|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
cześć
![]() własnie go sciągam poza nim jeszcze Mad men i Damages. zobaczymy co to jest. Tylko strasznie wolno się sciąga ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- aaa zapomniałam wam napisac, ze na all udało mi się sprzedac 3 rzeczy za które w sumie zarobiłam 75zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż napisał na gg: o Bose jaki pieny !!!!! kto to on ? ja chce takiego jak z nart wrócimy!! ![]()
![]() |
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale myślicie o tym krótkowłosym? Z tego wszystkiego zapomniałam powiedzieć-zarezerwowaliśmy knajpę, a tym samym zmieniliśmy termin ślubu na 11.09.2010. A oto mój piesek. Zdjęcie nienajlepsze, a nawet mega kiepskie, ale w pracy mam tylko painta i nie dało się obrobić, ani wyciąć normalnie Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-11-13 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O widzisz...wszystko zaczyna sie układać ![]() ![]() Fajnie że wrześniowy termin ![]() Pienio cudowny. Poproszę zdjęcia lepszej jakości. ![]() ...mmmm..jak ja kocham takie szczeniaczki którym z pyszczka mleczkiem pachnie ![]() Ja zdecydowanie jestem psiarą..kotów wręcz się brzydzę ![]() EDIT. To ja lecę ![]() Życzę miłego weekendu ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-13 o 11:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() link do knajpy www.gut.com.pl dj, zaklepany, dziś zadzwonimy do fotografa, skoczę do salonu przesunąć termin dostarczenia sukni... Obiecuję zdjęcia lepszej jakości, jak wrócę do domu i porobimy mu foty aparatem normalnym, a nie telefonem... Chociaż zdjęcie ciężko zrobic, bo on jest jak żywe srebro...ciągle w ruchu, wszystko wżera. Wczoraj TŻ odkurzał, żeby powciągać wszystko co mógłby piesek wchłonąć, to się psinka obraziła na niego i nie chciała podejść...tak się odkurzacza bał ![]() Ja się kotów nie brzydzę, ale w domu bym raczej mieć nie chciała. Teraz się dwa na ogród nam przypałętały - fajne, dokarmiamy je, bo w końcu zima się zbliża...ale nie chciałabym, żeby mi się do domu pchały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
mam tak samo
![]() Butter a pokaz salę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Butter, dobrze zrozumiałam, że to wasza sala na ślub?
Super, widzisz w końcu się wszystko układa. sala mi się podoba, stylowa jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
a już widze, ze wkleiłąs link, ide zobaczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | ||
Zadomowienie
|
Czesc
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jesli o zwierzatkach mowa to mialam kiedys yorka. Fajna psinka, ale wymagajaca poswiecenia mnostwa czasu. Bylam dzis z malym na szczepieniu. Myslalm ze zaplacze sie razem z nim ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
to ja znikam do domu, miłego weekendu dziewczyny, odpoczywajcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Butter gratuluję nowej daty ![]() ![]() A data jaka fajna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Załatwienie czegokolwiek w Urzędzie Skarbowym graniczy z cudem ![]()
![]() |
#2084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z urzędem skarbowym zgadza się ![]() ![]()
![]() |
#2085 |
Zakorzenienie
|
Betti, wiem, że to rocznica ataku na WTC...ale co tam? Chyba się tym nie przejmuję zbytnio...
Cieszę się, że piesek Ci się podoba ![]() ja dalej jestem w nastroju nostalgicznym odnośnie straty poprzedniego piesia. A moja siostrzenica już bardzo się cieszy, że go jutro pozna, już planuje, że go będzie karmić, głaskać, przytulać i że kupi mi zabawkę (ona ma 3,5 roku). Może powinnam wziąc z niej przykład w stosunku do śmierci mojego psiaka. Strasznie go kochała, a jak moja mama jej powiedziała, że nasz Gordon nie żyje, to najpierw nic nie powiedziała, a potem powiedziała 'babciu, to kupimy innego pieska, też będzie czarny i nazwiemy go Gordon' ![]() Diano, rozumiem, że synek nie był dzielny na szczepieniu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
2 godz dzis z TZ w kuchni spędziłam. męzul wszystko mi kroił a ja mieszałam i doprawiałam
![]() jedzonka wyszły przepyszne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mała pewnie go pokocha od razu ![]() ![]() Właśnie apropo maluchów. Zastanawiam się co kupić w prezencie mikołajowo - urodzinowym chrześnicy. Mam kilka typów, ale nie umiem się zdecydować na jeden z nich. Już mi się w oczach przewraca od tych zabawek ![]() ![]() http://smyk.com/index.php?option=com...idPRODUCT=3499 http://smyk.com/index.php?option=com...idPRODUCT=2718 http://www.allegro.pl/item802154435_...4_x_lalka.html http://www.allegro.pl/item811485674_..._pasy_bez.html http://www.allegro.pl/item808186124_...na_876190.html
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do daty 11 wrzesnia, to mój dziadek miał wtedy te 2 zawały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Czesc
wlasnie wrocilam do domu ![]() ![]() aa no i malz dzis pojechal na rozmowe i maja mu do wtorku dac odpowiedz, wiec trzymajcie mocno kciuki oby mu sie udalo bo juz troche zdolowany chodzi ![]() ps. a w srode idziemy na kurs prawa jazdy ![]() normalnie uwielbiam piatki 13-go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||
