pobawic ![]() Wy cos planujecie? no zobaczymy- mam nadzieje ze wyjdzie cos z tego ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#388 |
Wtajemniczenie
|
Hej Myszki
![]() ![]() ![]() Co do omdleń oj zdarzało mi się-pierwszy raż w 6 klasie podstawówki na apelu konczącym szkołę. Stałam sobie grzecznie a potem osunełam się na koleżankę-ona myślała ze sobie jaja robię a dyrektorka na nią patrzyła to mnie "strzepnęła". Ponoc gdy upadłam na beton huk był niemiłosierny. Ania dostała histerii że mnie zabiła a nauczyciel geografii, w którym kochały się wszystkie dziewczyny w swych ramionach zaniósł mnie do higienistki na 2 piętro budynku ![]() ![]() Drugi raz zdarzył mi się w Kościele-na ojcze nas zamiast wstać poległam między klęcznikiem a ławką- i tu też siedząca za mną koleżanka zastanawiała się co mi do głowy strzeliło zanim się ocknęła i razem z jakimś facetem zaczeli mnie z ławki wyciągać ![]() Trzeci raz też w Kościele- huknęłam łbem w kolumnę po czym odbiłam się od niej i padłam na posadzkę-ślad na łbie pozostał a ostatni raz rok temu przed slubem-mąż wrócił z pracy i zastał mnie leżącą na podłodze nogami w przedpokoju ![]() U mnie czesto daje znać o sobie niskie ciśnienie jak zbyt szybko chce sie podnieść. W wielu z tych przypadków winą była choroba, w jednym chyba pernamentny stres. W sumie jedno omdlenie o niczym nie świadczy ale trzeba wykonać badania podstawowe itd. Ty jesteś chudzinka i wiąż chudniesz Daget więc to może być przyczyna. A raczej skutkiem jakiejs powiązanej z tym niedoczynności organizmu ![]() Mąż mi zrobił bułę z kiełbasą więc lecę spożywac i się kurować-bo jutro szkoła ![]()
#389 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a z mezem zrób mały porządek i będzie ok, a jak nie to mu dupsko zlejemy ![]() ![]() ![]() Cytat:
zazdraszczam dnia lenistwa - mi się marzy 8 godzin nieprzerwanego snu ![]() i udanych baletów ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() posprzatalam chatke.....mala zasypia w lezaczku, wiec mam chwile na wizaz a potem ide cwiczyc!! robilam wczoraj maly porzadek w dzinsach bo mam ich 30 par ![]() i 2 pary mama mi zwezy na rurki po co mam kupowac jak mozna zaoszczedzic ![]() a chyba z 6 par dam corce szwagierki bo i tak w nich nie chodze....... jeszcze dzis chce zrobic przeglad bluzek i swetrow bo tez masa jest takich co teraz jakies krotkie mi sie zdaja i w nich nie chodze ![]() aa bylam na zakupach i mierzylam super plaszczyk i kozaczki i glupia nie kupilam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i ktos tu mysli o kiziu-miziu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.