![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Dziewczyny jakich pędzli używacie do nakładania cieni na powieki? Musze sobie jakies kupic i zastanawiam sie nad tymi z inglota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z Inglota 11S- świetny do cieniowania, nakłada sie nim mało cienia przez co sie nie osypują, sztywny ale mięciutki, super się niem robi Smokey no a drugi mam 13P- super do kresek przy dolnej linii rzęs, ale na górnej powiece też, super do rozcierania kreski, krótki włos. Są idealne! jeszcze przydałby mi się z miękkim włosiem do nakładania cienia na całą powiekę cy łuk brwiowy, bo na razie używam do tego małego pędzelka z avonu. Ze swojej strony polecam!
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Ecelu pierwszy raz zaczęłam coś robić w pracy, wcześniej w ogóle nie korzystałam z tego programu i właściwie do wszystkiego musiałam dochodzić sama. Czasem mnie wkurza, że ma tyle opcji a ja nie wiem jak z nich korzystać, ale tak na prawdę chyba nikt nie jest w stanie poznać wszystkich jego zastosowań ![]() Zrobiłam dziś małe porządki w kolorówce - wywaliłam 2 stare tusze, 2 resztki balsamów do opalania, których już w tym roku nie użyję a do przyszłego lata będą już niezdatne do użycia, resztkę kulki Nivei (bo od dawna nie używam antyperspirantów w tej formie) i jeszcze kilka pierdółek, które trzymałam nie wiem po co (m.in. puste opakowania po kosmetykach). Od razu zrobiło się przejrzyściej ![]()
![]() |
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1117 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tak apropos, to znikam, do poniedziałku chcę skończyć trzy rozdziały i jeszcze przeanalizować w końcu te obliczenia... Także postaram się tu nie wchodzić, proszę o kciuki ![]() ![]()
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Rossmann ma swoje pedzle? Ostatnio kupilam w naturze pedzel z Donegal i wydawal sie calkiem fajny. Wzielam go w ostatniej chwili przed kasowaniem i nie dotknelam włosków-to byl blad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za pisanie ![]() Chciałabym też się tak zmotywować, ale może uda mi się to jak w poniedziałek przyniosę jakieś książki.
![]() |
#1120 |
|
Tak, seria For Your Beauty z naturalny włosiem i czarnymi rączkami.
![]()
![]() |
#1121 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Excela też się uczyłam sama i prowadzę sobie w nim różne rzeczy (np listę wydatków). Cytat:
![]() Szkoda, że pracodawcy uważają że trzeba być specem w minimum kilku dziedzinach. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też go używam do wszelkich list - kosmetyków, zamówień... A obliczenia mam po prostu... obszerne ![]() ![]() ![]() Dooobra, na serio znikam, papa ![]()
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Ja Excela wałkowałam na informatyce w liceum, już mi bokiem wyłaził, ale dzieki temu poznałam wiele przydatnych funkcji
![]() Dostałam smsa: "Kupiłem Ci marchewkę ![]() ![]()
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie z elektroniką to wyszło tak trochę przypadkowo: chciałam iść do liceum o profilu informatycznym i wybrałam kierunek "liceum elektroniczne: sekcja informatyka". Jednak z powodu, że ja jestem rocznik `86 na którym eksperymentowano z nowym programem nauczania (gimnazjum, nowa matura) okazało się, że program nauczania dla takiego kierunku w mojej szkole nie jest dopracowany i po I semestrze w pierwszej klasie człon "sekcja informatyka" został usunięty z nazwy kierunku. Zamiast nauczycieli informatyki uczyli nas więc ci wykładający przedmioty techniczno-elektroniczne dla zawodówek i techników. Tak więc 3 lata wkuwałam różne rzeczy z elektroniki, o której nie miałam bladego pojęcia (dobrze, że tata elektryk to trochę mi pomagał w nauce) a w dodatku byłam jedyną dziewczyną w klasie wśród 30 facetów ![]() No, ale jakoś dałam radę i trochę w sumie żałuję, ze nie poszłam na studia informatyczne potem. Choć jeszcze może nie wszystko stracone ![]() Cytat:
![]() Hehe ![]()
![]() |
#1125 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Będziesz testować jakoś teraz czy chowasz do zapasów? ![]() ![]() Uff, wymęczyłam plan pracy magisterskiej. Jak dostałam zagadnienie do rozważenia od promotora, wydawało mi się niemożliwe, żeby zrobić z tego temat a co dopiero plan, a teraz napisałam plan na 5 rozdziałów, wymyśliłam zręczny temat i wciąz mi czegoś brakuje. ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Ice: nie no bez szaleństw, ja makijaz musze mieć
![]() ![]() ![]() Co do marchewki, myśle, że przetestuję, ale nie wiem czy dziś się zobacze z TŻ - mam do napisania 2 prace (co prawda na niedziele, ale jutro są te urodziny chrześnicy TŻ i nei będe miała kiedy napisac czy choć dokończyć) i test z angielskiego jutro i raczej się nie wyrobię, żeby się z nim spotkać. No chyba że dostanę jakiegoś powera bo narazie ciężko mi to idzie ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-13 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja sobie dałam przetłumaczyć, że nie mam po co się już dla niego malować.