Zakorzenienie
|
cześć w przelocie
Cytat:
![]() nie mów mi o zabawkach, nie wiem co dla synka wybrać, on dopiero zaczynie się interesować zabawkami a ja już mam mętlik w głowie ![]() no ja to przerabiałam dwa tygodnie temu, niedługo czeka nas następne ehhh ![]() Cytat:
pięknie, a co do pracy to po cichu gratuluję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter, knajpa bardzo fajna ![]() ![]() ![]() Teściowie mają psa - mieszańca, i kota. Pies siedzi w budzie na dworze, czasem jest przypięty łańcuchem, ale najczęściej samodzielnie sobie biega po placu, do niedawna przeskakiwał płot ![]() ![]() ![]() Diano, te urządzonka wyglądają zachęcająco, lecz ja bym się chyba trochę bała ich wpływu na mnie ![]() Kotek, cichaczem Ci gratuluję ![]() Co do urzędu skarbowego, to ja na szczęście nic nie musiałam osobiście zmieniać ![]() ![]() ![]() Dziś znowu jestem słomianą wdową. T. buja się w Poznaniu na imprezie pożegnalnej szefa. Wcześniej był na spotkaniu firmowym, na którym otrzymał wypowiedzenie umowy. Jedynym plusem jest to, że ma pracę do końca grudnia i dostanie odprawę. We wtorek jest umówiony na rozmowę kwalifikacyjną w innej firmie jako przedsatwiciel farmaceutyczny. Teściowa się prawie popłakała z powodu straty pracy przez TŻ. Ja też jestem zmartwiona, ale przecież to nie jest w tej chwili kwestia życia i śmierci. Znowu usłyszałam, że przecież potrzebujemy pieniądze, żeby "godnie żyć". Rozumiem, że z mojej niezbyt wysokiej pensji nie będziemy żyli godnie, zwłaszcza, że nie musimy płacić czynszu... Spotkałam się dziś z moją kumpelką i przynajmniej przez chwilę było miło. Dobrej nocy. Idę się szorować w wannie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Tak na szybciora, bo zaraz zmykam spać ![]() ![]() Butter psiak przesłodki ![]() gratuluję zaklepania daty ![]() zapomniałam co miałam jeszcze napisać ![]()
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to on jest po farmacji?? czy do tego nie trzeba miec tych studiów?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
dziennnn dooobryyy
![]() cala noc nie moglam spac i teraz zaczynam oczywiscie panikowac czy sobie poradze ![]() ![]() Butter gratuluje zaklepania sali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiuk trzymam ![]() a my idziemy dzis na impreze polaczone urodziny malzowina i przyjaciolki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
my tez z męzulem wybywamy dzis wieczorem do znajomych.
a dziś po 6 latach przerwy postanowiłam usiąść za kierownicą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć,
taki piękny dzień, a ja dziś w pracy ![]() Butter cudny piesek i sala też super ![]() No i strasznie kochany ten piesek co pokazałaś Hanii ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć, robaczki!
![]() Cytat:
![]() Nie, nie jest po farmacji. To się tak oficjalnie nazywa przedstawiciel farmaceutyczny, ale z farmacją ma niewiele wspólnego ![]() ![]() Moja przyszła szwagierka też jest takim przedstawicielem, sprzedaje Sudafed, Nicorette, Visine itp. Cytat:
![]() Ja się też budziłam co chwilę, jakoś tak mam od kilku dni. Kotek, też tak mam, jak Ty - zawsze się przejmuję, że nie dam rady. Już taka moja natura. O dziwo, moje wieczne niezadowolenie i czarne myśli dotyczą tylko mojej osoby ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za dobre słowo ![]() Kurde, myślę o tej pracy TŻ i najbardziej będzie mi szkoda tej firmowej toyoty Auris ![]() ![]() Muszę trochę poprasować, choć nic mi się dzisiaj nie chce robić. TŻ wraca z Poznania, droga zajmie mu 5 h ![]() Rozglądam się za sukienkami na wesele mojego szwagra, na razie w necie. Teraz są nawet fajne rzeczy (przed sylwestrem), trochę się boję, że w maju nic ciekawego nie znajdę. Z drugiej strony, chciałabym schudnąć. I masz tu babo placek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Wkleję to, co mi się podoba
![]() Najbardziej - ta z trzeciej fotki, już ją w dwóch gazetach widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za Twojego Tż Asiuk, i za Tż kotka tak samo ![]() Z tym prawkiem to masz troche racji, moja mama i moja przyjaciółka zdały za pierwszym razem, obie za kierownicą usiadły tylko raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apropo samochodów, właśnie szukam jakiegoś na zmianę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zdecydowałam się na zakup tego domku dla lalek ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-11-14 o 12:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cholerka, jak to nie ma w takim kolorze?? ![]() ![]() Mówisz, że ta różowa jest fajna? A widziałaś w innych kolorach, oprócz czarnego? (moja teściowa chyba by mnie zabiła, gdybym poszła w czarnej kiecce na wesele jej syna, w dodatku jako świadkowa ![]() ![]() Zapomniałam: domek dla lalek jest boski! Dobry wybór! ![]() Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2009-11-14 o 13:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.