![]() ![]() ![]() To ja czekam na wieści, kupuję dopiero w środę, więc na pewno się zobaczycie do tego czasu. ![]()
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie to, że on nie może mnie zobaczyć bez (bo widział) ale ja się po prostu źle czuje, zwłaszcza, że przeważnie jedziemy do znajomych, dziemy na spacer czy do knajpki.
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Mi mój (
![]() Zgrzeszyłam i rano kliknęłam korektory w kremie Scott Barnes, są w duopaku, za 48złotych chyba. Myślałam jeszcze nad zestawem z wit c borghese i różem lancome (za 48złotych jest), bo moje pryzmy givenchy zraz się skończą. ale ten róż nie jest tak jasny jak ja chcę. bo chcę bardzo jasny i chłodny odzień. l`oreal taki ma, i chyba inglot ![]() wydrukowałam dziś pierwszy rozdział pracy i w niedzielę dam promotorowi. niech sprawdza ![]() póki co zjadłam pomarańczę i budyń i leżę do góry brzuchem ![]()
![]() |
#1130 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Ale nie mam problemów z pokazywaniem się TŻowi bez makijażu. ![]() Byłam na mini zakupach - kupiłam krem do twarzy, balsam do ust, płyn prostujący włosy i tusz do rzęs. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Mój TZ też nie lubi kiedy się maluję, no ale ja lubię się malować...Tzn jak jestem w domu i TZ przyjeżdża to się nie maluję, ale kiedy jadę do niego albo gdzieś wychodzimy, to nie lubię być nieumalowana. Chociaż wyrównać odcień skóry i lubię mieć oczy na ciemno. Bo jak wcześniej nosilam okulary, to i tak jakbym się nie umalowała, to nie było widać oczu, to teraz sobie odbijam! A usta lubię bladobeżowe lub mlecznoróżowe
![]() ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
Ja też zgrzeszyłam
![]()
#1133 |
Zakorzenienie
|
Mój ex też mi zawsze powtarzał, że nie muszę się malować, ale właściwie ja robię na tyle naturalny makijaż, że nie widać czy go mam czy nie
![]() ![]() Ja dziś cały dzień zajadam mandarynki, uwielbiam te takie z cienką skórką, bo one są straszliwie kwaśne i takie mi najbardziej smakują ![]()
#1134 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Mi TŻ jeszcze mówi, że podoba mu się to że dbam o siebie i o to jak wyglądam.
![]() ![]() I nawet nie mruczy, że mam wszystkiego tak dużo, bo ma siostrę, która też uwielbia kosmetyki i ma tego chyba nawet więcej niż ja, więc jest przyzwyczajony do widoku dużej ilości mazideł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja chyba zaczynam cierpieć na postępującą sklerozę.
Wyobraźcie sobie, że znalazłam właśnie w moim biurku pieniądze i tak myślę skąd tu tule kasy się nagle wzięło i po chwili olśnienie - to kasa, którą dostałam na urodziny! ![]() ![]() Kilka dni temu z kolei w portfelu znalazłam bony urodzinowe do Orsaya, których też nie zdążyłam wykorzystać a były ważne do końca października ![]() No, ale mniejsza o bony. Myślę teraz co za tą kasę kupić ![]()
#1136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1138 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A i mam jeszcze ten do smokey z Sephory ale nie używam go wcale do smokey bo ona wg mnie rozmazuje a nie rozciera :/ i jeszcze mam mały z HM ale to też do mniejszych robótek raczej. No i 4 do kresek - no w sumie wyszło troszku jak tak podliczyć ![]() ![]() Cytat:
![]() ten do cieni to naturalne włosie? zdaje mi się, ze syntetyk jednak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
JA wczoraj miałam dzien odkurzacza- rano płatki, potem kotlet i kiszona kapustka, potem drugi raz to samo, zaraz po tym milka jogurtowa cała a za chwilę 4 połówki bułki z białym serkiem i miodem, myślałam, ze peknę na końcu ale byłam głodna cały czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisałam ładnie (chyba ![]() ![]() A jutro super impreza, moje reggae chłopaki obchodza 10-lecie istnienia i dadzą koncercik, już mam koncepcję stroju i makijażu- czarne kozaki (jak je znajdę jakimś cudem) i czarna sukienka dzianinowa, żółto-musztardowe rajtki, żółte kolczyki, smokey czarno-złoty, złoty błyszczyk delikatny i jeszcze się zastanawiam czy paznokcie przemalować na targowy essie czy zostawić z pseudopryzmatycznym MyPrivateJet OPI... Jutro w krakowskiej rzucają kolekcję Jimmy'ego Choo do HM, ciekawe jak bardzo będzie miasto zakorkowane z tej okazji ![]() ![]()
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko ja po tym budyniu i pomarańczy już nic nie zjadłam
![]() ![]() Rano trza wstać. Porobić żarcie na uczelnię. 1) Gotowany cyc + warzywa. 2) Gotowany cyc + makaron żytni + sos pomidorowy 3) twaróg z otrębami siedzę jutro na uczelni cały dzień. bleeee ![]()
![]() |
#1140 | |
|
Cytat:
![]() Wydawało mi się, że naturalne, ale w sumie już sama nie wiem. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.